696
Mutasd meg a többieknek a kedvenc játékvideóidat!
-
#576 hát akkor kinyalhatják xÐ
most nemigaz hogy egy törvénytisztelő embernek fizetnie kell azé hogy egy 20másodperces szarra zenét tudjon rárakni:P -
#575 amikor először elolvastam, nem is akartam elhinni a kérdést xD -
#574 -
#573 ezekből ? természetesen egy se -
#572 és ezekből meik free? -
#571 ok thx -
#570 AAE
Sony Vegas
AP
Ulead Videostudio és még van egy rakás... -
#569 hogy tudok (milyen progival) zenét berakni avihoz? -
#568 MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV) -
blackgamer #567 profi -
#566 Egy kis SF videó -
#565 nekem ne mond,én elvagyok mind2vel,de személyszerint a pchez huzok mert sokoldalu,de akkor sem csak a gt:P de mostmár ne offoljunk -
#564 off
bingó:)
lehet sejteni hogy egy harommagos X360 vagy egy 7 magos Cell PS3 mit fog a képernyőkre csalogatni...ha atomra lesz hegyezve
az a baj, hogy a most PC-n látható BMW autómodell gyengébb, mint mondjuk egy 5 éves HW modellje...azért ez az előző generációkor nem volt így...egy NFS 3 autóka körbeverte a PS1 pixelGT2-jét:(((((( -
#563 a gépigény nem hasonlithato pchez,mivel konzolon minden gép egyforma és ott atomra lehet hegyezni:) -
#562 deeeeeeeeeee
(300Mhz központi CPU és 4mb video + 32mb main memory tudatában meg aztán pláne...) -
#561 nehéz moncsin megmutatni egy RGBs TV képet...
videjó az van...sztem már láttad (itt)
mozgásban minden eldől általában...nem adok a képekre én sem:) -
#560 szép fakó:) a híres photo mod nélkül is tudnál berakni róla képet?:)) -
#559 látom nem vagy elfogult gt4el:D -
#558 persze próbálkozásnak jó...és büszke lennék ha egy hasonló modellt össze tudnék hozni
de ha van jobban kivitelezett én nem mondok le róla
-
#557 szép műanyag... -
#556 Jo a Gt4 en maradok annal ha csapatni akarok vele!! :) -
#555 ez csak béta (mármint E36) azért is olyan amilyen nézd meg pl a készülö m5öt:)
persze gt4 se rossz,azt is szeretem,de már sokadik bört huzzák rolla,remélem azért a következö rész több ujdonságot hoz
azért rángat mert a fizikája nem tökéletes,de mondom ez nem 1 hard sim,de funolni nagyon jokat lehet vele:) -
#554 a driftek jók, persze a videó is
persze a valóságtól messze van...meghát meg lehet nézni egy GT4 és egy World Racing 2 BMWjét:)ég és föld
nem azért rángatott néha mert haverral toltad?? -
#553 kormányal csináltam;)csakhát ez nem 1 atomszimulátor,de jo ettöl függetlenül -
ssolitude #552 Monitorkábellel sehogy.
Szerintem kell egy TV-out-os kártya,ami kiadja a jelet,és kell egy Video-in-el rendelkező(VIVO)kártya,ami tudja fogadni.Esetleg a VIVO helyett egy tuner.
A monitorkábelen kimenő jel tudtommal se nem S-video,se nem kompozit. -
blackgamer #551 kimenő videójelet másik gépen hogyan lehetne felvenni?
nem tvtunerre gondolok, hanem valami hardware ami bemenetként értelmezné a monitor kábelét
létezik ilyen? -
blackgamer #550 jah, tökjó, kár hogy nem kormánnyal játszottál, mert akkor nem rángatózik a kocsi hanem lehet ívesen kanyarodni -
#549 win movie maker:)) -
ssolitude #548 Jópofa:-) Kár,hogy a játék grafikája nem annyira ütős.Mivel csináltad? -
ssolitude #547 Jobb klikk Save link as...(Hivatkozás mentése másképp)vagy állítsd be a böngésződet,hogy a wmv-t ne akarja megnyitni alapértelmezetten. -
#546 world racing 2 20mb katt -
#545 de nem töltött le nekem semmit...:( -
ssolitude #544 Nem hát.640x480,szögletes :) -
#543 (bár nem engem kérdeztél...) hát én próbáltam mindkettőt, sztem meglehet, hogy az adobe egy picit magasabb szintű, de vegasban is megoldhatóak olyan videóképek, amiket normál ember el se képzelne, tökéletes szerkesztő mindkettő ez teljesen világos :-) -
#542 valami nem kerek -
ssolitude #541 Vegas video MostWanted -
#540 vegas...egyszerű szerkeszteni vele vagy adobe szint? -
#539 ja elbatytam
EZ már jó, persze sokan látták már eddig -
#538 thx :) jah.. 3 éves game ;)
Vegassal szekesztettem, a scriptelt kamerákat pedig GTK radiant-ban... -
#537 404 :\