Getting Up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
szánalmas vagy! -.-

xy21
Na a fejlesztõk elintézték hogy hazavágjam a jatekot.
Leszedtem már egy 100%-os savegamet!
Ennyi.Akinek kell www.cheathappens.com

xy21
EGEN erre rájöttem hogy ha kettõt nyomom elkapom aztán ütni kell és ennyi.
Aztán kéccer kell elkapni majd valamit csinálni de nem tom mit!!!
Amúgy én is paddal nyomom.
És én is minden szart csináltam de semmi nem történik!
Valaki agggyon már egy mentést innen a második küldetéstõl!!!!

sonico
ugyanott v mint én ha kettõt nyomod egyszerre azzal elkapod aztán rángasd az egeret miközben nyomod a MOUSE BUTTON 1 et és akkor tudod ütni majd körrel eldobod, nem tudom mi a kör a bill-en mert paddal nyomom😛 de az enyémé micsoda? mit jelent elkell kapni kétszer eldobni aztán gyorsan mouse 1 én csináltam de semmmi

miután kétszer eldobtam vmi jel megjelenik felette de mire odaárek és nyomnám a mouse buttont visszajön az életcsíkja, meg különben sem csinál semmit, v rosszul értelmezem?

xy21
Nekem is kéne help.
Ott vagyok hogy az elején levertem a lakatot a fogóval majd beleestem egy csatornába.Jön egy srác és azt írja nyomjam a mouse1 és 2-öt .de nem megy le a csávó élete.Vagy itt mit kell csinálni???HELP!!!

sonico
Sziasztok!

"Time for an insult. Quickly tap toward him twice, and than press MOUSE 1 BUTTON to stun him."

ilyenkor mit kell? gamepaddal nyomom úgy jó, és nem érzékeny mint az egér, segítsetek, na köszi csáó.

Győri Devi
Na sikerült cask gyorsan kellet nyomogatni az E-t... pedig végig ezt csináltam

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
Az utasitás csak az volt h nyomogassam az E betüt és nyomogattam is.Na de még megprobálom lehet h jo lesz már

やられたらやり返す。倍返しだ!

bocs, hogy így válaszolok, de: akkor figyeld már azokat a rohadt utasításokat, mások hogyan jutottak volna tovább?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SNAKE01
igen de fel is veszi a tárgyakat!

Győri Devi
Probáltam de nem lehet mert ha megynyomom az E-t akkor igy "kitér"

やられたらやり返す。倍返しだ!

SNAKE01
azért mert nem csak annyi hogy ütöd azt kész,hanem mindig írja hogy mit kell csinálni.asszem ott fel kell venni tárgyakat és azzal kell ütni,próbáld meg...(tárgyak:léc,csõ stb.,felvenni az *E*-vel lehet...)

Győri Devi
Még az életem is villog mintha lemenne de nem történik semmi meg az övé sem megy le 😞

やられたらやり返す。倍返しだ!

ThugEdge
ott a 2 pont

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Győri Devi
Nemtom megölni azt a dagi fehér csáveszt de ö sem tud engem. 😄 Már ütöm két napja azt semmi..

やられたらやり返す。倍返しだ!

_Atti_
miért mi szerinted? street art?😄

a tag a graffitizés része..nincs mit szépíteni..
nem is kell

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

menü jó játék közben szar
most akkor mi jó?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hello van egy nagy gáz nálam játék közben nics kép csak fekete menü meg minden pedig jó
tag nem = graffiti te nagyon retardált ****

So cry me a fuckin river, bitch!

srác, én feladom...

igen, logika szerint így kéne, de ha odamész és megnyomod azt a rohat' -t akkor is megcsinálja, csak elõször tageld le a kocsit (nem, nem egyszer, annyiszor, amennyit írnak).

az E váltja az ezközt?nálam a w+tab a spray:elö vissza,-wd+tab a kártya,-logika szerint a wa+tab lenne az erövágó:de arra semmi nem vált...?
irta valaki hogy a felbontást lehet csak állitani a képen:hol?
néha beremeg a kép nálam,másnak is?
, de figyeld az utasításokat is néha :p

felvettem az erövágót+firkáztam is a kocsi oldalára.
gondolom a láncot kellene szétvágni a kapun,de nem tudok ezközt váltani,csak a sprayt tudom elövenni vagy elrakni..?
Ott csak menekülj elõle... Amúgy sincs feladatként az, hogy szétverd.

hello mindenkinek!
valaki játszott már ezzel a játékkal?
én igen csak az a gondom:a 2.pályán 1 zsarut kellene leverni,de:akármeddig ütöm/rugom: nem fogy az élete,ha kicsit levegöhöz jut meg rögtön:bilincs:over...
mostanában nem voltam túlságosan gépközelben 😊 - szal nem

Csuhai G
[email protected] -ra átküldenéd a mentéseidet? Elõre is THX! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SNAKE01
szeva!most fejeztem be a gamet iszonyat jó volt.mostanába se volt ilyen game és nem is lessz.nagyon teccet a story meg az egész.húúú jó lenne ha lenne folytatás!😄 te végig toltad már?

nem volt semmi 😊

BlindMan
Ty...örök hála!!!!

