Battlefield 2 : Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy egy supplybox volt mögötte, csak az számít találatnak ha az indikátor is villan a célkeresztben de mivel BF2 így bármi megtörténhet 😊

Háromtól feküdnie kell akárhol találod el.

Pharaoh
Van tört ranked SF szerver? Jó lenne unlockolni a fegyvereket.

Pharaoh
At is sokat számít hogy hol találod el.

Free
Lenne egy kérdésem.
Gondolom a PunkBustewr miatt Cheatrõl nem érdemes beszélgetni( most naív)
DE mi a különbség az ellenség tankja meg az enyém között???? az enyém 3 pánvél törõtõl kinyiffan ha benne ülök. ha m ásoknak a tankját lövöm találatot jelez meg minden de mégis vannak olyan szituk amikor 4 esetleg 5 páncél ököltõl sem szál el. gondoltam arra hogy javítja valaki közben sde sehol senki körülötte uav csak egy embert jelez.
Ötletek ? Ez valami BUG? vagy van valami spec hely ahol L kell talkálni azt a nyomorult tankot?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fejezd be a negatív kisugárzásokat schrank! <#ejnye1>

-tRs-Landor

schrank
hogy volna <#szomoru2>ez csak egy kieg letöltöd valahonnan azt az 1300MB-ot aztán kipróbálod tele van vele a padlás pénzért nem kell a kutyának se <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Danee

A Special Force-nak van demoja?Annak aki kiprobálná mielõt megveszi.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

énse úgy gondoltam hogy egyidõben!! olvasd már el!
nem vagyok én gondolat-olvasó <#wilting>
te kis hüjegyerek.. <#nevetes1>

-tRs-Landor

schrank
használjátok az egyikõtök akkontját 3 mûszakban ha meg az SF-rõl van szó akkor meg mit rágódsz rajta úgyse játszol vele <#mf2>

alberto 15
énse úgy gondoltam hogy egyidõben!! olvasd már el!
de már új accot is csinált, + odaadta a cdkulcsát is és ugyanúgy azt a szar cdkeyes hibát írja ki

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

ja.
csak nem egyidõben..

-tRs-Landor

alberto 15
2haver úgy csinálja 😊

gondolkozz már!
hogy a picsbe lehetne 1 kóddal ketten, párhuzamosan játszani?!
Egész Dél-Korea 1 kóddal tolná.. <#wow3>

-tRs-Landor

alberto 15
tudsz segíteni?

egyéb naív kérdés szombat reggel? <#wilting>

-tRs-Landor

alberto 15
miért nem tudunk 1ckulcsal 2en játszani? eredeti a cdkulcs. és a haverom most nem használja, és addíg odaadta, de ugyanúgy azt írja hogy hibás cdkulcs

NBem kezdek el, informatyikával foglalkozok, tudom nagyjából, mit tud a vasam ... inkább csak arra voltam kíváncsi, h másnál is akad-e. 1ébként 1re inkább úgy érzem, kalap szar ez az SF ... le akartak húzni még egy bõrt a gaméról és gyorsan szartak még pár pályát, meg fegyvert ... közben qrvára nem érdekelte õket, h a sötét pályák játszhatatlanok, egy csomó másik pályán meg általában a szövetségesek/kormánycsapatok iszonyatos helyzeti elõnnyel indulnak ... pl az ominózus anyahajóson is ...ennek a tetejébe meg csak õk használ6ják a kikódolt sf fegyvereket, a másik csapat nem ... viszont a sima BF kikódolásokat igen ... és a BF-ben meg szövetségesként szintén lehet az sf fegyókat használni, ami totálisan unfair azokkal szemben, akik nem vesznek SF-et ... áh, egy szar, logikátlan katyvasz az egész.
gyertek bfv-zni a muhahára! moost! 😄

-tRs-Landor

schrank
az egész bf2 arról szól hogy az USMC-nek kell ostromolni <#levele>

Fenrir
ez nálam is elõfordult, btw az a pálya ritka xar, rohadt oroszok úgyis mindig jönnek a Mi-35-tel és viszik az Apache-ot is, úgy már rohadt nehéz a külsõ pontokat befoglalni amikor 2 heli köröz a fejed fölött

