772
Gun - Western game
-
dia #531 milyen vga-d van? -
#530 vga driver frissítés talán segít. -
#529 akor mit csináljak -
#528 nálam csak akkor akadt, amikor egyik , úgymond, területről léptem be egy másikra. -
#527 A játék elején még annyira nem -
#526 mindig v néha? -
#525 Sziasztok van egy nagy problémám nagyon tetszik a játék de szaggat ugyanúgy a legmagasabb grafikán mint a legalacsonyabb grafikán is mi lehet a baj!!Irjátok meg légyszi!!! -
#524 pff most ezeknek sok értelme van... -
#523 Rakok be néhány saját készítésű képet, hogy élénkítsem a topicot:
-
#522 hi all
az vajon miért hogy nekem folyamatosan ujrainditja a gépet a játék? -
#521 A pókerben 400at nyertem asszem (a két érték közül a második, jól sejtem?), de amikor kiléptem megint csak 30 dolcsim volt. Hogy kell pókerezni? -
#520 Elég szánalmas.
Még ugyan nem vittem végig a játékot, de már idáig is találkoztam benne jó indiánokkal. -
#519 boycottgun
indiánoknak nem teccik ... -
Alf #518 Folyamatosan nyomd az X gombot csak néha nyomd ujra hogy ösztökéld a pacit -
UnConnecteD #517 az elejen elakadtam. a lovas versenynel. vagy nagyon lehagy a csavo, vagy legyilkolom a lovamat, mas lehetoseg nincs. egyszeruen az a masik ugy megy, mintha egyfolytaba utne a lovat, de az nem serul. hogy kell ezt megcsinalni ? -
#516 Nekem meg 1000000 euró. -
jecsi #515 hahó
-
jecsi #514 Kéne a 100% mentés
-
Alf #513 Tudsz segiteni ebben?hol találok driver frissitést,elég elavult vga-m van,NViDIA GeForce2 MX/MX400,mi lehet ehez még jo?
Valaki árulja el hol lehet íjat szerezni,a szürke farkast nem tudom enélkül likvidálni.
Köszi -
#512 Daudi: amellett a puszta mellett, ahol a bolenyt megolted balra van egy banya a domb alatt. A farkas a domb korul maszkal! -
#511 vga driver frissítés talán segít. -
Alf #510 Sziasztok!
Hol lehet íjat szerezni a farkas megöléséhez?
A börtönös résznél mindig kilép a játékbol,mi baja lehet?már ujra telepitettem egyszer,de ujra kilép.Teljesiteni kéne minden mellékküldetést,hogy továbbengedjen?
Ha tud valaki segitsen.
Köszi! -
Daudi Baldr #509 balvin:A hunting küldetés utolós állatkáját hol találtad meg?(black wolf vagy mi)..Előre is THX! -
#508 link:http://baliweb.fw.hu/egyeb/gun_100_save.zip -
#507 Csao! Errol a linkrol leszedhetitek az altalam krealt 100%-os mentest minden extraval(armored horse, nock gun, cannon nock gun)! -
marcelino panni #506 Rátapintottál -
#505 figyelemfelhívás -
#504 Most ezek a képek mik?? -
MkEagle #500 lécci mondjátok meg mi kell a gunhoz h elinduljon? Nem akarom az egész fórumot elolvasni lécci help!! Előre köszi
-
marcelino panni #499 Szasztok! a főellenséget hogy kell megölni,
van rá modszer nert még megsebezni is allig tudo!? -
#498 azok nem kémek, de az a farm. -
#497 nem -
Teleki Pali Rws #496 Tudna adni valaki egy mentést amiben a játék 100 -százalékos?? -
#495 Hogy lehet legyőzni azt a Hollister-t? -
#494 Ott ahol két kémmel kellet megkűzdeni ugye? -
#493 A számokkal! (Nem a numerikus billentyűzeten!) -
Vajda Gergely #492 Sziasztok!
Elég hülye kérdés,de a fegyvereket hogy lehet váltogatni?
THX -
#491 egyetlen egy farm van az egész játékban. -
piamania #490 pfff de melyik farm?légyszi egy helyet amihez közel van.thanks -
#489 a farm legkülső kerítésén túl.