1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • Free
    Köszi az infókat :C) ma biztosra mentem és mindenkit lelőttem aki rondán futott felém :c) 4 szerverről bannoltak :c) lehet inkább meghalni kellett volna :c)
  • ERykk
    gondolom fotósopp,o)
  • Jancsik
    hogy csinálta ezt lulu? nagyon jó :)
  • lammaer
    Expert Bunny Hopping Badge.... nem olyat hamarosan nem lehet majd szerezni :)
    Vagy ez csak valami fake kép? Mert viccnek jó...
  • ERykk
    Haver kreálmánya:oD
  • DummyBoy
    Hehe :) Én se pontra gyúrok :)

Néha mikor felb@sszák az idegeimet a magyar Rankedeken, akkor szoktam SF-ezni ... megvan a pár apró plusznak, ami benne van a saját kis fílingje .. de sajnos még jobban vonatkozik rá, hogy csak csapatban jön elő :)
  • lammaer
    Háááttt.. majd ha megunom az alapjátékot, akkor lehet, hogy beruházok egy SF-re is, bár szerintem akkora különbség nincsen. Én se vagyok, se nem leszek pro (rangom a hivatalos rankedokon szinte zéró, vagy 3 hónapig private szervereken toltam), nincs arra annyi időm mint másoknak. Meg vannak más játékok is ahol nyomulni kell :)
  • ERykk
    SF nekem is tetszett. 1 hónapig, aztán meguntam a francba, a többi kieggel is tuti ez lesz, dehát ez van:'(
  • DummyBoy
    Ez így azért más ... Ténylegesen érdekes megoldás, de sajnos a pénz az úr ... emiatt sokkal többen megveszik ...

Sajnos nállunk nem engedheti meg magának mindenki hogy 1-2 plusz fegyó miatt megvegyen egy 8 rongyos game-t :(

Én játszok is néha SF-et + úgy voltam vele, hogy megveszem a BF2 minden darabját amíg csak ezzel játszom ... előtte ugyan leszedtem a netről kipróbálni, de nekem szvsz teccik :)
  • lammaer
    Szerintem az a buzi hozzáállás, amit az EA csinált... belepatchelni az SF-et a BF2 alapszerverekbe. Ha lenne külön BF2 és SF szerver, és a két stuffnak semmi köze nem lenne egymáshoz, akkor fel se merülne bennem a dolog. De ha már felpatcheltették velem a BF2-met csak azért, hogy másoknak legyenek SF-es cuccaik, akkor miért ne élvezhessem a gyümölcsét. Ez az EA-s üzletpolitika nem tetszik, igy ha lehetőség van legalább egy kicsit is a kijátszására, akkor meg is teszem. Hülye szöveg, nem hülye szöveg, ez van.

Megjegyzem, a medic fegyó érdekel igazán, az SF még warezba se volt fenn.... azért meg csak nem adok ki 5-6 e HUF-t, hiszen ahogy elhangzott, hülye az, aki csak az unlockokért vette meg...
  • mohus
    Egy kis SF videó
  • DummyBoy
    Én utájjam az Armalite-okat ... szóval ha Assi nagyritkán akkor G3 vagy AK ...

Medicnél pedig pályafüggő ... G36 vagy L85 ...

De mostanában úgyis mindig Support vagy AT vagyok ...
  • ERykk
    f2000 az kula, igaz jár mellé gránátvető meg minden de keveset sebez és pontatlan. Assi-ból mindig az alapokat használom:o)
  • DummyBoy
    Ez igaz ... de akkor is hülye szöveg hogy esélyegyenlőség meg minden ...

Nekem megvan mindkettő, még sem vagyok "pró" :( Eccerűen szeretem annyira, hogy megérte megvenni eredetiben ... de az hogy esély legyen...

Szvsz az összes SF-es fegyó közül nekem a Medic G36-osa jön be nagyon ... Többi kasztnál a simákat használom (Még az F2000 se teccik annyira ... inkább a G3 ...)
  • dronkZero
    1. Nem ezen múlik, hogy ki milyen játékos.
    2. Aki az unlock fegyverek miatt vette meg az SF-et, az meg is érdemli.
  • Landor

Jól beszél a púpos!
  • DummyBoy
    Mások megvették ... Vedd meg te is ott lesz az esély rá ...

Sorry, de ez elég hülye szöveg volt ...
  • lammaer
    Há mir?
    Csak annyira gondoltam, hogy SF szerveren játszik egyetlen menetet a nevemben, és utána elérhetővé válnak az SF fegyverek. Nem unlockot kérek, csak lehetőséget az SF unlockra. Ha már más használhatja ellenem (köszönet az EA-nak a keverésért), hadd legyen nekem is esélyem rá. Ennyi.
  • Zs0lt1
    lol bazzeg beszarás
  • lammaer
    Srácok,

Akinek van eredeti SF-je, és lenne kedve segiteni egy unlock erejéig, dobjon pls egy privit. Előre is köszi.
  • cateyeHU
    Hello!!Találtam unranked szervert ami felenged tört játékkal!!a szerver ip-je:87.144.192.201 Ha esetleg ti is tudtok müködő szervereket tört gammákra akkor írjatok egy párat!!És NYOMJUK NEKI!!:)
  • ERykk
    lol( jo ez a minigun, mi?)
  • ERykk
    LOL
  • Jancsik
    kéne ide egy házigazda(én lehetnék), histit kibannolták :)
  • DDany
    kihalt a topic :):)
  • willis
    ezen a szerveren nem megengedett a módosított játék használata...

most meg mi a baja????? az hogy feltettem a magyarítást, mert mást nem csináltam

beszarás hogy mik vannak
  • ERykk
    INkább a halááál
  • DummyBoy
    Mi lenne ha a BF2-höz annyi peccs lenne mint a Winhez?

Huhuhuhúúúúú :)
  • ERykk
    ami persze nem játék....:=)
  • ERykk
    hja... de hát nagy játék, ebből következik, hogy sok hibája van.Itt az élő pédta a windóz
  • uk74
    ja ja már megxokhattuk volna
  • ERykk
    jah... mindig a következő peccs
  • uk74
    Nálam mindenki kék vannak a világoskékek + a sötétkékek
    Nah komolyan ugy tudom hogy valami patch-el javitani fogják
  • DDany
    aha persze...
  • Blave
    Amugy többen jáccák neten mint a simát?
  • ERykk