1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#922 "az ember addig él amíg remél" -
#921 Ahamm, köszi, akkor hagyom a francba, nincs kedvem vele szenvedni.Csak gondoltam ha megy akkor felugrok unlockolni pár csittes fegyvert. -
#920 ha szerencséd van és kifogtál a megjelenéskor egy jó kulcsot de ha most próbálod először akkor felejtsd el -
#919 Hello, tört sf-el fel lehet menni magyar rankedra? -
#918 Megkaptam karácsonyra a játékot, de még nem próbáltam ki, mert januárban jön a rendes alaplapom, ez az ideiglenes meg csak 4×-es AGP-t támogat, de az is le van tiltva. Kérdés: hol lehet engedélyezni az AGP-t (ha csak 4×-es is), ha a BIOS-ban nem találom? (Konfig az aláírásban) -
Belucz #917 hello emberek!Mindig kilép a játék az induláskor meg vmi buzi patchot rak fel telepítéskor mit tegyek?
catalyst 5. 13 asom van és radeon 9600 Xtém -
#916 te meg ha inkább feltolnád a zarcod téesre, akkor cypher megoldaná a problémádat, mert neki valamiért működik az sf teljesen jól (és neki tőlem van a kulcsa :)) -
#915 neked is csak azt tudom javasolni, hogyha a házad előtt megáll egy fekete, lesötétített autó, és kiszáll belőle egy Vasilij-ként bemutatkozó emberke, ne izgulj, ő egész biztosan csak az új postás :) -
#914 na majd meglátod az enyémet :) hamarosan kész :D -
#913 ha nemjo akko irj privit -
#912 szedd le a gamet torold ki a registrybol aa kieget is meg a simat is
rakd fel ujra mind2ot a saját cd keyevel -
#911 huhh, persze, időm mint a tenger...... -
#910 ennyi időd van, hogy ilyeneket alkotsz ? :D -
#909 thx, igyekeztem, rá is ment egy teljes nap, mire kész lett -
#908 most látom mien szép karácsonyi logo-d van :D grat! -
#907 newl, látom neked is jobban megy az ivás mint az sf telepítés :))) -
#906 kérdezd hisztist ő a nagyokos -
Kockásfülűnyúl #905 valaki tudja miért csinálja ezt? -
Kockásfülűnyúl #904 NEMÉRTEEEEEM -
Kockásfülűnyúl #903 úgynézem a regeditben hogy az 1.12 a bf2-höz is és a sf-hez is ugyanazt a cdkulcsot írja -
Kockásfülűnyúl #902 felrakom a sf-et aztán a 1.12-t elindítom és aztírja hogy nemvalid a cdkey -
Kockásfülűnyúl #901 nemdzsótól van:( -
#900 joe átvert -
#899 jaa :P -
haxoror #898 Ha joe-tól vetted akkor nem lepődj meg hogy nem valid a kulcs -
#897 joebacsi nemerdekel a velemenyed de annyit tudok h teged utallak :) -
Kockásfülűnyúl #896 felakartalak hívni de így isjó köszi:) -
#895 Fel kell peccelni 1.12-re vagy mi a tökre, az majd jól lekódolja a CDkulcsod, hogy megegyék a szerverek. Ha nem megy alapból, akkor peccset elindít, alttab wincommander, tempben peccset megkeres, cdkeyfaszomtuggyamianeve.exe elindít, peccsablak bezár, örül.
Csináltam 5% FAQ-t, lehetek házigazda? -
Kockásfülűnyúl #894 nemvolt -
#893 mert előtte fenn volt a tört, ez a baj -
Kockásfülűnyúl #892 háj ól
nagyazénbajom, miszerint: megvettem a sf-t és feltelepítettem és aztírja ki hogy nem valid a cdkulcsom amikor konnektálni akarok
MIÉRT????
PLZ. SEGÍTSETEK!!!!!! -
#891 ... -
#890 összedobok egy faq-t lehetek házigazda? -
#889 jahogy így állunk...
amíg ilyen hataloméhes kötsög vagy, ne is álmodj róla, még ha fizetnél is érte, akkor se lennél házigizda, ne izgulj
látom semmit nem változtál azóta, mióta kidobtalak bf.hu csatiról, mert elkezdtél minden faszságot csinálni, miután nem kaptál elsőre oppot... -
haxoror #888 Komolyan látsz rá esélyt hogy belátható időn belül házigazda jogot fogsz kapni?
(úgy értem kevesebb mint 8-10 év) -
#887 me addig nemvagyok hajlando megcsinalni ameg nemkapok hazigazda jogot meg bekell tenni a cimhez a bannert -
#886 hála a jóistennek :)
amúgy miért kéne faq csináláshoz admin jog? -
Lazlo #885 helper. köszi hogys egítettél a gáz azvolt hogy nem töröltem le a bf2 mielött feltettem frissen az sf-et.......hát mint ne mongyak:D EA...bácsinak....annyi pénzük van hogy vasvillával hánnyák a padláson a helikopter garázs mellet és arra nincs idelyük hogy valami elfogadható bugmentes gémet összedobjanak :) remek.na mind1. jáccotam vele 30 percet és le is törlöm nem teccik :S hiába fut fullon akkórse teccik. na kenyér -
#884 -
#883 házigazda jogra gondoltam szépen kértem de aztmondta felejtsem L