Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
én már csak egy ilyen kamubetyár vagyok na, így születtem, így is fogok megdögleni...
lol
Nem szondáztattak meg?
Charade GTti
Amúgy nem ismertem el a szabálysértést papíron. Valszeg majd behívnak a bíróságra. Kurva élet bilincsbe vernek és megtosszák a seggem... nem akarok a következõ Zsanett lenni XD
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
46. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályait megszegi és ezzel másnak vagy másoknak életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki vagy könnyû testi sértést okoz,
százezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésében meghatározott szabálysértés miatt a szabálysértési hatóság jármûvezetéstõl eltiltást alkalmazhat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
kitöltötték a papírokat és feljelentést tettek :/ Lancer EVO-s haver nem hitte, hogy meg merem csinálni. A pillanat már megérte XD amúgy apropo mire számíthatok? pénzbírság? bíróságra járás? a jogsielvételt nem említette a fakabát...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
All hail the double x!
most nem azért, de hásszelhoff meg te, vlahogy nem azonos kategóriában vagytok 😄DDDDDD
najó, a szõr lehet nálad is megvan<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."