Getting Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem már egy 100%-os savegamet!
Ennyi.Akinek kell www.cheathappens.com
Aztán kéccer kell elkapni majd valamit csinálni de nem tom mit!!!
Amúgy én is paddal nyomom.
És én is minden szart csináltam de semmi nem történik!
Valaki agggyon már egy mentést innen a második küldetéstõl!!!!
miután kétszer eldobtam vmi jel megjelenik felette de mire odaárek és nyomnám a mouse buttont visszajön az életcsíkja, meg különben sem csinál semmit, v rosszul értelmezem?
Ott vagyok hogy az elején levertem a lakatot a fogóval majd beleestem egy csatornába.Jön egy srác és azt írja nyomjam a mouse1 és 2-öt .de nem megy le a csávó élete.Vagy itt mit kell csinálni???HELP!!!
"Time for an insult. Quickly tap toward him twice, and than press MOUSE 1 BUTTON to stun him."
ilyenkor mit kell? gamepaddal nyomom úgy jó, és nem érzékeny mint az egér, segítsetek, na köszi csáó.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
a tag a graffitizés része..nincs mit szépíteni..
nem is kell
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
So cry me a fuckin river, bitch!
igen, logika szerint így kéne, de ha odamész és megnyomod azt a rohat'
néha beremeg a kép nálam,másnak is?
gondolom a láncot kellene szétvágni a kapun,de nem tudok ezközt váltani,csak a sprayt tudom elövenni vagy elrakni..?
valaki játszott már ezzel a játékkal?
én igen csak az a gondom:a 2.pályán 1 zsarut kellene leverni,de:akármeddig ütöm/rugom: nem fogy az élete,ha kicsit levegöhöz jut meg rögtön:bilincs:over...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
No a kérdésre a válasz: van az utca végén egy
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
szal elég sok alaptétel van a gémbe,sztem nagyon nagyon nagy a játék,imádom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nameg jó lenne valami cucc amivel lehet a festéstextúrákat módosítani. Sima átírás nem mûködik.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Moralosan: Ha végigjátszottad a játékot, akkor hagyd még fent PLZ 1 kicsit, mert feltétlen meg szeretném szerezni a SaveGamedet! 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem tudom az irányítást átállítani,hogy kell?