Videók Játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
bakker, a filmnek és játéknak van FPS-e xD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akkor ez a bja... és akkor mivel tudok vminek FPS-t adni? 😄

... got nothin to share with you...

bertino
nem
csak azt vehetsz fel, aminek FPSe van

értsd jól 😊 apropó, csak játékokból tud falvenni vagy bármi másból? magyarul az üres asztalt is vehetném? 😄

Amse
nem is kell történnie semminek csak a videót kéne vennie addig amíg újra f9-et nem nyomsz.aztán kilépsz a játékból és megnézed, hogy felvette e.

hmm. és a fraps-on kívül létezik vmi jó felvevõ progi?

jah, akkor vegyük újra..

1. Felinstalálom a Fraps2.6-ot
2. Elindítom, alapban úgy van benne hogy a movie gomb F9
3. lehúzom a tálcára
4. Elindítom a játékot, megnyomom az F9-et de nem történik semmi..

Valami nem kerek nálad..
devil inside, icy tower 😄

nem csinál semmit.. ha gyorsan nyomogatom akkor beszaggat egy kicsit de semmi kül... 😞

F9 után játékban kiír vmit pl rec?
Melyik game-t akarod felvenni?
Carlos
Nincs 5letem.

Þór vígi þessi rúnar

hát ez sehogysem akaródzik..

igen. C:/fraps/vids
igen.
nincs 😄

Carlos
Be van állitva, hogy hova mencsen?
Biztos ott nézted, ami be van állítva?
Nincs valami Hotkey ráállitva a játékban arra a bill-re? Akkor összekavarodhat!

Þór vígi þessi rúnar

vki tudna segíteni?

In the game press the Video Capture Hotkey when you want to start recording. While recording the frame rate counter will turn red. When you want to end your movie, press the button again to stop recording. You will now find the movie saved in your default folder.

így csinálom... F9 aztán megint és nem menti sehova

hát én ezt nem értem...
a Video Capture Hotkey F9-re van állítva, a játékban megnyomom, aztán a fellvenni kívánt rész végén megint, kilépek és nincs ott ahol kéne lennie. akkor most hogyvanez? 😄

Elindítod, utána a játékot, a frapsnak talán alapból F8 a rec gombja, azzal tudod elinditani és megállítani a felvételt.
tuti hülyeséget kérdezek de ezt a frapsot hogy köll használni?

mohus
szeretem a retrot😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
DVD Xpress

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

0Fritz0
Emlékeim szerint a Wolfiban nem lehetett ellátni több kilométerig és nem mozogtak komplett hadosztályok.
A többi stimmel. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bertino
konkrétan neked melyik van ? mert mint ADS tech van sokféle

A DVD Xpress, vagy instant DVD... ? vagy vmelyik másik... ?

mohus
szép ez a Wolfeinstein 3D graf😊

mohus
bármirõl felvesz, amivel RCA csatlakozón keresztül rá tudsz kötni egy kép és sztereó hangbemenet vagy S-VHS bemenet

www.depo.hu-n keress rá

0Fritz0
Minden szárnyas jószág körül van egy karika (ez csak a repülõknél van így), mert különben órákig kereshetnénk egymást a légtérben. 😊
A kék a saját, a piros pedig az ellenséges repcsiket jelöli.
A saját egység lehet még zöld színû (küldetésvezetõ) és a szkvad tagoknak is adhatsz valamilyen színt (jelen esetben sárga).
A nevek melletti jel pedig a játékos rangját jelzi az adott haderõnemnél.

Sajnos a hídbombázós küldi nem jött össze Punkernek, mert az elsõ géppel már a felszálláskor lekócolt egy fát, majd a cél felett az ellenséges légelhárítás áldozata lett, de végül megtalálta a frankót és szépen kempelgette a gyalogságot egy Pz38t-vel. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bigapó
végre egy ilyen is van😊 ha jól látom Punker-ral nyomultál együtt😊 meg persze a többiekkel, de õket nem ismertem fel. a repülõsnél a kék szín mit jelent?

The Matrix has you...

bertino
ööö ez olyasmi mint egy TV tuner ? vagy csak felvesz videoés hanganyagot, majd visszadobja gépre ?

bertino
remek, épp elfogadható

mohus
ADS TECH USB2.0

kb 20 és 25 ezer között valahol...

bertino
szal milyen is a digitalizáló, hogy néz ki és legfõképp: mennyibe kerül ? 😄

bertino
ilyesmin már gondolkodtam én is 😊

hogy nem rögtön kellene felvett anyagot csinálni és egyben terhelni a játék menetét is... hanem vmi olyasmi módon, ahogy te irtad, két fázisban, mégis ugy, hogy ne akassza egyikse a másikat, tehát függetlenek legyenek egymástól

lehet majd lesz egy két kérdésem hozzád :-)

mohus
intel a legjobb a videórenderelési idõ terén...

most bár ezer baja van a pinnacle 10-nek, a renderelési idõ drasztikusan csökkent...végre 100%-on hajtja a procimat...a 9-es verzió 60-70%-áat ette csak a procimnak

tehát ez nem csak procifüggõ...sajnos szoftwarefüggõ is...
dehát mi csak AMATÕRÖK vagyunk, örüljünk amint van erre a zajládára😊

mohus
szerintem olcsóbban kijössz egy HDD-DVD asztali iróval...recorderrel...

kiviszed a jelet rá a PC-bõl, miközben vígan játszol, akadásmentesen...felveszed DVD-RW-re...játék után PC-n már szerkesztheted is...

amúgy én jobb eredményt értem el a FRAPS helyett, ha kitoltam a külsõ USB-s digitalizálómra a videó jelet a videókarimból, majd az folyamatosan tolta vissza a vinyóra az USB 2.0-án keresztül.

ha be van töltve egy gém utána már nem kell a vinyót használnia...azt használhatjuk a digit anyag rögzítésére

és még egy csomó ötletem van😊

bertino
mielõtt configot vettem volna, ha tudom, hogy intel HT erre a célra a legjobb, olyat vettem volna én is
mostmár bánom, és egyébként intel Dualra, de legalábbis 64es HTra gyûjtök legközelebb

mert egyébként rohadtul szeretek játékokból ingame filmet csinálni

mohus
intel rulez😊

bertino
masszív masina kell hozzá, különben felvétel közbe alacsony FPSel tudsz csak felvenni

ajánlott intel HTs proci, magas cache-el <#eljen>

Szasztok.Egy technikai jellegû kérdés:a Fraps nevü progi miért veszi le olyan állat-módon az fps-t,ha felvételre állítom?Vagy van vmi beállítás,amit be kell lõni rajta?<#conf>

0Fritz0
Hídbombázós és városfoglalós WWII ONLINE vidijó.

Ízelítõ a Hunyadi regiment mindennapjaiból.

mohus

mohus
az elõzõ link beszart
nos

az új videó linkje

Fixed Video

Carlos
Csekk... 😉

Þór vígi þessi rúnar

mohus
Új mohus digit videó

Fixed Video

robotnyk
Madden NFL Highlights
13 mega, 3 perc
bertino
NFS MW demojáról egy demo 😄
NFS MW COPS_demo_final.avi

jaz a zene végét sajna nem tudtam jobban összehozni <#shakehead>

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

mohus
kissé😊

miért ez a video címe szerinted😊

Carlos
Azért van ott a szmájl.

Þór vígi þessi rúnar

bertino
mintha a burnout nem lett volna az ^^

Carlos
Ez nekem nem jött be annyira, mint a régebbi, de király volt.
Kissé árkádos a játék...<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar