1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#642 -
#641 danee 13 :), én 15 -
#640 ti nem egyidősek vagytok? -
#639 lol :D -
#638 nemtőled kérdezte :D -
DDany #637 p4 3.0Ghz,1giga ram ddr2 ,abit alv-8 32bit alaplap,GF 6600GT 256MB VGA,1024Kb/256Kb-s net
-
#636 mi a konfigod? neted? -
DDany #635 ja van,de ramaty,... 1giga rammal 3ghz procival emdiumon a betotesem 2 perc kb... eléggé rongy a szerver... ja és páylakénti körök 1,de msot láttam bf2be hogy átált vissza bf2re...de nem biztos -
Stray Wolf #634 Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Megvan eredetiben a az alap BF2 és a kieg is. De az 1.2-es patch óta egyikkel sem tudok játszani. Belépek a szerverre, és nem tudok semmitsem csinálni. sem az egérre, sem a billentyűzetre nem reagál. még a fegyverem sem tudom kiválasztani, semmit....
Nem fagy le... látom a háttérben ahogy mások víhan játszanak, csak nekem olyan mintha a klaviatúrát és az egeret kihúztam volna. A bh help-en nem találtam ehhez hasonló problémát. Plz help priviben ha valaki tud. -
#633 privibe is jó volna a válasz -
#632 Hy! Nekem is a CD key-el van problémám, nem enged be a tör szerverre, amióta patcheltem. Legutoljára az 1.12 -est raktam fel. A patchelést megoldotam, bár furcsa volt, mert itt már külön mappába rakta a temp-be a patch fájlt és a patch.exe -t, de nem volt nehéz rájönni hogy egybe kell rakni xD
Viszont az agondom, hogy amit elvileg elkéne indítani telepítés után, bf2cdcheck.exe vagy vmi ilyesmi, ami a FAQ-ban áll. Hiába indítom el nem történik semmi. Próbáltam a játék főkönyvtárából is indítani sajnos, nem megy. Ha átállítom a kompatibilitását, akkor meg hibát ír ki. Valaki tud segíteni ebben? :( -
Landor #631 persze, már egy jóideje.
a DR klánszerver. ranked, nem tört. -
Kovsebi #630 van már magyar SF szerver? -
#629 Jé egy datolya :ÐÐÐÐÐÐ -
#628 elég jo az SF főleg a sötét mapok -
#627 agytröszt -
#626 az hogy a windowsos nevedben van ékezet! csinálj egy másikat amiben nincs -
killergeri #625 Sziasztok! Én is felraktam az alábbiak szerint, de invalid CD-keyt ír ki azóta. Mindkét játék jogtiszta, de a windowsos profilomban van ékezet. Mi lehet a baj a CD-keykel? -
#624 -
#623 -
#622 -
Magnat #621 Köszi, ezt írták a másik fórumon is, de ezek nem unlockolt fegyverek, amiket láttam, pl G36E, de már flashbanggel is vágtak pofán original BF pályán, amikor tobzódtunk az Apache-ért.
1bként totál külön számolják a 2 gaméban a pontokat? -
#620 ha játszol egy kicsit az Sf el és van bizonyos pontszámod akkor unlockolhatsz. -
Magnat #619 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy tudok az original BF2-ben az SF fegyverekkel nyomulni? Mert 1re többen csinálják ... természetesen megvan mind a 2 game. Igazából az SF alatt is scak az RPG-t tudtam használni az újak közül, de vágig lázadó voltam (tegnap este vettem meg az sf-et) ... lehet, h csak a szövetségeseknek lesznek új fegyverei? -
atwe #618 Csinálj egy uj felhasználottt
amiben nincs ékezet
-
fadi #617 Hi!
Az lenne a problémám, hogy feltettem a bf2+sf-t, de az 1.12-es peccsel meggyűlt a problémám. A bfhelp.try.hu-n mindent kipróbáltam, hogy felmenjen, de nem sikerült :( Figyeltem, hogy a BF2 mappájának elérésí utjában ne legyen ékezet, indítottam csökkentett módot és rendszergazdaként próbáltam feltenni, a harmadik megoldás nem sikerült a másolgatós ebben az esetben. Vkinek ha van ötlete írja le pls! THX -
#616 igen és ott kiadja a custom mapos szervereket is ;) -
#615 De a BATTLEFIELD 2 alatt lenyitod az "almappáit" és ott keresel egy olyan, hogy MAPS és ott orthers kipippantod és LÁM... -
#614 NEM -
Jobson #613 az ASE mutatja valahogy az SF szervereket? -
atwe #612 Látom kihalt a topic megértem a sf meguntam én is -
#611 pfffff 16567 ez az A L A P -
#610 mennénk vazze...de hanyas port ?
-
#609 igen...
ez a biztos...
de a kézikönyv botrány:) "újratermelődés" => amikor újraéledsz halálozás után:)
3 oldalas...
a pluszban belerakott reklám meg 30!!!! külön EA füzet -
#608 kell -
Sanyesz5 #607 Hali
Ha van valakinek kedve jöjjön a
212.89.230.86 os szerverre,mert nem valami nagy a létszám
-
#606 engem felenged minden sfos ranked szerverre, pedig nem eredeti. mind1. unlockoltam 3sf-os fegyvert, hogytudom őket használni?? -
Jobson #605 nekem minden tört, és felment minden elsőre, már csak sf szerver kellene....
az ASE nem jelzi őket -
#604 nekem minden eredeti
és minden patch jol mukodik :) -
#603 nekem Addon Alcohol Clone verzióm van semmi gond nem volt vele mongyuk nekem sose volt problémám semejik peccsel és BF-fel de hogy mééé nem