Aerofly Pro Deluxe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

killer123
Az emulban rányomtam hogy letöltés de semmit sem csinál csak azt irja hogy várakozás.Ez normális vagy valami nem stimmel?

Jó konfig.

Lehet szedni az addont emule-rõl. Én már töltöm.<#eljen>

Megvan hozzá a crack. Ha lesz idõm akkor feltöltöm a cracket, és belinkelem.

killer123
És onnan hogyan kell leszedni???
Bocs a <#lama>kérdésért<#wink>

Jó konfig.

Nemhiszem. A hivatalos honlapon fel van sorolva, hogy hol lehet kapni:

http://www.aerofly.com/www/how_to_buy.html

(Megjegyzem szerintem itt mindenki warezban letöltötte emule-ról. <#ravasz1>)

killer123
Halihó.

Ezt a játékot meg lehet venni itthon?Ha igen akkor hol és mennyiért?

Jó konfig.

Nashville
Srácok! Hogyan kell lebegtetni a helikoptert? Nekem csak teljes gõzzel megy lefelé vagy felfelé, nincs köztes érték, ezért még leszállni sem tudok vele.
Feltétlenül veszek egy távirányítót, úgy hallottam ma, hogy kb. 8 ezerért adják, valami gagyi programmal együtt.
A RealFlight G2 szerintetek megy egy ilyen "konzollal", át lehet valahogyan alakítani? ...ha már régi RC modell fórumosok vagytok...
Még egy kérdés: az Aerofly- ban lehet akadályokat építeni, mint a RFG2- ben? Milyen kiegészítõket lehet hozzá beszerezni?

Contemporary Country Music

Köszönöm a köszönömöt. :-)) egyébként a patchot ne csak nekem köszönd, mert nekem is Clidey ajánlotta még annó az rcmodell fórumban. :-))

Nashville
Meg is van a progi! Nagyon állat! Ha ez ilyen jó, akkor kíváncsi vagyok, hogy a Realflight G3 milyen lehet!

Elõmelegítettem a fiamnak a progit...na persze már megint úgy, mint a Battlefield- et! Soha nem nõ fel így az ember!

Nem könnyû a leszállás, nagyon szigorú a progi (még a tehén fejének sem lehet neki repülni! <#vigyor5>), bár el kell árulnom, nem távirányítóval játszottam és nem is hagyományos joystick- al hanem... <#mf1>

Kössz a patch- et Dj Violin. Anélkül nem ment volna! Ja, és magyarosítanom is sikerült! Be kell szereznem egy távirányítót! Ki tud egyet baráti áron?

Clidey
Tenkjú! <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nashville
Happy Birthday! Clidey

Clidey
Ígyigaz

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ez szerintem az elõzõ verziónak, az Aerofly pro-nak lehet valami kiegészítõje. De nem vagyok benne biztos.

Clidey merre vagy!!!!!!!! Segíts!!!!!!!!

Nashville
Még nem jött le a cucc, de ez szerintetek kell hozzá?: Aerofly Pro 1.6.8 Plus Exp Pack
Ez jön, mint az atom (120- al), a fõprogi meg csak csordogál, hamar volt az öröm este! 😞

Clidey
Hacsak csak egy sima dzsojod van, nem sok örömed lesz a progiban, ez az én véleményem...

Nashville
Szevasztok!

Keresitek a linket, hogy honnan lehet leszedni a progit: ITT

Remélem, nem hamarkodtam el a segítést még nekem sem jött le. Felment 50 kB/s- ig is a sebesség, de most beállt 20- ra, tudjátok a torrent már csak ilyen.
Az eDonkey biztos nem rossz, de nem ismerem annyira, így nálam a torrent a nyerõ! 😊

Remélem reggelre meglesz a cucc!!! Remélem az 5- ös hozzászólásban említett exe ügy mûködni fog vele.
Joystic- om van csak, de az integrált hangkártyám miatt nincs gameportom. Szerintetek érdemes beszerezni egy hangkártyát, vagy inkább vegyek egy USB- s joystick- ot? Kb. ugyan annyi az ára.

