1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • PeeTeR
    basszus nemtom feltenni az SF -et. patch 1.1 -nel azt irja nincsen eleg hely a lemezen. ezt kimasoltam ahogy bf2 faq -ban van, felrakta rendessen, de SF telepito utan, megint azt irja, hogy patchelni akar es nem pakolja fel a game -et. rakot tudok csinalni?
  • bakvarnyu
    Probald meg a maxi image-val nekem is csak azzal indult el.
  • Cefre
    Igy se indul a special forces .Nem tudod mi lehet vele?
  • Ahhoj
    BF2 mini image használata

1. Töltsd le és telepítsd a Deamon Tools programot - daemon347.exe (492 KB)
    Ez a remek program egyszerre akár 4 féle cd image fájlt is tud kezelni, úgyhogy érdemes erre beállítani: Jobb klikk a Daemon Tools ikonra az állapotsorban --> Virtual CD/DVD-ROM --> Set number of devices --> válaszd ki az izlésednek megfelelő mennyiséget
    2. Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 KB) majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendő!)
    3. Bal klikk a Daemon Tools ikonra --> válaszd ki az első virtuális meghajtót, ahol azt írja 'no media' --> a kicsomagolt anyagokból mutasd meg neki a 'bf2mini-skl.mdf' file-t.
    4. Örülj és játsz a bf2-vel.

Ha a mini image használata ellenére azt írja a játék, hogy tedd be az eredeti cd-t, akkor valószínuleg fut egy másik cd emuláló program is a gépeden (pl. Alcohol 120%). Ha ezt eltávolítod nem fog problémázni a játék.
  • Ahhoj
    nekem megy
  • Cefre
    A FAQ-on nem múködik az az oldal ami leirja hogy kell használni
  • Cefre
    Hello volna egy kis problémám letöltöttem a mini imaget a játékhoz be nem tudom mit kell vele csinálni.
  • Zs0lt1
    én is toltam privátot :-)
  • bakvarnyu
    egyet tudtam en is 80.69.83.29:16567, multkor voltunk bent vagy oten meg harminc bot=)
    ma nem tudtam csatlakozni, de hatha csak ideiglenes leallas
  • Kami
    Privi ment!
  • ERykk
    Ha kéne vlkinek az SF-es CD-keyem, szigorúan kipróbálásra, akkor szivesen odaadom, mert én már ugyse SF-ezek:)
  • Pharaoh
    Valami működő tört szerver nincs? Amit itt beírtatok egy se megy.
  • SigS
    Talaltam itt egy masikat.

[rTh0r] BF2 cRaCkEd [home] 0/24 69.13.248.218:16567
  • SigS
    Koszi!
    Ebbol az egyik mar alap BF, a masik meg nem mukodik
  • Zs0lt1
    BF2: SF tört szerverek
    van vagy kettő.
  • Ahhoj
  • DummyBoy
    Komolyan mondtam
  • SigS
    Üdv. Tudtok mondani tort szerver IP-ket?
    Vagy azt hogy kell rakeresni.
  • Ahhoj
  • DummyBoy
    Ahhoj :)

Nem csinálsz nekem egy logót? ... a tieid ... hogy is mondjam ... frenetikusak :)
  • Ahhoj
    ja :]
  • DummyBoy
    loool

Nesze nektek animált logó
  • Zs0lt1
    hát az már a te bajod :-)
    a nevem meg nem traitors, henem Zs0lt1, de mind1 :P
  • Landor
  • bakvarnyu
    Hát jó, nem értem mit nyekeregsz=)
  • Landor
    bármit!
  • bakvarnyu
    Mit?
  • Landor
    Okosan a bácsi megszólításával Újreg!
  • bakvarnyu
    Te traitors nekem nincs ott az ASE / Battlefield 2 mods - szekcioban a
    Special forces, pedig telepitve van.
  • bakvarnyu
    http://bfhelp.try.hu

Indítás után fekete képernyő:
    Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)
    Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat
  • atkaq
    Valaki segitsen nekem.Feltelepitettem a Battlefield 2/warez dvd/verziót.Szépen megy is.Feltelepitem a BattleField 2: Special Forces /warez 2cd/verziót felteszi a pachetis felistalálódik szépen.El akarom inditani a BattleField 2: Special Forces ot de kijön egy a feketeség és visszadob a windowsba.MI LEHET A GOND?
  • bakvarnyu
    Kosz, ott (a modnal) eddig nem is probaltam.
  • bakvarnyu
    Ezt buktuk cimbora, engem is beengedett egy honapig mindenhova (tort Bf2 meg SF) de most mar nem.
    Azert is kerdeztem az ASE-s dolgot.
  • Zs0lt1
    miért ne tudná?
  • Szeesz
    Hali

Szeretnék játszani az SF kiegészítővel, de ma nemengedtek fel a szerverek, mondván, hogy nem érvényes a CD-key-em.
    Az alap BF2 eredetiben van meg, de bevallom, a kiegészítés már nem eredeti. Eddig ezzel a nem eredetivel is tudtam játszani. Csak ma nem sikerült...

Tud valaki erről mondani valamit? Frissítették volna szervereket, vagy sikerült olyan CD-key-eket generáltatnom, amiket már mások éppen használtak volna?
    Van másnak is ilyen problémál?
    Előre is kösz a választ
  • bakvarnyu
    Az All see eye mert nem tudja megkulonboztetni a Bf2-t meg a Special forcest?
  • mohus
    kösz, tehát érdemes folytatni
  • ERykk
    Nagyon jó:o)
  • mohus
    MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)
  • Landor
    :b)