Battlefield 2 : Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én nem vagyok, de hozzámvágta a boltos csak úgy....elég gagyi
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Horda Maki!:D
Dannee: hagyadmá' még a 70 ezres borotva hátra van!
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mocskosnak érzem magam <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Horda Maki!:D
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak nehogy megsérüljön a pici lelkük! <#hehe>#hehe>
<#banplz>#banplz>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem fagy le... látom a háttérben ahogy mások víhan játszanak, csak nekem olyan mintha a klaviatúrát és az egeret kihúztam volna. A bh help-en nem találtam ehhez hasonló problémát. Plz help priviben ha valaki tud. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Viszont az agondom, hogy amit elvileg elkéne indítani telepítés után, bf2cdcheck.exe vagy vmi ilyesmi, ami a FAQ-ban áll. Hiába indítom el nem történik semmi. Próbáltam a játék fõkönyvtárából is indítani sajnos, nem megy. Ha átállítom a kompatibilitását, akkor meg hibát ír ki. Valaki tud segíteni ebben? :(
a DR klánszerver. ranked, nem tört.
-tRs-Landor
1bként totál külön számolják a 2 gaméban a pontokat?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Tudja valaki, hogy tudok az original BF2-ben az SF fegyverekkel nyomulni? Mert 1re többen csinálják ... természetesen megvan mind a 2 game. Igazából az SF alatt is scak az RPG-t tudtam használni az újak közül, de vágig lázadó voltam (tegnap este vettem meg az sf-et) ... lehet, h csak a szövetségeseknek lesznek új fegyverei?
amiben nincs ékezet
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Az lenne a problémám, hogy feltettem a bf2+sf-t, de az 1.12-es peccsel meggyûlt a problémám. A bfhelp.try.hu-n mindent kipróbáltam, hogy felmenjen, de nem sikerült :( Figyeltem, hogy a BF2 mappájának elérésí utjában ne legyen ékezet, indítottam csökkentett módot és rendszergazdaként próbáltam feltenni, a harmadik megoldás nem sikerült a másolgatós ebben az esetben. Vkinek ha van ötlete írja le pls! THX
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
<#hehe>#hehe>