1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • DDany
    nekem még van... 2hét:d
  • ERykk
    vegyék már el a vipem, rég lejárt:o)))
  • Zs0lt1
    de van csak jól eldugtuk.
  • Blave
    Ennek a special forcesnek nincs faq-ja?
  • Passy
    OK, köszi!
  • DummyBoy
    Simában is gáz ... de ez a kisebbik gond, ugyanis a csapattársat meg pirossal ... Elméletileg next peccs javítja ... aztán majd kiderül ...

@Passy ... igen, próbáld meg ...
  • Free
    találkozott már valaki olyannal , hogy az enemyt is kékkel írja ki ? ez programhiba, vagy új hack ?
    Egyre többszőr találkozom vele sajna hogy enemyt is sajátnak jelez. és eléggé kellemetlen így játszani amikor jön egy madár én meg nem lövök mert saját erre odajön és késsel L vágja a torkom vagy csak szi8mplán pisztollyal fejbe lő. jah és hogy miondjam a bf2 és az sf is gyáriba megvettem és csak ranked szerveren játszom .. épp azért mert azt hittem hiszem hogy talán ott nincs cheat.
    köszi a válaszokat
  • littleNorbi
    Amihez kéne crack, de nincs hozzá crackem.
  • Passy
    Installáljam újra?
  • DummyBoy
    Valamit átírtál a BF2 file-jai között ... ez lehet ticket módosítás, régebbi unlock.py átírás stb ... botok kivételévl minden ...
  • ERykk
    sztem törtre gondol
  • Passy
    Hali!

Feltettem ma az SF-et, 1.12-es patchre, de nem tudok bemenni sf serverre, mert betöltés után vissza dob a lobbyba mondván hogy csak unmodified versióval lehet join-olni.
    Ilyenkor mi a fene van?
    KÖszi
  • Hysteria
    mien proba verzios valtozatot? :D
  • littleNorbi
    Hogy lehet elindítani a "próba verziós" változatot?Nálam az történik h belép a játékba, de csak egy nagy feketeséget látok és aztán kidob az asztalra.
  • ERykk
    Nekem ilyen régebben az esti mapokon volt, akkor kitöröltem az akkuntom, retriveltem és má müxött is
  • Romel
    Sziasztok! Azzal a problémával szembesültem, hogy amikor fel akarok lépni egy SF szerverre, a hang megakad és kivág az asztalra. Mind a két játékom eredeti. 1.12-es patch van fent. Utólag patcheltem. Mi lehet a gond??
  • ERykk
    OFF LEGYEN MÁN
    [hatalmas]
  • Jancsik
    tanulj már meg olvasni te kis szar! azt írtam, mikor nem volt meg a játék, akko nem tetszett, de amióta megvan tetszik...
  • DDany
    aha.. tudjuk,mostis aztmondoD : MENJÜNK SF-EZNI!!!!
  • Fenrir
    Majd a témaindító... :)
  • Zs0lt1
    mellesleg valaki csinálhatna már egy logót ennek és linkbe bele lehetne rakni a bfhelp-es linket.
  • Zs0lt1
    bfhelp.try.hu
  • Newyorker
    Segítsetek plíz!

Az egyik haver, amikor fel akarja tenni a Sf-et, akkor az install során mindig patching failed van!
    Ez mitől lehet???
  • Jancsik
    én azt mondtam hogy szar, de mikor kipróbáltam akkor megtetszett
  • ERykk
    Te is
  • Jancsik
    pedig te mondtad hogy az sf a legkirályaabb játék a világon :D
  • DDany
    jaja,a többit keiget megse veszem kiunlockolom a fegyvereekt aztán mehet a pibe...
  • ERykk
    Nembaj:O) szar kieg szar fórum:D
  • DDany
    aha
  • ERykk

huh de megállt a fórum:)
  • McKalton
    Aki többet szeretne tudni a következő 1.2-es Battlefield 2 patch-ról és szeretné látni mindezt megnézheti egy videón keresztül 1.2Alpha videó letölthető a következő linkről:
    http://www.bf2.se/page.php?id=541
    itt még sok hasznos infót találhatsz.

Ui.: Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. Az írják két hét még tutira kell nekik de utána már várható a megjelenés. Gondolom a Tuning csomaggal érkezik.

