Klasszikus-, és komolyzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 8 szvit van rajta
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
mar ami nekem meg van
http://rapidshare.com/files/3985039/Tchaikovskij_-_Hatty_k_tava_-_szvit.zip.html
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Alien Empire (The Ocellus Suite)
Record Label: Soundtrack Music
Track Details:
1. Journey To The Alien Empire
2. Ocellus Voyage
3. Battle Zone
4. Angels And Warriors
5. Slipstreams
6. Earthstalkers
7. Insectarium
8. Solus Odyssey
9. Ancient Enemies
10. Three Visions
11. Firstborn
12. Distant Swarm
13. Colony And Metropolis
14. Earthrise
15. Return Voyage
Udv Mindenki! Ez az album egesz veletlen nincs meg valakinek? Sehonnan sem tudom beszerezni, pedig nagyon kellene. Elore is koszi ha valaki tud segiteni..
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Tchaikovskij - Hattyúk tava - szvit
320 kbps 72,9 MB
Ismeri valaki Rimszkij-Korszakov Dongóját?
Van egy feldolgozása, egy 1987es elektromos gitáros felvétel egy (elhunyt) magyar úriembertõl. feltettem, szerintem nagyon üt, hallgassátok meg :-) Bencsik Sándor - A dongó (Rimszkij-Korszakov - Flight of the bumblebee feld.)
Kuss!-magyarázta.
Rimszkij Korszakov - A dongó megvan valakinek? ha igen, az ossza meg velem plz 😊
Kuss!-magyarázta.
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
kozbe is szolhatsz, ha veletlenul egy smetana opera utan furcsa melegseg tolti el szived vagy kicsit lejjeb. plane ha csehul lessz. csak nehogy csehul erezd magad. utana meghalgatsz egy ELP klassikust es osszehasonlitod, hogy smetana valahogy mintha oregebb lenne.
kulonben a csipjuk mi smetanat? egy klassikus galvolgyi bekopes
Õszintén szólva nem hittem, hogy a hozzászólásom szenvedélyes vitát fog kiváltani.
Nem állt szándékomban sérülést okozni a mûfaj avatott szakértõinek, akik ilyen erõkkel védik e fórum tisztaságát.
Mivel a topik címéhez kapcsolódó érdemi hsz-t eddig nem láttam, a mostani hozzászólásom után - mint külsõ szemlélõ - nagy érdeklõdéssel fogom olvasni a tartalmas elemzéseket, különös tekintettel Smetanára.
Azért csak kiderült, hogy az elsõdleges cél nem erre irányult.
Köszönöm az õszinte hsz-t.
Remélem mások is elolvassák és megértik.
Bye
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ez azóta sikerült, ezért is azt mondom, a topik címének megfelelõen klasszikus- és komolyzenérõl szóljon a topik. Legalábbis a célja ez.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Bye all.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
en megprobal madzar irni, nem tanult iskolaba de valahogy rajtamarad. lenni topic trenc klicikus, oda mehet smetana?
olvasni el elso hozaszolas a VICCEK topic
"A témát azért nyitottam, mert egy feladathoz kötõdõen olyan zenekarokat keresek, akik klasszikus zenét dolgoznak fel (Princess-stílus csak mások, külföldiek pl.). "
Azért, mert szanics (témaindító) a "Klasszikus-, és komolyzene" címet adta a topicnak, még nem arról van szó, hogy klasszikus és komolyzenét keres eredeti elõadóktól. Áruld már el! A Princess által játszott zene, mióta klasszikus? Szanics ehhez hasonló zenéket keres. Vanessa Mae az igen. Az Adagio együttes "Adagio" c. albuma már nem, mert õk klasszikus zenét mûvelõ emberek, de ezen az albumon popzenét adnak elõ, klasszikus stílusban. A Princess és Vanessa Mae klasszikus zenét ad elõ, de pop stílusban.
Dereng már valami?
Sajnos nem olvastál, mielõtt ezt a hatalmas "bölcsességet" sikerült odavetned.
Addig viszont keress egy "kilfeldi" topicot, ahol rendezheted a "népet".
1. A topik címe Klasszikus-, és komolyzene - nem Smetana
2. A téma a feldolgozásokat játszó együttesekkel nyitott
3. Pictures at an Exhibition = Egy kiállítás képei (Musszorgszkíj)
** nem tudom felér-e a te zenei magasságodhoz **
Ma láttam meg ezt a topikot, átolvastam és az Emersonra asszociáltam.
** asszciáció= társítás, egyesítés ...
de van erre kulon topic, ide akkor ir, ha csiped smetanat
A maga nemében az ELP is klasszikus.
csak úgy megjegyzem, hogy én csellózom benne:-)
B.Ú.É.K!!!
All, who consider life as a joke think about the punchline!