44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#4808 Gyorben volt? -
#4807 Egy alap Mustang 3,5M forint, egy alap Shelby GT 500-as pedig 7,4M forint - a tengerentúlon.
A KR ha jól tudom 30M, de ebben nem vagyok biztos. -
#4806 Szerintem sokkal szebb ez az "eredeti" Shelby! Szebb a lökös, az a krom hűtőrács se tetszik, meg a plusz lámpák! Én sokkal jobban szeretem az egyszerű, letisztultságot, mint az ilyen "Boombasstik tuningos" kinézetet! 50misi meg nevetséges ár érte sztem, abból már sokkal ”igényesebb” autókat lehet venni, főleg ha azt nézzük, hogy egy alap mustang max 10misi (mi ezen +40misi, 5x ár, mire fel?!) -
#4805 Gondolom észrevetted hogy nem gyári. Még a Gt 500 KR (08-as model a KR, alsó képed az) na még neki sincs oldalt a (dupla)kipuff. És igen képen nem nagy szám, de élőben sokkot kapnál szerintem.(én kaptam, jó hát nálam a shelby az első helyen)
Alapbol 50milla környékén mozog (kr-ből 2300 db készült, csak tervek voltak mikor már értékesítették az összeset) Valahogy jobban meghat mint egy "szaros" ferrari.
Egyébként birom hogy itt nyelvöltögetös szmájlikal fikázod, csak hogy neked legyen igazad. -
#4804 Hát, ha ez Shelby, akkor nagyon ronda sztem!
Így kéne kinéznie egy Shelby-nek!!!!
-
#4803 :D -
#4802 :) aha
bocs tényleg csk az utcán látottak érvényesek...
nagy a fogyasztása
benzin pedig drága
nem viszem az utcára
gyenge vagyok ki nem tolom
de ha kondizom kibirom
:)
ha udvaromba fog állni egy ilyen akkor szolok, meghajthatod :) -
#4801 kimentél az udvarotokba lefotózni :) xD -
#4800 997 -
#4799 #4485 ezek környékén írtam a Shelby-ről.... képet nemtudtam mutatni igy senki se hitte el...
na itt vannaka a képek
-
Szabi1991 #4798 így képen "nem nagy szám", de élőben nagyon jól néz ki :)
párszor már láttam,most végre képet is tudtam csinálni...
-
-
#4796 Nekem ez jutott mára egy SEAT Leon.
-
#4795 MEglepően sok Mustang szaladozik...
Clio V6 kéne! -
#4794 Szombaton még a sok kocsihoz láttam később egy Lotus Elise-t is: (111 R)
Vasárnap Szolnokon láttam egy Clio V6-ot! Látta, hogy fotózom, ezért nagyon gyorsan indult el és driftelt a kanyarban! :) Nehéz az ilyen kocsival rendesen keresztbe csúszni, mert rövid a tengelytávja és hátul-középen van a motor!
Vasárnap akadt még egy Mustang GT a Keletinél:
-
#4793 a rendőrök is emberek, csak gecibbek mint az átlag XD -
#4792 Tegnap láttam a Ferrari szalonnál a lámpánál elindulni egy motoros rendőrt egykeréken.
Szép példát mutat... -
#4791 kaptyátok be.:D -
#4790 szép zöld lököse van az Ikarusnak XD -
#4789 Ikarust kell nézni,vagy a Berlingot? Esetleg a Twingot? -
#4788 -
#4787 Békés citybe is láttam eggyet,igaz az levan pusztulva rendesen -
#4786 Az az UAZ-t már láttam én is egy párszor. Fasza kis gép :) -
#4785 Én ismerek egy srácot akinek zöld Fuegoja van:). -
#4784 Pénteken egy ezüst színű Ferrari 360 Modena, ma ZÖLD színű porsche carrera 911 :OO -
-
#4782 csak ha van benneXD -
#4781 Tegnap láttam ezt a csodát.Az az érdkes benne,hogy még nem láttam sohase Renault Fuegót:)
-
#4780 -
#4779 yoo...:D ha fent a tető akkor 1értelmű hogy légkondi...:D -
#4778 nem akartak napszúrást kapni, am én is ezt mondtam neki MSN-en:D -
#4777 Biztos légkondit benyomták.A dugóba nincs menetszél -
#4776 én tuti lehúztam volna a tetőt! Respect Marci -
Szabi1991 #4775 azért a belvárosban elég gyakoriak a 20 milla fölötti autók...
digitális fényképezőgéppel meg nem fogok rohangálni az utcán -.- -
#4774 Hát ha csak ennyiből állna! Szerencs is kell, egy jó gép (lassan az is meglesz), kitartás (ma is órákig álltam a napon) és sok külföldi, akik idehozzák kocsijukat, mert nem sok magar exotic van... szóval nem olyan egyszerű a dolog! -
#4773 meg mondhatnám, hogy lesd hogy merre járok, de nem teszem -
Szabi1991 #4772 könnyű a recept, Bp leggazdagabb, és legforgalmasabb helyén legyél egész nap :DDD -
#4771 -
#4770 na jól van
ezt lehetetlen űberelni
taníts mester xD -
#4769 Az csak most jelent meg Magyarországon, nem hiszem, hogy eladó, viszont a Lambot már régóta hirdetik! Érdekes, hogy a JOZSI-4 is eladó, szal vehetek mellé szintén fekete Murcit is!