Aerofly Pro Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó nemjó ez van, ha nem jó az edonkey 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ki tudja honnan lehet letölteni az Aerofly-t?
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]
DE AZ LESZ A LEGJOBB, HA IDE MEGÍRJA
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Közérdekû információ!
2005. Július 29-én, a jakabszállási sportrepülõtéren Jet-Modell világbajnokság lesz. De a tényleges mûsor július 30-án kezdõdik 10 órakor, Veres Zoltán mûrepülõ bemutatójával. A világbajnokság egészen Augusztus 6.-ig tart, amikor szintén 10 órakor Veres Zoltán mûrepülõbemutatója zárja. Amit igérünk:
- 30 ország
- 89 versenyzõ
- 360 csapattag
- 250-300 Km/h sebesség
- Hihetetlen technikai háttér.
A belépõ gyerekeknek 500 Ft, felnõtteknek 1000 Ft. A belépõ ára nem egy napra, hanem a teljes rendezvény idõtartalmára évényes! Bizony, 7 teljes napon át!!!
A magyar blokk 2 gépbõl fog állni, még sajnos nem tudtam kipuhatolni, hogy melyik nap fognak repülni. Az egyik, egy L-39 Albatrosz. A fejünk felett szokott gyakorolni, és szerintem a verseny egyik nagy esélyese. :-)) A másik egy Gripen lesz.
Jöjjetek el, több okból is:
1. Növelitek a jakabszállási reptér, és Jakabszállás bevételét. :-))
2. Nem mindennap van Magyarországon Jet-Modell vb.
3. Mert bemelegítésnek jó lesz a "nagy" repnapra. :-))
4. És nem utolsó sorban gyönyörõ modelleket láthattok repülés közben.
A Jet-Modell világbajnokság hivatalos honlapja!
Jakabszállás nem hivatalos honlapja!
Én általam készített Jakabszállás honlap
Az Aero hotel honlapja!
Jakab-Csík Repülõtér honlapja!
Üdv:
DJviolin
Mekkora poén ez a játék. Most repültem egy modell f14-essel egy igazi anyahajón.<#bee1>#bee1> Nagyszerû párosítás!
Belsõ nézet:
Külsõ nézet:
Az f14-es pilóták kedvelt idõtöltése, hogy turbinakoncertet adnak a hajó legénységének<#wink>#wink>:
Leszállás elõtt:
Itt egy panorámaképes scenery. Itt a kamera fix pozícióban van, tehát nincs a repülõn külsõ meg belsõ nézet:
Üdv:
DJviolin
Aki nem boldogul a külföldi nyelvekkel, azoknak íme egy kis magyarosítás.
Kb. a játék 80%-a van lefordítva. Ha gondoljátok, elõtte csináljatok egy backup-ot a régi fájlról, de szerintem felesleges, mert a francia nyelvet cseréli le... 😛
DJviolin:
Ezt a bizonyos exe-t minden esetben be kell másolni...kivéve, ha a Thököly-n kiperkáltad érte a ~50e kopejkát... 😉 Akkor viszont kapsz hozzá egy USB-s távirányítót is. Én személy szerint egy más megoldást választottam: anno pár éve vettem hivatalosan egy easyFly-t standard gameportos joy-távirányítóval 10e kopejkáért. Így most a mostani jóval szebb-jobb-csillivillibb szimulátorokkal sincs problémám ilyen téren, csal le kell cibálnom a elektronikusmajomról. ;-)
Vissza jöttem a balatonról. :-)) Szóval a játékot eredetileg csak rádiótávirányítóval lehetne irányítani, de mivel Clidey volt olyan jószivû, és adott egy exet, amelyet lentebb belinkeltem. Azt csak akkor kell felmásolni, ha a játék indításánál nem enged tovább egy hülye ablak.
Egyébként a kamerakezelés csak akkor van fiy helyen, amikor a 3 fotóscenery valamelyikében vagy. De amikor a másik 20 rendes sceneryt nyúzod, akkor még van cockpit nézet is, meg hátsó nézet is.
Ha be akarjátok kapcsolni a nézeteket, akkor tóljátok fel az egeret egészen a kép legfelsõ részéig, amedddig elõ nem jön egy csík opciókkal.
Üdv:
DJviolin
azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy csak távirányítóval lehet-e játszani vagy a joy-t is lehet használni...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Vehetek usbs joyt. 😞
Mert magavalragad..es leszek olyan hulye es veszek egy igazit a vegen! 😄
(evek ota log a lavegoben, mert van egy oreg ur ismrosom aki allandoan fuzi a fejem hogy menjek vele modellezni hetvegenkent...de mindig kiderul hogy ez biza nem olcso hobby 😞)
http://goo.gl/gd6Zi5