Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tört sever kéne...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
mert már nem tetszik. ha valakinek kell az sf cdkey odadom ócsóé
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
aha értem!😄
de a tört verziót én már kijátszottam.Csak most megkaptam karácsonyra és nem kell, mert megvan törtben és az nekem bõven elég.Multizni úgy is lehet csak nem mindenhol.
ahaa értem hát ha emgkaptad akko nyomassad😛
jaja.Már megvan fél éve csak tört verzó és most karácsonyra kaptam mindkettõt.
mé minek adod el?!meguntad?<#confused>#confused>
Hi nem kell valakinek a Battlefield 2 és a Special Forces 10 000 rongyért.2 hetes alig használt
régen aztmondtad az sf jobb mint bf mostmeg abbahagytad<#violent>#violent>
hahaha
én apád hátán anyádat nyomom manapság. de már unalmas 😄
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
<#vigyor1>#vigyor1>
én nemtok adni neked tört szervert ,én csak ranekden nyomom manapság!
mien tört serverek vannak?IP-t pls vagy vmit amivel rá tok csatlakozni.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
😄DDD
rohattt!!!!!!!!!!!!
sunyi tékkemper 😛PPPPPPP
rohattt!!!!!!!!!!!!
sunyi tékkemper 😛PPPPPPP
És a SF mibõl áll?
az alapjátéknak is van topikja
és igen, "csak" abból áll, sf-et felteheted, és játszhatsz azzal is
és igen, "csak" abból áll, sf-et felteheted, és játszhatsz azzal is
Hello!Nem ehez a játékhoz kapcsolódik,hanem az alaphoz,a Battlefield 2-höz,amit kérdezni szeretnék.
MOst kaptam új gépet,így egy pár játék,ami kimaradt most játszokvele,így ezzel is.Az lenne a kérdésem,hogy a singleplayer,csak abból áll,hogy az ellenség zászlóját és kicseréljem az enyémre?Vagy még mibõl,Természetesen különbözõ pályákon.
ÉS attól,hogy nem vittem még végig az alapot,felrakhatom a Special Forces-t is,és azal tudok játszani?Vagy csak azután,miután az alapot is végigvittem.Köszi
MOst kaptam új gépet,így egy pár játék,ami kimaradt most játszokvele,így ezzel is.Az lenne a kérdésem,hogy a singleplayer,csak abból áll,hogy az ellenség zászlóját és kicseréljem az enyémre?Vagy még mibõl,Természetesen különbözõ pályákon.
ÉS attól,hogy nem vittem még végig az alapot,felrakhatom a Special Forces-t is,és azal tudok játszani?Vagy csak azután,miután az alapot is végigvittem.Köszi
ilyen képekkel a sorszám topik már létezik
azért ennyire spammelni tényleg nem kell
úgy is megyek borozóba, van esélyetek 😉)
azért ennyire spammelni tényleg nem kell
úgy is megyek borozóba, van esélyetek 😉)
O.K. <#papakacsint>#papakacsint>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
halljatok nem vállalna el itt vki a házigazda jogot? en nemakarom bar eny nyitottam a topicot aki elszeretne estud is moderalni és nem gyerekes az irjon privit é szolok borgnak
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
nem hogy te is beszállnál amúgy is ez egy szar topik ugye
<#mf2>#mf2>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elég gyerekes és mellesleg hülyeség pont ezt a topicot elcseszni ezzel, még akkor is, ha nem túl népszerû. Erre való a gumiszoba!
-23
(ehhehehhe)
(ehhehehhe)
én sosenem <#miaz>#miaz> (-30)
-32
EZER KÖSZÖNET!!!
SIKERÜLT!!!
SIKERÜLT!!!
Megvan a megoldás: egyszerûen csak nyiss a vezérlõpultban egy új felhasználói fiókot és ott installáld fel az összes cuccot aztán akár meg is szüntetheted ha kész, mert ha felment akkor már a régi fiókból is mûködni fog.A lényeg persze az hogy ne legyen ékezet az új fiók nevében és lehetõleg egy szó legyen szóköz nélkül! Ennyi! Remélem segít, nekem bejött elsõre!
<#beka3>#beka3>
<#alien>#alien>
<#ravasz1>#ravasz1>