1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
szilay44 #1370 1354 es hozzászolás nekem is a gondom ,mi a megoldás? Hard justice-t is felraktam de kilép a gépem.vmi frissités kéne? 1.1 es patch is fennt van. -
#1369 Sziasztok!
Rengeteget kerestem a neten, a megoldást, arra, hogy miként lehet a Battlefield 2 Special Forces játékkal online tolni,...
Nekem egyszerűen nem megy...
mindent feltelepítette...
anno amikor beüzemeltem a gémet, még tudtam párszor játszani online de jó ideje már nem tudok.
Rákattintok a szerverre, gondolkodik a játék, aztán semmi...
tudnátok segíteni? Mi lehet a gond?
-
CseNo #1368 Be lehet állítani, vannak hozzá külön letölthető modok, amik engedélyezik a botokat lan-on. -
mlori11 #1367 be lehet állítani a battlefield 2 - ben gépi játékosokat lan szerverre? -
#1366 Felállt a tökéletesen rossz verzió. Van két profilunk a battlefield 2 deluxe editionban egy online és egy offline profil. És sajna az offline profilra sikererült regelni az Armored Fury és Euro Forces kiegészítőket és így nem indíthatóak el.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
#1365 Valaki még játszik ezzel ? -
#1364 Nem lehet megvaltoztatni. -
SzocsA #1363 Hali
Lenne egy kérdésem.
A nevet hogyan lehet megváltoztatni benne???
Mert amivel regeltem az maradt meg. -
Gyuszopapa #1362 #1361 neked szólt. -
Gyuszopapa #1361 Én szoktam vele még játszani,vannak szerverek. -
#1360 sziaztok! pörög még a neten a multi??? érdemes most beruházni a játékra?? -
Robber #1359 Hy
Kellene egy kis segítség, felraktam a BF2-t, de miután elindítom újraindul a gép. Ez miért van? -
masak #1358 JAh és persze köszi elöre is!
-
masak #1357 ÜDV!
NEm tudna valaki nekem cinemastore-ra meghivot küldeni?
A jutalom nem maradna el...
MEGadom a freemailem és aki tudna segiteni az pls irjon:[email protected] -
Ryosan #1356 ja és aban az esetben ha felraktam a SF meg mindent és megy de késöb fel akkarom rakni pld: EF akk megint patch vagy csak simán???HELP PLS!!! -
Ryosan #1355 Hello valaki meg tudná mondani milyen sorendben telepitsem a játékot és a patchet vagy ez mindegy??? -
Garfield96 #1354 hello
Tudnátok segíteni az a bajom h felraktam a BF2-t meg a SF-t de at SF nem indul el hanem egyszerűen kilép és nem ír ki semmit SEGÍTSETEK!! -
#1353 Megvan, mi volt a baj. Most két patchet telepítettem (1.4 és 1.41) - azt hiszem először csak az 1.41 volt fent. A Punkbusteres problémát már korábban megoldottam a frissítéssel. De a lemezt még mindig kéri... hol itt az automatikus hitelesítés? -
#1352 Attól hogy egyben teszi fel magát te még le tudod külön tölteni
az 1.41 patch-et és újra feltenni.És a punkbustert is frissitsed.Pbsetup.exe le kell szedni.
Elsőre nehéz beüzemelni a játékot de sokadszorra már tudni fogod mi a gáz. -
#1351 Elküldtem a problémámat e-mailben az EA magyar oldalán található terméktámogatási címre. Kicsit megingott bennük a bizalmam:
"jo napot
a maga problemat lehet csak egy kicsit komplikalt telepitesel megoldani. :)
eloszor kitorulni komplet BF 2 jatekot.
1. Battlefield 2 jatekot telepiteni
2. patch 1.4 telepiteni http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2/1.4/
3. kiegeszitot telepiteni
4. megint patch 1.4 telepiteni http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2/1.4/
5. 1.5 incemental patch telepiteni http://largedownloads.ea.com/pub/patches/BF2/1.41/
hogy ha a jatek jol el lesz inditva, akkor mar nem fog kerni DVD-t. Es a tobbi kiegeszito problema nelkul mukodni fog.
Kérjük tartsa meg ezt az üzenetet, vagy mentse el tartalmát a későbbi kommunikáció megkönnyítése érdekében, köszönjük!
Üdvözlettel,
Marian Kollarovic
Magyarországi Terméktámogatás (a ProGamers jóvoltából az EA számára)"
(igen, ez volt a válasz...)
