Battlefield 2 : Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
mellesleg valaki csinálhatna már egy logót ennek és linkbe bele lehetne rakni a bfhelp-es linket.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
bfhelp.try.hu

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Newyorker
Segítsetek plíz!

Az egyik haver, amikor fel akarja tenni a Sf-et, akkor az install során mindig patching failed van!
Ez mitõl lehet???

Jancsik
én azt mondtam hogy szar, de mikor kipróbáltam akkor megtetszett

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

ERykk
Te is<#hehe>

Jancsik
pedig te mondtad hogy az sf a legkirályaabb játék a világon 😄

jaja,a többit keiget megse veszem kiunlockolom a fegyvereekt aztán mehet a pibe...<#vigyor3>

ERykk
Nembaj😮) szar kieg szar fórum😄

aha<#wilting><#taps>

ERykk
<#taps><#integet2>

huh de megállt a fórum😊

Aki többet szeretne tudni a következõ 1.2-es Battlefield 2 patch-ról és szeretné látni mindezt megnézheti egy videón keresztül 1.2Alpha videó letölthetõ a következõ linkrõl:
http://www.bf2.se/page.php?id=541
itt még sok hasznos infót találhatsz.

Ui.: Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. Az írják két hét még tutira kell nekik de utána már várható a megjelenés. Gondolom a Tuning csomaggal érkezik.

Egyébként a két új kiegészítõ csomag beleépül majd az alap BF2-be. Ezt is olvashatjátok a linken.

DummyBoy
Gonossssz 😊

Én abban sem vagyok jó 😛 Múltkor kifogtam, hogy az enemy csapat mindig ugyanazt a bázisunkat akarta elfoglalni, a 10-ik halál után arra is rájöttem mi a taktikájuk ... utánna goto medic, elbújtam, enemy kicsinálta a mieinket, foglalt, én kicsináltam az enemyket, aki még volt azokat éleszt, majd visszafoglal 😊

Mellesleg nekem nem tököl enyit ... kiválasztom az SF-es servert BF-bõl, villanás, zöldkettes, és már tölt is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ERykk
Hja... az sf-el nagyon fel lehet húzni a statot😮) Régebben én is ott toltam fel, de mostmár vagyok annyira "JÓ" hogy máshol is sikerül<#eplus2>

dronkZero
BF42höz nem olyan volt a kieg, hogy voltak alappályák is, meg RtR-os pályák is mixelve, ugyanazon a szerveren? Vagy rosszul emlékszem? Eléggé idegesítõ ez a mostani megoldás... Fasza lesz, amikor majd az alap, meg a 3 kieg közül kell majd váltogatni, meg ki-be lépkedni a játékból. Így is számtalanszor volt már, hogy SFet indítottam, aztán felmentem TSre, a többiek alapBF-t tolták, megkerestem a szervert, van 2 hely, join, ki SF, be BF, server is full. Nem lehetett volna ezt normálisan megoldani? Minek újra betölteni azt a köcsög menüt? A zöld kettes miatt?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Danee
Hát nekem szar hozzá a videokártyám (agp geF 5900XT), igy csak akkor játszok vele ha klántársak is.. egyébként nem éri meg akadni.. de holnap meglessz a 6600 GT-m, és remélem azzal jó lesz 😊

DummyBoy
Én is akkor szoktam elõvenni mikor nagyon nem megy a BF vagy beindul a lámulás és nem találok másik szervert ... és jókat lehet vele tolni ... múltkor ráéreztem az éjszakai pályák ízére is 😊 Néha nagyokat lehet kommandózni rajtuk 😊

ERykk
<#nemtudom>nekem megérte a játék hétezer forintért, ha épp nincs kedvem nézni, hogy ománon lebombáznak 2tankozás között a bézen, akkor elõfeszem és tolom az sf-el(márpedig ez gyakran megtörténik<#ijedt>)

dronkZero
Hehe, már vártam, hogy ez mikor történik meg.
De tényleg, mi ez a topicnyitási mánia? Én már lassan hét éve fórumozok itt-ott, de _még soha, egyetlen topicot sem_ nyitottam. Egyrészt mert nem látom értelmét, másrészt mert általában van neki. Mi a f*sznak BF:SF, BF:EF, BF:MA topic? BF mindegyik, nem? Elfér ez a hatalmas információáradat ott is, nem? Ugyanazok az emberek járnak oda is, nem? AKKOR MEG MINEK?? De tényleg, áruljátok már el!