Klassz. Mondom hogy régen játszottam vele.<#ravasz1>

Clidey
Nem kell a textúrát buzerálni, menübõl lehet állítani a sürûségét és a színét is... <#ravasz1>

Egy kis moddolássaé minden lehetséges. :-)) Keresd meg a füst textúráját, és színezd át neked tetszõre. :-))

Egyébként a joy érzékenységét lentebb lehet ám venni.<#ravasz1> Ne kérdezd hogy hogyan, mert kb. fél éve nincs fennt a gamma.

mila69en
na már megy szépen😄 kb 5 perc a levegõben<#idiota>

olyat nem lehet csinálni valahogy hogy a gépem ne fehér füstöt húzzon maga után hanem színeset?😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
azért lehet hogy az igazit nem szabadna kezedbe adni😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát gyerekek ez valami iszonyatosan komoly😄DD<#eljen><#taps>

mila69en
"Lehet hogy újabbal játszol?"<#mf1>---> csak szerettem vólna😄DD

már rájöttem aza hiba nekem régebbi van... most töltöm pont ezt a verziót remélem megtudom nézni😄D

Passzolok.<#confused> Egyébként a lenti crack csak egy adott verzióhoz passzol. Lehet hogy újabbal játszol?

Sajna nem tom. Nézd meg az eMule-ban, vagy az eDonkey-ban.

mila69en
hogyan tudnám joy-al mûködésre bírni ami itt bevan linkelve exe az nekem nem mûködik😞(( hibával leáll😞 van hozzá valami dong emu azt meg gözöm sincs hogyan kéne beállítani

envagyok
Az addon-t hol lehet megszerezni?
Szia!

Nézd meg az 5. hozzászólást. Ott egy komplett leírás található.

Üdv:
DJviolin

romet
honnan lehet letölteni???

ColdFire
Ha vki letöltötte ezt az add-ont, légyszi írja meg honnan!
kösz

ColdF

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lockheed
Jaaaaa... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Én még nem töltöttem le. Én is még csak a hivatalos honlapon olvastam róla.

http://www.aerofly.com/www/gallery.html

Lockheed
Nemtalálok semmi ilyesmit! 😊 Nemtudnál esetleg adni vmi konkrét linket? Köszönöm... <#eljen><#worship><#worship><#worship>

AeroFly Professional Deluxe Add-On

Már van kiegészítõje az aerofly Pro Deluxe-nak:

AeroFly Professional Deluxe Add-On

Nem tesz semmit. :-)

Lockheed
Váááá! Nagyonjóóó ez a játééék! Naonkomoly! Tetszik! Majdnem 1 hétig jött torrentrõl! Köszi szépen a tippet DJ Violin! <#worship><#worship><#worship><#eljen>

PLaci
ha lenne valakinek egy ötlete hogy tudná megosztani velem ezt a kincset akkor örömmel várom!!
edonkey-n nem indul el, a torrent pedig már nem él

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Clidey
Nekem személy szerint több repülõm is van... <#zavart1>

sziasztok
van valakinek zero repülõje?
Sziasztok!
Én innen a torrentest bróbáltam a #22-es hsz, lejött vasárnap reggeltõl estig.
Sziasztok!

Edonkey2000-be searchba:

aerofly pro

kb. 680 megás fájlt keressetek. Aztán az 5. hozzászólásomból töltsétek le az exet.

Jó játékot!
DJviolin

Duddits
Hát de most te komolyan gondoltad amit írtál??

hülye<#banplz>
Clidey
Kérném a közönség segítségét... <#zavart1>

Papirzacsi
Hány éves a norvég király?
"Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]"
<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Duddits
MSN-en szerintem senki nem fog 700 MB-t elküldeni. De ha mégis, akkor én is vevõ lennék rá. <#wink>

valaki elküldené nekem MSN-ber vagy freemailbe?
Mert én hiába töltöm le csak egy internetféle ikon jelenik meg...azzal mit kell csinálni?
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]

<#rolleyes>
Duddits
<#beka3>

és? ha csak egy ember tölt tö9lük szinte csyak neked töltenek..., neked semmise jó? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
2 seeder? <#wilting><#fejvakaras><#whatever>