Aerofly Pro Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó konfig.
Megvan hozzá a crack. Ha lesz idõm akkor feltöltöm a cracket, és belinkelem.
http://www.aerofly.com/www/how_to_buy.html
(Megjegyzem szerintem itt mindenki warezban letöltötte emule-ról. <#ravasz1>#ravasz1>)
Feltétlenül veszek egy távirányítót, úgy hallottam ma, hogy kb. 8 ezerért adják, valami gagyi programmal együtt.
A RealFlight G2 szerintetek megy egy ilyen "konzollal", át lehet valahogyan alakítani? ...ha már régi RC modell fórumosok vagytok...
Még egy kérdés: az Aerofly- ban lehet akadályokat építeni, mint a RFG2- ben? Milyen kiegészítõket lehet hozzá beszerezni?
Contemporary Country Music
Elõmelegítettem a fiamnak a progit...na persze már megint úgy, mint a Battlefield- et! Soha nem nõ fel így az ember!
Nem könnyû a leszállás, nagyon szigorú a progi (még a tehén fejének sem lehet neki repülni! <#vigyor5>#vigyor5>), bár el kell árulnom, nem távirányítóval játszottam és nem is hagyományos joystick- al hanem...
Kössz a patch- et Dj Violin. Anélkül nem ment volna! Ja, és magyarosítanom is sikerült!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Clidey merre vagy!!!!!!!! Segíts!!!!!!!!
Ez jön, mint az atom (120- al), a fõprogi meg csak csordogál, hamar volt az öröm este! 😞
Keresitek a linket, hogy honnan lehet leszedni a progit: ITT
Remélem, nem hamarkodtam el a segítést még nekem sem jött le. Felment 50 kB/s- ig is a sebesség, de most beállt 20- ra, tudjátok a torrent már csak ilyen.
Az eDonkey biztos nem rossz, de nem ismerem annyira, így nálam a torrent a nyerõ! 😊
Remélem reggelre meglesz a cucc!!! Remélem az 5- ös hozzászólásban említett exe ügy mûködni fog vele.
Joystic- om van csak, de az integrált hangkártyám miatt nincs gameportom. Szerintetek érdemes beszerezni egy hangkártyát, vagy inkább vegyek egy USB- s joystick- ot? Kb. ugyan annyi az ára.
Egyébként a joy érzékenységét lentebb lehet ám venni.<#ravasz1>#ravasz1> Ne kérdezd hogy hogyan, mert kb. fél éve nincs fennt a gamma.
olyat nem lehet csinálni valahogy hogy a gépem ne fehér füstöt húzzon maga után hanem színeset?😄D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
már rájöttem aza hiba nekem régebbi van... most töltöm pont ezt a verziót remélem megtudom nézni😄D
Nézd meg az 5. hozzászólást. Ott egy komplett leírás található.
Üdv:
DJviolin
kösz
ColdF
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.aerofly.com/www/gallery.html
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

AeroFly Professional Deluxe Add-On

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
edonkey-n nem indul el, a torrent pedig már nem él
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
van valakinek zero repülõje?
Én innen a torrentest bróbáltam a #22-es hsz, lejött vasárnap reggeltõl estig.
Edonkey2000-be searchba:
aerofly pro
kb. 680 megás fájlt keressetek. Aztán az 5. hozzászólásomból töltsétek le az exet.
Jó játékot!
DJviolin
"Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]"
<#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mert én hiába töltöm le csak egy internetféle ikon jelenik meg...azzal mit kell csinálni?
Aki tudja ide írhat: [email protected]
Vagy MSN-en elküldheti, vagy beszélhet velem, MSN címem: [email protected]
<#rolleyes>#rolleyes>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Clidey