1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • HELPer
    Nekem lenne egy kérdésem, miért van, az hogy a szerverlistában minden szerver elérhetetlen (piros színű), pedig elvileg a legújabb patch van fent hisz, már az SF is fennt van. Vagy rosszul gondolom?
  • HELPer
    nekem pl nem az van, de nekem sem ment fel... Eredetileg d:\játékok könyvtárba akartam feletenni, de már az SF nem akarta felmenni...

Hogyan telepítsük fel a BF2-SF?

Gondoltam egyet és eltávolítottam/uninstaláltam a BF2-öt.
    1, Feltelepítettem újra a a következő helyre: d:\Program Files\BF2
    2, Beraktam a BF2-SF lemezét és csodák-csodájára nem írt ki hiba üzit, és feltelepítődött.

Következtetésem: Az a lényeg, hogy olyan helyre telepítsd, ahol csak angol karaktereket tartalmaz a mappa neve
  • Lazlo
    de az én fióknevem Pumba nincs benne semmi gáz se ékezet stb. mondom annyi a problémám hogy elindítom feketeképernyő és kilép a winfosba pls van valami xtra indítási mod hozzá? valami hide program kell? SR-SD vagy melyik? vagy ha nem ez akkór mi lehet a probléma. pls help. marha kivi vok a játékra :) jah amúgy ha valainek bejön a bf2 viszont nem fut jól a gépén vagy tök mind1 szereti az ilyen stílusu gémeket akkor go ide: http://www.warrock.net/
  • schrank
    állítólag az szokott lenni a probléma hogy nem megengedett karaktert tartalmaz a windows-os fióknév vagy valami ilyesmi (ékezetes betűk, stb.)
  • Lazlo
    helper pls ha neked másolt verzió van mond el hogy tetted fel és hogy működik neked. mert nekem nem megy :(
  • HELPer
    Tudtok Battlefield 2 : Special Forces szerveret mondani?
  • Lazlo
    hát jól jönne 1 FAQ :S
  • Jancsik
    admin jogot nem is fogsz kapni. borg is csak moderátor. kérd tőle szépen
  • Hysteria
    nemkapok buzi borgtol admin jogot mitcsinaljak
  • schrank
    jó lenne ha csinálnál már valami FAQ-t a tanácsért esedezőknek vagy legalább nyomass nekik valami bf.hu-s linket vagy ilyesmi
  • Danee
    lol
  • Lazlo
    jó akkór mondom hogy tettem felmert látom nem sok midnenki tud segíteni. szoal. bf2 fent van rátettem a patch-et. bf2:sf és start. semmi hide program semmi. szoal ha igy csinálom igy kéne elindulnia. vagy ki hogy tette fel? nekem az is elég ha megmongyátok hogy tettétek fel és hogy indítottátokel :) előre is thx a helpet. bye all
  • schrank
    ezekszerint mégsem cool minden
  • Lazlo
    Szijasztok.

lenne 1 problémám ami az hogy megvan a bf2-sf. cd verzós. feltettem minden cool-ol ment. elindítom és elfeketedik a képernyő hogy indulna kattan a monitor hogy felbontást vált a játékhoz. aztán megint kattan hogy a felbontást a régire tegye és kilép a winfosba. persze végig fekete amikór kattan, semmi kép. előre is köszi a helpet. bye
  • matyi08
    mindegyik eredeti. a sima megvan teljesen, szóval úgy,hogy a dvd is, a sf-nak meg a könyve van meg.
  • Hysteria
    vagy a sima bf2 keye nem eredeti
  • Hysteria
    akko bizztos nem eredeti acd key :)
  • matyi08
    de windows újratelepítés után raktam fel, már telepítéskor az eredeti cdkeyt adtam meg neki. de mikor fel akarok lépni, akkor azt írja, hogy nem jó a cdkey
  • schrank
    de ő már egyszer felrakta a törtet és nem ismeri a kipucolós újra kód begépelős trükköt amit a MEOW tanított
  • Hysteria
    hat bazz schrank eredeti cd keyyel jatszhatsz ranked serveren mégha tort is a gamed...
  • schrank
    téged se az eszedért vettek fel a bf.hu -re ha ilyen egyszerű lenne senki nem használná az eredeti korongot
  • Hysteria
    felrakod a tort verziot az eredeti cd keyyel es jatszol
  • matyi08
    és hogy?
  • joebacsi
    igen :)
  • matyi08
    ismételten megkérdezem, hogyha tört gémem van, de van eredeti cdkey-em, akkor meg lehet valahogy csinálni, hogy tudjak játszani ranked servereken?
  • laco1221
    OK Köszi:) Sikerült:)
  • Jancsik
    hát nem :)
  • schrank
    de az sem tört mi
  • Jancsik
    A magyar 4es ranked sfes lett, lehet nyomulni rá
  • Jancsik
    tyűha lehetek a barátod?
  • Hysteria
    hát jancsik a pofádat befogod.... mert 2.1 a score per minutem és a k/d ratio is 1.3
  • DummyBoy
    Én azért nem szeretem a helit, mert gyalogkakukkként leszedhetetlen ... emiatt mindenki egymást ölte értük ... haverokkal lanpartyn helizek, de Neten nem szoktam ... úgysem érek oda, ráadásul én a földi részét jobban csípem a game-nak ... a Heli a Viatnamban volt a legjobb :) Bömbölt belőlle a Valkűrök indulója aztán lehetett csapatni ... kevés olyan hangulatos dolog van :)
  • Jancsik
    én csak néha helizek, de akkor sok freget szedek
  • DummyBoy
    Ok, BF2 topicban írtam ... de volt 2-3 lámagyerek nagyon felhúztak ...

De ha csak kempelni lehet a helivel akkor miért azzal mentek?
  • Ahhoj
    biztos én vagyok a hülye hogy ilyen feltételezéssel élek, de esetleg marad védeni? :|
  • Jancsik
    iron gatoron csak kempelni lehet, mivel a heli csak 2bázist tud foglalni, és ha azok megvannak?
  • Jancsik
    nem. helivel csak 45 volt, aztán kirúgtak, visszamentem folytattam és gyalogosként tuningoltam fel 71re
  • Pharaoh
    Azokat nem összeilleszteni, hanem kicsomagolni kell
  • DummyBoy
    A lényeget kifelejtettem ... nekem lett egy bíbor szivem a végére, de Amcsik nyertek ... volt vagy 5-10 killem ... az enemy 2-3 kemperének meg 40-50 killje ...

Ki a jobb játékos ezen esetekben?
  • DummyBoy
    Én a múltkor pont az ellenkezőjét tapasztaltam ...

Iron Gator: 2 MEC kopterláma semmi mást nem csinált csak kempelte a hajón lévő kijáratokat + egy APC is odaúszott ... Ő is a kijáratokat lőtte ...

Szóltak nekik aztán kick ... Helivel lett 71 killed?