1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
haxoror #762 Lehet hogy egy supplybox volt mögötte, csak az számít találatnak ha az indikátor is villan a célkeresztben de mivel BF2 így bármi megtörténhet :) -
haxoror #761 Háromtól feküdnie kell akárhol találod el. -
#760 Van tört ranked SF szerver? Jó lenne unlockolni a fegyvereket. -
#759 At is sokat számít hogy hol találod el. -
#758 Lenne egy kérdésem.
Gondolom a PunkBustewr miatt Cheatről nem érdemes beszélgetni( most naív)
DE mi a különbség az ellenség tankja meg az enyém között???? az enyém 3 pánvél törőtől kinyiffan ha benne ülök. ha m ásoknak a tankját lövöm találatot jelez meg minden de mégis vannak olyan szituk amikor 4 esetleg 5 páncél ököltől sem szál el. gondoltam arra hogy javítja valaki közben sde sehol senki körülötte uav csak egy embert jelez.
Ötletek ? Ez valami BUG? vagy van valami spec hely ahol L kell talkálni azt a nyomorult tankot?
-
Landor #757 fejezd be a negatív kisugárzásokat schrank! -
#756 hogy volna ez csak egy kieg letöltöd valahonnan azt az 1300MB-ot aztán kipróbálod tele van vele a padlás pénzért nem kell a kutyának se -
#755 -
rohadt alma #754 A Special Force-nak van demoja?Annak aki kiprobálná mielőt megveszi. -
Landor #753 énse úgy gondoltam hogy egyidőben!! olvasd már el!
nem vagyok én gondolat-olvasó
te kis hüjegyerek.. -
#752 használjátok az egyikőtök akkontját 3 műszakban ha meg az SF-ről van szó akkor meg mit rágódsz rajta úgyse játszol vele -
#751 énse úgy gondoltam hogy egyidőben!! olvasd már el!
de már új accot is csinált, + odaadta a cdkulcsát is és ugyanúgy azt a szar cdkeyes hibát írja ki -
Landor #750 ja.
csak nem egyidőben.. -
#749 2haver úgy csinálja :) -
Landor #748 gondolkozz már!
hogy a picsbe lehetne 1 kóddal ketten, párhuzamosan játszani?!
Egész Dél-Korea 1 kóddal tolná.. -
#747 tudsz segíteni? -
Landor #746 egyéb naív kérdés szombat reggel? -
#745 miért nem tudunk 1ckulcsal 2en játszani? eredeti a cdkulcs. és a haverom most nem használja, és addíg odaadta, de ugyanúgy azt írja hogy hibás cdkulcs -
Magnat #744 NBem kezdek el, informatyikával foglalkozok, tudom nagyjából, mit tud a vasam ... inkább csak arra voltam kíváncsi, h másnál is akad-e. 1ébként 1re inkább úgy érzem, kalap szar ez az SF ... le akartak húzni még egy bőrt a gaméról és gyorsan szartak még pár pályát, meg fegyvert ... közben qrvára nem érdekelte őket, h a sötét pályák játszhatatlanok, egy csomó másik pályán meg általában a szövetségesek/kormánycsapatok iszonyatos helyzeti előnnyel indulnak ... pl az ominózus anyahajóson is ...ennek a tetejébe meg csak ők használ6ják a kikódolt sf fegyvereket, a másik csapat nem ... viszont a sima BF kikódolásokat igen ... és a BF-ben meg szövetségesként szintén lehet az sf fegyókat használni, ami totálisan unfair azokkal szemben, akik nem vesznek SF-et ... áh, egy szar, logikátlan katyvasz az egész. -
Landor #743 gyertek bfv-zni a muhahára! moost! :D -
#742 az egész bf2 arról szól hogy az USMC-nek kell ostromolni -
#741 ez nálam is előfordult, btw az a pálya ritka xar, rohadt oroszok úgyis mindig jönnek a Mi-35-tel és viszik az Apache-ot is, úgy már rohadt nehéz a külső pontokat befoglalni amikor 2 heli köröz a fejed fölött
-
Bagoly81 #740 hm ez a játék sem érmeg 990 huf nál többet ahogy olvasom. ha eszt is áttudom matricázni mint az bf2 akkor megveszem akcios dvd filmnek :P -
#739 én is észrvettem amit mondasz. nem is igazából belassulás hanem akadozik a játék. szerintem majd az első patch-ben lesz hozzá gyógyszer.
egyébként nekem 3000+ AMD64, giga ram és alap 6800-assal high-ban tökéletesen fut. el ne kezd gépet vásárolni:)))
-
#738 nem kel túlbecsülni a konfigodat a bf2 köztudottan hardverzabálló az sf meg állítólag mégjobban az mindenki döntse el mit akar játszani vagy gyönyörködni -
Magnat #737 Van egy pálya, ahol egy anyahajót kell a partról rohamozni ... ha a hajó gyomrában vagyok, totál belassul a gépem, ez normális? 3 gigás p4, Asus 6800 kis GT, 2 giga ram ... 64 fős szerver. -
#736 van tank is 64-esen mert játszottam vele
még szép hogy felrobban az a gáz hogy bf2-ben berepül a raktárba a heli pedig be se fér -
#735 vmi retek bmp van csak amit 1 at lövéssel le lehet nyomni, a Mi-35 is egy xar, megstukkolod a fák lombjait és már robbansz is -
#734 de SF-be több ilyen kis fos járgány van mert ott kurvakevés a páncélos -
Kovsebi #733 Az nem fog menni. Mert az Need For Speed szerver Battlefield II. módra. -
#732 szerinted ha lenne nem lenne a bannerba benne
rágjátok running fülét meg borgét is hogy az SG-t csinálják meg SF-re mert ugyis már unalmas -
Kovsebi #731 Sziasztok!
Adjatok légyszi tört szerver IP-t! Lehetöleg olyat, ahol magyarok is vannak. THx -
#730 Olyan ritkán vagy fent msn-n mint a fehér holló mit vársz? -
Landor #729 Persze, én adom a kódot és még én is keresselek meg! -
#728 Majdkeres meg msn-n ha fent leszel -
Landor #727 Virtuális CD/DVD programmal lehet használni. Pl.: Daemon Tools -
Landor #726 már az albertó téma is lapos.. -
Gabakka #725 Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy mit kell tennem mdf és mds formátumú fájlokkal h meg tudjam nyitni? -
#724 nem ez a téma hanem az albertó skizofrénitására gyógymódot találni -
#723 nem ez a téma hanem az albertó skizofrénitására gyógymódot találni