Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos csak felbontást lehet állítani, amit valszeg te is megtaláltál :(

átirat-betegség...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hogy kell elõcsalni a grafikai beállításokat a játékban? az istennek nem találom .. elõre is kösz
Az evada attack azt jelenti szsószerint, hogy támadás elkerülése. Azaz, lenyomod az e-t, és 99%, hogy nem fog eltalálni! Aztán meg bánthatod, ahogy tetszik!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

SNAKE01
már megcsináltam közben!

quack
talán azért mert 6db van amibõl 3 primary

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

_Atti_
utolsó elõtti vagonon mindkét oldalt kell meg legelsõ(legtávolabbi) vagonon a jobb oldalt asszem...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csuhai G
Nemtudjuk, nekünk is így megy! (Lagalábbis nekem is)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ScarY MAN
hi!
Az miert van hogy a jatek sokat tolt....
egyfolytaba mikor valami kis video , vagy palyaresz van nagyon sokat tolt....tul sokat....de amugy a jatek kivaloan megy.....otlet?

...

de akkor sincs mind lefestve :S Ha megvan az összes Primary akkor alapból vége lenne a missönnek...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SNAKE01
akkor mért nem jelez semmit mikor mind a négyet lefestem?talán mert levan festve mind!de azért még próbálkozok.te melyikeket festetted le?

#120 !!!

SNAKE01
nemtom!mind a két sárga meg ezüstöt lefestettem!mikor megnyomtam az F-et akkor már nem jelzett semmit.tehát mind megvolt.utána jött az ugrálos rész és után mikor lejárt az idõ akkor valami ilyesmit írt hogy "faster paint next time!"

_Atti_
elõrét meg az ütést kell püfölni:D kétszer elõre+ egy ütés hivatalosan

_Atti_
Nem kell semmit ott már..annyi hogy addigra a 2 vagy 3 primarynak le kell festve lennie..ennyi..mennie kell így

SNAKE01
négy van nem?

akkor mégsem festetted meg az összeset :P

SNAKE01
van az a vonat amin az elején is vagyok,arról átugrok a másikra és utána vissza és van egy hosszú alagút ott letellik az idõ és FAILED!ott mitkell?

hát õõõ... vissza kell ugrani <#nevetes1>

Tatyla
az miért van hogy néha egy nagyot tölt és kilép hibaüzenettel?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SNAKE01
lefújom a sárgával jelölteket!és még az ezüstel jelölteket is de miután ugrálni kell az egyik vonatról a másikra utána nem tom mit kell csinálni!

Csuhai G
Valaki nem tudja, hogy hova rakja a játék a mentéseket??

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

dienesoft
óh,köszönöm, télleg mûkszik,sikeült elsõre ugy ahogy mondod..most a dagadtnál vok...hát ez a játék nekem nehéz, megin valami E betüvel lehet "evade atack"-olni.Hát pedig nekem az E-vel csak arrébugrik...

Én is szrtam annál a résznél... Ott asszem azt kell csinálni, hogy megfogod, ellököd, és közben nyomogatod az elõre gombot, majd ütsz egyet. Nekem is csak úgy elfogadta egyszer, de azóta sem tudom kivitelezni :D.

dienesoft
Lehet hogy most lámának fogtok nézni, de én már az elsõ pálya második részén elakadtam amikor azt a VanR-es csókát kell ütni a sikátroban, vagy miben, ott magyarázza mit kell csinálni hogy miuátn megtérdeltem, meg hozzávertem a falhoz, utána sérülékeny és hogy üssem.Ütöm egy oráig midnenféle módon ,de nem is sérül meg, õ meg balra jobbra megy de nem üt meg.Na ott mi a francot kell csinálni?Tegna óta nemtok azon a hüyle részen továbbjutni!Plz help! Amúgy meg bejön a game...

én is így csináltam, egyszerûen rohadt nehéz lenne az összeset felfesteni... Utazzatok az arany/primary graffitikre, ahogy atti is mondta.

_Atti_
f-el lehet felvillantani hol vannak ha zavaros lenne

_Atti_
a primary (sárgával jelölt) helyekre kell tenni a rajzokat..
a két legtávolabbi vagonon vannak ha jól emlékszem

Zzozzo
Ugyan itt akadtam el ahol Snake is!
Segítsetek Pls!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

SNAKE01
szeva!mit kell csinálni azon a pályán mikor a vonat tetején kezdek és haladni kell elõre hogy lefujjak 4 graffitit?mert lefújom az összeset oké nincs feladat utána átkell ugrani a másik vonatra mert alagút van oké utána vissza a másikra és letellik az idõ és vége failed!mit kell a vonat átugrálás után csinálni?

hehe <#nevetes1>

srácok, a vége felé iszonyatosan nehéz lesz a játék, ez 100!

Csuhai G
Valaki nem tudja, hogy hova rakja a játék a mentéseket?

rákerestem már az elõbb, de csak kicsiket találtam.

google képkeresõ ilyen esetekben |)

Sland
LÉGYSZI VALAKI!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ThugEdge
jó a banner<#eljen>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

akinek help kell az szóljon, már nagyon a végén járok! :)

Sland
Tudna valaki adni egy PS2es Getting up borítót?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csuhai G
Király!! <#eljen>

mehet?:

szívesen csinálok egyet

(szori a spammért :D)

Csuhai G
Thanks!

ott nem 2-t, hanem 3at kell megfesteni. Egyszerûen menj tovább az alagútban, és nyomogasd az intuíció gombot (alapból )

srácok ez a gamma bszott jó! Kb a közepe után járok, most afféle libegõket kellene megfestenem, közben lõnek helikopterrel, plusz a CCK silver és alapemberei is ki akarnak nyírni <#idiota>. Nem gondoltam, hogy ennyire meg fog fogni a játék!

Csuhai G
Te odaadnád a te SaveGamed? :D Megköszönném nagyon!

quack
valaki adna egy save-t Gabe's Hood pálya után (nem kell közvetlenül, de azert közel hozzá :) )?
megköszönném nagyon

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mad mind
Köszi mûködik.<#eljen>

mucsácsó
egy oldalról :)
meg megvettük eredetibe, mert mi jófejek vagyunk :PP xDDDD
Honnan szedtétek le mer én sehol nem találom és már fél éve várom!
Honnan szedtétek le mer én sehol nem találom!