Ja, és még mindig egyszerre települ a játék.. nem tudom külön-külön telepíteni -
#1350 De egybe teszi fel magát... elkéri a két serialt, és már megy is fel egy szuszra. És a patch után a SF-ben nem zöld a "2" kurzor, hanem bordó, mint az alapjátékban. -
#1349 BF2 utan 1.41-es patch, aztan SF, es megint 1.41-es patch. Miszkernek az utolso muvelet javasolt. -
#1348 Sziasztok! Nekem is van egy problémám: Delux editionban vettem meg (alap+sf) és amikor SF-el akarok neten játszani, nem enged fel a szerverekre. azt írja, hogy módosított fájlaim vannak, állítsam vissza eredetire a játékot. De teljesen szűz telepítés, semmilyen modot nem használok :( Mitől lehet ez? Az alap játék az megy rendesen a neten. -
toguro9204 #1347 Császtok! Van 1 kis problémám. H felakarom rakni a Battlefield 2 special force-t ak kiír 1 hibaüzenetet.Azt írja ki h Patchin Falied és leáll a telepítés. Mit tudok tenni? -
dracke #1346 Sziasztok segítséget szeretnék kérni.:
Van 1 tört BF2 öm (azért nem eredeti még mert most progálgatom h milyen is a game)
A gépről feltudom telepíteni, de ha kiirom dvd re akkor nemismeri fel a lemezt és mikor rákattintok az installra akkor kiirja hogy: Plase insert game disc.
Ha a gépről teszem fal akkor jó a progi, de viszont patch ot teszek rá fel akkor inditáskor felete a képernyő és utánna visszalép az asztalra.
Ha patch nélkül fut akkor csak a 16 os, 32 illetve 64 eket nem engedi, ha multiból inditom a create localból akkor meg nemteszi be a botokat.sad.gif
mit tudnák csinálni?
tud valaki segíteni? mert kis pályákon 16 bottal nemjó játszani.
a segítséhet elöre is köszönöm. -
#1345 újra kell patchelni 1.41-el -
tisi007 #1344 Sziasztok!Valaki tudna segiteni????Feltelepitetem a BF2 Special Forcest!És nem tok vele jácani me amiko belépek kiad egy fekete képernyöt utána meg visszadob az asztalra!!!Mit csináljak vele?????Lécci segitsetek!!!! -
Hirk #1343 OFF
Battlefield 2 eredeti cd kulcsot cserélnék battlefield special forces eredeti cdkulcsra! Pm-be írj ha megoldható! kösz előre is!
ON -
#1342 Nyert. -
Halmai Dávid #1341 Egyébként a Leviathan és a Mighty Stinger pálya nincs ott. Vagy lehet hogy csak azért van ez mert single-be próbáltam még ki? -
Halmai Dávid #1340 Nekem csak 6 pályát mutat, pedig 8-at ír le a kézikönyv. Most ez miért is van? Valaki mondja már el. -
#1339 hát a hiba az internetszolgáltatódnál van..
Európai szervereknél nekem max. 60-70 szokott lenni a ping de inkább kevesebb.
oroszoknál megy csak 100 felé.
Amúgy a Battlefield Gotland -on szoktam tolni az svéd.
www.game-monitor.com -
hulk91 #1338 sziasztok!
lehet hogy hülyén hangzik de valaki nekem nem tudna spec force szerver ip-ket leírni aminek kicsi a pingje ????
(nekem a mp-be behoz vagy 2-t és annak is 300-as a pingje)
előre is köszönöm
-
#1337 BF2 topik.
Ott eloszor a FAQ-t nezd. -
predator1992 #1336 Hello azért ide írok mert a Battlefileld 2-t fórumot (témát) lezárták.
Az a gondom hogy nem tok BF2-vel offline jácani pedig jó lenne...Aki tugya a megoldást írja ide vayg ha anyira kedves lenne (E-mail:predator1992 @gmail.com) elöre is kösz!!! -
#1335 Az ötös lottó nyerő számai nem kellenének -
davidstra #1334 Nincs telepítő kódom a Battlefield 2 Special Forces-hoz valaki írja már ide. -
#1333 Hát mert elég gyenge az a kiegészítő , a Special forces sokkal jobb. -
#1332 már sikerült! köszi mindent! csak nem naon találok multin olyan EF-es szervereket ahol vannak is... :S -
#1331 Igen, így is működnie kéne.