227
Élethű rc szimulátor!
  • DJviolin
    És én is mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
  • DJviolin
    Ez csak egy mezei javítás.

Ha felrakod az 570 megás addont, akkor a verziószám csak 1.9.1.3-as, lesz. Ez még ezt updateli 1.9.1.9.-esre. De ehhez még nincs crack, szóval nem ajánlott.
  • DJviolin
    Igen. kb. 570 megás.
  • killer123
    Hali.

Nincs olyan fórumozó aki itt lakik Budapesten és megvan neki a game?
    Csak azért kérdem mert az emule már két napja megy és még mindig nem szedett le 1 megát sem.Szóval egyszerübb lenne egy copy.

Ja és mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket.A hölgyeknek meg sok locsolót.Aztán majd nehogy sonka meg tojásmérgezés legyen a vége.
  • Nashville
    Erre a patch- ra gondolsz?: AeroFly Professional Deluxe Patch to Version 1.8.0.25 / 1.9.1.9

A helis kérdésre még mindig nincs válasz? Nem tudjátok ti sem azt a lebegést? Nekem vagy csak le, vagy csak felfelé megy, de teljes gőzzel.
  • Clidey
    Arról az addonról van szó, amibe a Aztec meg a Super Connie is van?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Felraktam az addont. Nagyon király.

Itt van hozzá egy exe, amely megszünteti azt az ablakot, ami a rádiós távirányítót keresi a portokon, így joystickkal is lehet játszani. Felraktam a webtárhelyemre:
    http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar

Plusz itt van a játékoz egy magyarosítás. Ez az alapverzióhoz, és a kiegészítőhöz is jó:
    http://www.freeweb.hu/spmodell/AFProd_HUN.zip

Üdv:
    DJviolin
  • killer123
    Valaki akinek megvan a game az vegye fel velem a kapcsolatot.
    Budapesti legyen az a lényeg.A többit priviben.
    Elöre is kössz.
  • Nashville
    Próbáld leszedni torrentről! Ott is lassú lesz, de biztosan lejön. Lentebb találsz linket hozzá.
  • killer123
    Érdekes ez az emule.Tegnap este 6 óra óta egy megát sem szedett le és még mindig várakozik.
  • killer123
    Köszönöm szépen.
  • DJviolin
    1 éve nincs fenn a játék, de kapsz a honlapról 3d scenerys képeket:

• killer123
    3d scenery-ből be tudnál ide rakni pár shot-ot??
  • DJviolin
    De elrepülhetsz akárhova, csak azelőtt kifogy az üzemanyag. Meg kiérsz a rádiótávirányító hatásköréből.

A 3d scenery a rendesen felépített 3d-s pálya.

A panoráma scenery pedig egy panorámakép. Vagyis olyan, mint az ég. Mindenfelül körbevesz.
  • killer123
    Ja bocs megint egy kérdés.

Mi a külömbség a kettő között?

3d scenery és panoráma scenery???

Tényleg boccs.
  • killer123
    Tehát akkor nem repülhetek el akárhova?Mondjuk a rádiotávirányitás miatt ez nem is lenne valoságos.De azért ez mégiscsak egy játék.Tehát akkor belső nézet sincs ugye?
  • DJviolin
    A 3d sceneryken bármilyen kameraállás van.

A panoráma sceneryken csak a modellező szemével, egy fix pontban a földön látod a gépet.
  • killer123
    És mégegy kérdés.
    A játékban csak a földről irányitható a gép vagy követö kamera is van benne?
    Tehát mikor hátulról mutatja a gépet.Mekkora a berepülhető terület?
    Nincs valami video a játékról mert a hivatalos oldalon nem találtam semmit sem
  • DJviolin
    Normális. Előtted túl sokan töltik, ezért várakozni kell, ameddig valaki ki nem lép. Szerintem hagyd rajta, és egyszer rákap. Nekem is kellett 1-2 óra neki, hogy rákapjon. Szerintem egy két napon belül fog lejönni. Persze nem 24 órás üzemben. :)
  • killer123
    Valaki aki budapesten lakik és szivesen segitene nekem "beszerezni" a gamét az írjon nekem privit.THX
  • killer123
    Az emulban rányomtam hogy letöltés de semmit sem csinál csak azt irja hogy várakozás.Ez normális vagy valami nem stimmel?
  • DJviolin
    Lehet szedni az addont emule-ről. Én már töltöm.

