Gun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Válaszoljatok,létszíves a 466-os üzenetre.
igaen ! a poker ! de hogyan kell pókerezni? nem tudok :S

Hellosztok!

Én a börtönösnél nem tudok tovább jutni,amikor bezárnak a börtönbe.
Kijöttem a börtönbõl, levittem a híd alá a három lovat,felgyújtottam valami
istállót. felrobbantottam az ajtónál a TNT-t.
És következõleg a börtönhöz mutat.
Mit kell ott csinálni?

Thx
Serpa
Magruder halálával vége.

1-2 side missiont nem csináltál meg.
én a pókerre gyanakszom.

hi. megakadtam 92.9%-nál. nem tudok semmit sem csinálni már <#fejvakaras>

88.8%-nál tartok. ma még kijátszom. <#vigyor2>

sikerült.

nem tudom megölni magruder-t. 2 méterrõl shotgun, dinamit ezerrel ,de meg sem sérül<#nemtudom><#nemtudom>

Tényleg naon rövid a játék, egy délután alatt végig lehet tolni!
Amugy a mentésnél meg lehet nézni h hány %!

Azt mondják hogy túl rövid a játék.
Ez tényleg igaz?

Thx
Sziasztok!

Vki tudna segíteni abban, hogy a hunting küldetések utolsó állatkáját hol találom meg?Vmi Black Wolf aki nem fél az embertõl..A bölényeknél kerestem, de nincs sehol.Elõre is THX!
Már megy a játék.
Jó kis game.
Fõleg a lovaglás hát az eszméletlen.
Annyit kérdeznék az egyik haveromnak is meg van és azt mondta meg lehet nézni hány % vagyok.
Ezt hogy lehet? ha persze van ilyen.

Thx
M@TriX
meg a rengeteg side mission is ott van szóval én a méretével is elégedett vagyok, interaktív westernfilm...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ki lehet nyírni, nekem kb 15szörre sikerült!!!
A lövések nem hatnak rá, csak úgy lehet lezúzni, ha rádobálod a gránátokat.
És kb ha lemegy az élete 3/4-e akkor felugrik egy sziklára és dobál rád gránátokat, amiket szét kell lõni!!!
Kb. ennyi.

Õt nem lehet kinyírni ez egy rohatt bug mind itt akadtunk el! 😞

Hogy kell kinyirnyi Magruder-t????

nekem nem tud segíteni senki?
Áhhh mindegy. Már megcsináltam magamtól is.

Annyi a lényeg, hogy közel kell menni hozzá, mondjuk a bal oldali kis mélyedés jó lesz, ahol a whiskeys üvegek is vannak. Elõ kell jönni és addig lõni a 2 hatlövetûvel, amíg nagy dinamitot nem dob. Azt szét kell lõni Quickdraw-al. Ha kis dinamitokat dobál, akkor vissza kell húzódni. 4-5 nagyadag dinamitot elég kilõni és aztán hátradõlve olvashatjuk a készítõk listáját...

Nekem nagyon tetszett ez a western hagvételû játék. Nem volt túlbonyolítva mégis élvezetes idõtöltést nyújtott a számomra. A vége kicsit szivatós, vertem is az asztalt érte, de ez van. Hátha lesz kiegészítõje...
Addig sikerült felrobbantgatnom, hogy felmenjen a lelátóra és most???
Hogy kell a fõ fõ ellent, Magrudert kinyírni a bányában? Ne hat rá a gojó és a dinamitos nyílvesszõ sem. Jön és lelõ, mint 1 kutyát...
Egy kis hajóval megyünk a csávó után,aki dinamitokat dobál felém.De már sikerült kinyírni.TEsóm megcsinálta.Nem tom hogyan.MOst Reed-et nem tudjuk megölni az istené se,összevissza vágtázik a lovával,ha lóval megyek utána,mindig kilövi alólam,az élete néha feltöltõdik.Hoolister megölése után van rögtön ez a rész.
hali
piamania ez az a resz amikor a kompal atmesz (te, supi es az indianfonok) es ellovod a kotelet hogy ne tudjanak utannadmenni?
Azután kell kinyírni,miután az indiánokkal együtt bevettem az erõdöt.Supiival meg az indián törzsfõnökkel ment utána a csávó,de mindig lelõ,valameddig most már néha sikerül megsebesíteni,de az életem mindig karcsú,õ persze meg mindig eltalál.Lövésem sincs,mit csináljak.Kössz

MOst látom,hogy Goolistert írtam.Hoolister a rendes neve
Serpa
ja, bocs.

