Aerofly Pro Deluxe

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Hi, azt szeretnem kerdezni hogy a Aerofly Pro Deluxe es a Aerofly 5 ugyanaz?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Clidey
Te szoktál amúgy olvasni is???

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Aerofly deluxe-hoz keresnék szép letölthetõ mûködõ repülõgépeket hogy gyakorolhassak

Üdv
Van egy kis bajom a progival
Kb 1 perc elteltével kék halállal lefagy a gép de csak a repülésnél
A gép pIV3000 2 giga ram 256 mega video

Valami ötlet?
zs
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok újonc vagyok még ebben a játékban de már kezdem kitapasztalni és a legtöbb repülõvel jól bánok ezért szeretném megkérdezni hogy melyek a legmegbízhatóbb oldalak arra hogy repülõgépeket töltsek le hozzá?

Clidey
Itthon valamelyik modellboltban elképzelhetõ hogy megkapod. Utána kell nézni. De biztos nem olcsó mulatság, pláne ha irányítót is kérsz hozzá (sima joystickkel ugyanis nem játszható).
Az elõzõ verzió is olyan 60ezer körül van irányítóval együtt.

Igen az meg van nekem is már,csak a játék kellene hozzá!Sajnos csak külföldi oldalon láttam de
azokban nem bízok ott nem rendelem meg!
Clidey
Szerintem biztos, hisz már egy peccs is megjelent hozzá... bár a honlapjukon nem látom hol lehetne magát a programot megvenni.

Sziasztok!Valaki tud valamit az Aerofly 5-röl?Megjelent már és hol lehet beszerezni?Elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Letöltöttem kiegészítõ modelleket, de nem tudom,hogy hogyan tudom berakni a szimulátorba. Aki tudja, kérem segítsen!

Köszönöm!
nekem is ez a hiba lépett fel,tudna segíteni valaki?
Megoldódott😊
Kicsit türelmetlen voltam csak be kellett volna rakni a távot a kontrollba😊
Most viszont Akármit csinálok a jobb oldali kar legapróbb mozdulatára is teljesen elõre,hátra vagy jobbra balra dõl a gép
A kalibrációnál minden rendbe van a karok mozgatására ott a csíkok rendesen mozognak
Zs
Sziasztok
Bekalibrálom a távot kalibrációnál jól megy minden, de mikor elindítom a repülést(teljesen mindegy hogy repülõ vagy helikopter) azon nyomban teljes gáz és teljesen balra elindul
Akár kikapcsolt távval is
Valami ötlet?
Zs
Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy Twister v2-es távirányítóját lehet-e használni a Aerofly pro. delux-hoz? Nekem az 1.8.0.9-es van meg, de sehogyan sem tudom a játékban beállítani.

köszi elõre is!
Clidey

nincs valakinek fokker dr 1 tervrajza olyan ami alapján egy modelt fel lehet épiteni ?
Köszi, müxik minden! <#wave>
Clidey
www.rc-sim.de

Sziasztok!

Megvan az Aerofly pro deluxe, de semmiféle kiegészítõm nincs hozzá. Mi az addonok telepítési sorrendje, míg elérem a legfrissebbet?

A másik, hogy léteznek hozzá kieg. repcsik, repterek, stb...?

Köszi!
Sziasztok.Tudnátok segíteni az aero fly 1.9.1.3-hoz kellene valami progit hogy ne kérje az usb-t.Köszi elõre is.Az e-mail [email protected]
pl torrent, de ha nagyon akarsz emule-t, akkor allits be portforward-ot a router-en!

"Kérdem hová kõ gyugnyi a kanócot.aszonyya a mikrofon bemenetbe."

Ugyanis a radiobol kijovo ppm jelet igy a legegyszerubb feldolgozni.

Nna en is irtam valamit, hajra!

Sziasztok. Végre rátaláltam erre a fórumra. Nekem van egy futaba 6ex pcm távirányítóm vettem hozzá kábelt és most töltöm az aero fly-t.
Torrentel töltöm mert routerem van és nem megy az emule.
Az addon-t le lehet szedni máshogyan is?
Köszi.

Köszi, már mükszik.
Clidey
A zip fájl tartalmát kitömörited a afdpro/afpdlanguage könyvtárába. A játékot elinditván válaszd a francia (vagy német? Már nem emléxem...ki kell próbálni) nyelvet, inditsd újra a játékot. That's all.

Clidey, létszi segíts, leszedtem azt a magyarosítást, amit feltettél, de nem mükszik. Me nem tom betenni. Hova kell tenni? Írd meg, please.

Amúgy karaly a játék nekem 2 nap alatt lejött torrentbe és mükszik Joystickal.
Kösz a segítséget.
Azt hiszem én sem fogok napokat tölteni vele, csak kíváncsi voltam rá. <#wave>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nem tudom. Az adonnal nagyon keveset játszottam. Kapsz új repülõket és új pályákat, és még van néhány új ficsõr, de hogy mik ezek, azt nem tudom, mert rohadt keveset játszottam a játékkal.

Talán valaki aktív is benéz ide, aki még most is játszik vele, vagy képben van a dolgokkal.

