Getting Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaapie18 - tried loading the game, alt n tab to desktop and load task manager, right click GettingUp.exe in process list and select processor affinity, then untick one of the cores?
nekem mondjuk nincs ilyen gondom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
ezen kívül a grafika sem a legjobb...én aszondom maradhatott volna még pár hónapig a fejlesztõk keze között...
toy nekem nem azt jelenti hogy nem ismert vagy nem rajzol jól hanem azt ahogy nincs tisztában alapvetõ dolgokkal..
hogy bizony szép igényes rajzokat nem fedünk le ócska throwupokkal :P
Amúgy tetszik a játék, a hosszú töltésen kívül nincs gondom semmivel..odafigyeltek.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
akkor tudod,hogy senki nem születik kingnek,elõszõr mindenki toy,akármilyen jól is rajzoljon
a toy nem csak attól toy,hogy szar képeket fest,hanem még nincs szegénynek semmi fame-e
gondolom mi leszünk majd a város kingjei<#nevetes1>#nevetes1>
az inventoryban hogy lehet elõvenni azokat a cuccokat amik pl. "északkkeleten" vannak? (a matricak pl) ...mert ami "északon, délen, nyugaton, kelten" van azokat wasd-vel elõtoom hozni
Edit: Actually, if you edit file default_pc.cfg in \installdir\engine and alter resolution line to res = 1280, game runs 1280x1024, but can't get current game to use that res, only a new game works @ 1280. Oh well
egyebkent jonak tunik de a kurva eletbe mar h ennyit nem birnak atirni a ps valtozaton
egyébként:
ez a gém megöl!
isten,nemtok rá mást mondani,bár még csak a fosi throw-upokat nyomom,de gondolom még istenebb lesz amikor jönnek a jó kis metro wild style burner stuffok<#eljen>#eljen>
Nagyon tetszik a játék de lenne 1 problémám. A második pályán van 1 olyan rész, ahol egy lakattal bezárt kapuról le kell verni a lakatot. Jobb oldalt hátul a sarokban ott van egy vaseszköz (nem tudtam hirtelen jobb nevet), de nem tudom, hogy hogyan kell elõvenni, hogy leüssem vele a lakatot! :(
Valaki segítene?
Elõre is THX!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
persze a hiphop minden ágában él még az ug,de sztem ez talán az az ága amiben leginkább
legeslegelején vagyok egy sráccal kell verekedni de hiába püfölöm 20 perce , nem történik semmi!
PLZ HELP!
átlagban 8.0-öt kapott a game...szóval 80%, ami nem lehet olyan rossz azért :)
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
PLEASE ÍRJA LE VALAKI A KÉRDÉSEMRE A VÁLASZT!
THX!
Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (c) Atari *CRACKFIX*
Date
2006-02-16
Group
DEVIANCE
Section
PC Game ISOs
Nuked
no
Official Site
none
Review
none
Save NFO
click here
Hits
1599
Ez mit javít???
MUAHHAAA...számalom a köbön
Akinek elindult írja már le hogyan csinálta.
Köszi !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
YESSSSSSSSSSSSS
amig itt fosoltam és nézelõdtem más oldalakon de be is írtad az okosságot
M, azaz csak felnõtteknek szánt jelzéssel érkezett meg a boltokba a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure névre keresztelt játék. A programban a graffitik szerelmeseként kell telepingálnunk egy nagyváros utcáit, miközben a helyi bandákkal és a törvény õreivel is összefutunk majd néha. A játék egyik érdekessége, hogy sztárok is hangjukat adták hozzá, olyan nevek, mint például Brittany Murphy, George Hamilton, vagy Andy Dick. Remélhetõleg az Atari ezzel a játékával enyhíteni tudja majd a pénzügyi nehézségeit, hisz e mellett már csak a Crashday és a Driver: Parallel Lines sikerében bízhat.
itt csekkold a release date-eket:
http://www.tothegame.com/
eddig elég megbízható dátunok voltak
Atari and Marc Ecko have announced that Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure has gone gold and is on schedule for a U.S. release on Feb. 14 and a European release on Feb. 17.
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
http://www.gamershell.com/news/27585.html
izgatottan várom,remélem valahogy meg lehet oldani a saját grafkó bevitelét is,bár nem hiszem,de volt már rá példa,hogy customized dolgokat lehet gémbe gyártani(csak egy példa:fable-ben saját tatto)
Látom,itt a fórumon könnyû nagypofájúnak lenni hogy "Bár kapnék el egy ilyet, addig rugdosnám, amíg sírva meg nem ígéri, hogy soha többet nem csinál ilyet..."Nem hiszem hogy ezt csinálná bármelyikõtök is ha találkozna egy 20-as rapbandával.Ezt bírom ezekben a nyálos gép elõtt ülõ buzikban,hogy csak a szájuk nagy,de biztos hogy annyit érnek mint egy marok fos.