Gun

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp, már meg is találtam a megoldást. Nemrég új vírusírtót raktam fel (avast), ami megkérdezi, hogy nem akarom-e zárt környezetben megnyitni a programot. Azt kellett választani, hogy inkább normál módon nyitom meg.
Szevasztok! Remélem, valaki jár még erre:

2 gondom van:

1. Küldetés közben az egér egyszerûen megszûnt mûködni. És hiába telepítem újra a játékot, ez akkor is fennáll.

2. A magyarítás nem mûködik. Az egyetlen, ami magyarrá vált, az irányítás menü. De minden más változatlan.
Hello!

Én felrakom a magyarítást, de teljesen hiába, nem változik semmi, és pedig a feliratot jó lenne olvasni 😞
Win 7eten tolja valaki mert engem néha kidoba játék egy egy fordulatnál és valami hibát talál :S.Nem tudom igy végig játszani 😞(
Matthew Baker
én is most játszottam végig és megcsináltam a Hunter küldetéseket is azt mondta hogy odaad egy Apache ruhát de nem változott semmi nem találok sehol ruhát valaki ötlet?

Új logó by: berczely (Y)

én cod 2 fan vagyok és furcsa volt megszoknom az y onnal zoomolást 😊
a játék néha laggol de high grafikán is és lowon is szal nemtom mivan,amugy nagyon tetszik a VadNyugatos játék,lovagolni és küldetésezni imádok. 😊 minden unatkozónak ajánlom sok érdekes dolog van a játékba
Glutamin
Így van. Én 100%-ra kitoltam, igaz könnyûn. Nagyon jó kis játék volt ez.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Qwerty4
Ott a vége kevésbé nehéz szinten is eléggé idegesítõ volt. 😊

Qwerty4

LEGNEHEZEBB SZINTEN tolom a játékot, 95%-nál tartok, iszonyatosan nehéz, emberek 2 lövésre megölnek, fõellenségek meg egybõl...Most tartok Magruder bányájánál...Van itt olyan, aki legnehezebb szinten végigtolta már?
Glutamin
Én most tolom a gamét. Nem rossz. 52%-nál vagyok. Teljesen ki akarom pörgetni így mellékküldiket is tolom ezerrel.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Evin
Még nincs is kész.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello!
A magyarosítását honnan lehet leszedni?
Meril amit adott linkeket azok nem jönnek be a magyarosítás portálon meg nincs fent a honosítás.
Tud valaki egy linket adni ahonnan le lehet szedni?
Egyáltalán érdemes felrakni a magyarosítást vagy hiba van benne és inkább ne tegyem fel?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mayorpapa
ez tényleg egy jó game, most játszottam végig harmadszor! Sajna oly kevés a cowboyos game...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Colton
Tudom ez senkit nem érdekel de ez volt az elsõ kommentem ebben a forumban és emiatt a játék miatt lett a nevem colton

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hali!

Én sztem tom Miért Gun a Címe! Vagy az Apád (Ned aki igazából nem is az apád, de mind1) Fegyvere miatt, vagy pedig az uccsó küldibõl kapot sorozat lõvõ puska miatt(de nem hiszem)

Amugy ez a legjobb Western Game amit valaha láttam!!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

sovatalevi
huuu.regen en is jacodtam faxa jatek.el kell kerjem ujra a haveremtol

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Segítség kellene,hogykell a föboss-t legyözni?Egy barlangban kell vele harcolni,és csak dinamittal lehet megsebesíteni,már jól levittem az életét most felmenekült valami párkányra és onnan lövöldöz meg dinaitot dobál,mi a fenét kell itt csinálni?

kosz
Vagy asszem ott nincs fent, mert az eredeti változat még csak készül... A másikat meg egy oldalról lehetett letölteni, de az az oldal per pill nem jó

De ne töltsd le, mert akkor másik helyen is ki fog lépni! Egyébként: www.magyaritasok.hu

es hol lehet letolteni a magyaritast
masat nem tudsz
Akkor viszont nem tudom sajna...

nem
De nem hiszem, mert addig tuti tesztelve lett. Én csak két helyrõl tudok, hogy kilép a játék.😞

Felraktad a magyarítást?😊 Lehet, hogy az miatt van😞

valaki nem tudja hogy minek lep ki a jatekbol amikor elerem a bortonos palyat,segitsetek
Qwerty4
Én azon gondolkodtam, hogy miért Gun a játék címe?<#nemtudom>
Ennyi erõvel rengeteg FPS-t meg TPS-t el lehetett volna nevezni Gun-nak.

