Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
dé hóól

respect to the man in the ice cream van

elsõsorban melegLujónak ajánlom

"Amerikai autók találkozója lesz szeptember 8-án (vasárnap) reggel 9-tõl este 20 óráig. Részletek: 300 benzinfaló gépszörny, a leghangosabb V8, Alpet Monster Truck, autótaposás, gumifüstölés, szexi autómosás."

bulba
Uhh, ez cefetjól néz ki<#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

http://www.hellring.com/

Effe88
😄😄
velem még egyszer nem fordult elõ😄😄
sõt még a sárga jelzõ se villant ki soha😄😄

cement
olyan mar nekem is volt h a benzinkutra bealltam es akkor fogyott ki de koppra. es az a kutfej ahova bealltam nem uzemelt ugyhogy at kellett tolnom egy masikhoz😄

Stig95
aha ja 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

w77d
rohaggyále én nem vagyok buzi XD

Stig95
A szõke picsák meg a melegek! 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

w77d
lófaszt nem, haver holnap reggel jön kannával XD

gagax
Hát te jó ég 😄 idõtlen idõk óta figyelem a topikot 😄 Veled mindig van valami vazze 😄

A "leálltam a garázsba" szövegbõl következtetek arra hogy nehéz lesz feltolni a garázsból :'D De nem baj nem árt a mozgás senkinek 😄Remélem nem akarod megtankolni a garázsba😄 mert az nem poén 😄

w77d
hábammeg mondom majd holnap reggel melóba menet tankolok, biztos van még benne annyi.. nem vót XXD

Effe88
súlyos eset vagy😄😄
ki fogyott a benzin😄😄atya ég, ilyet a szõke picsák szokta csinálni max😄😄
de te még náluk is hülyébb vagy!!!😄

w77d
Ez mekkora bammeg, pont hazaértem, leálltam a garázsba, elkezdett már lefelé rángatni, kifogyott a benzin XD helyretoltam szépen és jó lesz az ott, legalább ma tuti nem lopják el XD

Magnumrolcsi
2nap alatt kész le fel szereléssel.
#39451, vagy bérelj egy autót.

Willi Betz
Kábelkötözõ és ragasztó szalag a barátod. XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
leszedni le lehet, nem ez a lényeg, csak nélküle közlekedni nem tudok, mert ott lifegne 4 féle lámpa kiszerelése a szabadban...

Magnumrolcsi
Lelehet azt szedni, ahol dolgoztam korábban ott minden lökhárítót leszedtek a javításhoz, kisebbekhez is minimum meglett bontva. Jó párat javítottam. Kókányóljátok össze...., majd felszakad a lakk. 😄 Akkor már tuti egyedi autód lesz, festeni ha nem is, de lakkozni viszont fullra kéne.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Totti5
Van... kiállsz BPn az út mellé és percenként megy el min. kettõ 10-15 millás BMW, Merci. Nagyon sokaknak k jól megy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bérelj egy suzukit, 3000/nap....Óbudán van egy cég 😄DDDDD

de majd kérünk fotót róla 😄

Yoda001
most hajnalban az Oktogonon szintén egy ilyen mászott el... úgy néz ki az embereknek van fölösleges 50 milliójuk...

http://9gag.com/gag/5135249

szabii98
sõt, ha már rendelsz újat, szóljá má nekik hogy még nekik kéne fizetni hogy ilyen elõfordulhat, hogy behorpad

I met God. She's black

w77d
igazad lehet XD

szabii98
rendelj újat, miaz neked
ezt meg dobd ki

I met God. She's black

w77d
basszátokmeg XD

Effe88
gyalogolj
úgy is dagadt vagy

bboyatty
BKV?<#papakacsint>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

w77d
ez mind egy elem hogy rohadjanak le...

w77d
basszus most vettük észre a szerelõvel, hogy nem vehetjük le a lököst a fényezés és javítás idejére, mert azon van az index is meg még jópár más cucc, ráadásul a hûtõrácsot is magába foglalja... azt akartam, hogy addig ne kelljen otthagyni a kocsit, mert mászkálós hetem lesz :S

nem tudtok autókölcsönzõt elfogadható áron?

szabod
meg a TEZSO elõtt az Avalanche, jó pár éve már. 😊

Mente et Malleo

BenedekFeco
Azé' az ciki, amikor kifogy a benzin...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

videobaby

kis cukiság. vannak képességei.
http://www.youtube.com/watch?v=7fvzRDgIMK4

és egy ilyen jóság álldogál az egyik kínai bolt elõtt a tulaját várva.

Magnumrolcsi

szabii98
ajj istenem 😄 szegény szabi, meg a többiek akik próbálnának a képekkel foglalkozni, de melletted....a topik 60%-a belõled áll XD

I met God. She's black

w77d
uhh bammeg de mocskosul szarul vagyok XD neeem a kocsi maradt itthon. Viszont 2-kor úgy basztak ki minket a Puskás Stadionból, mint macskát szarni XD

Totti5
Nagy volt a péntek esti buli és most tolatva akartál beállni s lezúztad a tragacs seggét?😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BenedekFeco

Adaaam
"mindmeghalunk"

everything's better with music

w77d
úú gyerekek ma olyan emberek jelentkeztek be hozzám, hogy tuti gecirészeg leszek, ezért elõre elnézést kérek mindenért XD

Adaaam
Fekete sls mercit szlovák xyxyx rendszámmal, valamit egy szürke ferrari californiát, mindkettõt a váci úton... csak hogy on topic is legyen.

everything's better with music

Willi Betz
Ízlés dolga,ha valaki szeret a bráner rossz végén lenni. 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
ketlem. a melegeknek (nehez beismerni, de) altalaban van izlesuk ^^

Effe88
jó de õ más mint mi😄😄
õ melegD😄😄:

cement
akkor vehetne egy normalis autot ketto szar helyett 😛

Effe88
van pénze ne aggódjD😄:

LeWyTy
Nem is akartam<#beka3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
eldöntöttem, hogy nem törõdök veled bibbibeeee <#beka2><#beka3><#beka3>

w77d
nem adom el, mert KITT-el nem szabad minden nap melóba járni 😄

pont olyan buzis vagy mint a dévidmellszõrhesszelhoff