684
-
#245 le kell tagelni 10x asszem a kocsit, aztán odamész a rácshoz es megnyomod az E-t azhem -
#244 Hellosztok!Még nagyon az elején vagyok, söt ... ott vagyok h felveszem azt a drotvágoót és utána nem tok semmit csinálni.Elö se tom venni.Segitsetek!!!Elöre is kösz!! Amugy nagyon jó a game:) -
Drape #243 Ma este biztos nem mert nagyon hideg lesz. -
#242 na még lehet este kimész azt jól felrockolod a várost? -
Drape #241 Nem szoktam ilyen stílussal (action) játszani. A két méter magasságig összefirkált fővárosunkkal sem vagyok kibékülve, sőt. Ennek ellenére valamiért vonzott magához már ahogy a címét elolvastam. És az utóbbi évek legkellemesebb csalódása számomra a játék.
Hétvégén próbáltam ki és ugyan még csak a 2.2-es pályánál tartok de a rabja lettem egy jó időre.
Kár, hogy most jött ki az Empire at War is, mert így a két játék közt őrlődöm. -
Gibor #240 ÁÁ, ebben most nagyon megáltam a 3,1 es pályán, sehogy nemjön össze a freeform meg a bonus mert mindig jönnek azt összeakarnak verni :( -
#239 Én a 3. városrészben járok.Nem nagyon jáccok vele.Csak hétvégén!Most majd a Tony Hawk-ra térek át:D -
danikoti #238 Segítsetek a 3. résznél a vonaton vagyok a végén , hogyan kell leugrani vagy mit kell csinálni hogy ne akadjak fel? -
moralosan #237 sok a dolgom :/ Szerdán még lesz egy felvételim, aztán már lenyomom azt a 2 pályát :)) -
#236 -
moralosan #235 még nem -
#234 amúgy végigtoltad már? -
#233 nem mondod :) -
moralosan #232 Snake: "lesz" . Egy "sz"-szel :). -
#231 hol jársz már? -
#230 Nekem megy tükörsimán!Ilyen grafika mellet csodálkoznék ha szaggatna vagy ilyesmi.Ja csak az a gond vele hogy sokat tölt:( -
#229 Hy.Érdekes jatek lehet.Milyen gép kell neki?Egy GF2 szerű kártyán menne?Nektek hogy megy?Előre is kössz -
#228 Az a küldi amikor a mozgo vonaton vagyunk igen fasza. :DDD -
#227 lessz még nehezebb is.jólvan énis megakadtam ott egy kicsit de jobban szétnéztem és nem is volt nehéz.az lessz kemény mikor már rengeteg CCK-s lesz a pályán... -
#226 Nincs mit!:D
Fúúú amúgy ez a játék Kib@szott nehéz!
Én a harmadik város(részben) járok.Nagyon nehéz!Főleg az amikor megy a vonat és 6 graffot kell felfújni és csak 2-3 perc van.Na annál a résznél már egy idő után remegtem.:D:D -
#225 Köszi szépen a segítséget. -
#224 Szerintem übersirályf@sza játék!
Én 90%.ot adok ráá!
Mer a grafika az nem a legjobb.Van amikor festem a graffot akkor elkezd villogni az.Amúgy meg játékmenet és gamepados irányítás 5-ös. -
#223 nem kell kiválasztani.gondolom még az elején vagy úgyhogy akkor meg kell tagelni a cck kocsit és utána E-val tudod majd a láncot levágni... -
#222 Még egy kérdésem lenne hogy lehet kiválasztani a fogót a választékból mert jobra enged ha benyomom a tabot de balra nem. thx -
#221 hát nem volt kivetni valóm és mivel régebben énis tageltem meg grafitiztem úgyhogy nagyon teccet.....szal 10:D -
#220 ááá kár,amúgy Te hogy értékeled a gémet? -
#219 nem hiszem! -
#218 viszont a beatdown arena akkor nem megy egyedül? -
#217 hát jó volt de összeségében több metró vagy bármilyen yardban való festésre számítottam
de persze nyilván kell bele ilyen jellegű akció is
osztályzatom:9.5 a 10ből
csodálom,hogy ilyen kevesen tolják,persze valszeg a graffiti miatt,nem túl populáris téma(hál isten:)) -
#216 hogy teccet a vége? -
#215 Azt csinálom amit mondasz és csak üti a falat. -
#214 nah vége,pad-al toltam azt elég nehezen jöttem rá,hogy mi a gomb kombináció a végkifejlethez:)
a beatdown arena-t egyedül nemtom nyomni,jól észleltem? -
#213 Menny a grefitihez és nyomd az egér görgőt(a 3-as gomb) folyamatosan és nyomd ezután az egyes gombot és lehet fujni a graffitit.Ennyi -
#212 HY all
Van egy kis gondom játékkal kapcsolatba az elején tartok amikor leüt a csávó és elszalad nekünk meg a grafitije helyére oda kell írni a nevünket. Azt írja a gép h nyomjam meg a mouse buttons 3 mat utána az egyet de nálam nem csinál semmit valami ötlet vagy rosszul olvastam plz segítsetek. THX
egyébként nagyon fullos a játék. -
moralosan #211 nem
azt sem -
moralosan #210 már 100x le volt írva... olvass vissza, keress rá... -
danikoti #209 Segítsetek egy zárt dróthálós területen vagyok van egy nyílás a dróthálón és egy nagydarab csávóval verekszem ki kellene gondolom jutni de hogyan?
-
Neoncsoves #208 Meg pl a nevedet ki tudod irni? :P -
Neoncsoves #207 nem lehet sablont késziteni vmilyen progival?? -
#206 Magától. Úgy értem te csinálod, de sablonosak a Graffitik.