Battlefield 2 : Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hysteria
😄

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

schrank
ez a nagy duma amit Newyorker írt alattad :
All you see <#worship><#taps>

erdos
<#taps><#taps><#taps>
Ez nagy duma volt... <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Newyorker
Az All you seenél hogyan tuom megkülönböztetni, hogy melyik spec foresos server?

Magyar van egyáltalán már?

schrank
na ja csak két dologban különbözik a csávótól :
- bajusz
- fejpánt
<#hehe>

erdos
A magyar pamela anderson...<#nyes>
kicsit sárga, kicsit savanyu, de a miénk <#taps>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
mivan albertó láttad a filmmúzeumon a linda sorozatot aszt nem bírsz magaddal B+ <#hehe>

alberto 15
én amióta megláttalak, azóta rosszul vagyok tõled. huzzá a topikból vagy meglincselünkel<#mf3><#gunyos1><#gunyos1><#beka3><#gun><#nevetes2>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
hát ez az.. 😄

akkor nem tom mit keresel itt, byez 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

schrank
csak a ram-ot sajnálod vald be

bodesz
hát nemtom én mióta megláttam bármelyik BF et is azóta rosszulvagyok tõle...szóval sztem inkább ez a szar...nem is kissé 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Hysteria
ja

Csökkentett módban peccseld!

nem megy fel a játék...
a patchelésnél hibát ír ki
pedig manuálisan is megpeccseltem
pls help!!!!!

Danee
schrank
a CoD az egy szar az SF meg fényévvekel veri az összes FPS-nek nevezett szart még a szar CoD2-t is szarrá lehaggya nagy szart szarság <#banplz>

bodesz
ez vicces.cod uo nak nemlehetett saját topicja ennek bezzeg lehet ... biztos adminok szretnek bf2zni 😄 😄 😄sry

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

schrank
mondom én hogy nem alaptalanok a rendõrviccek <#wilting><#hehe><#taps>

Danee
inkább tanulj meg vezetni vmit ami repül 😊 (lehet h most hülyének néznek, de tood mirol van szo😊)

???

megjelent már a pach ahoz, hogy feltudjam tenni a játékot
(nem erdedeti)

Newyorker
A Special Forces kieg-ben benne van az 1.12 patch, vagy azt külön le kell tölteni és feltenni?

BurnBaby
szerintem értelmetlen 8275982 féle faq-t tartani, inkább a közös bf faq-hoz (bf42, dc, bfv, bf2 és akkor + SF) adjatok anyagokat. cím: [email protected]

thx

www.battlefield.hu

Hysteria ne izgulj ,ma jön a gamma nekem eredetibe, ugyhogy már ma találkozhatunk valamelyik szerveren.Azért vannak akiknek tetszik.PL: én meg 5 haver ugyhogy leszünk<#vigyor1>
Looserke
Akinek eredeti BF2 van és tört SF az tud tört SF szerverekre csatlakozni, mert engem nem enged fel CD key invalid miatt. Sima BF2 rankedra fel tudok menni...

Ti milyen progival kerestek rá a szerverekre?

uHs Gerzson
Jaj Hyst3ria, csak nem lett tul sok munkád? nem is tudom én igazából nem rajongok az SF-ért, és egyenesen lesz*rom <#mf1> meg amugy is te rajongtál és hírdeted mindenkinek hogy vedd meg stb. szóval én lemondok erröl a dologról, mert PPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEE2 ROCKS <#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Majd mingyá itt is moderátor leszek és akkor hiszti véged lesz mint a tvínpíksznek.<#nevetes1>

Running
Tegnapi élményeim:

Mehozták eredetibe a SF-et. (BF2 is eredeti.) Természetesen nem tudtam feltenni, mert ékezetes az admin nevem, safe modba se ment fel. Csináltam másik fiokot admin néven az alól BF2 (1.03)-ra felinstalálltam, majd a lemezen lévõ peccset is feltoltam. Nézem 3 szervert dob ki fehéren a 6000 ezerbõl, de azokra se tudok fellépni, szuper.
Leszedtem mindent újrahúztam bf2-t, felpeccseltem a cd-rõl, install SF megint peccs, megint csak piros szerver van.
Próbáltam mindkét lemezzel indítani, SF, BF2 - nincs változás.
Uninstall mindkettõ...sima BF2 fel, peccs rá...minden BF2 piros...felhúztam megint SF-et, megint peccseltem megint semmi, inditottam admin felhasználóból, ugyanaz...nem értem mit baszok el?
Tud valaki erre valami okosságot?

Az All seeing exe nektek se veszi észre a játékot?

mi baj a patcheléssel?

Ahhoj
azért ez így kicsit erõs kijelentés volt
pl az nem script

meg szerintem nem is tudod hogy miért mondtam 😛

Danee
NEE GERZSONT NEE

Danee
Ahhoj vazee 😊
Tudok html-t szerkeszteni, Admiralis tanitott meg , még HBA idején
Csak ezt a srciptet nem ismertem <#gunyos1>

Hysteria
sziasztok en nagyon szivesen csinalnek faq t ha Borg adna házigazda jogot neki szoljatok h adjon ha én kérem nem ad

de én szivem szerint Gerzson-t jelölném a házigazda jogra 😊

Szal én Gerzsonra szavazok ha õ a házigazda akko majd csinálok én FAQ t de én nemlehetek me Borg utáll

Ahhoj
remélem ilyen hozzáállással meg nem szerkesztesz majd honlapot 😊

vsly
Igen,megy úgy is<#awink>.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

sráccok de most komolyan ha muntolom az imaget akkor menni fog cd nélkül? démon túlsz.

uHs Gerzson
hát igen a visszatérés nehéz dolog 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

huuu, öreg vagyok én már ennyi kérdéshez 😊

uHs Gerzson
Cézé esti munkát válaltál itt az SF forumban? 😊

Danee
mivel lehet ilyen ICO formátumu képet csinálni??

Looserke
és hogy kell hesználni, mert a registrybe már titkosítva van a cd-key

aham elég az is 😊

Danee
de a head meg a html nem kell bele nem? 😄 akkor 1 sor ennyi?

<html>
<head>
<LINK REL="SHORTCUT ICON" href="http://teoldalad.hu/favicon.ico">
</head>
</html>

ennyi 😊
igaz ez nem bf téma de...

Danee
de a scriptet küldd el privbe pls