Klasszikus-, és komolyzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudtok nekem segíteni hogy honnan lehetne letölteni Edvin Martonos zenéket, mert azok is nagyon szépek, Zaki nagyon rendes tõled hogy más is megtudja hallgatni a régi komoly zenéket..
kirol
Kár, majd 1 óra múlva kiderül, mert addig kell várnom kb.

zakika
szerintem mas
csak 8 szvit van rajta

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

kirol
Köszi szépen. Remélem ez az, ami a mellékelt oldalon is van.

zakika
itt a 6tyuk tava
mar ami nekem meg van

http://rapidshare.com/files/3985039/Tchaikovskij_-_Hatty_k_tava_-_szvit.zip.html

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

DnP
Munich Symphony Orchestra
Alien Empire (The Ocellus Suite)
Record Label: Soundtrack Music

Track Details:
1. Journey To The Alien Empire
2. Ocellus Voyage
3. Battle Zone
4. Angels And Warriors
5. Slipstreams
6. Earthstalkers
7. Insectarium
8. Solus Odyssey
9. Ancient Enemies
10. Three Visions
11. Firstborn
12. Distant Swarm
13. Colony And Metropolis
14. Earthrise
15. Return Voyage

Udv Mindenki! Ez az album egesz veletlen nincs meg valakinek? Sehonnan sem tudom beszerezni, pedig nagyon kellene. Elore is koszi ha valaki tud segiteni..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

kirol
Ezek vannak meg neked: Swan Lake Promo

zakika
feltegyem?

kirol
Na és ezt hogy lehet megszerezni?

zakika
no is vagy nekem beirva
Tchaikovskij - Hattyúk tava - szvit
320 kbps 72,9 MB

Dying Soul
Mozart összes lejövõben. Pár hetes project.

kirol
Nézdd már meg légyszi.

zakika
ha jol emlexem megvan

McGrady
Sziasztok
Ismeri valaki Rimszkij-Korszakov Dongóját?
Van egy feldolgozása, egy 1987es elektromos gitáros felvétel egy (elhunyt) magyar úriembertõl. feltettem, szerintem nagyon üt, hallgassátok meg :-) Bencsik Sándor - A dongó (Rimszkij-Korszakov - Flight of the bumblebee feld.)

Kuss!-magyarázta.

kirol
Nem tudja valaki, hogy a Hattyúk tava zenéjét (összes) honnan lehetne megszerezni?

zakika
tegnap strauss deneverjet irtam ki dvdre. sajna csak nemetul van. de leszedtem kulon a hangot mp3ba, igy meloba is meg tudom halgatni

Mahler-t valaki?

vaaa
Rossini, Mozart, Verdi, Wagner

hi

hunbasser
nálam beethoven viszi a pálmát

ReaL MaDRid x siempre

Dying Soul
Mozart, Vivaldi, Beethoven, Carmine Burna (már ha ez idesorolható)

Ki milyen komolyzenét szeret hallgatni?

McGrady
jó az oldal, de nem találtam ott 😞
azért köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
<#worship>

zakika
hat nem tudom, de itt keresgelhetsz

masoknak is akit erdekel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
helo!
Rimszkij Korszakov - A dongó megvan valakinek? ha igen, az ossza meg velem plz 😊

Kuss!-magyarázta.

Haamtahk
Olivier Messiaen - La Nativité du Seigneur

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Haamtahk
Na akkó fojjtassuk komojj muzickkal pl: ARVO PART - Miserere címû mûvét ajánlanám kedves fórumozók figyelmébe.

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

zakika
kedves metallina

kozbe is szolhatsz, ha veletlenul egy smetana opera utan furcsa melegseg tolti el szived vagy kicsit lejjeb. plane ha csehul lessz. csak nehogy csehul erezd magad. utana meghalgatsz egy ELP klassikust es osszehasonlitod, hogy smetana valahogy mintha oregebb lenne.

kulonben a csipjuk mi smetanat? egy klassikus galvolgyi bekopes

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Kedves topiklakók!

