Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
és ha az utóbbi is lehetséges 😄 akkor azt hogy és játszhatóak-e azok a szerverek normálisan? link vagy vmi rövid leírás thx,mert már próbáltam de vmi olyat irt ki hogy a kapcsolat megszakatt a szerverrel vagy mi :S....
skatebab
kempelni mindenki tud, nem nehéz szarrá alázni úgy mindenkit, de hogy erre még büszke is legyél<#bdead>#bdead>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Es sztem neten kevesbe akadna.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hogy változatossab legyen 😄
Tettem már be 64 botot a pályákra de áhh,akatt ...nem kicsit nagyon<#nyes>#nyes>,
mert neten nem tudok jáccani/nem akarok mert leölnének se perc alatt meg ott még jobban akadna...<#taps>#taps>
skatebab
Inkább megprobáltam kikerülni azt a dolgot 😄
Meg szedek le map-okat a bf2-höz... 😛
skatebab
De rákerestem a windowsban és van egy olyan hogy:
Battlefield 2\mods\bf2\Shaders_client.zip
Ebben van a fájl.
De ne csak azt az egyet másoljátok át hanem mindet mert utána kérné a többi .fx-et is!!!
Remélem segíthettem.Utána már menni fog,csak kicsit lassan a introk miatt.A patch-t elég eccer feltenni én igy csináltam:
1;BF2
2;1.41 patch
3;BF SP
majd magyarositások és kész+amit leirtam .fx fájlok.
skatebab
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az lenne problemom amikor a gamet inditom akkor azt irja ki hogy a mods/bf2/shaders/lifhtnight.fx nem található.ilyen kor mit lehet csinálni???
Vagy valaki küldje már át nekem. Kösz.
2. Legujabb BF2 Patcht felteszed.
3. SFt felteszed.
4. Legujabb BF2 Patcht megint felteszed.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Neked hogy sikerült rátenni a special forcet?
Légyszíves írd már le nekem részletesen hogy mit honnan töltöttél le hozzá és küld már el nekem az email címemre.
címem: [email protected]
Elõre is köszi!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ez nekem sok...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
pls help, elõre is kösz
2006.12.02. 19:00 - 5:00
Scopaima Pub-Étterem
1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)
a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép 😄
fasza, nagy hely, sok ülõhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 -> SF -> 1.4 full patch!
Az SF ledegradálja a játékot 1.2-re...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Kezdõ Bf2 játékos vagyok, megvettem az eredetit, EF-ot és a SF-ot is.
A köv. a gondom: SF serverre nem tdok felmenni, mert vmi olyasmit ír ki, hogy vegyem meg az eredeti játékot, de úgy tünt mintha EF pályákra se nagyon engedne be. Az SF felrakása után nem is indult el hanem azt írtaki, hogy nem tudja megnyitni a mods/shaders/lighting.fx file-t. Ezt megtaláltam egy zip-ben, bemásoltam és single-ben elindult.
Bárkinek vmi ötlet?
Elõre is köszönöm!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!