<#levele>

A halál csupán a kezdet...

hm ez a játék sem érmeg 990 huf nál többet ahogy olvasom. ha eszt is áttudom matricázni mint az bf2 akkor megveszem akcios dvd filmnek 😛

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

braincruiser
én is észrvettem amit mondasz. nem is igazából belassulás hanem akadozik a játék. szerintem majd az elsõ patch-ben lesz hozzá gyógyszer.
egyébként nekem 3000+ AMD64, giga ram és alap 6800-assal high-ban tökéletesen fut. el ne kezd gépet vásárolni😊))

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

schrank
nem kel túlbecsülni a konfigodat a bf2 köztudottan hardverzabálló az sf meg állítólag mégjobban az <#szomoru2>mindenki döntse el mit akar játszani vagy gyönyörködni <#mf2>

Van egy pálya, ahol egy anyahajót kell a partról rohamozni ... ha a hajó gyomrában vagyok, totál belassul a gépem, ez normális? 3 gigás p4, Asus 6800 kis GT, 2 giga ram ... 64 fõs szerver.
schrank
van tank is 64-esen mert játszottam vele <#nezze>
még szép hogy felrobban az a gáz hogy bf2-ben berepül a raktárba a heli pedig be se fér <#levele>

Fenrir
vmi retek bmp van csak amit 1 at lövéssel le lehet nyomni, a Mi-35 is egy xar, megstukkolod a fák lombjait és már robbansz is

schrank
de SF-be több ilyen kis fos járgány van mert ott kurvakevés a páncélos <#papakacsint>

Az nem fog menni. Mert az Need For Speed szerver Battlefield II. módra.

schrank
szerinted ha lenne nem lenne a bannerba benne <#wilting>
rágjátok running fülét meg borgét is hogy az SG-t csinálják meg SF-re mert ugyis már unalmas <#szomoru2>

Sziasztok!

Adjatok légyszi tört szerver IP-t! Lehetöleg olyat, ahol magyarok is vannak. THx

uHs Gerzson
Olyan ritkán vagy fent msn-n mint a fehér holló mit vársz? <#mf2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Persze, én adom a kódot és még én is keresselek meg! <#mf1>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Majdkeres meg msn-n ha fent leszel <#circling>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Virtuális CD/DVD programmal lehet használni. Pl.: Daemon Tools

-tRs-Landor

már az albertó téma is lapos.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy mit kell tennem mdf és mds formátumú fájlokkal h meg tudjam nyitni?
schrank
nem ez a téma hanem az albertó skizofrénitására gyógymódot találni <#szomoru1><#nyes>

schrank
nem ez a téma hanem az albertó skizofrénitására gyógymódot találni <#szomoru1><#nyes>

át lehet húzni a bf2 topicba, már kicsit unalmas és lejárt téma a kieg fikázása
köszi<#wave>

-tRs-Landor

schrank
és minek kellett az az új login nehogy lerontsd azt a perfekt statodat amíg próbálgatod az sf-es gagyi cuccokat <#mf2>

alberto 15
csináltam egy jo_o3 nevû accot. annak nem volt unlockja sfbõl és akkor kértem meg maffiát hogy unlokkolja nekem. de úgy döntöttem hogy maradok az albertonál, annak már megvolt 3 sfes unlokkja. inkább figyelj 😊

Fenrir
az alap bf2 beállításommal rohadtul akadozik az sf, ennyivel jobb lenne vagy mi?

Fenrir
meghozta a postás és felraktam, meglessük hogy milyen

keress meg msnen a kulcsért <#hawaii>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Akkor majd közben kijátszom a kieget ha ideadod, csak azért hogy ne mondják rám én mindig a rendszer ellen vagyok <#mf2>

Jah! Sõt, ha a következõ kiegben lesz vállról indítható anti-air, akkor azt is megveszem! <#hehe>

-tRs-Landor

schrank
fpppp teeee lááááámi hát a saját fülemmel hallottam voip-on amikor nyaliztál a m@ffia gyereknek hogy odaadod a loginodat <#mf2>egyet bánok hogy nem írtam fel mert akkor csináltam volna neked olyan lejáratásoss játék modort hogy örökbannt kaptáál voólnaá <#hehe>

Danee
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>