1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#1130 Köszi az infókat :C) ma biztosra mentem és mindenkit lelőttem aki rondán futott felém :c) 4 szerverről bannoltak :c) lehet inkább meghalni kellett volna :c)
-
#1129 gondolom fotósopp,o) -
#1128 hogy csinálta ezt lulu? nagyon jó :)
-
lammaer #1127 Expert Bunny Hopping Badge.... nem olyat hamarosan nem lehet majd szerezni :)
Vagy ez csak valami fake kép? Mert viccnek jó... -
#1126 Haver kreálmánya:oD -
#1125 Hehe :) Én se pontra gyúrok :)
Néha mikor felb@sszák az idegeimet a magyar Rankedeken, akkor szoktam SF-ezni ... megvan a pár apró plusznak, ami benne van a saját kis fílingje .. de sajnos még jobban vonatkozik rá, hogy csak csapatban jön elő :) -
lammaer #1124 Háááttt.. majd ha megunom az alapjátékot, akkor lehet, hogy beruházok egy SF-re is, bár szerintem akkora különbség nincsen. Én se vagyok, se nem leszek pro (rangom a hivatalos rankedokon szinte zéró, vagy 3 hónapig private szervereken toltam), nincs arra annyi időm mint másoknak. Meg vannak más játékok is ahol nyomulni kell :) -
#1123 SF nekem is tetszett. 1 hónapig, aztán meguntam a francba, a többi kieggel is tuti ez lesz, dehát ez van:'( -
#1122 Ez így azért más ... Ténylegesen érdekes megoldás, de sajnos a pénz az úr ... emiatt sokkal többen megveszik ...
Sajnos nállunk nem engedheti meg magának mindenki hogy 1-2 plusz fegyó miatt megvegyen egy 8 rongyos game-t :(
Én játszok is néha SF-et + úgy voltam vele, hogy megveszem a BF2 minden darabját amíg csak ezzel játszom ... előtte ugyan leszedtem a netről kipróbálni, de nekem szvsz teccik :) -
lammaer #1121 Szerintem az a buzi hozzáállás, amit az EA csinált... belepatchelni az SF-et a BF2 alapszerverekbe. Ha lenne külön BF2 és SF szerver, és a két stuffnak semmi köze nem lenne egymáshoz, akkor fel se merülne bennem a dolog. De ha már felpatcheltették velem a BF2-met csak azért, hogy másoknak legyenek SF-es cuccaik, akkor miért ne élvezhessem a gyümölcsét. Ez az EA-s üzletpolitika nem tetszik, igy ha lehetőség van legalább egy kicsit is a kijátszására, akkor meg is teszem. Hülye szöveg, nem hülye szöveg, ez van.
Megjegyzem, a medic fegyó érdekel igazán, az SF még warezba se volt fenn.... azért meg csak nem adok ki 5-6 e HUF-t, hiszen ahogy elhangzott, hülye az, aki csak az unlockokért vette meg... -
#1120 Egy kis SF videó -
#1119 Én utájjam az Armalite-okat ... szóval ha Assi nagyritkán akkor G3 vagy AK ...
Medicnél pedig pályafüggő ... G36 vagy L85 ...
De mostanában úgyis mindig Support vagy AT vagyok ... -
#1118 f2000 az kula, igaz jár mellé gránátvető meg minden de keveset sebez és pontatlan. Assi-ból mindig az alapokat használom:o) -
#1117 Ez igaz ... de akkor is hülye szöveg hogy esélyegyenlőség meg minden ...
Nekem megvan mindkettő, még sem vagyok "pró" :( Eccerűen szeretem annyira, hogy megérte megvenni eredetiben ... de az hogy esély legyen...
Szvsz az összes SF-es fegyó közül nekem a Medic G36-osa jön be nagyon ... Többi kasztnál a simákat használom (Még az F2000 se teccik annyira ... inkább a G3 ...) -
#1116 1. Nem ezen múlik, hogy ki milyen játékos.
2. Aki az unlock fegyverek miatt vette meg az SF-et, az meg is érdemli. -
Landor #1115
Jól beszél a púpos! -
#1114 Mások megvették ... Vedd meg te is ott lesz az esély rá ...
Sorry, de ez elég hülye szöveg volt ... -
lammaer #1113 Há mir?
Csak annyira gondoltam, hogy SF szerveren játszik egyetlen menetet a nevemben, és utána elérhetővé válnak az SF fegyverek. Nem unlockot kérek, csak lehetőséget az SF unlockra. Ha már más használhatja ellenem (köszönet az EA-nak a keverésért), hadd legyen nekem is esélyem rá. Ennyi. -
#1112 lol bazzeg beszarás -
lammaer #1111 Srácok,
Akinek van eredeti SF-je, és lenne kedve segiteni egy unlock erejéig, dobjon pls egy privit. Előre is köszi.
-
#1110 Hello!!Találtam unranked szervert ami felenged tört játékkal!!a szerver ip-je:87.144.192.201 Ha esetleg ti is tudtok müködő szervereket tört gammákra akkor írjatok egy párat!!És NYOMJUK NEKI!!:) -
#1109 lol( jo ez a minigun, mi?) -
#1108 LOL
-
#1107 kéne ide egy házigazda(én lehetnék), histit kibannolták :) -
DDany #1106 kihalt a topic :):)
-
willis #1105 ezen a szerveren nem megengedett a módosított játék használata...
most meg mi a baja????? az hogy feltettem a magyarítást, mert mást nem csináltam
beszarás hogy mik vannak
-
#1104 INkább a halááál -
#1103 Mi lenne ha a BF2-höz annyi peccs lenne mint a Winhez?
Huhuhuhúúúúú :) -
#1102 ami persze nem játék....:=) -
#1101 hja... de hát nagy játék, ebből következik, hogy sok hibája van.Itt az élő pédta a windóz -
#1100 ja ja már megxokhattuk volna -
#1099 jah... mindig a következő peccs -
#1098 Nálam mindenki kék vannak a világoskékek + a sötétkékek
Nah komolyan ugy tudom hogy valami patch-el javitani fogják -
DDany #1097 aha persze... -
Blave #1096 Amugy többen jáccák neten mint a simát? -
#1095 -
#1094 18+ -os :) -
#1093 nem -
#1092 -
Blave #1091 Esetleg elárulnád hova???