684
-
#285 Sziasztok! Ott tartok a gémbe amikor versenyezni kell h ki festi le előbb a grafiti-t. Tudnátok vmi tanácsot adni, mert egyszerűen mindig gyorsabb az ellenfelem. Előre is köszi!! -
lorytibi #284 Arra h le lője -
lorytibi #283 Már probáltam fölugrani hozzá de nem megyKinyírtam azt a két csávót kinyírtam de utána nem tudom mit kell csinálni.Vmi olyat ír hogy a csaj le kéne lője a maradék drótokat de nem csinál semmit.Hogy tudnám öszztönözni? -
lorytibi #282 Hogy lökjem le? -
Gibor #281 lekell lökni, elég érdekesen van megcsinálva sztem de nemnehéz. -
lorytibi #280 Az uccsó pályán amikor az a csaj van mit kell csinálni? -
#279 az jó! -
Gibor #278 De, én már másodszorra kezdtem el. :D -
#277 senki sem jáccik már vele? -
Gibor #276 Baker a vége felé egyre nehezül, de nem fogtak kirajtam, kár hogy ilyen rövid :(( -
moralosan #275 jamegasubwaysurfing -
moralosan #274 Majd eljön az ideje a gépfejlesztésnek, és akkor nyomod majd :).
Amúgy a kedvenc zeném a játékból ez a Mike Shinodás téma. Naggyon döggös . Hallgassátok meg! -
Hardin #273 ooooooooh fuccck
beleolvastam a readme fájlba és kiderült, hogy a játék nem fut geforce 4 mx kártyával :( -
Hardin #272 ez az: -
Hardin #271 -
#270 már bocs de itt sincs kép... :D -
Hardin #269
szevasztok
ha valakinek ismerős ez a hibaüzenet, akkor légyszives segítsen
különben a játék a menüig elindul, utána ha új játékot kezdek akkor nincs kép. -
Gibor #268 nyugi nyugi..... -
#267 Na nee mennyen már át a topic ilyen izélésbe!OKÉ??? -
#266 -
#265 Ja le kell kicsinyíteni vazze a grefitit a 3-as vagy 1-es gombal a bill.-en a számoknál!Ha netán a tréninget kihagytad volna akkor mondom.Ez ciki. -
danikoti #264 Ha jártál volna ott tudnád vazze. -
danikoti #263 Nem tudod miröl van szó, amit fújni kellene az X helyén piros vonallal van körberajzolva de nem engedi festeni valamiért.
-
#262 ????MI???Túl hideg van???A játékban ???,Vagy hol jáccol a pincében???fessél vazze ahova az X-ek mutatnak -
#261 hát festeni!mi a fa**t kellene mást csinálni?LOL!-.- -
danikoti #260 Hűtőházba vagyok kettő hűtőkamrába kellene festeni de szerintem túl hideg van mit kell itt csinálni? -
#259 ügyes vagyNekem nem ment:S -
#258 bibibí...én mind 6 ot lefújtam...igaz hogy 8x kezdtem újra...legegyszerűbb ha uccsó vagon baloldala aztán jobboldala...aztán a 2. vagon jobb oldala aztán baloldala...így az elejéig...tutti hogy mennei fog...csak jól kell lavírozni:)...Végvittem hál istennek...egyébként tudtátok hogy a zenéket belőle ki lehet szedni,ha a **.mus kiterjesztést átírjátok MP3-ra...kiszedtem minden...a SinnerMan a legmelegeb:D:D:D:D szotyi all -
Gibor #257 de van 3 ami mellék, én csak 1 plusszt tudtam lefújni... -
#256 csak 3mat... -
#255 Itt 6 graffot kell felfújni!NEHÉZ egy küldetés! -
danikoti #254 Segítsetek a vonat tetején vagyok lefújok három nagy képet átugrok a másik vonatra majd vissza de még mindig nem jó valami FAILED,mit kell még csinálni? -
#253 Menj le a ball szélére majd nyomd meg a jumpot ekkor felészül azt még egyszer nyomd meg aztán átugrik és maradj ott mert vissza kell ugorni -
danikoti #252 Segítsetek a 2. résznél a vonat tetején vagyok ,a végén hogyan kell leugrani vagy mit kell csinálni hogy ne akadjak fel? -
#251 nem vááágom:) gyorsan -
#250 még egy kérdés...a léghajón merre kell kimenekülni mikor letoltad a sung poster-ét...plíz help...már befagyott mindenem...asszongya hogy vmi roof exiten kell dzsalni...help me Moral:D:D:D...megint lécci:D:D:D:D:D -
moralosan #249 végül is csak 80szor írták/tuk már le mit kell. -
#248 Üsd majd egér1 meg egér2 egyszerre lenyomod ekkor elkapja majd egér1 majd egér2 és nyomd meg az E betűt.Ezután előre előre ütés(egér1) és lelassul az idő majd megint ütöl egyet.Ennyi utána már verheted szét a faszit.Amikor előbiekben írtam csak akkor csináld mikor aggya a gép az utasítást.Én csak ide lefordítotam magyarra. -
#247 hi! még az lejeén vagyok már túljutottam azon a részen mikor letageltem a kocsit és ellvágtam a láncot most le kell mennni vhova és verekedni kell azzal a kékruhás faszpörgettyúvel:D vagy 45 percet bunyóztunk és semmi! ezt h csináljam meg? -
Gibor #246 csak 8x :D