Aerofly Pro Deluxe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukk
jó nemjó ez van, ha nem jó az edonkey 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Torrent-re nem találtam semmi jót...

Clidey
Nem tudok mást. Én onnan szedtem.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

bittorentrõl...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Azon kívûl?

Clidey
Emuléról

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ki tudja honnan lehet letölteni az Aerofly-t?
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]

DE AZ LESZ A LEGJOBB, HA IDE MEGÍRJA

Duddits
Inkább ide írjon, mert engem is érdekelne.

Ki tudja honnan lehet letölteni az Aerofly-t?
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]
Papirzacsi
Kimondottan mûrepszim nincs. Majd te megírod. Ellenben bámrelyik repszimben mûrepülhetsz a program képességeinek megfelelõen.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ok.de rendes mûrepülõsre nem modellezõsre gondoltam.

Clidey
Ez az.

sziasztok mosat szedem le a játékot.Remélem nekem is bejön.DE valaki tud véletelenül mûrepülõs játékot??

Sziasztok!

Közérdekû információ!

2005. Július 29-én, a jakabszállási sportrepülõtéren Jet-Modell világbajnokság lesz. De a tényleges mûsor július 30-án kezdõdik 10 órakor, Veres Zoltán mûrepülõ bemutatójával. A világbajnokság egészen Augusztus 6.-ig tart, amikor szintén 10 órakor Veres Zoltán mûrepülõbemutatója zárja. Amit igérünk:
- 30 ország
- 89 versenyzõ
- 360 csapattag
- 250-300 Km/h sebesség
- Hihetetlen technikai háttér.
A belépõ gyerekeknek 500 Ft, felnõtteknek 1000 Ft. A belépõ ára nem egy napra, hanem a teljes rendezvény idõtartalmára évényes! Bizony, 7 teljes napon át!!!

A magyar blokk 2 gépbõl fog állni, még sajnos nem tudtam kipuhatolni, hogy melyik nap fognak repülni. Az egyik, egy L-39 Albatrosz. A fejünk felett szokott gyakorolni, és szerintem a verseny egyik nagy esélyese. :-)) A másik egy Gripen lesz.

Jöjjetek el, több okból is:
1. Növelitek a jakabszállási reptér, és Jakabszállás bevételét. :-))
2. Nem mindennap van Magyarországon Jet-Modell vb.
3. Mert bemelegítésnek jó lesz a "nagy" repnapra. :-))
4. És nem utolsó sorban gyönyörõ modelleket láthattok repülés közben.

A Jet-Modell világbajnokság hivatalos honlapja!
Jakabszállás nem hivatalos honlapja!
Én általam készített Jakabszállás honlap
Az Aero hotel honlapja!
Jakab-Csík Repülõtér honlapja!

Üdv:
DJviolin

IlluminatoR
Wow!

Sziasztok!

Mekkora poén ez a játék. Most repültem egy modell f14-essel egy igazi anyahajón.<#bee1> Nagyszerû párosítás!

Belsõ nézet:

Külsõ nézet:

Az f14-es pilóták kedvelt idõtöltése, hogy turbinakoncertet adnak a hajó legénységének<#wink>:

Leszállás elõtt:

Itt egy panorámaképes scenery. Itt a kamera fix pozícióban van, tehát nincs a repülõn külsõ meg belsõ nézet:

Üdv:
DJviolin

nekem indítás után "a program szabálytalan mûveletet hajtott végre" ablakot dobja ki 😞( másnak nem volt ilyen problémája?

Clidey
Ez pedig egy jó kis stuff...a segítségével bármilyen panoráma-képbõl készíthettek scenery-t. ;-)

Clidey
És itt is... ;-)

Clidey
Itt meg itt találtok hozzá repcsiket.

Clidey
Sziasztok!

