1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
Landor #722 át lehet húzni a bf2 topicba, már kicsit unalmas és lejárt téma a kieg fikázása
köszi -
#721 és minek kellett az az új login nehogy lerontsd azt a perfekt statodat amíg próbálgatod az sf-es gagyi cuccokat -
#720 csináltam egy jo_o3 nevű accot. annak nem volt unlockja sfből és akkor kértem meg maffiát hogy unlokkolja nekem. de úgy döntöttem hogy maradok az albertonál, annak már megvolt 3 sfes unlokkja. inkább figyelj :) -
#719 az alap bf2 beállításommal rohadtul akadozik az sf, ennyivel jobb lenne vagy mi? -
#718 meghozta a postás és felraktam, meglessük hogy milyen -
Landor #717 keress meg msnen a kulcsért -
#716 Akkor majd közben kijátszom a kieget ha ideadod, csak azért hogy ne mondják rám én mindig a rendszer ellen vagyok -
Landor #715 Jah! Sőt, ha a következő kiegben lesz vállról indítható anti-air, akkor azt is megveszem! -
#714 fpppp teeee lááááámi hát a saját fülemmel hallottam voip-on amikor nyaliztál a m@ffia gyereknek hogy odaadod a loginodat egyet bánok hogy nem írtam fel mert akkor csináltam volna neked olyan lejáratásoss játék modort hogy örökbannt kaptáál voólnaá -
#713 -
#712 Hát persze :P -
#711 nem más unlokkolta, mert mikor letöltöttem az sf-t felengedett rankedokra, aztán még ott megtudtam szerezni őket. -
#710 Kellett a hardwerelőny mi? -
#709 mit akarsz kipróbálni ha más unlokkolta ki a cuccokat helyetted akkor az miért zavar hogy más játszik azokon a pályákon helyetted -
#708 az miért van hogy tört játékkal tört szerverre nem tudok bemenni? tök üres a szerver, csak kiakarom próbálni a mapot. mé nem eged?? -
Magnat #707 A könnygázról nem is beszélve :-) -
#706 LOL és ezért fizetél 7500Ft :D -
Landor #705 F2000 unlock óta újra van kedvem aszizni!
-
Magnat #704 Ki lehet, de sztem a G36C pl jóval ügyesebb ... annak ellenére, h nyílt irányzéka van. -
#703 nem kell annyira isteníteni ezeket az unlokkokat M4-gyel is ki lehet szedni egy sznájpört nem kell ide hókusz-pókusz -
Hajdinak #702 ja jól megvan oldva, bér az kicsit erős volt sharqin hogy az Sf-es G36E-vel(ami sf-ben a SAS medicnek van) én sharqin úgy lekaptam 4 ember ho mind 4 lőtt rám... ment ám a mother fu*** cheater ezerrel -
#701 ennyire nem foglelkoztat de azért köszi -
Magnat #700 Sőt, ha belépsz az originál BF2-be és sf szervert választasz, magától áttesz és nem is kell loginolni megint. -
Magnat #699 Viccűtem a valóság sztorival ofkorsz ... minek csinálsz accountot sf-hez, szimplán lépj be a meglévővel. -
#698 na már megint jönnek a "valóság"-os sztorik
nekem speciel nem engedte a akkount csinálásnál az SF a b-es logint vagy csak szimlán elbasztam -
Magnat #697 Sztem az az elve az egésznek, h ha elérsz egy pontot és egy fokozatot, akkor az azzal játó előnyöket élvezed mind normál, mind hagyományos bevetéseken ... ha a valóságban katonaként átmész egy másik alakulathoz, ott is megtarthatod a rangodat :-) -
#696 pedig csak így van értelme, annak nem lett volna hogy egy teljesen új loginnal kellett volna játszanom -
#695 na akkor ezt is jól elbaszták R-go fuulra semmi értelme nincs így -
Magnat #694 Sztem 1ütt számolja ... 20k fölött voltam picivwl, amikor megvettem az SF-et, ahogy kikódoltam a 20k után járó pityut, SF alatt vagy 6 fegy fegyvert engedett kikódolni, pedig alig játszottam még vele. -
Magnat #693 Nekem pont azok nem jönnek be ... meg kicsit vicces, amikor egy repülőtéren kommandósok akcióznak és tüzérségi támogatés van hozzá :-)
Abban mi a ráció, h az sf-ben kikódolt pityukat csak amerikai/angol/akármilyen oldalon lehet használni, lázadóként nem? -
Magnat #692 -
#691 külön mert külön loginja is van és ha unlokkoltál sf-ben akkor az sf-es alapcuccot tudod unlokkolni bf2-ben bonyolultnak bonyolult de nincs más -
#690 valaki itt kérdezte előttem de nem láttam rá választ:
amit kapok pontot SF-ben azt at alapjátékkal együtt számolja vagy külön? -
Hajdinak #689 mámint nekem offline-nak mutattya(ez kimaradt) -
Hajdinak #688 hi!
mivan a magyar sf ranked serverrel? -
#687 tudsz de csak tört szerveren ha visszaolvasol találhatsz egy tucatnyi IP-t de még egyszer mondom megvenni nem érdemes így ingyen el lehet vele bohóckodni de semmi több -
theodor #686 Hellótok én tegnap vettem meg a sima bf2-őt és azt szeretném megtudni,hogy tudok -e multizni a spec forcesal hogy ha cak a sima bf2-őm eredeti? -
Hajdinak #685 nekem ugy van, ho a bf2 dvd-s de mivel eddig az összes battlefield cd-m (a 2 is) ugyanott eltört(utólag rájöttem ho azmiatt a pattintós cd rögzítő miatt van) ezért leszedtem a cd-s sf-et és azzal toltom mountolva, az eredeti dvd meg bent pihen a dobozba( csak a cd kulcsa kellett). és nekem hibátlanul megy... -
#684 ez lol -
#683 nekem alcohol clone van hibátlan