õ ki is?

Serpa nekem mondtad,amit írtál?Vagy másnak?MErt én Goolisternél vagyok!!
Serpa
dobj dinamitot, molotovot vagy lõjj tüzes nyilat a gázkitörésekre, ha a közelébe megy Magruder.

gabi89
Nálam is ez van vki PLS segítsen mert nagyon szeretem ezt a gamet és gamelni szeretnék vele tovább

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Az mér van,hogy amikor jennyit emgölik és én börtönbe jutok ott annál a videónál kilép a gamebõl?? Asszem 25% járok

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

akkor nekem sincs meg a dinamitos.De akkor hogy öljem meg?Valaki segítsen!
Atkamon
Nem a tüzeset kell hanem a dinamitosat! De én nekem az még nincs meg! Azt irja rá hogy Not Avaible!

Rájötem hol van a tüzes nyíl.De rálövöm az összeset,szinte meg se sebesül,alig találom el,pedig lövök rá,és nem megy fel semmi kilátóra,hanem engem üldöz,és természetesen minden lövésével eltalál engem.PEdig összevisszafutok.Néha dobál csak gránátokat.Valaki mondja el részletesen hogyan ölte meg.Kössz
Serpa

ha az esc -et megnyomod, bejön egy menü, azon belül tudsz fegyvert váltani, ne kérdezd hol, mert már nem tom.

A dinamitos nyilat hogy kell?Én csak sima dinamitot dobáltam rá,de meg se sebesítette.Mindig feljött lentrõl és üldözõbe vett,nem ment semmi lelátóra.
Hmuda
Amíg lent van, addig dinamitos nyílvesszõkkel kell lövöldözni, majd mikor felmenekült a lelátóra, akkor csak addig kell hargelni amíg elhajít néhány dinamitköteget, ami majd egynéhány darab után beomlasztja a barlangot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atkamon
Én is ott tartok és én sem tudom megcsinálni!

Hi!HOgy kell megölni Hoolistert?Azután van,miután az indiánokkal bevettük az erõdöt.De Hoolistrert sehogy nem tom megölni.Mindig megöl.Help
Rambo 20
Azt a páncélos ürgét a bányákban hogy tudom megölni?Nem hat rá a golyó a dinamit igen de abból meg kevés van.<#conf><#conf>

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Morphin
Hát az elég nehéz rész!! De én azt csináltam hogy mindig leszáltam róla és ugy lõttem ki gyorsan az ellent!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

elakadtam.. amikor tolja az ágyút, akkor mindig megölik.

ez nagyszerû gamma <#worship>

koppim
Próbáld meg kiírni ISO -ba és töltsd be daemon tools -al, és úgy installáld.

????????
Serpa
nonszensz.

Válaszoljatok a 420-as üzenetre létszíves?.

Thx
koppim
Bocs tényleg, én olvastam félre.

Hmuda
Szvsz õ egy szóval se említett lelövést...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atkamon
Hát jah! Már én is rájöttem!

koppim
Nem lelõni kell hanem a lóval lerugatni õket.

Megvan DVD-n a game és fel akartam instalálni, de mikor már instalálta volna kiírta , hogy: Please insert Gun Cd!Hiába okéztam le, mindig visszajött.
És a játékot a haverom írta meg DVD-re.
Miért nem instalálja? Mit kell csinálnom?

Segítsetek.Létszíves.addig nem tok jáccani.
THX
Serpa
lóval kell leölni a bölényeket (ágaskodva)