Aki nem boldogul a külföldi nyelvekkel, azoknak íme egy kis magyarosítás.
Kb. a játék 80%-a van lefordítva. Ha gondoljátok, elõtte csináljatok egy backup-ot a régi fájlról, de szerintem felesleges, mert a francia nyelvet cseréli le... 😛

DJviolin:
Ezt a bizonyos exe-t minden esetben be kell másolni...kivéve, ha a Thököly-n kiperkáltad érte a ~50e kopejkát... 😉 Akkor viszont kapsz hozzá egy USB-s távirányítót is. Én személy szerint egy más megoldást választottam: anno pár éve vettem hivatalosan egy easyFly-t standard gameportos joy-távirányítóval 10e kopejkáért. Így most a mostani jóval szebb-jobb-csillivillibb szimulátorokkal sincs problémám ilyen téren, csal le kell cibálnom a elektronikusmajomról. ;-)

Sziasztok!

Vissza jöttem a balatonról. :-)) Szóval a játékot eredetileg csak rádiótávirányítóval lehetne irányítani, de mivel Clidey volt olyan jószivû, és adott egy exet, amelyet lentebb belinkeltem. Azt csak akkor kell felmásolni, ha a játék indításánál nem enged tovább egy hülye ablak.

Egyébként a kamerakezelés csak akkor van fiy helyen, amikor a 3 fotóscenery valamelyikében vagy. De amikor a másik 20 rendes sceneryt nyúzod, akkor még van cockpit nézet is, meg hátsó nézet is.

Ha be akarjátok kapcsolni a nézeteket, akkor tóljátok fel az egeret egészen a kép legfelsõ részéig, amedddig elõ nem jön egy csík opciókkal.

Üdv:
DJviolin

akkor palya fuggo, thx

Duddits
Ok, köszi.

IlluminatoR

Duddits
Billentyûvel mükszik akkor?

Ch_Slater
bocsbocs. elnéztem a problémát.
azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy csak távirányítóval lehet-e játszani vagy a joy-t is lehet használni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Seaweed
Nem minden "palyan" (scenery) mukodnek!
és azok amikre semmit se reagál :/ szürke is a többi nézet egyedül a zoom in vagy mi meg a fixed-et lehet választani a menübõl is :/

Seaweed
F1 es ott latod a billkiosztast
hiba
némelyik kép irto élethûa többi meg a szokasos semmi extra
most akkor milyen is ingame a game?

IlluminatoR
A fene vigye el. Lent van felteszem, megkeresem a joysticket erre kiderül, hogy az én joyom soros, de a gépemban csak usb van. :/
Vehetek usbs joyt. 😞

azt hogy lehet megodlani hogy a view egy ne fixed legyen? mert nekem elég zavaró 😊

Seaweed
Zsir a cucc....bar tudtam hogy nem szabad kiprobalnom...
Mert magavalragad..es leszek olyan hulye es veszek egy igazit a vegen! 😄
(evek ota log a lavegoben, mert van egy oreg ur ismrosom aki allandoan fuzi a fejem hogy menjek vele modellezni hetvegenkent...de mindig kiderul hogy ez biza nem olcso hobby 😞)
Petka
pfff nincs valami joystick emulátor? 😄DD

[HUN]FaTaL
joy nélkül sztem nem lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
köszi, torrentspyon is ott van ez is csak nincs odaírva hogy deluxe én meg azt hittem hogy sima, de szedem én is innen, mégegyszer köszi😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Petka
joy nélkül?

IlluminatoR
Köszi. Lol ha kisbetûvel írod be akkor semmit se talál.

Ch_Slater
de lehet en azzal nyomtam. lentebb van egy exe vmelyik hozzászólásban és rögtön azzal próbáltam

Petka
A francba azt senki nem mondta hogy joystick nélkül nem is lehet játszani <#wilting>

Ch_Slater
http://thepiratebay.org/details.php?id=3354082

IlluminatoR
Én egyet se találtam ott. :o

Ch_Slater
most hirtelen 17 peer.. 😊

Ch_Slater
a piratebay-en van egy másik forrás is. annál 5 seed és 10 peer van. jön 150-el...

IlluminatoR
:'(

nincsen 😞 most 27%-nál járok

IlluminatoR
Semmi változás most se?

IlluminatoR
Ja mert seeder az nincs. :/

viszont 39,3%-nál áll a többség... 😞