Továbbra is tilos lesz a repülőkön mobilozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már a nõvéremtõl is kiakadok amikor a két szomszédos szoba között véletlen nyitva marad az ajtó. és néha még dupla ajtó mögül is hallani a csacsogást...
egy repúton szerintem is elvárhatja az ember, hogy aludhasson csendben és ne mobillal zargassák, vagy legalább adjanak olyan füllhallgatót ami nem bogyós, de mégis lehet vele feküdni a székben.
néha csak azért veszem fel a fülest, hogy ne halljak semmit az odakinti világból, de van amikor bármilyen zenét hallgatok is de fáj tõle a fejem és csak csendet akarok. ha eltörölnék az embernek hol lenne erre lehetõsége?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ha az amcsik fognák szépen a repülõgépet, és az egész utasteret leárnyékolnák egy faradey ráccsal, akkor nem is tudná használni a telefonját senki sem <#nyes>#nyes>.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
A melóhelyen úgysincs leszállópálya, messzebb meg mostanság nem fogok eljutni
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
az, hogy a mellettem ülö telefonálgat, szerintem nem olyan zavaro. ha meg mégis, akkor is meg lehet esetleg kérni, hogy halkabbann beszéljen vagy valami.
nemtom. tiszta baromság az egész
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ez azért nem így van
ha csak egy kicsi esély is van hogy bármiféle terrorcselekményt segithet a telefon hagyni kell azt a törvénymodositást. Nemtom most mi a baja az amerikaiaknak , agyukra ment a szabad ország titulus mert hogy azt csinálhassanak amit akarnak , és mégis kit támadnak meg két boing-gal ??
ezen kéne elgondolkozni
és mivan ha nem telefonálhatnak a repülõn ???
szegények ,
ááá a sok hülye
ezzekkel nem érdemes foglalkozni , ha meg baj van sírnak<#pardon1>#pardon1>
Tiltsuk be a terroristákat!
Tiltsuk be a számítógépeket is mindehol. Azokat is fel tudják használni a terroristák.
Vagy inkább mindenhol. Akkor aztán majd nem tudják a terroristák kitervelni a robbantásokat sem. <#phone>#phone> <#gun>#gun>
Tiltsuk be a légzést is! (így a terorristák majd nem vesznek levegõt, és nem kell a terrorizmus miatt agódni)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Amúgy meg a kedvencem, amikor a buszon csengõhangot állítanak. Múltkor egy középkorú nõ tette ezt, és miután rászóltam még neki állt feljebb. Aztán majd az egész busz leordította. Na mind1 <#vigyor2>#vigyor2>
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !