44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40444 hol lehet rendelni? :D -
#40443 ilyen kéne neked is :D
-
#40442 az enyemben most abs sincs, es mennyivel jobb igy! 1 honapja levittem apamekhoz mert kerekcsapagyat kellet cserelni benne (490e kmes a kocsi), de eleg nehezen tudtak szetszedni a kerekagyat, kis kalapalast igenyelt, es a szerelo lezuzta az abs szenzort veletlen :D de mint mondtam nem banom:) -
#40441 esp-vel meg nincs benne poén XD -
#40440 persze h riszalja ha kikapcsolod az espt:D -
#40439 van, de azzal is riszálja a kurva a seggét XD -
#40438 Nincs annak a váltóján téli program? -
#40437 munkaba jovet tobb WRX-et lattam mint valaha, valoszinu mindenki elovette az idojarashoz legalkalmasabb jarmuvet :) ilyenkor nincs annal nagyobb fun. na majd 2 het mulva megyek ausztriaba sielni, lesz ott majd mokazas:D -
#40436 akkor képzelj el engem a Cadivel XD többet mentem keresztbe mint egyenesen :D -
#40435 Nem baj,legalább lehetett keresztbe autózni. :D Volt is pár vakmerő hülye,akik próbálkoztak. Személy szerint egy ML Mercivel találkoztam,aki úgy kanyarodott be mintha tök száraz lenne az út... Gyalogosokról meg ne is beszéljünk,össze-vissza keresztül az úttesten,simán leugrik a közeledő autó elé,az már nem jut el az agyáig,hogy én meg nem tudok megállni. Taposhatom én a féket két lábbal,akkor sem. -
#40434 picsaba akkor parkolhattam volna kozelebb az irodahoz. -
#40433 igen -
#40432 ingyenes ma a parkolas?????? -
#40431 Azért volt ez a helyzet, mert be kell látni, hogy lehetetlen feladat. Ha a reggeli csúcsban jön be a szarás, akkor azt már megbaszta az ég. Egyébként pont ezért jelentették be tegnap, hogy ingyenes a BKV és a parkolás, hogy ma ne legyen csúcs, erre még többen indultak el kocsival. -
#40430 persze. lehet köpködni, hogy még az út sincs letolva.
csak az a vicc, hogy bárki is volt a "góré", mindig ez volt a helyzet -
#40429 en most jottem be meloba, obudan es a rozsadombon tok jo a helyzet, a fontosabb utak tokeletesen jarhatoak. azt meg nem varhatja el az ember hogy minden kis keskeny utca homentes legyen ennyi ido alatt. -
#40428 az a baj, hogy ebben az országban ez is politika már... ilyenkor hirtelen felébred a másik érdekképviselet és indul az akciózás. Gusztustalan. -
#40427 A média hülyeséget beszél, ez köztudott.
A buszok meg alig alig járnak, ezért is háborodás van, miközben ma ingyé van.
Nem értem miért kell ezen amúgy meglepődni, minden télen ez van országszerte. -
#40426 jah és bocsi ha ezzel megsértettelek, de ez megy ma nagyban és az embernek a fasza kivan -
#40425 amúgy azért volt ma szopás, mert az autósok nem engedték el a célgépeket, a kora reggeli elősózás pedig ilyen mennyiségnél szart sem ér. Nem is szoktak elősózni, de most hátha alapon megpróbálták, hogy ne hőbörögjenek az okos mindenhez értő emberek, de ez kivédhetetlen.
Idézek a médiából: "Vasárnap délután hat órakor kezdte meg 67 sószóró gépkocsi a fővárosi utak elő síkosság mentesítését, de a leszórt anyagot betakarta a hó"
Azaz ekkora hirtelen mennyiség esetén ha nagy a forgalom nem lehet mit kezdeni, vagy kivárja mindenki a sorát, vagy megoldja villamossal, mertóval és gyalog... -
#40424 a tipikus átlag paraszt hozzáállása... a topicomban leírtam mi a helyzet -
#40423 weed szólj már apádnak, hogy küldje ki azokat a k*rva hókotrókat az utakra
mer különben picsán lesz rúgvaD:D: -
#40422 ez a képXDXD
tökéletesen jellemzi weedetXD -
#40421 az az igazi, meg amikor a fűben heverésző fémtárgyak kettévágják a gumit XXD -
#40420 Jajj,hát isten éltessen,te cickány! :DDD -
öregember #40419 háttérbe dobhattál volna neki egy szivárvány zászlót :D -
miki30246 #40418 És ahhoz minek hó?
Forgasd meg füvön -
#40417 -
#40416 na mostmá szopjatokle sneciek XD -
öregember #40415 Lujóóóóóó
-
#40414 -
#40413 nem én vótam XD -
öregember #40412 múltkor capella előtt állt a kocsid.... felléptél vagy csak buliztál ? XDDD -
#40411 nem vagyok buzi, csak jelenleg ilyen buzisárga ing van rajtam, mert ez volt csak kivasalva XXXD -
öregember #40410 (te kis huncut) -
öregember #40409 na, végre felvállaltad másságod :D -
#40408 én is szeretlek te kis cuncimókus XXD -
öregember #40407 Des-nél a pont
apádnak is meg neked is nem adnék mást, csak legfeljebb egy lepukkant lada samara-t
vagy egy elsőgenerációs suzuki stiftet -
#40406 mostmá szopjatokle én egy becsületes jómunkásember vagyok XD -
#40405 Munkába?
Életedben nem dolgoztál összesen 5 percet