1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#842 a sf-es magyar szerveren nagyon fasz adminok vannak! most is ki lettem rúgva csak azért mertt jól játszok, és lelövö sokszor! hogy leehtnek ilyenek...
első körben iron gatoron killeltem mint állat, lett 71 killem. elkezdődött a 2. kör: megyek foglalni, kinyírom azz egyik admint, és kirúgtak teamkill miatt. LOL -
laco1221 #841 Igen:D
De azé jó vóna ha működne! -
#840 de legalább ingyen volt ? -
laco1221 #839 Helló letöltöttem warezról a DVD-s változatot és amikor összeillesztetem .out lett a kiterjesztése!! Mert nem volt CRC fájl, szerintem. És így nem tudom bemountolni!!!
HELP PLZ!! -
#838 nemám eljár a szájad -
#837 -
#836 -
#835 öö, hol van postja, hogy tudnék neki küldeni? -
#834 küldjél a meow-nak PÜ-t ő ért az ilyesmihez -
#833 és ha törtet teszek fel, de van eredeti cd keyem, akkor nem lehet megcsinálni, hogy felengedjen? van mini image, vagy valami? -
#832 ha előtte fent volt a tört akkor szoptál azt hogy hogyan lehet helyrepofozni kérdezd a többieket -
#831 miért nem enged fel a dedicated serverekre, mikor van eredeti cd keyem? mindíg azért rinyál. pedig megadtam neki az eredetit -
laco1221 #830 Válasz az enyémre?? (#826) -
#829 -
#828 hagyjad újságíró lesz a gyerek -
#827 láttalak játszani... szánalmas :) -
laco1221 #826 Helló letöltöttem warezról a DVD-s változatot és amikor összeillesztetem .out lett a kiterjesztése!! Mert nem volt CRC fájl, szerintem. És így nem tudom bemountolni!!!
HELP PLZ!! -
#825 NO COMMENT.... -
rohadt alma #824 De ezt nem mondod komolyan.Akkor hogyan próbálom ki a SF-et? -
#823 szerintem jó, ha béna vagy a bfhez játsz inkább máriót -
#822 vagy valaki küldjön nekem privit, és megoldom a gondját olcsóér :) -
#821 te marketingelted a sok balekot hogy vegye meg ne csodálkozz hogy csuklanak a közeli hozzátartozóid -
#820 sztem ugy ahogy van nagy kaka a kieg azthittem jobblesz en megvettem na mind1
remelem a kovetkezo jobb lesz -
#819 Ez valóban jó lenne :) -
#818 csináljon már valamelyik klán tört szervert aztán nem kell ennyit szopnotok -
Hajdinak #817 nekem is volt ilyen, uninstall aztá jó lett -
rohadt alma #816 Valaki erre adjon már választ!Ha a játék az asztalra dob miután betöltötte a pályát akkor mit kell csinálni?Szeretném már kiprobálni de nem tudom és amiota feltettem azóta az alapjátékban néhány szerver nem enged játszani mert modified lett a játék.De az most mellékes. -
Hajdinak #815 lenne egy láma kérdésem ha sf-ben késelek 7* akko is megkapom a knife combat badge-t? -
Thanatos #814 50 forintot tok ajánlani érte, megfelel enyi? :D -
#813 ha adsz mellé még egy ezrest akkor megondolom :DDD -
#812 ha érdekel valakit kedvezményes árú sf, prv me -
rohadt alma #811 -
#810 uninstall ;P -
rohadt alma #809 Ha a játék az asztalra dob miután betöltötte a pályát akkor mit kell csinálni? -
#808 lol.szerencsere nekem nincs batyam :) -
#807 -
#806 pont mint az én bátyám :) multkor hazajöttem, és hallom h a gépem előtt röhög, a nevemmel bf2-zik, épp - 48-nál járt :) -
#805 megérdemelte. nem szeretem ha a nevemmel szórakozik -
Landor #804 semmi gond, nyugodt szívvel le TKztam... ;> -
#803 őőőőőő én egy nem hivatalos szerverre gondoltam azért 8ezret nem adunk ki egy mod-ért ha húsvéttől ingyenes lesz több féle is