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

Igen, a villanypóznáról majd egy másik érdekes kis feladathoz fogsz jutni 😊.

No a kérdésre a válasz: van az utca végén egy CCK kocsi, no mögötte meg van egy grund, ahová szimplán a rácskerítésen átmászva juthatsz - onnan már te is rájössz mit kell 😊.

BlindMan
UHUHUHUH...hi all,nem tudna nekem vki helpelni???mondjuk Moralosan😄...a 3.megálló nem tom hanyadik pályája mikor le kell fújni 3-4-5 graffet és mindenfele desztók vergõdnek és megvágnak...lefújom a hidat...a garázs ajtót,ahol kamera vesz közbe,meg van fennt egy genyó magasan...oda hogy kell feljutni mert naon nem vágom...vmi villanypóznán másztam fel és ugrottam egy helyre...de csont átellenesen kéne mennem...ahol ilyen bevás.kocsik mögött bújkáLOL...na nem vágok...pls help me!!!!egyébként Zorall:B:B:B Graff RuLZZZ

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

ThugEdge
ez igazi gamepados gém😊

nem lehet beállítani :/

Törölt felhasználó
Az opciókban a control billentyûket hogyan tudom átállítani?
ThugEdge
nagyon nagy,hogy egy csomó dolog visszaköszön ebbõl az egész mondjuk így mozgalomból:a nagy elõdök,mitõbb majdhogynem akik kifosták ezt az egészet a világra😊),a technikák,a szituációk,az,hogy olyanok vannak benne,mint seen,t-kid,cope2...remélem valami utalás lesz dondira is,aki már tudja ne spoilerezze le😊)
szal elég sok alaptétel van a gémbe,sztem nagyon nagyon nagy a játék,imádom

okéj, a save-t nem törlöm ki, még a játékot sem szerintem, mindenesetre még mindig nem jutottam túl az utolsó állomás 2/1-es szakaszán 😄.

ThugEdge
asziszem,naná,hogy nem trane-t festenék<#awink>

SNAKE01
a rejtett fájlokat hozd elõ és a documents and settings\all users\application data vagy ott belül dokumentumok...

A White Mike-osnál nem lehet felvenni E vel,mert az a gurulás!!!!
_Atti_
Valaki nem tudja hogy lehet a mus fileokat mp3ba konvertálni? bár lehet egyszerûbb várni egy ostra hátha lesz.

Nameg jó lenne valami cucc amivel lehet a festéstextúrákat módosítani. Sima átírás nem mûködik.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

quack
e

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Csuhai G
Nem tudjátok, hogy hol tárolja a játék a mentéseket? Mert én már régóta keresem, de még mindíg nem találom!

Moralosan: Ha végigjátszottad a játékot, akkor hagyd még fent PLZ 1 kicsit, mert feltétlen meg szeretném szerezni a SaveGamedet! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!Segítsetek lécci,hogy a White Mike-os missionnél melyik gombal lehet felvenni a fegyvereket a földrõl és aztán a kannáit mivel lehet felvenni?THX
Törölt felhasználó
Bassus.
Nem tudom az irányítást átállítani,hogy kell?
SNAKE01
hi all!én éppen azután a pálya után járok mikor gabe-el versenyeztünk hogy kifujja fel hamarabb a graf-jét miközben kötélen lógunk...nagyon teccet az a feladat!húúú a CCK az nagyon köcsög néha!nagyon utálom õket!de amúgy nagyon teccik a game.csak kicsit nehéz...

Köszi,azóta én is észrevettem,hogy csak felbontásba szólhatunk bele..bár belegondolva szerintem a grafikát feledteti a hangulat. Nagyon jó a zenei körítés a gettó feeling..meg a harc..visszaköszön a jó öreg indiana jones and the emperors tomb hangulata bunyóba..jó kis gamma ez
amúgy már tegnapelõtt eljutottam az utolsó állomásig, de az valami ISZONYATOSAN nehéz, nem akarok semmi poént lelõni, ezért nem is mondok semmit 😛 😊.