684

• mrbaba
    Sziasztok! Ott tartok a gémbe amikor versenyezni kell h ki festi le előbb a grafiti-t. Tudnátok vmi tanácsot adni, mert egyszerűen mindig gyorsabb az ellenfelem. Előre is köszi!!
  • lorytibi
    Arra h le lője
  • lorytibi
    Már probáltam fölugrani hozzá de nem megyKinyírtam azt a két csávót kinyírtam de utána nem tudom mit kell csinálni.Vmi olyat ír hogy a csaj le kéne lője a maradék drótokat de nem csinál semmit.Hogy tudnám öszztönözni?
  • lorytibi
    Hogy lökjem le?
  • Gibor
    lekell lökni, elég érdekesen van megcsinálva sztem de nemnehéz.
  • lorytibi
    Az uccsó pályán amikor az a csaj van mit kell csinálni?
  • SNAKE01
    az jó!
  • Gibor
    De, én már másodszorra kezdtem el. :D
  • SNAKE01
    senki sem jáccik már vele?
  • Gibor
    Baker a vége felé egyre nehezül, de nem fogtak kirajtam, kár hogy ilyen rövid :((
  • moralosan
    jamegasubwaysurfing
  • moralosan
    Majd eljön az ideje a gépfejlesztésnek, és akkor nyomod majd :).

Amúgy a kedvenc zeném a játékból ez a Mike Shinodás téma. Naggyon döggös . Hallgassátok meg!
  • Hardin
    ooooooooh fuccck
    beleolvastam a readme fájlba és kiderült, hogy a játék nem fut geforce 4 mx kártyával :(
  • Hardin
    ez az:
  • Hardin
  • SNAKE01
    már bocs de itt sincs kép... :D
  • Hardin

szevasztok
    ha valakinek ismerős ez a hibaüzenet, akkor légyszives segítsen
    különben a játék a menüig elindul, utána ha új játékot kezdek akkor nincs kép.
  • Gibor
    nyugi nyugi.....
  • xy21
    Na nee mennyen már át a topic ilyen izélésbe!OKÉ???
  • ThugEdge
  • xy21
    Ja le kell kicsinyíteni vazze a grefitit a 3-as vagy 1-es gombal a bill.-en a számoknál!Ha netán a tréninget kihagytad volna akkor mondom.Ez ciki.
  • danikoti
    Ha jártál volna ott tudnád vazze.
  • danikoti
    Nem tudod miröl van szó, amit fújni kellene az X helyén piros vonallal van körberajzolva de nem engedi festeni valamiért.
  • xy21
    ????MI???Túl hideg van???A játékban ???,Vagy hol jáccol a pincében???fessél vazze ahova az X-ek mutatnak
  • SNAKE01
    hát festeni!mi a fa**t kellene mást csinálni?LOL!-.-
  • danikoti
    Hűtőházba vagyok kettő hűtőkamrába kellene festeni de szerintem túl hideg van mit kell itt csinálni?
  • xy21
    ügyes vagyNekem nem ment:S
  • BlindMan
    bibibí...én mind 6 ot lefújtam...igaz hogy 8x kezdtem újra...legegyszerűbb ha uccsó vagon baloldala aztán jobboldala...aztán a 2. vagon jobb oldala aztán baloldala...így az elejéig...tutti hogy mennei fog...csak jól kell lavírozni:)...Végvittem hál istennek...egyébként tudtátok hogy a zenéket belőle ki lehet szedni,ha a **.mus kiterjesztést átírjátok MP3-ra...kiszedtem minden...a SinnerMan a legmelegeb:D:D:D:D szotyi all
  • Gibor
    de van 3 ami mellék, én csak 1 plusszt tudtam lefújni...
  • windrunner
    csak 3mat...
  • xy21
    Itt 6 graffot kell felfújni!NEHÉZ egy küldetés!
  • danikoti
    Segítsetek a vonat tetején vagyok lefújok három nagy képet átugrok a másik vonatra majd vissza de még mindig nem jó valami FAILED,mit kell még csinálni?
  • Győri Devi
    Menj le a ball szélére majd nyomd meg a jumpot ekkor felészül azt még egyszer nyomd meg aztán átugrik és maradj ott mert vissza kell ugorni
  • danikoti
    Segítsetek a 2. résznél a vonat tetején vagyok ,a végén hogyan kell leugrani vagy mit kell csinálni hogy ne akadjak fel?
  • BlindMan
    nem vááágom:) gyorsan
  • BlindMan
    még egy kérdés...a léghajón merre kell kimenekülni mikor letoltad a sung poster-ét...plíz help...már befagyott mindenem...asszongya hogy vmi roof exiten kell dzsalni...help me Moral:D:D:D...megint lécci:D:D:D:D:D
  • moralosan
    végül is csak 80szor írták/tuk már le mit kell.
  • xy21
    Üsd majd egér1 meg egér2 egyszerre lenyomod ekkor elkapja majd egér1 majd egér2 és nyomd meg az E betűt.Ezután előre előre ütés(egér1) és lelassul az idő majd megint ütöl egyet.Ennyi utána már verheted szét a faszit.Amikor előbiekben írtam csak akkor csináld mikor aggya a gép az utasítást.Én csak ide lefordítotam magyarra.
  • kico
    hi! még az lejeén vagyok már túljutottam azon a részen mikor letageltem a kocsit és ellvágtam a láncot most le kell mennni vhova és verekedni kell azzal a kékruhás faszpörgettyúvel:D vagy 45 percet bunyóztunk és semmi! ezt h csináljam meg?
  • Gibor
    csak 8x :D