Na, megoldottam, onnan ahonnan ajánlod!
Mûködik is.
Azt el lehet mindani 1-2 mondatban, hogy mit ad hozzá az alapverzióhoz az add-on?
A versenyt, meg a vontatást látom, de úgy nézem, hogy ez csak párosban mûködik.

Ajánlom az eMule-t erre is:
http://www.emule-project.net/

Megpróbálom <#fejvakaras>

Vagy például keress egy, a te verziódhoz való cracket.

Köszi a választ, majd próbálkozom még.

Szia!

Már rég nem játszom a játékkal, ezért csak találgatni tudok. Az a baj, hogy a neten elég sok verzió kering ebbõl a játékbók és a kiegészítõjébõl is egyaránt, ergo nem mindegy, hogy melyiket töltöd. Lehet ez a crack egy másik verziójúhoz való.

Helló!

Mi lehet az oka, hogy az addon crack amire a #179 hsz-ben hivatkoztál /http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar/ felrakásaután is keresi az interface kábelt és nem indul a progi?
Tudnál segíteni? Már átböngésztem a fél Net-et és nem találok semmit.
Az alap progi símán ment.

De mi a külömbség egy analóg számitógépes joystiknál,a távirányitóhoz képest,ha a joystik mind a két gombjával tudom irányitani a repülõt?
Jobb oldali gomb elöre le,hátra fel,jobbra balra kanyarodás.Bal oldali gomb elõre hátra gáz,jobbra balra függõleges vezérsik+kerék kormányzás.Legalábbis remélem hogy jól álitottam be.Mi az amiben más?
chicco
persze megy sima joyyal.Csak hát ha tanulni akar az ember akkor az mégsem az mint az rc controller

Az az igazság,hogy a Aerofly nekem müködik normál két tengejes USB joystikkal,csak a Realflight nem.És most jön megint a dilema,hogy nálunk a egyik modellezõ boltan a srác az elõzõ szimulátort ajánlotta,a másik modellezõ boltan meg az utóbbit javasolták.
Én vettem egy Futaba T4EX rádiót, csak magában, minde tartozék nélkül. Vettem hozzá egy Futaba szimulátor kábelt és csináltam hozzá filléres alkatrészekbõl egy PC párhuzamos illesztõt. FMS-el és AFPD-al tökéletesen mûködik...
Azóta már megvettem az elsõ repülõm is... 😊

sza.sa

chicco
jó közelítés.Nemtom amin ki voltam akadva,a zennen vett a haver 1 cessna kittet .Kapott fms aszem meg az irányítohoz sima jackes kábelt.
Kérdem hová kõ gyugnyi a kanócot.aszonyya a mikrofon bemenetbe.
haaaááááááááá<#confused><#confused><#conf>

Sziasztok!
Felvetõdött bennem egy másik kérdés is.
Vajon érdemes megvenni egy olyan távirányitót 10-ért ami csak a szimulátorhoz jó,vagy inkább vegyek egy komolyabb távirányitót,mondjuk 30-40-ért,amit tudok majd használni a modellekhez is?!Ahoz viszont kell egy kábel is ha jól tudom.
Bár azt olvastam némelyik távirányitónál,hogy adnak hozzá szimulátor kábelt is az FMS-hez.DE vajon az jó az Aerofly-hoz is,meg a Realflight-hoz is?!
Teljesen tanácstalan vagyok,mert nem szeretnék ennyi pénzt kidobni feleslegesen,viszont nagyon "vérszemet"kaptam a repülõmodellezésre,és addig nem szeretnék modellel repülni,amig nem megy rendesen a repülés szimulátoron.
Várom az épitõ jellegü ötleteket.
Clidey

Nagyon szépen köszöntem!
chicco
chicco
a controller megvásárolható.A www.zennmodell.hu aszem keres rá googlin
a másik meg ipacs.de aszem

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan tudnék leszedni új repülõket?
A múltkor felraktam egy patch-et,de az sajnos felülirta a programot,és megint kereste a gyári joystikot.Apropó!A másik fórumban is kérdeztem,hogy hogyan lehetne szert tenni egy ilyen irányitóra és mennyiért?!
Clidey
Nem

SD456
Sziasztok!

Ezt lehet bill.-el játszani? (Most töltöm lefelé)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Szia!

Töltsd le innen az eMule nevû fájlcserélõ progit.

Utána itt írd be a keresésbe az aerofly pro deluxe kulcsszavakat.

Töltsd le az Aerofly Pro DELUXE-ot, és ha teheted, akkor az addont is.

Utána pedig a webtárhelyemrõl töltsd le a cracket:

http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdc.rar

És ha letöltötted az addont, akkor az addonhoz való cracket is:
http://users.atw.hu/jakabszallas/afpd/afpdaddon.rar

Ennyi.

Üdv:
DJviolin

Saddalim
én nem látok #98 elötti dolgokat (nincs lapozógomb :S) szóval valaki leírná hogy a játéktorrent hol van, az addont honnan lehet leszedni és hol van a crack? guglin rákeretem de nem jutottam túl sokra...

Oldal 1 / 5Következő →