Speciel engem még idegesít is, ha ide-oda kell ugrálnom, írogatnom, ezer fórumot kell egyszerre olvasnom, mikor ugyanarról megy a pofázás mindkét helyen. (Pl a bf.hu fórumát is kb kéthavonta nézem csak meg. Az is csak fórum, az is csak BF)

Felõlem ez is mehetne a levesbe, teljesen fölösleges volt megnyitni. Ha nem értenétek egyet, akkor olvassátok vissza, hogy itt mennyi olyan ontopic hozzászólás volt, amirõl ne lett volna szó a másikban...

dronkZero
Én nem teljesen értem, hogy mi ez a nagy felháborodás itt a BF napköziben...akarom mondani, SF topicban.

Vártátok az SFet, mint a megváltót, aztán most meg sírtok, hogy nem érte meg. Talán nem kellett volna ész nélkül megvenni? Mi a francot vártatok? Ez is "csak" BF. Szerintem semmivel sem roszabb az alapnál. A plusz lehetõségek, felszerelés miatt többet is nyújt, egyébként _semmiben_ sem különbözik az alaptól. Akkor meg mire is megy itt a fika?

Sajnos klántársaim nem sokan ruháztak be rá, és akiknek megvan, azokkal is elkerüljük egymást, ha meg sokan vagyunk, akkor úgyis alapBF-et toljuk, így túl sokat nem játszok vele én sem. Pedig jó lenne bandázva hentelni, de így sajnos marad a magányos aranycsillag-gyûjtögetés...

Danee
mint ha reggel MSN-en te is ugyanezt irtad volna nem????

Jancsik
te is egy nagy**** vagy, szal bye

ERykk
akkor <#integet2> kár h nem látunk többet:o)<#hehe>

Hysteria
me egy nagy ************ az egész

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
na és ? szarok az egesz sg forumra ugy ahogy van 😊

ERykk
Lezárták az euró forsz topikod, hehe<#eplus2><#felkialtas><#felkialtas><#hehe><#eplus2>

Danee
ez lol 😊

Hysteria
ooops ennyitottam a topicot tehát énvalasztom ki kilegyen kabbe 😛

Jancsik
azt tefogod megmondani kis szarházi

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Hysteria
nem 😊

Jancsik
lehetek házigazda? 😊

EAuro force 😄DD

Sf-et kipróbáltam singleben, én sem vagyok elájúlva tölle.
Talán szerveren jobb,tud valaki normális sf szervert?

ASUS P4P800S-X\\Intel Pentium4 3.0\\ATI Radeon 9600 XTG 256Mb\\2x512Mb DDR400

Pyotr
hát igen!
inkább az alapjátékhoz adnának ki új egységeket,map-et ahelyett h kiadnak egy csomó szar különálló kieget!

&#9608;&#9608;

Danee
hát nem tom, SF-et megvettem, de az eauro force-t csak akkor fogom ha az nem lesz ilyen szar

Pyotr
nem veszem meg mert tudom h amint kijönnek a modok (FH2,BG2,POE) azonnal átállok rájuk!

&#9608;&#9608;

Danee
na szép 😊

Pyotr
minek neked tört server?
már egy ideje rankedeken tolom tört játékkal<#vigyor>

&#9608;&#9608;

Danman
ADJON má valaki tört sever IP-t PLS

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Felraktam az 1.12 patchot be creckeltem felraktam a special forcest lehúztam a mini imagest de nem indul .Belemegy utánna kidob. tudna valaki segiteni?
DummyBoy
www.gamecopyworld.com .... keress rá ...

azt hol találok?
DummyBoy
Nincs krekk ... mini-image van ...

Creck-et tüdna valaki küldeni a játékhoz?
Hysteria
9 ft ot 😊

Hysteria
adok érte 9 et hmm?

schrank
együtt sem ér 10-et ha bontott <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ERykk
<#crazya>

Jancsik