44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40485 nem görög? -
#40484 Igazi bmw-s:D
Na jó nem,ezért mondják,hogy "köcsög bmw-s"
Jól tolja,de egy hiba becsúszik visz mindent magával. -
#40483 Kiderült a videóról hogy nem magyar a rendszám,csak nagyon hasonló. Grúz ha jól emlékszem! -
#40482 Hát igen. -
#40481 nem, de elég ügyes, az tuti... viszont nem értem hogy pl. a rendőrök miért nem kezdenek vele valamit? ott a rendszám, meg a videó róla... nem hiszem el hogy ez ne lenne elég... -
Blum #40480 Megerdemelne egy irtozatos pofont. -
#40479 Há' normáááális?
-
öregember #40478 1 a lényeg, a LUJÓ egy pöcs :DDDD -
#40477 ezt nem tagadom.
sokat voltam pesten én is.
teljesen más egy szimpla dugó nyíregházán és pesten.. télen is ugyanígy teljesen más minden. csak mondtam, hogy az omsz is hibás volt, ennyi :D -
#40475 en alapvetoen kecskemeten nottem fel de mar egy ideje pesten elek (most eppen budan) ezert tudom mi a kulonbseg videki nagyvaros es bp kozt. a pesti kaosz nem ugyanaz mint egy kecskemeti kaosz :D -
#40474 az ok
de bakker
érted
fkf-ről volt szó
kibiceknek kuss:D
-
#40473 nem pesti vagyok, de rengeteg nagy városban volt ez.
írhattam volna nyugodtan másik városnévvel :D mert konkrétan itt nálunk is beállt az egész város vagy 11-ig
de, ok. -
#40472 szóval nem?:D
nem azért de ez nem fikázás de aki nem bp-i az ne írjon már véleményt se pro se kontra szerintem -
#40471 annyira gyökérnek tűnök ? :( -
#40470 te pesti vagy amúgy?:D -
#40469 azaz a tegnapi napról beszélek:P:) -
#40468 amúgy ma tényleg az omsz volt a fasz, mert minden nyilatkozatban mm havat jósoltak, aztán lett 5 méter belőle.
ilyenkor őket kéne lehúzni pénzzel, hogy miért mondja a fasságokat, vagy őket kellene nyilatkoztatni
ettől még Mo-t mindig váratlanul érinti a tél, szóval nem annyira védés, de a mai nem teljesen a "kpm" sara -
#40467 budán meg a parlament elött :D -
#40466 Fogd a kis fikázó Vitézy Dávidra,az úgyis csak az orrát tudja túrni. :DDD -
#40465 ááá, mi nem vagyunk olyan jóban a faterral, de ilyenkor szoktam sajnálni. A lelkét kiteszi a munkában, nem lopja szarrá magát, állandóan a megoldásokat keresi a lehetetlenre úgy, hogy minden érdekkörnek jó legyen, reggel 7-től legtöbbször este 10-ig és ilyenkor a sok buta egyből nekiesik... gusztustalan... -
#40464 minek olvasod bazz kiXDXD -
#40463 neeeem, ők nem ilyen együgyűek.. a cikkek alatt szoktam olvasgatni a sok szakértőt. -
#40462 na?
kitől hallod ezeket?munkatársak? -
#40461 ilyenekkel ne viccelj, eleget halgatom én ezt egész nap és már lassan ott tartok hogy törött sörösüveggel esek neki minden hőbörgő egyszerű léleknek... -
#40460 budán a hegyekben kellett kezdeni, ez előírás, nem lehet mit tenni. Mint ahogy az ellen sem, hogy a hókérdést a minisztérium huszadrangúnak tekinti és nem hagy rá pénzt. -
#40459 csak vicc volt te
ne idegeskedjél te törpe höri:D:D:D -
#40458 én tudom
csak weed védi a mundér becsületétXD -
#40457 nna a tipikus buta átlag ember hozzáállást képviseled apci, csak a neked tetsző részt ragadod ki... az, hogy az OMSZ, akikkel fizetett szerződésben állnak az utolsó pillanatig állította, hogy max 1,5 centi hó lesz az már nem érdekel. Az sem, hogy egyszerűen nincs pénz mindenáron kiküldeni az összes gépet, mert a kormány banknak használja a céget és csak veszi ki belőle a pénzt az sem.
Lemondani? ez valami divat lehet mostanság, hogy olyanokat akarnak meghurcolni, akik csak eszközök és nem tehetnek a dolgok alakulásáról... De azért az is érdekes, hogy lemondatni és számon kérni is csak az irigy és természetesen túlságosan egyszerű emberek és szervezetek akarnak. Ez egyszerűen nem érdemel több szót, leesett a hó és a fővárosban 2 órára megbénult a közlekedés. Ez mindenhol megtörténik ahol nem lánctalpassal közlekednek. -
#40456 Ezt már tegnap is tudtuk, mert reggel fél 7-kor egy darab hókotrót nem lehetett látni, se a Hungárián, se a Váci úton. -
#40455 na elismerte az fkf, hogy tegnap későn küldték ki a gépeket
most hírekbeXD
apádnak le kéne mondania -
#40454 bestXD -
#40453 Akkor már KrAZ6x6 -
#40452 inkább Niva :D -
#40451 jó lesz az subarunak is :D -
#40450 és a porkéval mivan -
#40449 hát igen... ha összkerék, akkor csak az Audi... -
#40448 aztakurvaXDXD -
#40447 Hókotró -
#40446 Amúgy meg Quattro power