1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#1330 Nekem ez a sorrend mukodott:
- alap BF
- 1.41 patch
- kiegek
- 1.41 patch megint -
#1329 így tedd fel:
-Battlefield 2 telepited
-felrakod a kiegeszitot
-aztan felrakod az 1.41 patch-ot.
Igy jonak kene lennie.Amikor felrakod a kiegeszitot automatikusan telepul valami patch.
-
#1328 Sziasztok!!
az előző gondom már megoldódott:) most megint van 1:( plz segítsem vki! fontos lenne!
telepítettem EF-t és sikerült belépnem, de mikor el akakrom indítani a single-t az 1ik új pályával, akkor nem indítja el, hanem kirak egy ablakotamiben ez áll: "You cannot join/create this server without having purchased the Booster Pack. Press the button below to buy the Booster Pack." van két gomb az 1ik a kilépés a másik pedig erre az oldalra mutat: http://www.ea.com/ealink/index.jsp?locale=en_US ... nem vmi jól tok angolul (németet tanulok) ... nem tudom pontosan mit jelent:S
de multiban sem enged be olyan szerverre ahol az új EF map-ok vannak:S
plz segítsen vki ha tud! fontos lenne! -
#1327 Sziasztok!
van egy problémám, és szeretném ha valaki segítene! nagyon fontos lenne!
megvettem a battlefiled 2 euro force-t(letöltési kód), a battlefield 2 telepítve van, de mikor telepíteni akarom az euro force-t akkor ezt írja ki: "Battlefield 2: Euro Force Booster Pack requires version 1.2 or later to be installed first". Aztán letöltöltöttem és nem engedte telepíteni mert valami másik patch kell hozzá ... mi lehet a baj? Valaki segítsen plz!!
mail címem (ide is írhattok) [email protected] -
Teutonic #1326 igen kéne meg tudod adni -
#1325 thx,meglesem... -
#1324 Hát én már eredetivel tolom. Egyébként elég kevés SF szerver van még erdeti is nemhogy crack-elt.De időnként van.
ezeket nézd meg:
http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=24
www.game-monitor.com -
#1323 és kell hozzá vmi progi vagy vmi cucc hogy lehessen nyomni vele? vagy csak keressek orosz szervereket és kész?
te hol szoktad/nyomtad? magyar nincs véletlen?:D mert ugy csak jobb lenne.. -
#1322 én meg a rang rendszernek nem látom sok értelmét -
#1321 én sok értelmét nem látom a tört servernek, egy rankedos multiplayer játékban... -
#1320 Nem csak eredetivel lehet az oroszok néha indítanak tört szervert ott nézzél szét.
-
#1319 ranked servereken, CSAK EREDETIVEL lehet! -
#1318 Hali,csak original játékkal lehet neten jáccani,vagy nem?
és ha az utóbbi is lehetséges :D akkor azt hogy és játszhatóak-e azok a szerverek normálisan? link vagy vmi rövid leírás thx,mert már próbáltam de vmi olyat irt ki hogy a kapcsolat megszakatt a szerverrel vagy mi :S.... -
#1317 láma skillek előtörtek-.-
kempelni mindenki tud, nem nehéz szarrá alázni úgy mindenkit, de hogy erre még büszke is legyél -
Deqwator #1316 -
#1315 hi a warlord map! -
#1314 hi ma sfbe campaltem, apcvel szará aláztam mindenkit!
a UK main bazen. -
#1313 Single nincs, botok ellen nem lehet unlockkal jatszani.
Es sztem neten kevesbe akadna. -
#1312 Dolgok? csak a mozilla ment keményen :D,és azokat a fegyvereket amiket a bfhq-ban mutat azokat hogy lehet behozni? singleplayer-be?
Hogy változatossab legyen :D
Tettem már be 64 botot a pályákra de áhh,akatt ...nem kicsit nagyon,
mert neten nem tudok jáccani/nem akarok mert leölnének se perc alatt meg ott még jobban akadna... -
#1311 felrakod az OPK a Project reality meg a POE modokat es az máris plusz 30 térkép -
#1310 hát, ha közbe csinálod a dolgodat persze, hogy 1 óra, nekem összesen volt a patch 6 perc, úgy, hogy közbe leckét írtam:D -
#1309 Hát én utána nem akartam feltenni a patch-t megint,mert az min 1 óra és belassul a gép mint a hülye!
Inkább megprobáltam kikerülni azt a dolgot :D
Meg szedek le map-okat a bf2-höz... :P -
#1308 nekem simán megoldotta a patch az fx problémát -
#1307 Na nekem is ez volt a problémám mint sokaknak a lightning.fx!
De rákerestem a windowsban és van egy olyan hogy:
Battlefield 2\mods\bf2\Shaders_client.zip
Ebben van a fájl.
De ne csak azt az egyet másoljátok át hanem mindet mert utána kérné a többi .fx-et is!!!
Remélem segíthettem.Utána már menni fog,csak kicsit lassan a introk miatt.A patch-t elég eccer feltenni én igy csináltam:
1;BF2
2;1.41 patch
3;BF SP
majd magyarositások és kész+amit leirtam .fx fájlok. -
#1306 várod, hogy küldje át valaki, ahelyett, hogy sokkal hamarabb újratelepítenéd? -
Varga10 #1305 Hello!
Az lenne problemom amikor a gamet inditom akkor azt irja ki hogy a mods/bf2/shaders/lifhtnight.fx nem található.ilyen kor mit lehet csinálni???
Vagy valaki küldje már át nekem. Kösz. -
#1304 1. Alap BF2t felteszed.
2. Legujabb BF2 Patcht felteszed.
3. SFt felteszed.
4. Legujabb BF2 Patcht megint felteszed. -
hoputka #1303 Szia.
Neked hogy sikerült rátenni a special forcet?
Légyszíves írd már le nekem részletesen hogy mit honnan töltöttél le hozzá és küld már el nekem az email címemre.
címem: [email protected]
Előre is köszi! -
#1302 Na találtam 1.3 patch tört world server: 72.232.124.66 : 16567 -
#1301 Feltelepítettem a special forcest, utána 1.3-as patch és ugyanezt kapom hogy you have a new version... -
#1300 akkor még 1.3 -
#1299 "You have a newer version than the server" üzenettel kidob...pedig 1.4van -
#1298 #1290 - es hozzászólás.
1,4-es patch kell a szerverhez. -
#1297 Egy kérdés skacok ti játszotok ezzel multiban?Mert szerintem elég jó lenne tolni csak amilyen tört szervereket találok mind üres...ez azért fura hogy a világon senki nem tolja nem eredetivel.. -
Matthew119 #1296 A sima BF indul, de az SF nem -
Matthew119 #1295 Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Ez nekem sok... -
Matthew119 #1294 az odáig renben van, kiderült, h a Geforce-al van baja, de nemtom, h hol kell a refresforce-ot kikapcsolni meg hasonlók... -
#1293 keresd meg a battlefield 2 topikot, ott lesz a faq, abban le van irva. -
Matthew119 #1292 Sziasztok! Lenne egy olyan jellegű problémám, h nem tom elindítani az SF-et, mert amikor elindul, elsőtétül a képernyő, aztán egyszerűen kidob Windowsba és nem ír semmit, tálcán se találom.
pls help, előre is kösz -
#1291 bftali:
2006.12.02. 19:00 - 5:00
Scopaima Pub-Étterem
1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)
a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép :D
fasza, nagy hely, sok ülőhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is