44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40361 gyerekek marha jó ez a havas út, állandóan megy keresztbe a caddi XXD -
#40360 ja azt nem tudtam. 4-5 eve nagybatyamat romaban ramoltak igy ki, egy berelt mercedes vianoval leparkoltak valahol, es mikor visszamentek minden ugyanugy volt, es csak este vette eszre h hianyzik a fenykepezogepe meg egy az osszes zsetonja. -
#40359 ha úgytörték fel mint múltkor (notivel, ajtózárásnál elkapják a központi zár kódját, majd simán kinyitják), akkor nincs ablaktörés se :) -
#40358 apad jobban jar ha be se zarja a kocsit, es akkor legalabb az ablakbetores arat megsporolja legkozelebb nem? en ezert nem hordok magamnal 10ezernel tobbet, mindenhol lehet mar kartyaval fizetni -
#40357 fasz XXD -
#40356 te akarod először megdugni mi? Ha már bekerül a böribe mások simán beelőznek, még a szabadulására vársz :D -
#40355 szólsz, ha megvannak? :D
hátha a bátyám kocsiját is ők pakolták ki... -
#40354 hát azért nagy értékre elkövetett lopás+halmazatba rongálás (vagy nem XD nem vagyok jogászXd)
mindegy
3-4 évet simán lehet kapni ilyenért
-
#40353 az sajna Mo-n nem is sokat ér, ha megtalálják a rendőrök, itt nem büntetést kapnak az emberek, még ha gyilkolnak azért sem -
#40352 kamerán látszik hogy követték -
#40351 meglesz ez, szép tiszta képünk van a pofájáról.. mondjuk nem a rendőrség fogja először megtalálni az is biztos -
#40350 azért az is durva, hogy 5p alatt ez történik.. elég esélyes hogy valaki figyeli... -
#40349 figyelj
nincs ilyen, hogy 5 perc, egyszerűen semmit nem lehet egy pillanatra se bent hagyni a kocsiban
ez van
ezt megkéne már tanulni
de azért remélem megfogjátok;) -
#40348 ugyan azzal igen -
#40347 addig hagyta bent a cuccait a csomagtartóban, amíg 5 percre felvitte nagymamámhoz a piacon vásárolt cuccokat..
de mondjuk rábaszik, mert van arcképünk a szarfaszúról ;) -
#40346 ki hagy ilyesmiket a kocsiban?
Nomindegy, másik kérdés, ugyanazzal a módszerrel mint korábban? -
#40345 nem számít van pénz
amúgy meg aki ennyire hülye, hogy kocsiban tartja a cuccait, hát istenem...
én még aprót se tartok bent
még azért is képesek bekúrni az ablakot -
#40344 reggel megint kirámolták a fater kocsiját... jelentős mennyiségű pénzt és egy Ipadot vittek el :S -
#40343 Igen ezt tudom. (autókereskedőkből) csak én nem nyúlok hozzá, fater meg nem viszi el a szerelőhöz ezért:) Amúgy nem értem miért, mert nem lenne nagy cucc szerintem sem. -
#40342 Le kell venni a kormányt,egyenesbe állítani a kereket és úgy visszarakni. -
#40341 Nem húz semerre de engem is idegesít. Tesómnak is mondom, azt mondja: nem mindegy neked hogy áll a kormány, az utad nézd. Hát mondom baszod. Bár észrevettem, hogy gyorsulásnál nem mindig érzi a kanyarodást. -
#40338 Ha nem húz semerre, csak nincs középállás akk szarni bele:D Bár engem idegesítene kurvára:] -
#40337 Miért kellet megszakitani a sort?:)) Olyan szép volt. -
#40336 ti mind melegek vagytok és így fejezitek ki tetszéseteket, és hogy sunáznátok lujót? :DDD -
#40335 -
#40334 -
#40333 -
#40332 -
öregember #40331 sanszos, h meleg vagy :DDD -
#40330 sanszos :D -
#40329 jah, meg a szomszédja mellett lakik, fogadjunk! -
#40328 Na jó de ez akkor is egy olyan érzés, hogy mert neki ferkája van szarik minden szabályra. Rá is vonatkoznak az előírások, ő is pinából bújt elő és a föld alá kerül majd legvégül... -
#40327 ha lenne rajta rendszám, akkor is 90% hogy osztrák lenne.. szóval pont ugyanúgy nem menne vele senki-semmire :D -
#40326 kötelező a rendszám. azért kérdezte, ha nem esett volna le:) -
#40325 jogos -
#40324 megyek gyors leszerelem az astráról is, kit zavar az, ha nincs rajta? :D -
#40323 Erre az autóra bűn rendszámot tenni...mit zavar téged ha nincs rajta?! :S -
#40322 Olyan cool hogy nem kell rá rendszám. Ahogy elnézem inkább pályaautónak használhatják, nem járhatnak vele annyit utcán gondjuk legyen belőle... :) -
#40321 rendszám? Miafasznak.... -