Battlefield 2 : Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Hát persze :P

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

alberto 15
nem más unlokkolta, mert mikor letöltöttem az sf-t felengedett rankedokra, aztán még ott megtudtam szerezni õket.

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

erdos
Kellett a hardwerelõny mi? <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
mit akarsz kipróbálni ha más unlokkolta ki a cuccokat helyetted akkor az miért zavar hogy más játszik azokon a pályákon helyetted<#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
az miért van hogy tört játékkal tört szerverre nem tudok bemenni? tök üres a szerver, csak kiakarom próbálni a mapot. mé nem eged??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

A könnygázról nem is beszélve :-)
uHs Gerzson
LOL és ezért fizetél 7500Ft :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

F2000 unlock óta újra van kedvem aszizni! <#eljen>

-tRs-Landor

Ki lehet, de sztem a G36C pl jóval ügyesebb ... annak ellenére, h nyílt irányzéka van.
schrank
nem kell annyira isteníteni ezeket az unlokkokat M4-gyel is ki lehet szedni egy sznájpört nem kell ide hókusz-pókusz <#ravasz1>

ja jól megvan oldva, bér az kicsit erõs volt sharqin hogy az Sf-es G36E-vel(ami sf-ben a SAS medicnek van) én sharqin úgy lekaptam 4 ember ho mind 4 lõtt rám... ment ám a mother fu*** cheater ezerrel<#beka3>

HUNForrest-Gump

schrank
ennyire nem foglelkoztat de azért köszi <#papakacsint>

Sõt, ha belépsz az originál BF2-be és sf szervert választasz, magától áttesz és nem is kell loginolni megint.
Viccûtem a valóság sztorival ofkorsz ... minek csinálsz accountot sf-hez, szimplán lépj be a meglévõvel.
schrank
na már megint jönnek a "valóság"-os sztorik <#hehe>
nekem speciel nem engedte a akkount csinálásnál az SF a b-es logint vagy csak szimlán elbasztam<#fejvakaras><#taps>

Sztem az az elve az egésznek, h ha elérsz egy pontot és egy fokozatot, akkor az azzal játó elõnyöket élvezed mind normál, mind hagyományos bevetéseken ... ha a valóságban katonaként átmész egy másik alakulathoz, ott is megtarthatod a rangodat :-)
Fenrir
pedig csak így van értelme, annak nem lett volna hogy egy teljesen új loginnal kellett volna játszanom

A halál csupán a kezdet...

schrank
na akkor ezt is jól elbaszták R-go fuulra semmi értelme nincs így <#levele>

Sztem 1ütt számolja ... 20k fölött voltam picivwl, amikor megvettem az SF-et, ahogy kikódoltam a 20k után járó pityut, SF alatt vagy 6 fegy fegyvert engedett kikódolni, pedig alig játszottam még vele.
Nekem pont azok nem jönnek be ... meg kicsit vicces, amikor egy repülõtéren kommandósok akcióznak és tüzérségi támogatés van hozzá :-)
Abban mi a ráció, h az sf-ben kikódolt pityukat csak amerikai/angol/akármilyen oldalon lehet használni, lázadóként nem?
schrank
külön mert külön loginja is van és ha unlokkoltál sf-ben akkor az sf-es alapcuccot tudod unlokkolni bf2-ben bonyolultnak bonyolult de nincs más <#nemtudom><#nyes>

Fenrir
valaki itt kérdezte elõttem de nem láttam rá választ:

amit kapok pontot SF-ben azt at alapjátékkal együtt számolja vagy külön?

A halál csupán a kezdet...

mámint nekem offline-nak mutattya(ez kimaradt<#lama>)

HUNForrest-Gump

hi!
mivan a magyar sf ranked serverrel?

HUNForrest-Gump

schrank
tudsz de csak tört szerveren ha visszaolvasol találhatsz egy tucatnyi IP-t de még egyszer mondom megvenni nem érdemes így ingyen el lehet vele bohóckodni de semmi több <#ejnye1><#papakacsint>

Hellótok én tegnap vettem meg a sima bf2-õt és azt szeretném megtudni,hogy tudok -e multizni a spec forcesal hogy ha cak a sima bf2-õm eredeti?
nekem ugy van, ho a bf2 dvd-s de mivel eddig az összes battlefield cd-m (a 2 is) ugyanott eltört(utólag rájöttem ho azmiatt a pattintós cd rögzítõ miatt van<#vigyor4>) ezért leszedtem a cd-s sf-et és azzal toltom mountolva, az eredeti dvd meg bent pihen a dobozba( csak a cd kulcsa kellett<#mf1>). és nekem hibátlanul megy...

HUNForrest-Gump

Danee
ez lol

schrank
nekem alcohol clone van hibátlan <#nemtudom>

Van valakinek CD verziós BF2, és SF-je ?
Mert azt írja az SF dobozon, hogy csak DVD-s verziójú BF2-vel kombatibilis.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

nem éri meg <#levele>

#680 <#eljen>

Beers
Inkább vegyél egy sima bf2-t!
Erre kiadnak egy rahedli modot,amivel lehet is játszani!
Ez a bf2sf csak parasztvakítás!(meg cash-ért vásárolható cheat)
A sima bf2 is pocsék,de legalább lesz rá 1-2 normális mod!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hysteria
ha megvan a sima bf2 eredetibe akko megéri :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Szevasztok! Van 8000 HUFom.. 12 éves vok! Szerintetek megérné megvenni a CDGalaxisrol? Véleményeket mondjatok lécci!

hy, rankedra mikor lehet bemenni tört játékkal? mert azt mondták hogy este. mikor letöltöttem akkor felengedett rankedokra, ez egy hete volt, de másnaptól már nem. ez miért van?

Hysteria
nekem sikerult

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

jo akko maj próbálom,ha maj betudok lépni... thx<#worship><#eplus2>

HUNForrest-Gump

HunnernesKonge
Fogd meg a mászókötelet, és dobd fel a ház tetejére, vedd fel (apapból "g") dobd fel úrja,vegg fel. Csináld ezt kb 10-12x és tuti megadja. Jah és ehhez a legtávolabbi, legvédettebb bázist válaszd. Ott nem zarget senki.<#vigyor><#ravasz1>
a bf2s.com on írnak egy olyan kitüntesérõl amit 10 db mászókötél dobásért lehet kapni. nekme ez enm megy. valakinek sikerült?

HUNForrest-Gump

Tetszik a játék. de nem veszem meg.
A másik meg: Eleve warez játékokról van a szó a forumban. Ezért kérdeztem, hogy van-e tört szerver.

Pontosan nem emléxem, nem figyeltem, mert el voltam foglalva az SF borítójával..
Valami 250.000HUF rémlik <#idiota>, de nem érdekelt mert azt vizslattam hogy teljesen ép-e még az SF csomagolása <#smile>
Viszont az 576 karkötõnek örült a munkatársnõm <#nevetes1>

-tRs-Landor

mohus
"karira lehet nyerni vele."

és miket?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

azért mert most kaptam meg a fizut.. <#alien>
viszont mert ott dolgozok az üzletházban mindig adnak vmit, de most csak erre futotta, nem kaptak semmi promót az sfhez õk sem.. :(
Jah, viszont kitöltöttem ott egy nyereményjátékos papírt is, karira lehet nyerni vele. <#miaz>

-tRs-Landor

mohus
elvbõl:)

tetszik a játék?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Miért lenne no warez? Nekem tört szerver IP kell.

mohus
EA ranked...

no warez!

Tört? IP?

mohus
van

van használhato magyar SF szerver?