Egyébként a két új kiegészítő csomag beleépül majd az alap BF2-be. Ezt is olvashatjátok a linken.
  • DummyBoy
    Gonossssz :)

Én abban sem vagyok jó :P Múltkor kifogtam, hogy az enemy csapat mindig ugyanazt a bázisunkat akarta elfoglalni, a 10-ik halál után arra is rájöttem mi a taktikájuk ... utánna goto medic, elbújtam, enemy kicsinálta a mieinket, foglalt, én kicsináltam az enemyket, aki még volt azokat éleszt, majd visszafoglal :)

Mellesleg nekem nem tököl enyit ... kiválasztom az SF-es servert BF-ből, villanás, zöldkettes, és már tölt is ...
  • ERykk
    Hja... az sf-el nagyon fel lehet húzni a statot:O) Régebben én is ott toltam fel, de mostmár vagyok annyira "JÓ" hogy máshol is sikerül
  • dronkZero
    BF42höz nem olyan volt a kieg, hogy voltak alappályák is, meg RtR-os pályák is mixelve, ugyanazon a szerveren? Vagy rosszul emlékszem? Eléggé idegesítő ez a mostani megoldás... Fasza lesz, amikor majd az alap, meg a 3 kieg közül kell majd váltogatni, meg ki-be lépkedni a játékból. Így is számtalanszor volt már, hogy SFet indítottam, aztán felmentem TSre, a többiek alapBF-t tolták, megkerestem a szervert, van 2 hely, join, ki SF, be BF, server is full. Nem lehetett volna ezt normálisan megoldani? Minek újra betölteni azt a köcsög menüt? A zöld kettes miatt?
  • Danee
    Hát nekem szar hozzá a videokártyám (agp geF 5900XT), igy csak akkor játszok vele ha klántársak is.. egyébként nem éri meg akadni.. de holnap meglessz a 6600 GT-m, és remélem azzal jó lesz :)
  • DummyBoy
    Én is akkor szoktam elővenni mikor nagyon nem megy a BF vagy beindul a lámulás és nem találok másik szervert ... és jókat lehet vele tolni ... múltkor ráéreztem az éjszakai pályák ízére is :) Néha nagyokat lehet kommandózni rajtuk :)
  • ERykk
    nekem megérte a játék hétezer forintért, ha épp nincs kedvem nézni, hogy ománon lebombáznak 2tankozás között a bézen, akkor előfeszem és tolom az sf-el(márpedig ez gyakran megtörténik)
  • dronkZero
    Hehe, már vártam, hogy ez mikor történik meg.
    De tényleg, mi ez a topicnyitási mánia? Én már lassan hét éve fórumozok itt-ott, de _még soha, egyetlen topicot sem_ nyitottam. Egyrészt mert nem látom értelmét, másrészt mert általában van neki. Mi a f*sznak BF:SF, BF:EF, BF:MA topic? BF mindegyik, nem? Elfér ez a hatalmas információáradat ott is, nem? Ugyanazok az emberek járnak oda is, nem? AKKOR MEG MINEK?? De tényleg, áruljátok már el!

Speciel engem még idegesít is, ha ide-oda kell ugrálnom, írogatnom, ezer fórumot kell egyszerre olvasnom, mikor ugyanarról megy a pofázás mindkét helyen. (Pl a bf.hu fórumát is kb kéthavonta nézem csak meg. Az is csak fórum, az is csak BF)

Felőlem ez is mehetne a levesbe, teljesen fölösleges volt megnyitni. Ha nem értenétek egyet, akkor olvassátok vissza, hogy itt mennyi olyan ontopic hozzászólás volt, amiről ne lett volna szó a másikban...
  • dronkZero
    Én nem teljesen értem, hogy mi ez a nagy felháborodás itt a BF napköziben...akarom mondani, SF topicban.

Vártátok az SFet, mint a megváltót, aztán most meg sírtok, hogy nem érte meg. Talán nem kellett volna ész nélkül megvenni? Mi a francot vártatok? Ez is "csak" BF. Szerintem semmivel sem roszabb az alapnál. A plusz lehetőségek, felszerelés miatt többet is nyújt, egyébként _semmiben_ sem különbözik az alaptól. Akkor meg mire is megy itt a fika?

Sajnos klántársaim nem sokan ruháztak be rá, és akiknek megvan, azokkal is elkerüljük egymást, ha meg sokan vagyunk, akkor úgyis alapBF-et toljuk, így túl sokat nem játszok vele én sem. Pedig jó lenne bandázva hentelni, de így sajnos marad a magányos aranycsillag-gyűjtögetés...
  • Danee
    mint ha reggel MSN-en te is ugyanezt irtad volna nem????