227
Élethű rc szimulátor!
  • punkers
    ok.de rendes műrepülősre nem modellezősre gondoltam.
  • Clidey
    Ez az.
  • punkers
    sziasztok mosat szedem le a játékot.Remélem nekem is bejön.DE valaki tud véletelenül műrepülős játékot??
  • DJviolin
    Sziasztok!

Közérdekű információ!

2005. Július 29-én, a jakabszállási sportrepülőtéren Jet-Modell világbajnokság lesz. De a tényleges műsor július 30-án kezdődik 10 órakor, Veres Zoltán műrepülő bemutatójával. A világbajnokság egészen Augusztus 6.-ig tart, amikor szintén 10 órakor Veres Zoltán műrepülőbemutatója zárja. Amit igérünk:
    - 30 ország
    - 89 versenyző
    - 360 csapattag
    - 250-300 Km/h sebesség
    - Hihetetlen technikai háttér.
    A belépő gyerekeknek 500 Ft, felnőtteknek 1000 Ft. A belépő ára nem egy napra, hanem a teljes rendezvény időtartalmára évényes! Bizony, 7 teljes napon át!!!

A magyar blokk 2 gépből fog állni, még sajnos nem tudtam kipuhatolni, hogy melyik nap fognak repülni. Az egyik, egy L-39 Albatrosz. A fejünk felett szokott gyakorolni, és szerintem a verseny egyik nagy esélyese. :-)) A másik egy Gripen lesz.

Jöjjetek el, több okból is:
    1. Növelitek a jakabszállási reptér, és Jakabszállás bevételét. :-))
    2. Nem mindennap van Magyarországon Jet-Modell vb.
    3. Mert bemelegítésnek jó lesz a "nagy" repnapra. :-))
    4. És nem utolsó sorban gyönyörő modelleket láthattok repülés közben.

A Jet-Modell világbajnokság hivatalos honlapja!
    Jakabszállás nem hivatalos honlapja!
    Én általam készített Jakabszállás honlap
    Az Aero hotel honlapja!
    Jakab-Csík Repülőtér honlapja!

Üdv:
    DJviolin
  • IlluminatoR
    Wow!
  • DJviolin
    Sziasztok!

Mekkora poén ez a játék. Most repültem egy modell f14-essel egy igazi anyahajón. Nagyszerű párosítás!

Belső nézet:

Külső nézet:

Az f14-es pilóták kedvelt időtöltése, hogy turbinakoncertet adnak a hajó legénységének:

Leszállás előtt:

Itt egy panorámaképes scenery. Itt a kamera fix pozícióban van, tehát nincs a repülőn külső meg belső nézet:

Üdv:
    DJviolin
  • OPM
    nekem indítás után "a program szabálytalan műveletet hajtott végre" ablakot dobja ki :(( másnak nem volt ilyen problémája?
  • Clidey
    Ez pedig egy jó kis stuff...a segítségével bármilyen panoráma-képből készíthettek scenery-t. ;-)
  • Clidey
    És itt is... ;-)
  • Clidey
    Itt meg itt találtok hozzá repcsiket.
  • Clidey
    Sziasztok!

Aki nem boldogul a külföldi nyelvekkel, azoknak íme egy kis magyarosítás.
    Kb. a játék 80%-a van lefordítva. Ha gondoljátok, előtte csináljatok egy backup-ot a régi fájlról, de szerintem felesleges, mert a francia nyelvet cseréli le... :P

DJviolin:
    Ezt a bizonyos exe-t minden esetben be kell másolni...kivéve, ha a Thököly-n kiperkáltad érte a ~50e kopejkát... ;) Akkor viszont kapsz hozzá egy USB-s távirányítót is. Én személy szerint egy más megoldást választottam: anno pár éve vettem hivatalosan egy easyFly-t standard gameportos joy-távirányítóval 10e kopejkáért. Így most a mostani jóval szebb-jobb-csillivillibb szimulátorokkal sincs problémám ilyen téren, csal le kell cibálnom a elektronikusmajomról. ;-)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Vissza jöttem a balatonról. :-)) Szóval a játékot eredetileg csak rádiótávirányítóval lehetne irányítani, de mivel Clidey volt olyan jószivű, és adott egy exet, amelyet lentebb belinkeltem. Azt csak akkor kell felmásolni, ha a játék indításánál nem enged tovább egy hülye ablak.

