772
Gun - Western game
-
Quantumleap #772 Hopp, már meg is találtam a megoldást. Nemrég új vírusírtót raktam fel (avast), ami megkérdezi, hogy nem akarom-e zárt környezetben megnyitni a programot. Azt kellett választani, hogy inkább normál módon nyitom meg. -
Quantumleap #771 Szevasztok! Remélem, valaki jár még erre:
2 gondom van:
1. Küldetés közben az egér egyszerűen megszűnt működni. És hiába telepítem újra a játékot, ez akkor is fennáll.
2. A magyarítás nem működik. Az egyetlen, ami magyarrá vált, az irányítás menü. De minden más változatlan. -
Denster #770 Hello!
Én felrakom a magyarítást, de teljesen hiába, nem változik semmi, és pedig a feliratot jó lenne olvasni :( -
Pista báá #769 Win 7eten tolja valaki mert engem néha kidoba játék egy egy fordulatnál és valami hibát talál :S.Nem tudom igy végig játszani :(( -
#768 én is most játszottam végig és megcsináltam a Hunter küldetéseket is azt mondta hogy odaad egy Apache ruhát de nem változott semmi nem találok sehol ruhát valaki ötlet? -
asdelado #767 én cod 2 fan vagyok és furcsa volt megszoknom az y onnal zoomolást :)
a játék néha laggol de high grafikán is és lowon is szal nemtom mivan,amugy nagyon tetszik a VadNyugatos játék,lovagolni és küldetésezni imádok. :) minden unatkozónak ajánlom sok érdekes dolog van a játékba -
#766 Így van. Én 100%-ra kitoltam, igaz könnyűn. Nagyon jó kis játék volt ez. -
#765 Ott a vége kevésbé nehéz szinten is eléggé idegesítő volt. :) -
csmate15 #764 LEGNEHEZEBB SZINTEN tolom a játékot, 95%-nál tartok, iszonyatosan nehéz, emberek 2 lövésre megölnek, főellenségek meg egyből...Most tartok Magruder bányájánál...Van itt olyan, aki legnehezebb szinten végigtolta már? -
#763 Én most tolom a gamét. Nem rossz. 52%-nál vagyok. Teljesen ki akarom pörgetni így mellékküldiket is tolom ezerrel. -
#762 Még nincs is kész. -
A tumi #761 Hello!
A magyarosítását honnan lehet leszedni?
Meril amit adott linkeket azok nem jönnek be a magyarosítás portálon meg nincs fent a honosítás.
Tud valaki egy linket adni ahonnan le lehet szedni?
Egyáltalán érdemes felrakni a magyarosítást vagy hiba van benne és inkább ne tegyem fel? -
#760 ez tényleg egy jó game, most játszottam végig harmadszor! Sajna oly kevés a cowboyos game... -
#759 Tudom ez senkit nem érdekel de ez volt az első kommentem ebben a forumban és emiatt a játék miatt lett a nevem colton -
#758 Hali!
Én sztem tom Miért Gun a Címe! Vagy az Apád (Ned aki igazából nem is az apád, de mind1) Fegyvere miatt, vagy pedig az uccsó küldiből kapot sorozat lővő puska miatt(de nem hiszem)
Amugy ez a legjobb Western Game amit valaha láttam!! -
#757 huuu.regen en is jacodtam faxa jatek.el kell kerjem ujra a haveremtol -
Plata #756 Segítség kellene,hogykell a föboss-t legyözni?Egy barlangban kell vele harcolni,és csak dinamittal lehet megsebesíteni,már jól levittem az életét most felmenekült valami párkányra és onnan lövöldöz meg dinaitot dobál,mi a fenét kell itt csinálni? -
ati95 #755 kosz -
meril #754 Vagy asszem ott nincs fent, mert az eredeti változat még csak készül... A másikat meg egy oldalról lehetett letölteni, de az az oldal per pill nem jó -
meril #753 De ne töltsd le, mert akkor másik helyen is ki fog lépni! Egyébként: www.magyaritasok.hu -
ati95 #752 es hol lehet letolteni a magyaritast
-
ati95 #751 masat nem tudsz
-
meril #750 Akkor viszont nem tudom sajna... -
ati95 #749 nem -
meril #748 De nem hiszem, mert addig tuti tesztelve lett. Én csak két helyről tudok, hogy kilép a játék.:( -
meril #747 Felraktad a magyarítást?:) Lehet, hogy az miatt van:( -
ati95 #746 valaki nem tudja hogy minek lep ki a jatekbol amikor elerem a bortonos palyat,segitsetek -
#745 Én azon gondolkodtam, hogy miért Gun a játék címe?
Ennyi erővel rengeteg FPS-t meg TPS-t el lehetett volna nevezni Gun-nak. -
JackMeadow #744 jaja lehet haza baj h puskaával lőttem őket? -
#743 Megcsináltad az összes vadászatot is? -
JackMeadow #742 MEgcsináltam minden kuldit már csak a traderek kékek megvettem tőlük mindent de még mindig csak 96,9 % miért lehet? -
#741 kipörgettem a gun-t aki valamit nem tud az szóljon itt az msn-m [email protected] nyugodtan írjatok nem harapok :) -
attila117 #740 na mivan? -
attila117 #739 amikor telepiteni akarom! -
meril #738 A játék telepítésekor? Vagy amikor már indítani akarod a játékot? -
attila117 #737 bocsi a vége le maradt:)
Ilyenkor mia a teendő? -
attila117 #736 Nekem azt a hibát irja telepitésnél hogy
Insert Gun (TM) CD -
meril #735 Vagyis inkább felvettelek én MSN-re:) -
meril #734 hali, lehet! Sajnos akadhatnak problémák, van előtte mentésed? Ha igen, akkor azt megköszönném, ha elküldenéd MSN-en, privátban elküldöm és vegyél fel! -
#733 az mér van hogy 36%-nál mikor megcsinálom azt a küldetést amikor meg kell szökni egy táborból kilép a játék ? lehet köze a magyaritáshoz ?