Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
maffia gép?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bboyatty
Azt sem tudja mire jó.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Effe88
fáj az igazság mi😄😄😄:
neked amúgy ez kéne!!!

lábbal hajtanád mint a frédy és bénibenD:😄😄

w77d
úúúgy megbaszlak de úúúgy

Effe88
omega😄😄

Effe88
opel c 3.2 az inkább<#mf1>ugye weed??😄😄😄

w77d
nem jogsival megy a verda XD

bboyatty
Ha elveszik a jogsid passzold át a verdát nekem, jó kezekben lesz megígérem. Sírni fog mikor vissza kell majd menjen hozzád.😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

w77d
õ Cadillac-et kamuzott magának, én meg vettem XD kis különbség...

bboyatty
Cadillac stimmel. XD

w77d
na haggyá vele békében XXD õ tényleg egy orbitális kamubetyár XXD Cadillac mi? 😄D

Stig95
Pepsi Twist <#eplus2>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

w77d
hát persze hogy kamuzok testvérem XD bár nem látom értelmét de kamuzok... mint ahogy kamuztam azt, hogy megtörtem a verdát, sõt gyorsan photoshoppoltam egy képet is XD
én már csak egy ilyen kamubetyár vagyok na, így születtem, így is fogok megdögleni...

bboyatty
Szerintem kamuzol. Habár te vagy olyan hülye... de akkor sem hiszem.<#idiota>

w77d
dehogynem

desigo
Ez volt az elsõ igazán sikeres gumifüstölés és pont a rendõrök elõtt sikerült ez bemutatni.
lol
Nem szondáztattak meg?
majd akkor is fülig ér ha a sitten kitágítanak....az eddiginél is jobban 😄DDDD

w77d
pedig én csak élek, semmi több XD

w77d
megnõsülök? XXXXD

Effe88
weed egyszer nagyon rá fogsz baszni.......nem kívánom de már lassan tuti lesz vmi veled

De figyelgetem már egy ideje a topikot és úgy veszem észre, hogy 70%-ban õ van porondon😄 Nem tudom hogy direkt csinálja, de vele mindig történik valami XD

TaRka0107
Szerintem már a bírság fizetés nála már hobbi!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ember!! Te nem vagy százas az biztos!😄😄😄

w77d
látták, de nem rajtam röhögtek, hanem a fulladozó zsarukon XD bekapcsolta a szirénát a sün, de nem volt szívem akkor még elvenni a gázt, olyan kurva jól sikerült a mutatvány. Gyakorlatilag ez volt az elsõ igazán sikeres látványos nagy füstös burnout-om, fülig ért a szám XD

Smicy2
Remélem sokan látták és jól kiröhögtek amikor megállítottak a rendõrök. <#nevetes1>

Charade GTti

TaRka0107
Nem mind1, már az vagy<#eplus2><#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

w77d
rohaggyále öregember XD

Amúgy nem ismertem el a szabálysértést papíron. Valszeg majd behívnak a bíróságra. Kurva élet bilincsbe vernek és megtosszák a seggem... nem akarok a következõ Zsanett lenni XD

...és akkor a környezetszennyezésrõl nem is beszéltem még... 😄DDD

(már az közveszélyes, ha kilép a lakásból...) :Ð

ne felejtsd el, a Lujóról van szó.......!!!!!!!444

Falkon
Ártalmas az egészségre a gumifüst.... 😄DDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

"testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki"

befosnék ha kapnál 3 hónap jogsimentességet 😄DDDDDDDDDDDDDDD

A közúti közlekedés rendjének megzavarása (Szabálysértési alakzata)

46. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályait megszegi és ezzel másnak vagy másoknak életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki vagy könnyû testi sértést okoz,

százezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésében meghatározott szabálysértés miatt a szabálysértési hatóság jármûvezetéstõl eltiltást alkalmazhat.

kifli
amcsiból (fejbõl ne tudom melyik államból) az adataid elküldésével tudsz amerikai jogsit szerezni. Ha azt adod oda a rendõrnek, nemtudja elvenni., meg igazából nem tud mitkezdeni vele. Se büntetõpontok, se jogsielvétel, és még a sunák elõtt is vagánykodhatsz egy usa jogsival 😄D
Attila8805
XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

w77d
szerintetek az tényleg közúti veszélyeztetés és a közlekedési szabályok jelentõs mértékû áthágása, ha úgy indulok a lámpánál, hogy közben gumit égetek? nem gyorsultam, csak hát a rendõr octáviából nem láttak ki a manákok és majd megfulladtak a füsttõl...
kitöltötték a papírokat és feljelentést tettek :/ Lancer EVO-s haver nem hitte, hogy meg merem csinálni. A pillanat már megérte XD amúgy apropo mire számíthatok? pénzbírság? bíróságra járás? a jogsielvételt nem említette a fakabát...

Effe88
egyetértek!
bár nekem a csúcs ferrari az F-40😊

w77d
gyerekek kövezzetek meg, de nekem ez jobban Ferrari, mint mondjuk egy 458 vagy egy 599....

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pxxl
hagy a picsába kit-et. erre gyúrjál rá bazz

All hail the double x!

w77d
megoldom baszod XD

matyi0323
Lujó, amúgy azon gondolkoztál már, hogy fogsz beférni kittbe? 😄DD
most nem azért, de hásszelhoff meg te, vlahogy nem azonos kategóriában vagytok 😄DDDDDD
najó, a szõr lehet nálad is megvan<#idiota><#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Effe88
😄😄
had vegye csak meg a kittet😄D: mint egy 12 éves gyerek😄😄

kifli
ja, hogy te ilyen mazoista vagy, és veszed az amcsi szennyet 😄
w77d
ázsiai kocsi nem kell!!!

a Cadillac ma már a fényezõnél van

kifli
lujdzsi hagyad a faszba a kittedet, szemétre való amúgyis. Vegyél egy ILYEN rizsrakétát, aztán mehetsz fáracsavarodni 😄
Smicy2
és persze Evo-Subaru klub közös találkozó is lesz. 12:00-kor találkozó a Lurdynál, 13:00-kor indulás Kakucsra.

Charade GTti