Megvan hozzá a crack. Ha lesz időm akkor feltöltöm a cracket, és belinkelem.
  • killer123
    És onnan hogyan kell leszedni???
    Bocs a kérdésért
  • DJviolin
    Nemhiszem. A hivatalos honlapon fel van sorolva, hogy hol lehet kapni:

http://www.aerofly.com/www/how_to_buy.html

(Megjegyzem szerintem itt mindenki warezban letöltötte emule-ról. )
  • killer123
    Halihó.

Ezt a játékot meg lehet venni itthon?Ha igen akkor hol és mennyiért?
  • Nashville
    Srácok! Hogyan kell lebegtetni a helikoptert? Nekem csak teljes gőzzel megy lefelé vagy felfelé, nincs köztes érték, ezért még leszállni sem tudok vele.
    Feltétlenül veszek egy távirányítót, úgy hallottam ma, hogy kb. 8 ezerért adják, valami gagyi programmal együtt.
    A RealFlight G2 szerintetek megy egy ilyen "konzollal", át lehet valahogyan alakítani? ...ha már régi RC modell fórumosok vagytok...
    Még egy kérdés: az Aerofly- ban lehet akadályokat építeni, mint a RFG2- ben? Milyen kiegészítőket lehet hozzá beszerezni?
  • DJviolin
    Köszönöm a köszönömöt. :-)) egyébként a patchot ne csak nekem köszönd, mert nekem is Clidey ajánlotta még annó az rcmodell fórumban. :-))
  • Nashville
    Meg is van a progi! Nagyon állat! Ha ez ilyen jó, akkor kíváncsi vagyok, hogy a Realflight G3 milyen lehet!

Előmelegítettem a fiamnak a progit...na persze már megint úgy, mint a Battlefield- et! Soha nem nő fel így az ember!

Nem könnyű a leszállás, nagyon szigorú a progi (még a tehén fejének sem lehet neki repülni! ), bár el kell árulnom, nem távirányítóval játszottam és nem is hagyományos joystick- al hanem...

Kössz a patch- et Dj Violin. Anélkül nem ment volna! Ja, és magyarosítanom is sikerült! Be kell szereznem egy távirányítót! Ki tud egyet baráti áron?
  • Clidey
    Tenkjú!
  • Nashville
    Happy Birthday! Clidey
  • Clidey
    Ígyigaz
  • DJviolin
    Ez szerintem az előző verziónak, az Aerofly pro-nak lehet valami kiegészítője. De nem vagyok benne biztos.

Clidey merre vagy!!!!!!!! Segíts!!!!!!!!
  • Nashville
    Még nem jött le a cucc, de ez szerintetek kell hozzá?: Aerofly Pro 1.6.8 Plus Exp Pack
    Ez jön, mint az atom (120- al), a főprogi meg csak csordogál, hamar volt az öröm este! :(
  • Clidey
    Hacsak csak egy sima dzsojod van, nem sok örömed lesz a progiban, ez az én véleményem...
  • Nashville
    Szevasztok!

Keresitek a linket, hogy honnan lehet leszedni a progit: ITT

Remélem, nem hamarkodtam el a segítést még nekem sem jött le. Felment 50 kB/s- ig is a sebesség, de most beállt 20- ra, tudjátok a torrent már csak ilyen.
    Az eDonkey biztos nem rossz, de nem ismerem annyira, így nálam a torrent a nyerő! :)

Remélem reggelre meglesz a cucc!!! Remélem az 5- ös hozzászólásban említett exe ügy működni fog vele.
    Joystic- om van csak, de az integrált hangkártyám miatt nincs gameportom. Szerintetek érdemes beszerezni egy hangkártyát, vagy inkább vegyek egy USB- s joystick- ot? Kb. ugyan annyi az ára.
  • DJviolin
    Klassz. Mondom hogy régen játszottam vele.
  • Clidey
    Nem kell a textúrát buzerálni, menüből lehet állítani a sürűségét és a színét is...
  • DJviolin
    Egy kis moddolássaé minden lehetséges. :-)) Keresd meg a füst textúráját, és színezd át neked tetszőre. :-))

Egyébként a joy érzékenységét lentebb lehet ám venni. Ne kérdezd hogy hogyan, mert kb. fél éve nincs fennt a gamma.
  • mila69en
    na már megy szépen:D kb 5 perc a levegőben

olyat nem lehet csinálni valahogy hogy a gépem ne fehér füstöt húzzon maga után hanem színeset?:DD
  • mila69en
    azért lehet hogy az igazit nem szabadna kezedbe adni:DDDD
    [lezuhan mindíg]