Qwerty4

jaja lehet haza baj h puskaával lõttem õket?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

urobee
Megcsináltad az összes vadászatot is?

MEgcsináltam minden kuldit már csak a traderek kékek megvettem tõlük mindent de még mindig csak 96,9 % miért lehet?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Ben007
kipörgettem a gun-t aki valamit nem tud az szóljon itt az msn-m [email protected] nyugodtan írjatok nem harapok 😊

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

na mivan?

amikor telepiteni akarom!

A játék telepítésekor? Vagy amikor már indítani akarod a játékot?

bocsi a vége le maradt😊
Ilyenkor mia a teendõ?

Nekem azt a hibát irja telepitésnél hogy

Insert Gun (TM) CD

Vagyis inkább felvettelek én MSN-re😊

hali, lehet! Sajnos akadhatnak problémák, van elõtte mentésed? Ha igen, akkor azt megköszönném, ha elküldenéd MSN-en, privátban elküldöm és vegyél fel!

Budager
az mér van hogy 36%-nál mikor megcsinálom azt a küldetést amikor meg kell szökni egy táborból kilép a játék ? lehet köze a magyaritáshoz ?

Kész volt és én ki is akartam adni, csak azt mondták a csapat többi tagjai, h akkor inkább adjak ki teljes honosítást. De én már akkor tudtam, h ez sajnos nem fog egyhamar összejönni😞

Qwerty4
De kár, hogy decemberbe nem volt kész. 😞

Qwerty4

Hello mindenkinek! Immáron letölthetõ a GUN videófeliratainak a fordítása... irány a www.pcgameshuns.hu oldalon a Letöltések szekció.

Nekem non tetszik a game.😄 szeretem ezeket a vadnyugatos játékokat-filmeke😄
Qwerty4
Tegnap toltam ki és írtam egy rövid véleményt a játékról a GameStar Fórum egyik topikjába.
Ide is bemásolom:

"Második western tipusú játék amit végigvittem.Az elsõ a Call of Juarez volt tavaly, rögtön kedvencem is lett, mert rgyszerûen zseniális volt, errõl ennyit, most nem az a téma. De mégis ez volt az egyik hasonlítási alap, meg még több játék is természetesen...

Negatívumok:
-rengeteg bug, minden képes mindennel összeolvadni, a ló a kerítéssel, mi az ellenséggel, stb.
-2005-ben jelent meg a játék, a grafikája viszont nem üti azt a szintet (bár nem sírtam érte)
-néha a hangok nem voltak szinkronban a képpel
-a játék és a videók közötti kapcsolat nincs jól megoldva
-túl sötét, sajnos (a képernyõn mindig felhúztam egy kicsit a Brightness-t a jobb játszhatóság érdekében)
-akadozás gyakran elõfordult
-a HUD nagysága zavaró (minden kisebb méretû kellett volna legyen)
-néhány flusztraló rész

Pozitívumok:
-kiváló story, nagyon tetszett
-HANGULAT
-a grafika elavult, viszont hangulatos és ez a lényeg
-könnyû kezelés
-megfelelõ kameranézet
-szimpatikus, kiváló karakterek
-szabadságérzet
-magával ragadó környezet
-lovak, fegyverek
-jó soundtrack-ek
-változatos, érdekes küldetések
-játékmenet
-sok video
-megfelelõ játékhosszúság

Nagyon vegyes a véleményem, az egyik részrõl szerintem iszonyat igénytelenül sikerült a játék, a másik része meg teljesen kiváló.És biza jobban szórakoztam, mint ilyen CoD4, TimeShift féle új gyengus darabokkal.
A CoJ-t nálam nem sikerült megelõznie semmilyen szempontból, de ettõl függetlenül az év egyik legjobb játélménye volt a Gun.

Értékelés:91%"

Qwerty4

Igen, ha kitolod mehetsz isten hírével bármerre.....állati game
hi all... ennek a játéknak a vége nyitott?? tehát ha lepörgetem akk szabadon mászkálhatok???
Prince23
Hy
most töltöttem le, és egyszerûen nem kell instalálnom, hanem bekrekkelem a Deviance mappából... és kész, már játszhatok is.
Ez baj amúgy? Nem kell semmi install, bár lehet instalálni...

ilyen komment helyett inkább olvasd el az aláírásodat mert rád fokozottan vonatkozik
Hello mindenkinek! A forítás folyamatosan készül! Bõvebb infó: PcGamesHunsoldalon

Oldal 1 / 16Következő →