Egyébként a kamerakezelés csak akkor van fiy helyen, amikor a 3 fotóscenery valamelyikében vagy. De amikor a másik 20 rendes sceneryt nyúzod, akkor még van cockpit nézet is, meg hátsó nézet is.

Ha be akarjátok kapcsolni a nézeteket, akkor tóljátok fel az egeret egészen a kép legfelső részéig, amedddig elő nem jön egy csík opciókkal.

Üdv:
    DJviolin
  • Thanatos
    akkor palya fuggo, thx
  • Duddits
    Ok, köszi.
  • IlluminatoR
  • Duddits
    Billentyűvel mükszik akkor?
  • Ch_Slater
    bocsbocs. elnéztem a problémát.
    azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy csak távirányítóval lehet-e játszani vagy a joy-t is lehet használni...
  • Seaweed
    Nem minden "palyan" (scenery) mukodnek!
  • Thanatos
    és azok amikre semmit se reagál :/ szürke is a többi nézet egyedül a zoom in vagy mi meg a fixed-et lehet választani a menüből is :/
  • Seaweed
    F1 es ott latod a billkiosztast
  • hiba
    némelyik kép irto élethűa többi meg a szokasos semmi extra
    most akkor milyen is ingame a game?
  • IlluminatoR
    A fene vigye el. Lent van felteszem, megkeresem a joysticket erre kiderül, hogy az én joyom soros, de a gépemban csak usb van. :/
    Vehetek usbs joyt. :(
  • Thanatos
    azt hogy lehet megodlani hogy a view egy ne fixed legyen? mert nekem elég zavaró :)
  • Seaweed
    Zsir a cucc....bar tudtam hogy nem szabad kiprobalnom...
    Mert magavalragad..es leszek olyan hulye es veszek egy igazit a vegen! :D
    (evek ota log a lavegoben, mert van egy oreg ur ismrosom aki allandoan fuzi a fejem hogy menjek vele modellezni hetvegenkent...de mindig kiderul hogy ez biza nem olcso hobby :()
  • Petka
    pfff nincs valami joystick emulátor? :DDD
  • [HUN]FaTaL
    joy nélkül sztem nem lehet.
  • [HUN]FaTaL
    köszi, torrentspyon is ott van ez is csak nincs odaírva hogy deluxe én meg azt hittem hogy sima, de szedem én is innen, mégegyszer köszi:)
  • Petka
    joy nélkül?
  • IlluminatoR
    Köszi. Lol ha kisbetűvel írod be akkor semmit se talál.
  • Ch_Slater
    de lehet en azzal nyomtam. lentebb van egy exe vmelyik hozzászólásban és rögtön azzal próbáltam
  • Petka
    A francba azt senki nem mondta hogy joystick nélkül nem is lehet játszani
  • Ch_Slater
    http://thepiratebay.org/details.php?id=3354082
  • IlluminatoR
    Én egyet se találtam ott. :o
  • Ch_Slater
    most hirtelen 17 peer.. :)
  • Ch_Slater
    a piratebay-en van egy másik forrás is. annál 5 seed és 10 peer van. jön 150-el...
  • IlluminatoR
    :'(
  • OPM
    nincsen :( most 27%-nál járok
  • IlluminatoR
    Semmi változás most se?
  • IlluminatoR
    Ja mert seeder az nincs. :/
  • OPM
    viszont 39,3%-nál áll a többség... :(