Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Medicnél pedig pályafüggõ ... G36 vagy L85 ...
De mostanában úgyis mindig Support vagy AT vagyok ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nekem megvan mindkettõ, még sem vagyok "pró" 😞 Eccerûen szeretem annyira, hogy megérte megvenni eredetiben ... de az hogy esély legyen...
Szvsz az összes SF-es fegyó közül nekem a Medic G36-osa jön be nagyon ... Többi kasztnál a simákat használom (Még az F2000 se teccik annyira ... inkább a G3 ...)
2. Aki az unlock fegyverek miatt vette meg az SF-et, az meg is érdemli.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jól beszél a púpos! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Sorry, de ez elég hülye szöveg volt ...
Csak annyira gondoltam, hogy SF szerveren játszik egyetlen menetet a nevemben, és utána elérhetõvé válnak az SF fegyverek. Nem unlockot kérek, csak lehetõséget az SF unlockra. Ha már más használhatja ellenem (köszönet az EA-nak a keverésért), hadd legyen nekem is esélyem rá. Ennyi.
Akinek van eredeti SF-je, és lenne kedve segiteni egy unlock erejéig, dobjon pls egy privit. Elõre is köszi.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#gonosz3>#gonosz3>
most meg mi a baja????? az hogy feltettem a magyarítást, mert mást nem csináltam
beszarás hogy mik vannak
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Huhuhuhúúúúú 😊
Nah komolyan ugy tudom hogy valami patch-el javitani fogják
Az élet kegyetlen
@Passy ... igen, próbáld meg ...
Egyre többszõr találkozom vele sajna hogy enemyt is sajátnak jelez. és eléggé kellemetlen így játszani amikor jön egy madár én meg nem lövök mert saját erre odajön és késsel L vágja a torkom vagy csak szi8mplán pisztollyal fejbe lõ. jah és hogy miondjam a bf2 és az sf is gyáriba megvettem és csak ranked szerveren játszom .. épp azért mert azt hittem hiszem hogy talán ott nincs cheat.
köszi a válaszokat
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Feltettem ma az SF-et, 1.12-es patchre, de nem tudok bemenni sf serverre, mert betöltés után vissza dob a lobbyba mondván hogy csak unmodified versióval lehet join-olni.
Ilyenkor mi a fene van?
KÖszi
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD