1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • schrank
  • alberto 15
    danee 13 :), én 15
  • Ahhoj
    ti nem egyidősek vagytok?
  • Danee
    lol :D
  • alberto 15
    nemtőled kérdezte :D
  • DDany
    p4 3.0Ghz,1giga ram ddr2 ,abit alv-8 32bit alaplap,GF 6600GT 256MB VGA,1024Kb/256Kb-s net
  • mohus
    mi a konfigod? neted?
  • DDany
    ja van,de ramaty,... 1giga rammal 3ghz procival emdiumon a betotesem 2 perc kb... eléggé rongy a szerver... ja és páylakénti körök 1,de msot láttam bf2be hogy átált vissza bf2re...de nem biztos
  • Stray Wolf
    Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Megvan eredetiben a az alap BF2 és a kieg is. De az 1.2-es patch óta egyikkel sem tudok játszani. Belépek a szerverre, és nem tudok semmitsem csinálni. sem az egérre, sem a billentyűzetre nem reagál. még a fegyverem sem tudom kiválasztani, semmit....
    Nem fagy le... látom a háttérben ahogy mások víhan játszanak, csak nekem olyan mintha a klaviatúrát és az egeret kihúztam volna. A bh help-en nem találtam ehhez hasonló problémát. Plz help priviben ha valaki tud.
  • Balumann
    privibe is jó volna a válasz
  • Balumann
    Hy! Nekem is a CD key-el van problémám, nem enged be a tör szerverre, amióta patcheltem. Legutoljára az 1.12 -est raktam fel. A patchelést megoldotam, bár furcsa volt, mert itt már külön mappába rakta a temp-be a patch fájlt és a patch.exe -t, de nem volt nehéz rájönni hogy egybe kell rakni xD
    Viszont az agondom, hogy amit elvileg elkéne indítani telepítés után, bf2cdcheck.exe vagy vmi ilyesmi, ami a FAQ-ban áll. Hiába indítom el nem történik semmi. Próbáltam a játék főkönyvtárából is indítani sajnos, nem megy. Ha átállítom a kompatibilitását, akkor meg hibát ír ki. Valaki tud segíteni ebben? :(
  • Landor
    persze, már egy jóideje.
    a DR klánszerver. ranked, nem tört.
  • Kovsebi
    van már magyar SF szerver?
  • uHs Gerzson
    Jé egy datolya :ÐÐÐÐÐÐ
  • Sh3rmanData
    elég jo az SF főleg a sötét mapok
  • schrank
    agytröszt
  • Danee
    az hogy a windowsos nevedben van ékezet! csinálj egy másikat amiben nincs
  • killergeri
    Sziasztok! Én is felraktam az alábbiak szerint, de invalid CD-keyt ír ki azóta. Mindkét játék jogtiszta, de a windowsos profilomban van ékezet. Mi lehet a baj a CD-keykel?
  • Danee
  • schrank
  • Danee
  • Magnat
    Köszi, ezt írták a másik fórumon is, de ezek nem unlockolt fegyverek, amiket láttam, pl G36E, de már flashbanggel is vágtak pofán original BF pályán, amikor tobzódtunk az Apache-ért.

1bként totál külön számolják a 2 gaméban a pontokat?
  • mNzJean
    ha játszol egy kicsit az Sf el és van bizonyos pontszámod akkor unlockolhatsz.
  • Magnat
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy tudok az original BF2-ben az SF fegyverekkel nyomulni? Mert 1re többen csinálják ... természetesen megvan mind a 2 game. Igazából az SF alatt is scak az RPG-t tudtam használni az újak közül, de vágig lázadó voltam (tegnap este vettem meg az sf-et) ... lehet, h csak a szövetségeseknek lesznek új fegyverei?
  • atwe
    Csinálj egy uj felhasználottt
    amiben nincs ékezet
  • fadi
    Hi!

Az lenne a problémám, hogy feltettem a bf2+sf-t, de az 1.12-es peccsel meggyűlt a problémám. A bfhelp.try.hu-n mindent kipróbáltam, hogy felmenjen, de nem sikerült :( Figyeltem, hogy a BF2 mappájának elérésí utjában ne legyen ékezet, indítottam csökkentett módot és rendszergazdaként próbáltam feltenni, a harmadik megoldás nem sikerült a másolgatós ebben az esetben. Vkinek ha van ötlete írja le pls! THX
  • Hysteria
    igen és ott kiadja a custom mapos szervereket is ;)
  • Newyorker
    De a BATTLEFIELD 2 alatt lenyitod az "almappáit" és ott keresel egy olyan, hogy MAPS és ott orthers kipippantod és LÁM...
  • schrank
    NEM
  • Jobson
    az ASE mutatja valahogy az SF szervereket?
  • atwe
    Látom kihalt a topic megértem a sf meguntam én is
  • schrank
    pfffff 16567 ez az A L A P
  • cateyeHU
    mennénk vazze...de hanyas port ?
  • mohus
    igen...

ez a biztos...

de a kézikönyv botrány:) "újratermelődés" => amikor újraéledsz halálozás után:)

3 oldalas...
    a pluszban belerakott reklám meg 30!!!! külön EA füzet
  • mohus
    kell
  • Sanyesz5
    Hali
    Ha van valakinek kedve jöjjön a
    212.89.230.86 os szerverre,mert nem valami nagy a létszám
  • alberto 15
    engem felenged minden sfos ranked szerverre, pedig nem eredeti. mind1. unlockoltam 3sf-os fegyvert, hogytudom őket használni??
  • Jobson
    nekem minden tört, és felment minden elsőre, már csak sf szerver kellene....
    az ASE nem jelzi őket
  • Hysteria
    nekem minden eredeti
    és minden patch jol mukodik :)
  • schrank
    nekem Addon Alcohol Clone verzióm van semmi gond nem volt vele mongyuk nekem sose volt problémám semejik peccsel és BF-fel de hogy mééé nem