Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az egyik haver, amikor fel akarja tenni a Sf-et, akkor az install során mindig patching failed van!
Ez mitõl lehet???
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
http://www.bf2.se/page.php?id=541
itt még sok hasznos infót találhatsz.
Ui.: Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. Az írják két hét még tutira kell nekik de utána már várható a megjelenés. Gondolom a Tuning csomaggal érkezik.
Egyébként a két új kiegészítõ csomag beleépül majd az alap BF2-be. Ezt is olvashatjátok a linken.
Én abban sem vagyok jó 😛 Múltkor kifogtam, hogy az enemy csapat mindig ugyanazt a bázisunkat akarta elfoglalni, a 10-ik halál után arra is rájöttem mi a taktikájuk ... utánna goto medic, elbújtam, enemy kicsinálta a mieinket, foglalt, én kicsináltam az enemyket, aki még volt azokat éleszt, majd visszafoglal 😊
Mellesleg nekem nem tököl enyit ... kiválasztom az SF-es servert BF-bõl, villanás, zöldkettes, és már tölt is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De tényleg, mi ez a topicnyitási mánia? Én már lassan hét éve fórumozok itt-ott, de _még soha, egyetlen topicot sem_ nyitottam. Egyrészt mert nem látom értelmét, másrészt mert általában van neki. Mi a f*sznak BF:SF, BF:EF, BF:MA topic? BF mindegyik, nem? Elfér ez a hatalmas információáradat ott is, nem? Ugyanazok az emberek járnak oda is, nem? AKKOR MEG MINEK?? De tényleg, áruljátok már el!
Speciel engem még idegesít is, ha ide-oda kell ugrálnom, írogatnom, ezer fórumot kell egyszerre olvasnom, mikor ugyanarról megy a pofázás mindkét helyen. (Pl a bf.hu fórumát is kb kéthavonta nézem csak meg. Az is csak fórum, az is csak BF)
Felõlem ez is mehetne a levesbe, teljesen fölösleges volt megnyitni. Ha nem értenétek egyet, akkor olvassátok vissza, hogy itt mennyi olyan ontopic hozzászólás volt, amirõl ne lett volna szó a másikban...
Vártátok az SFet, mint a megváltót, aztán most meg sírtok, hogy nem érte meg. Talán nem kellett volna ész nélkül megvenni? Mi a francot vártatok? Ez is "csak" BF. Szerintem semmivel sem roszabb az alapnál. A plusz lehetõségek, felszerelés miatt többet is nyújt, egyébként _semmiben_ sem különbözik az alaptól. Akkor meg mire is megy itt a fika?
Sajnos klántársaim nem sokan ruháztak be rá, és akiknek megvan, azokkal is elkerüljük egymást, ha meg sokan vagyunk, akkor úgyis alapBF-et toljuk, így túl sokat nem játszok vele én sem. Pedig jó lenne bandázva hentelni, de így sajnos marad a magányos aranycsillag-gyûjtögetés...
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
-tRs-Landor
Talán szerveren jobb,tud valaki normális sf szervert?
ASUS P4P800S-X\\Intel Pentium4 3.0\\ATI Radeon 9600 XTG 256Mb\\2x512Mb DDR400
inkább az alapjátékhoz adnának ki új egységeket,map-et ahelyett h kiadnak egy csomó szar különálló kieget!
██
██
már egy ideje rankedeken tolom tört játékkal<#vigyor>#vigyor>
██
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"