Gun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a börtönösnél nem tudok tovább jutni,amikor bezárnak a börtönbe.
Kijöttem a börtönbõl, levittem a híd alá a három lovat,felgyújtottam valami
istállót. felrobbantottam az ajtónál a TNT-t.
És következõleg a börtönhöz mutat.
Mit kell ott csinálni?
Thx
Amugy a mentésnél meg lehet nézni h hány %!
Ez tényleg igaz?
Thx
Vki tudna segíteni abban, hogy a hunting küldetések utolsó állatkáját hol találom meg?Vmi Black Wolf aki nem fél az embertõl..A bölényeknél kerestem, de nincs sehol.Elõre is THX!
Jó kis game.
Fõleg a lovaglás hát az eszméletlen.
Annyit kérdeznék az egyik haveromnak is meg van és azt mondta meg lehet nézni hány % vagyok.
Ezt hogy lehet? ha persze van ilyen.
Thx
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A lövések nem hatnak rá, csak úgy lehet lezúzni, ha rádobálod a gránátokat.
És kb ha lemegy az élete 3/4-e akkor felugrik egy sziklára és dobál rád gránátokat, amiket szét kell lõni!!!
Kb. ennyi.
Annyi a lényeg, hogy közel kell menni hozzá, mondjuk a bal oldali kis mélyedés jó lesz, ahol a whiskeys üvegek is vannak. Elõ kell jönni és addig lõni a 2 hatlövetûvel, amíg nagy dinamitot nem dob. Azt szét kell lõni Quickdraw-al. Ha kis dinamitokat dobál, akkor vissza kell húzódni. 4-5 nagyadag dinamitot elég kilõni és aztán hátradõlve olvashatjuk a készítõk listáját...
Nekem nagyon tetszett ez a western hagvételû játék. Nem volt túlbonyolítva mégis élvezetes idõtöltést nyújtott a számomra. A vége kicsit szivatós, vertem is az asztalt érte, de ez van. Hátha lesz kiegészítõje...
piamania ez az a resz amikor a kompal atmesz (te, supi es az indianfonok) es ellovod a kotelet hogy ne tudjanak utannadmenni?
MOst látom,hogy Goolistert írtam.Hoolister a rendes neve
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ha az esc -et megnyomod, bejön egy menü, azon belül tudsz fegyvert váltani, ne kérdezd hol, mert már nem tom.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Thx
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És a játékot a haverom írta meg DVD-re.
Miért nem instalálja? Mit kell csinálnom?
Segítsetek.Létszíves.addig nem tok jáccani.
THX