Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
anti hero
:) Semmi okosság :P
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Szerintem nem lenne gond a kocsival, tele van zsír új alkatrészekkel. A hétvégén elmegyek megnézni. Egy ilyennek a kötelezõje és az adója hogy alakul? azért jóval kevesebb a caddi-nél gondolom...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
most meg már ilyen omega-saab-cts romhalmazokat gyártanak😄😄😄
(nem a buszra, Suzukira és egyéb dolgokra gondolok 😄)

Mente et Malleo
http://9gag.com/gag/5135249
Jó ez! Ma láttam egyet sárgában...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
õt is sseggberakják majd a hûvösön?!! <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerintem ivott egy fél sört max.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Meg rugalmatlan is, akkor már inkább a caddy.
Igen vezettem ilyen 150-rõl elég komótosan gyorsul fel, egy sima 3.0 v6 dízel megelõzte 240 lóval...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!