Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap vagy 4 -5 ember játszott coop modban botok ellen
így nem az igazi
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
De nem nagyon erdemes vele veszõdnöd mert nincs tört szerver..Inkább játszál az alappal. Most néztem júniustól 11 ezerért lesz kapható egy csomagban az alap BF2 + az SF.
elvileg mennie kellene.JA és eredetid van?Mert akkor más a helyzet.Azért tudom mert én is átestem ezeken, és mindent kipróbáltam..Sok sikert.
felraktam a Bf 2-t rá az Sf-et és így rá az Euro Force-t, ha indítani szeretném a játékot a Bf 2-höz alapból mellékelt crackel az egy fekete képernyõ megjelenése után kilép, most akkor mit csináljak? milyen crack kell honnan tudnám leszedni?
1 kérdés: nem lehet valahogy elõcsalogatni single player módban a nagy pályákat?
Köszi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
az alábbi a gondom: eredeti Battlefield 2 -vel és special force-val rendelkezem, de telepítés után a game nem indul el, hanem ezzel a kedves üzenettel örvendztett meg: "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start game" A demontoolst kikapcsoltam, at eredeti lemet a dvd-ben.... Mi lehet a gond?
Nekem az éjszakaiak is tetszenek csak egy idõ után fárasztó a szemnek a folytonos sötétség.De vannak olyan szerverek ahol csak a nappali pályák váltakoznak tehát ez is le van zsírozva.
a nagyobbokon van.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Viszont:
Regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ProgramFilesDir\
értékét változtattam meg C:\Program Files -rõl D:\Program Files-re és utána nem problémázott a patch program.
Hivatalos oldalon találtam az infót:
http://www.eaplay.com/australia/community/messageboards/game/battlefield2/thread/45266/
vi) Patch installation error: 3000MB free space required to install patch
Solution:
NOTE: You should create a backup of the registry before continuing.
1. Go to Start>Run and type in regedit and click OK.
2. Navigate to:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion
3. Highlight the CurrentVersion node on the left side, but do not expand it (ie. do not click the + sign next to it)
4. On the right side, there should be a ProgramFilesDir variable.
5. Double click it, or Right Click>Modify.
...
Most akarom telepíteni a gamet, de kifogásolja, hogy kevés a hely. Nemtudom miért, de mindig a C-t akarja buzerálni, amikor az alap játék is a D-n van, és azon van még egy rakás hely. Most akkor hogyan tovább?
Thx.
Why???
Egyébként nemsokára csinálni fogok egy linuxos ranked szervert, mert nagyon hiánycikk. Itt írni fogom a paramétereket!
Mitõl lehet ez? Már leszedtem és újratelepítettem ase-t de mindhiába😞
Van ötlete valakinek?
(Trial verzióm van)
Ranked, nem ranked, tök mindegy 😊