1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#1170 basszus nemtom feltenni az SF -et. patch 1.1 -nel azt irja nincsen eleg hely a lemezen. ezt kimasoltam ahogy bf2 faq -ban van, felrakta rendessen, de SF telepito utan, megint azt irja, hogy patchelni akar es nem pakolja fel a game -et. rakot tudok csinalni? -
#1169 Probald meg a maxi image-val nekem is csak azzal indult el. -
Cefre #1168 Igy se indul a special forces .Nem tudod mi lehet vele? -
#1167 BF2 mini image használata
1. Töltsd le és telepítsd a Deamon Tools programot - daemon347.exe (492 KB)
Ez a remek program egyszerre akár 4 féle cd image fájlt is tud kezelni, úgyhogy érdemes erre beállítani: Jobb klikk a Daemon Tools ikonra az állapotsorban --> Virtual CD/DVD-ROM --> Set number of devices --> válaszd ki az izlésednek megfelelő mennyiséget
2. Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 KB) majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendő!)
3. Bal klikk a Daemon Tools ikonra --> válaszd ki az első virtuális meghajtót, ahol azt írja 'no media' --> a kicsomagolt anyagokból mutasd meg neki a 'bf2mini-skl.mdf' file-t.
4. Örülj és játsz a bf2-vel.
Ha a mini image használata ellenére azt írja a játék, hogy tedd be az eredeti cd-t, akkor valószínuleg fut egy másik cd emuláló program is a gépeden (pl. Alcohol 120%). Ha ezt eltávolítod nem fog problémázni a játék. -
#1166 nekem megy -
Cefre #1165 A FAQ-on nem múködik az az oldal ami leirja hogy kell használni -
Cefre #1164 Hello volna egy kis problémám letöltöttem a mini imaget a játékhoz be nem tudom mit kell vele csinálni. -
#1163 én is toltam privátot :-) -
#1162 egyet tudtam en is 80.69.83.29:16567, multkor voltunk bent vagy oten meg harminc bot=)
ma nem tudtam csatlakozni, de hatha csak ideiglenes leallas
-
#1161 Privi ment! -
#1160 Ha kéne vlkinek az SF-es CD-keyem, szigorúan kipróbálásra, akkor szivesen odaadom, mert én már ugyse SF-ezek:) -
#1159 Valami működő tört szerver nincs? Amit itt beírtatok egy se megy. -
#1158 Talaltam itt egy masikat.
[rTh0r] BF2 cRaCkEd [home] 0/24 69.13.248.218:16567 -
#1157 Koszi!
Ebbol az egyik mar alap BF, a masik meg nem mukodik -
#1156 BF2: SF tört szerverek
van vagy kettő. -
#1155 -
#1154 Komolyan mondtam -
#1153 Üdv. Tudtok mondani tort szerver IP-ket?
Vagy azt hogy kell rakeresni. -
#1152 -
#1151 Ahhoj :)
Nem csinálsz nekem egy logót? ... a tieid ... hogy is mondjam ... frenetikusak :) -
#1150 ja :] -
#1149 loool
Nesze nektek animált logó -
#1148 hát az már a te bajod :-)
a nevem meg nem traitors, henem Zs0lt1, de mind1 :P -
Landor #1147 -
#1146 Hát jó, nem értem mit nyekeregsz=) -
Landor #1145 bármit! -
#1144 Mit? -
Landor #1143 Okosan a bácsi megszólításával Újreg! -
#1142 Te traitors nekem nincs ott az ASE / Battlefield 2 mods - szekcioban a
Special forces, pedig telepitve van. -
#1141 http://bfhelp.try.hu
Indítás után fekete képernyő:
Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)
Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat
-
atkaq #1140 Valaki segitsen nekem.Feltelepitettem a Battlefield 2/warez dvd/verziót.Szépen megy is.Feltelepitem a BattleField 2: Special Forces /warez 2cd/verziót felteszi a pachetis felistalálódik szépen.El akarom inditani a BattleField 2: Special Forces ot de kijön egy a feketeség és visszadob a windowsba.MI LEHET A GOND? -
#1139 Kosz, ott (a modnal) eddig nem is probaltam. -
#1138 Ezt buktuk cimbora, engem is beengedett egy honapig mindenhova (tort Bf2 meg SF) de most mar nem.
Azert is kerdeztem az ASE-s dolgot. -
#1137 miért ne tudná? -
Szeesz #1136 Hali
Szeretnék játszani az SF kiegészítővel, de ma nemengedtek fel a szerverek, mondván, hogy nem érvényes a CD-key-em.
Az alap BF2 eredetiben van meg, de bevallom, a kiegészítés már nem eredeti. Eddig ezzel a nem eredetivel is tudtam játszani. Csak ma nem sikerült...
Tud valaki erről mondani valamit? Frissítették volna szervereket, vagy sikerült olyan CD-key-eket generáltatnom, amiket már mások éppen használtak volna?
Van másnak is ilyen problémál?
Előre is kösz a választ -
#1135 Az All see eye mert nem tudja megkulonboztetni a Bf2-t meg a Special forcest? -
#1134 kösz, tehát érdemes folytatni -
#1133 Nagyon jó:o) -
#1132 MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV) -
Landor #1131 :b)