1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • Landor
    át lehet húzni a bf2 topicba, már kicsit unalmas és lejárt téma a kieg fikázása
    köszi
  • schrank
    és minek kellett az az új login nehogy lerontsd azt a perfekt statodat amíg próbálgatod az sf-es gagyi cuccokat
  • alberto 15
    csináltam egy jo_o3 nevű accot. annak nem volt unlockja sfből és akkor kértem meg maffiát hogy unlokkolja nekem. de úgy döntöttem hogy maradok az albertonál, annak már megvolt 3 sfes unlokkja. inkább figyelj :)
  • Fenrir
    az alap bf2 beállításommal rohadtul akadozik az sf, ennyivel jobb lenne vagy mi?
  • Fenrir
    meghozta a postás és felraktam, meglessük hogy milyen
  • Landor
    keress meg msnen a kulcsért
  • uHs Gerzson
    Akkor majd közben kijátszom a kieget ha ideadod, csak azért hogy ne mondják rám én mindig a rendszer ellen vagyok
  • Landor
    Jah! Sőt, ha a következő kiegben lesz vállról indítható anti-air, akkor azt is megveszem!
  • schrank
    fpppp teeee lááááámi hát a saját fülemmel hallottam voip-on amikor nyaliztál a m@ffia gyereknek hogy odaadod a loginodat egyet bánok hogy nem írtam fel mert akkor csináltam volna neked olyan lejáratásoss játék modort hogy örökbannt kaptáál voólnaá
  • Danee
  • erdos
    Hát persze :P
  • alberto 15
    nem más unlokkolta, mert mikor letöltöttem az sf-t felengedett rankedokra, aztán még ott megtudtam szerezni őket.
  • erdos
    Kellett a hardwerelőny mi?
  • schrank
    mit akarsz kipróbálni ha más unlokkolta ki a cuccokat helyetted akkor az miért zavar hogy más játszik azokon a pályákon helyetted
  • alberto 15
    az miért van hogy tört játékkal tört szerverre nem tudok bemenni? tök üres a szerver, csak kiakarom próbálni a mapot. mé nem eged??
  • Magnat
    A könnygázról nem is beszélve :-)
  • uHs Gerzson
    LOL és ezért fizetél 7500Ft :D
  • Landor
    F2000 unlock óta újra van kedvem aszizni!

• Magnat
    Ki lehet, de sztem a G36C pl jóval ügyesebb ... annak ellenére, h nyílt irányzéka van.
  • schrank
    nem kell annyira isteníteni ezeket az unlokkokat M4-gyel is ki lehet szedni egy sznájpört nem kell ide hókusz-pókusz
  • Hajdinak
    ja jól megvan oldva, bér az kicsit erős volt sharqin hogy az Sf-es G36E-vel(ami sf-ben a SAS medicnek van) én sharqin úgy lekaptam 4 ember ho mind 4 lőtt rám... ment ám a mother fu*** cheater ezerrel
  • schrank
    ennyire nem foglelkoztat de azért köszi
  • Magnat
    Sőt, ha belépsz az originál BF2-be és sf szervert választasz, magától áttesz és nem is kell loginolni megint.
  • Magnat
    Viccűtem a valóság sztorival ofkorsz ... minek csinálsz accountot sf-hez, szimplán lépj be a meglévővel.
  • schrank
    na már megint jönnek a "valóság"-os sztorik
    nekem speciel nem engedte a akkount csinálásnál az SF a b-es logint vagy csak szimlán elbasztam
  • Magnat
    Sztem az az elve az egésznek, h ha elérsz egy pontot és egy fokozatot, akkor az azzal játó előnyöket élvezed mind normál, mind hagyományos bevetéseken ... ha a valóságban katonaként átmész egy másik alakulathoz, ott is megtarthatod a rangodat :-)
  • Fenrir
    pedig csak így van értelme, annak nem lett volna hogy egy teljesen új loginnal kellett volna játszanom
  • schrank
    na akkor ezt is jól elbaszták R-go fuulra semmi értelme nincs így
  • Magnat
    Sztem 1ütt számolja ... 20k fölött voltam picivwl, amikor megvettem az SF-et, ahogy kikódoltam a 20k után járó pityut, SF alatt vagy 6 fegy fegyvert engedett kikódolni, pedig alig játszottam még vele.
  • Magnat
    Nekem pont azok nem jönnek be ... meg kicsit vicces, amikor egy repülőtéren kommandósok akcióznak és tüzérségi támogatés van hozzá :-)
    Abban mi a ráció, h az sf-ben kikódolt pityukat csak amerikai/angol/akármilyen oldalon lehet használni, lázadóként nem?
  • Magnat
  • schrank
    külön mert külön loginja is van és ha unlokkoltál sf-ben akkor az sf-es alapcuccot tudod unlokkolni bf2-ben bonyolultnak bonyolult de nincs más
  • Fenrir
    valaki itt kérdezte előttem de nem láttam rá választ:

amit kapok pontot SF-ben azt at alapjátékkal együtt számolja vagy külön?
  • Hajdinak
    mámint nekem offline-nak mutattya(ez kimaradt)
  • Hajdinak
    hi!
    mivan a magyar sf ranked serverrel?
  • schrank
    tudsz de csak tört szerveren ha visszaolvasol találhatsz egy tucatnyi IP-t de még egyszer mondom megvenni nem érdemes így ingyen el lehet vele bohóckodni de semmi több
  • theodor
    Hellótok én tegnap vettem meg a sima bf2-őt és azt szeretném megtudni,hogy tudok -e multizni a spec forcesal hogy ha cak a sima bf2-őm eredeti?
  • Hajdinak
    nekem ugy van, ho a bf2 dvd-s de mivel eddig az összes battlefield cd-m (a 2 is) ugyanott eltört(utólag rájöttem ho azmiatt a pattintós cd rögzítő miatt van) ezért leszedtem a cd-s sf-et és azzal toltom mountolva, az eredeti dvd meg bent pihen a dobozba( csak a cd kulcsa kellett). és nekem hibátlanul megy...
  • Danee
    ez lol
  • schrank
    nekem alcohol clone van hibátlan