44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40526 akkor yo, már üldözési mániám van nekem is nem csak a faternak :D -
#40525 gondolod itt az ár egyenes arányban változik az aszfalt minőségével?
Amúgy valami nátriumalapú cuccot használnak az utak felszórására (nem, nem a só az a nátrium alapú valami :D) -
#40524 Nem is azt mondtam,hogy a só miatt van... -
#40523 Elég hihetetlennek is hangzik mikor mondják ennyi meg ennyi milliárd 1km út. -
#40522 Mert szar az aszfalt minősége, arról nem a szórók tehetnek.
Lehet, ha nem esőbe meg télen aszfaltoznának, normális anyagokkal, ahogy kell.. akkor nem lenne ilyen probléma. lásd Németo. -
#40521 az nem a szóróanyag hibája, mivel egy az egyben ugyanezt használják Bécsben (az FKF testvércége dolgozik ott) és még jó pár fejlett városban. Az utaink azért esnek szét, mert nincs bennük összetartó anyag és szétfagynak. -
#40520 Tulajdonképpen a sónál nagyobb probléma,hogy szétmállik az aszfalt. Megint akkora szakadékok vannak az utakon,hogy belezuhan a fél autó... -
#40519 jó persze, de azért ha a bőrt szétcseszi akkor felmerül, hogy mennyire is környezetkímélő :D mondjuk a sónál csak jobb lehet -
#40518 valami környezetkímélő sókeverék cucc..
az, hogy maró hatású, az természetes, különben max csak színezni lehetne vele a havat és még jobban sírna a nép. -
#40517 én nem tudom miből van, de a bakancsom színét mindig kimarja, úgy kell neki esni bőrápolóval. -
#40516 ez a nagy jampiság:D
-
#40515 persze nem só, de mindenki sónak mondja, tényleg helytelenül -
#40514 péti -
#40513 Mostanában nem találkoztam ilyen megoldással de pár éve az M6-oson ugyanígy mentek egymás mellett a hókotrók... -
öregember #40512 milyen SÓ bzdmg ???????? -
#40511 :D:D
ez van
ez egy ilyen szakma
azért a fizuért csak el tudja viselni apád ezeket:D:D:D -
#40510 a pályán itthon is csinálták már így(nem tudom hogy így szokták-e mindig),mögöttük mentem jó pár kilométeren keresztül amíg ki nem álltak egy pihenőhelynél -
#40509 én is így jártam, de a back gomobcskával újra kitöltötte a komment mezőt :D -
#40508 nabeírtam egy kb 25 soros választ, de behalt az SG, így nem küldte el XDD
majd valamikor lehet megírom újraXDD most felbszott -
#40507 Ez sokkal menőbb -
#40506 Beszarsz, de azért is kaptak már anyázást a faterék, mert a só latyakot csinál a hóból és koszos lesz az autó.. meg hogy a használt szóróanyag fehéren látszik a kocsin.. HÁ BAMMEG MOSD LE.. faszom eszem megáll. A magyarnak kedvében járni NEM LEHET. -
#40505 itt akkor is megy az anyázás, amikor nem tudsz közlekedni a hótól, meg akkor is, mikor nem tudsz közlekedni a hótolótól :D szóval ha takarítják az a baj, ha nem, akkor az. lezárnák a pályát, lincselés lenne:D -
#40504 naná.. itt nincs tolerancia, se megértés, csak a hőbörgés meg mindig a másik kérdőre vonása. -
#40503 azé nincs forgalom mert feltartották. gondolom itthon menne az anyázás ha ilyet csinálnának :D -
#40502 na meg ez a másik, itt hatod annyi léből kell megoldani a dolgot... -
#40501 igen, ez működik olyan helyen, ahol nincs forgalom... -
#40500 hát ez meg már olyan overkill mint állat. két tucat hókotró kibaszott felesleges. meg azért ne hasonlítsuk magunkat egy olyan államhoz ahol a nagyon sok hó minden napos, és jóval nagyobb összegek állnak rendelkezésre a feladathoz. -
#40499 van még mit tanulni :D -
#40498 nagymutter? XD -
#40496 forza horizon ba tudsz végülis:D -
#40495 Minden létező KRES szabályt áthágott. Örökre elvenném a jogsiját az ilyennek, nem az utakra való ez a magatartás. Minden bizonnyal ez az ember egy bunkó paraszt, mert normális ember nem csinál ilyet. Csak 1szer fut az úttestre egy kisgyerek, vagy csak egyszer rosszúl reagálja le a szembejövő és máris megvan a baj, ( amúgy volt pár eset amikor csak a szerencsén múlt a dolog... ) és 100% hogy nem ez a görény fog megsérülni, hanem a vétlen. Mivel nem lehet mindenki driftking és vannak szerényebb képességű sofőrök is ( ami nem jelenti azt hogy béna ), a közutakon a szabályokat betartva kell közlekedni. Aki erre nem képes azt onnan el kell távolítani. -
#40494 Arról nem is beszélve,hogy meghozza a kedvét a vezetni kevésbé tudó tuningolt verdás fiataloknak,hogy ők is így csapassanak. -
#40493 Mért nincs egy igazán jó game ahol forgalomban kell drifetlni. -
#40492 Na igen. Jól csinálja meg minden, de ahogy szlalomozik az autók közt, az azért durva. -
#40491 -
#40490 ugyes a csavo persze, csak az a baj h ezzel a vezetesi stilussal megijeszt egy csomo masik sofort akik viszont benabbak es bizony elrantjak a kormanyt es abbol lesz a baleset. -
#40489 Most mér? Ha egyszer tud baleset nélkül menni akkor mér ne?
A sok vezetni nemtudó idióta enélkül is balesetet okoz.
(az ne csinálja aki normálisan sem tud vezetni) -
#40488 Addig amíg egy zárt pályán csinálja ezt rendben van, ügyes. Amúgy meg a jó kurva anyjának veszélyeztesse az életét. -
#40487 az -
#40486 azt ne gondold mar hogy ez egy igazi rendszam.
OOM-500 c'mon