Videók Játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
world racing 2 20mb katt
mohus
de nem töltött le nekem semmit...😞

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nem hát.640x480,szögletes 😊
bertino
(bár nem engem kérdeztél...) hát én próbáltam mindkettõt, sztem meglehet, hogy az adobe egy picit magasabb szintû, de vegasban is megoldhatóak olyan videóképek, amiket normál ember el se képzelne, tökéletes szerkesztõ mindkettõ ez teljesen világos :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mohus
valami nem kerek

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Vegas video MostWanted
mohus
vegas...egyszerû szerkeszteni vele vagy adobe szint?

mohus
ja elbatytam
EZ már jó, persze sokan látták már eddig

Cujo01
thx 😊 jah.. 3 éves game 😉
Vegassal szekesztettem, a scriptelt kamerákat pedig GTK radiant-ban...

bertino
404 :\

mohus
kellemes cucc😊 más kérdés hogy maga a gém graf nem mai darab...

a tvbekapcs sirály😊

mivel vágtad?

nekem eddig EZ volt a topp amit gémbõl csináltam

0Fritz0
Pofás kis ET vidijó. 😊
Kicsit olyan "dejóisvagyok" a fílingje, de remek a szerkesztés.

Rövid összefoglaló a vasárnapi harctevékenységünkrõl., avagy élõ közvetítés a frontról. <#vigyor3>

(Retro rulz) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cujo01
😊 thx! cs-tõl azért messze áll 😛

bertino
nem rossz 😊 talán picit monoton, de teccett, mert a játékot hírbõl se ismertem és vmennyire uj volt, akármennyire is tûnt ugy, hogy ez gyakorlatilag majdnem teljesen CS 😊

bertino
downloading

Cujo01
na erre toljatok valami kritikát pls: 😉
http://et.lc.hu/dl/Beware.rar
200mb - 10min - wmv9
thx

mohus
hát ez X akta így...

úgy megy
mohus
vedd föl videókazira....és onnan (videóról) proszálj egyet digizni...

jó-e?

Megpróbáltam, de ez sem vezetett eredményre, ugyanaz a helyzet
mohus
lehet a capture boxod ugy veszi, mintha az asztali sötéstség után (ergo indul a játék) vége lenne az "adásnak" és automatice leáll...

sztem inditsd el a játékot, és amikor már fut ALT TAB...elindítod a felvételt és utána ALT TAB vissza a gémhez...

Szia

Gondom a köv:
Nem tudok játékból felvenni.

1, Avermedeia EZmaker Pro USB 2.0 - H/W mpeg 2 encoder capture box. Ez veszi a VHSbõl jövõ videójelet, - capture, PC-n le is tudom játszani, ergo, jó.
2, ATI VGA videójele kimegy, TV-n látni ahogy fut a játék, szal ez oké.
3, progi: Ulead DVD movie Factory 2 SE

ATI TV jelét bedugom a Avermediába, Asztal képét veszi, de ha alt-tab és megy a játék, akkor azt nem veszi.
ugyanis mondjuk 12mb van már asz asztal képébõl, amit eddig felvett, elkezdem a játekot ám, azt mintha resetelné és csak azt veszi újra ha visszajöttem az asztalra ... gamam elõtti asztal egyszerûen del.

Sztem valami szoftveres dolog lesz, milyen progi kellene?
mohus
na ja😊

0Fritz0
Vagy néhány SCSI FC2-es, 15K-s vinyót.
Elõnye, hogy ócsóból megvan. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mohus
WD vagy SAMSUNGot ajánlom viszont én SATA II-vel már

nekem 250gigás Maxtor + 80gigás Maxtor van

bertino
500 gigát felesleges, ne is vegyél, fõleg ne egyben, nem lesz hosszuéletû azaz érzésem
nekem 200 van összesen egy WD 160 és Maxtor 40bõl
sztem maximum amit egybe vegyél az a 300 Gb, de én már olyat se vennék

bertino
64 bitest vegyél, jó darabig elleszel vele, további kvestcsönöket, hogy milyet és hol inkább hardvertopicban 😊 ott jobban hozzá értõk vannak

Kéne egy kis píz és összedobnék egy jó kis gépet.
pentium 5 680gigahz legaláébb 3giga ram 52X dvd író 500giga merevlemez

na most komolan. álítólag p5nem is lesz hanem teljesen más lesz a neve. 500Giga merevlemezt meg már 30rongyért lehet venni ami szerintem annyira nem lenne drága érte.