Õszintén szólva nem hittem, hogy a hozzászólásom szenvedélyes vitát fog kiváltani.
Nem állt szándékomban sérülést okozni a mûfaj avatott szakértõinek, akik ilyen erõkkel védik e fórum tisztaságát.
Mivel a topik címéhez kapcsolódó érdemi hsz-t eddig nem láttam, a mostani hozzászólásom után - mint külsõ szemlélõ - nagy érdeklõdéssel fogom olvasni a tartalmas elemzéseket, különös tekintettel Smetanára.

zakika
latom magyar iskola nelkul is ertek egy kicsit magyarul

Sonajk @:o)
Elfogadom.
Azért csak kiderült, hogy az elsõdleges cél nem erre irányult.
Köszönöm az õszinte hsz-t.
Remélem mások is elolvassák és megértik.
Bye

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

szanics
Mivel sok értelmét annak nem láttam, hogy nyissak egy olyan topikot, ami a kutyát nem érdekel - annak ez lett volna a neve: "Klasszikus zenét feldolgozó együtteseket keresek, help!" és valószínûleg két nap múlva csukják -, ezért nyitottam ezt, mert hasznosnak gondolom, hogy legyen egy KOMOLYZENÉVEL foglalkozó topik, amiben esetleg valaki tud segíteni megoldani a problémámat.
Ez azóta sikerült, ezért is azt mondom, a topik címének megfelelõen klasszikus- és komolyzenérõl szóljon a topik. Legalábbis a célja ez.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

zakika
aaszonta a Sonka hogy kerdezzunk ma meg teged is

Nehéz fejû vagy Dyng Soullal együtt. Mindegy. Tovább nem gyõzködlek benneteket. Azért ajánlom, egyszer kérdezzétek meg errõl a témanyitót is.
Bye all.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

zakika
neztem mar valaki az alcimet is vagy csak irogat

en megprobal madzar irni, nem tanult iskolaba de valahogy rajtamarad. lenni topic trenc klicikus, oda mehet smetana?
olvasni el elso hozaszolas a VICCEK topic

Kár, hogy nem olvasol elég figyelmesen.

"A témát azért nyitottam, mert egy feladathoz kötõdõen olyan zenekarokat keresek, akik klasszikus zenét dolgoznak fel (Princess-stílus csak mások, külföldiek pl.). "

Azért, mert szanics (témaindító) a "Klasszikus-, és komolyzene" címet adta a topicnak, még nem arról van szó, hogy klasszikus és komolyzenét keres eredeti elõadóktól. Áruld már el! A Princess által játszott zene, mióta klasszikus? Szanics ehhez hasonló zenéket keres. Vanessa Mae az igen. Az Adagio együttes "Adagio" c. albuma már nem, mert õk klasszikus zenét mûvelõ emberek, de ezen az albumon popzenét adnak elõ, klasszikus stílusban. A Princess és Vanessa Mae klasszikus zenét ad elõ, de pop stílusban.

Dereng már valami?

Dying Soul
Ennyi erõvel a Nightwish, Sonata Arctica, sorolhatnám, szinte az összes power metal banda klasszikus komolyzene, mert ott van benne a szinti..

Dying Soul
Progresszív rock fuvola beütéssel nem tudom mióta klasszkius komolyzene, de biztos így van, ahogy mondod 😊

Ha veszed a fáradtságot és figyelmesen elolvasod az elsõ hozzászólást, talán rájössz, hogy ELP-nek legalább annyi köze van ehhez a topichoz, mint a Princessnek, akihez hasonló együtteseket keres itt a topic létrehozója.
Sajnos nem olvastál, mielõtt ezt a hatalmas "bölcsességet" sikerült odavetned.

Te meg akkor, ha megtanultál magyarul!
Addig viszont keress egy "kilfeldi" topicot, ahol rendezheted a "népet".

Dying Soul
ELP-nek úgytudom semmi köze ehhez a topikhoz, bye.

Csak hogy értsd!

1. A topik címe Klasszikus-, és komolyzene - nem Smetana
2. A téma a feldolgozásokat játszó együttesekkel nyitott
3. Pictures at an Exhibition = Egy kiállítás képei (Musszorgszkíj)
** nem tudom felér-e a te zenei magasságodhoz **

Ma láttam meg ezt a topikot, átolvastam és az Emersonra asszociáltam.
** asszciáció= társítás, egyesítés ...

zakika
a maga nemeben 😊
de van erre kulon topic, ide akkor ir, ha csiped smetanat

Emerson Lake & Palmer - Pictures at an Exhibition <#eljen>
A maga nemében az ELP is klasszikus.

ha bárkit érdekel jó akusztikus punk zene, akkor nézzetek fel a www.nemmind1.hu-ra és ott találtok akusztikusan 2 klippet és két számot is..
csak úgy megjegyzem, hogy én csellózom benne:-)
B.Ú.É.K!!!

All, who consider life as a joke think about the punchline!

Dying Soul
Köszi, itthon fogok ülni 😄

Boldog Új Évet mindenkinek!!! ja, és jó bulizást!<#circling>

:-D

Dying Soul
Viszont 😊

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!<#wink>