1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • Death90
    hello!
    felraktam a Bf 2-t rá az Sf-et és így rá az Euro Force-t, ha indítani szeretném a játékot a Bf 2-höz alapból mellékelt crackel az egy fekete képernyő megjelenése után kilép, most akkor mit csináljak? milyen crack kell honnan tudnám leszedni?
  • Passy
    Hali!

1 kérdés: nem lehet valahogy előcsalogatni single player módban a nagy pályákat?

Köszi
  • Falconer
    Nero image drive, clone CD...
  • Krystyan
    hello!
    az alábbi a gondom: eredeti Battlefield 2 -vel és special force-val rendelkezem, de telepítés után a game nem indul el, hanem ezzel a kedves üzenettel örvendztett meg: "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start game" A demontoolst kikapcsoltam, at eredeti lemet a dvd-ben.... Mi lehet a gond?

• bakvarnyu
    A két városi pálya nagyon jó, vannak olyan jók mint a Mashtuur meg a Karkand.
    Nekem az éjszakaiak is tetszenek csak egy idő után fárasztó a szemnek a folytonos sötétség.De vannak olyan szerverek ahol csak a nappali pályák váltakoznak tehát ez is le van zsírozva.
  • lammaer
    Na ez már jobban hangzik. A sikátoros pályákat kedvelem, a NAW módban is oda meg vissza vagyok a Bridge mapért. Lehet shotival aratni :)
  • Zs0lt1
    igen, de heli csak a 32-es és a 64-es mapokon van!
  • bakvarnyu
    Repulo az nincsen egyik palyan se.Helikopter talan 2 vagy 3 palyan van a nyolcbol.Ha jol emlekszek, mert 1 honapig beengedett a szerverekre meg januarban. Persze szar is lenne az ejszakai palyakon repulni.Az egyik egy varosi palya a Ghost town ahol konnyen el lehet bujni a helik elol. Egyeduli palya ahol zavaroak lehetnek a helikopterek az a hajofoglalos (Iron gator) ott folyamatosan tamadjak a hajo fedelzetet a helikopterek. Viszont be lehet menekulni a hajo belsejebe ahol kurva jo kozelharcok alakulnak ki.Meg intenzivebb mint Karkandon a szuk terulet miatt, 3-4 zaszloert folyik a kuzdelem.Jo moka.Csak kell egy kis idő amíg kiismered a hajó szerkezetét.
  • lammaer
    Köszi, akkor félretájékoztattak. Megyek, megégetem az illetőt és pár hétig maradok a NAW modnál...
  • Zs0lt1
    a 16playeres mapokon nincs se heli se repcsi.
    a nagyobbokon van.
  • lammaer
    Az csak a looserek mentsvára :) Egyébként tudod a választ?
  • Beers
    Ez jó :D!
  • Zs0lt1
    az ilyen sebekre az alt+f4+uninstall tud gyógyír lenni ,)
  • lammaer
    Fiatalok... egy nagyon basic kérdés: igaz, hogy a specforces pályákon nincs egy kanyi repülő vagy helikopter se? Tegnap az alap BF2-ben úgy felszabták az agyamat a zászlóbombázó buzik, hogy azt fontolgattam, vagy megtanulok repülni, vagy ki se jövök a Karkanról :) Ekkor emlitette valaki, hogy az SF lehet a gyógyir sebeimre :)
  • Falconer
    Kösz szépen. Azota még nem is probálkoztam, akkor majd megcsinálom.
  • aThom8
    Ugyanebbe a probléma ütköztem régebben én is, de keresgélve a neten rátaláltam, hogy a telepítő a béna e téren. Ugyanis a telepítő C-re rakja ki mindenképpen a fájlokat, és ezt nem lehet megváltoztatni a telepítő során.
    Viszont:
    Regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ProgramFilesDir\
    értékét változtattam meg C:\Program Files -ről D:\Program Files-re és utána nem problémázott a patch program.

Hivatalos oldalon találtam az infót:
    http://www.eaplay.com/australia/community/messageboards/game/battlefield2/thread/45266/

vi) Patch installation error: 3000MB free space required to install patch

Solution:
    NOTE: You should create a backup of the registry before continuing.
    1. Go to Start>Run and type in regedit and click OK.
    2. Navigate to:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion
    3. Highlight the CurrentVersion node on the left side, but do not expand it (ie. do not click the + sign next to it)
    4. On the right side, there should be a ProgramFilesDir variable.
    5. Double click it, or Right Click>Modify.
    ...

• Falconer
    Oké, majd este megcsinálom.
  • Richard90
    Csinálj egy lemeztöredezettségmentesítőt! Lehet hogy van helyed a vinyón, de a járéknak összefüggően kell annyi hely.
  • Falconer

Most akarom telepíteni a gamet, de kifogásolja, hogy kevés a hely. Nemtudom miért, de mindig a C-t akarja buzerálni, amikor az alap játék is a D-n van, és azon van még egy rakás hely. Most akkor hogyan tovább?
    Thx.
  • DDany
    okés,örömmel várjuk
  • aThom8
    Áhhh. Most olvastam vissza... Van itt több ember is akinek ASE-ben nem jelenik meg az SD mod.
    Why???

Egyébként nemsokára csinálni fogok egy linuxos ranked szervert, mert nagyon hiánycikk. Itt írni fogom a paramétereket!
  • aThom8
    Nekem ASE 2.6 van feltelepítve és nem jelenik meg az SF mod a Battlefield2 alatt.
    Mitől lehet ez? Már leszedtem és újratelepítettem ase-t de mindhiába:(

Van ötlete valakinek?

(Trial verzióm van)
  • iChTeCh
    Valaki tudna mondani pár szerver IP-t, mert a játékon belüli listán nem nagyon találok...
    Ranked, nem ranked, tök mindegy :)
  • lammaer
    Van itt valaki aki akciós áron meg akar szabadulni az eredeti SF-étől?
  • DDany
    nemszótam:))))
  • DDany
  • Ahhoj
    nemszóbe!!! :))
  • DDany
  • Ahhoj
    olvassatok Ahhoj aláírást!!! :DDD
  • DDany
    hát ja...
  • Zs0lt1
    nna igen, de leesett volna az aranygyűrű az ujjadról, ha beirod a bf faq cimét?
  • DDany
    bf problémája volt bf FAQ-ra értettem.amugy meg ez sf topik...és amint láttam bf topikba is beírta és ott váalszoltak neki...
  • Zs0lt1
    bfhelp.try.hu
  • Zs0lt1
    mivel itt nincs faq, tehettél volna annyit, hogy odaírod hol található.
  • DDany
    FAQ
  • kastil
    Császtok.
    Hát, mivel én BF-el még "sosem" jatszottam online, es, hogy oszinte legyek, szinte sehogy...Tegnap leszedtem BF2 demot, iszonyatosan bejott, nem is ertem, hogy eddig ez hogyan maradhatott ki az életembol^^...szal, ehhez még kicsit láma vagyok, ha esetleg valaki ajanlana nekem "tört" servert, es hogy hogyan kell felmenni, ill. csatlakozni egy ilyen serverre, azt nagyon szépen megkoszonném..^^
    Aki segít, annak adok egy kafa warezt, es nicket, jelszot, ami holnap estig érvényes
  • Iceman
    Régen volt már az...amúgy köszi a dícséretet
  • Iceman
    Akkor jól működik...köszönöm a segítséget.
  • DDany
    há mennyetek,csak remélem az sf szerver jobban van beállitva ,mint a bf szerver.Bf szerveren 16player 64-es map
  • lordjanek
    majd a lob felmegy rá, és akkor jönnek többen