... got nothin to share with you...

bertino
hát ráférne egy kis update 😄

eddig találtam: Intel Celeron 1.21Ghz, 256mb ram 😄

bertino
<#wow2>

eccerûbb ha töltesz egy Everestet, az még a hõmérsékleteket is kiírja...

mégegy lámer kérdés, és kicsit off is ezért bocsi mindenkinek de hol is tom megnézni hogy milyen a gépem? úgyértem régebben mitha lett volna ergy olyan dolog a vezérlõpultnál hogy megtudtam nézni hány gigahertz-es a gépem mennyi ramom van stb stb..

mohus
pl olyan mint az enyém már ok nagyjából

bertino
jah, bocs 😊

intel processzorra gondoltam, Hyper Threading-el, magas chache-el (1-2mb) na, azzal már ha alapból fut a game 60-70 FPSel vagy efelett, tuti, hogy 30al gond és szaggatás nélkül tudsz felvenni vele a játékból

De ugyanígy jó AMD proci is, de a magas cache-nek ott is meg kell lennie, szintén ekkora szintûnek legalább

magyarul? 😄:😄 bocs de nem nagyon vágom.

bertino
nem kell bika, elég ha sok cache van a procihoz (de a HT tényleg elõny, méghozzá nagy)

egyébként ehez a progihoz mennyire kell bika gép?

bertino
ja

az biztos, csak az a kérdés hogy mi nem.

bertino
akkor vmi nem stimm

najo. eztmár végképp nem értem. leszedtem a 2.7.7-es versiót de azzal se megy....

bertino
próbálj másik verziót

hát nemtom.. letöltöttem feltettem elindítottam és megpróbáltam felvenni vele... az már más tészta hogy nem sikerül 😞(((

bertino
halvány fingom sincs, de ha rendesen fel van telepítve, és okés(nak kéne lennie) a progi(nak) akkor fel kell vennie, nincs mese

mégpedig milyen gubanc?

bertino
mert be lehet állítani a progiban, hogy a képernyõ melyik sarkában mutassa az FPSt , de el is lehet rejteni, hogy ne mutassa, ettõl függetlenül, hogy nem mutatja, F9nél uugy fel kell vennie, oda, ahova meg van adva neki

ha nem vesz fel oda, ahova meg van adva neki, akkor ott valami gubanc van

áááá értem. énmeg már rögtön az FPS játékra gondoltam! <#idiota>
most hogy már értem hogyan mûköd(ne) a progi, csak aza gáz hogy hiába fut a dolog semmilyen sárga vagy piros "fps szám"-ot nem ír ki... legfõkébb nem menti el..

bertino
csak azt tud felvenni, ami FPS
a filmnek is van FPS értéke(PAL=25;NTSC=23.976 ha jol tudom, végülis mind1) és játéknak is
de asztalt nem tudsz felvenni, mert az nem igy mûködik (gondolom)

én pl ha bsplayerben vagy bármilyen filmlejátszó progiban elindítok filmet, a fraps a bals felsõ sarkában a képnek mutatja a film FPS értékét, így onnan is tudok felvenni ha akarok

ha pedig játszok vmit, akkor elindítom a felvétel gombot, az alapból sárgán mutatott FPS szám átvált pirosra(és lecsökken 12 FPSre kb😄 de ez lényegtelen) és akkor megy a felvétel, tömörítetlen .avi-t készít oda, ahova meg van adva a proginak, hogy mentsen

FPS=másodpercenkénti képváltások száma, de ezt csak tudod 😄 (frame per sec)

igen, és? tom jónagy lámer vok de ezt magyarázzátok már el nekem 😄