Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szopott már f*szt, úgy hogy megörökítette egy kamera. : ) Többször is. Ez az ejjjj. : D
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Csomószor látom. Amúgy van még egy ML500-asa is. az is fekete ::d Aqua 30 rendszámmal.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Siker
😄
oxy
Most már értem
Köszi mindent!
Amúyg ez a Mercedes a sulink elött állt meg!
És kiderült hogy az egyik munkásé a suliban!
Újítják a tornatermet!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Ennyire jól keres 1 munkás?
Akkor belevágok!
<#buck>#buck>
no comment
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A telefonom JPEG képeket csinál és beszúrtam aképet oda ahova kelll kiirt hogy sikerse volt
de itt nem jelenítette meg a képet!
Rákattoltam hogy vágólapra rakja meg minden!
De valamiért nem rakta ki!
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Amúgy a JPG ugyanaz mint a JPEG?
Mert lehet hogy ez itt a gond!
Az kemény kifejezés!
Most én is elkezdek fényképezni és beteszem a kocsikat ide!
Most is megpróbálok bebillenteni párat!
ezt nem ide akartam az alatta lévõt!
Azt a dupla trélereset!
Eltévesztettem a fórumot!
<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor3>#vigyor3>
De mingyá eszembe jut a szó...pill....
Háát beraktam pár cuccot pl.Dupla treler-ek stb. és azóta prism3-hibát ír ki!
Host kitöröltem õket!
Kipróbáltam és megint kiirja a hibát!
Nem hímringyó!
Nem ezt akartam mondani!
Nah..mind1
De itt alattam kettõvel lévõ merci....háát......nem tudom hogy vagytok vele de nekem ezek a a merci formák nagyon bejönnek!
Csak én elég ritnán látok ien kocsikat,ha látok is akkor is román rendszámmal azt ien kopasz ül benne napszemüveggel!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Mercedes SL350. Jó gép.
Mercedes 380SL. Elég régi de király. New York-i rendszám volt rajta(Opatija-ba Horvátországba fényképeztem).
Fiat Palio.
Életembe nem láttam még ilyen autót ezen kívül.
Porsche 911.
160-nál ránkvillogott az autópályán hogy engedjük elõre 😄
Aztán nem sokáig láttuk már.
Bently Continental GT
Egy autókereskedé elõtt állt.
McLaren SLR
Vagy 3x láttam mire sikerült lefényképezni. Amikor elment elõttem mindig ki volt kapcsolva a fényképezõgép és mire bekapcsoltam addigra elhúzott.
De végül meglett 😄
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
De az elég olcsó ahhoz képest hogy egy 6500 köbcentis S,SL,CL merci 60 millán felül van újjonon!
Szal......<#vigyor3>#vigyor3>
De amúgy elfogadnám azt a cls-t!
Nem vette meg papi!
Dugással szerezte a pézt!
De ez most komolyan!
Hogy is nevezik ezt?
Nem jut eszembe....
De nem biztos de sokan azt hallották és kinézném abból az izomagyuból!
De most ugyanmár....25-30 évesen van egy közel 45 millás kocsija?
Furcsa 1 picit..nah..mind1
ThX
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ezt a szecskavágót... ki az a barom aki ilyen szárnyat tezs egy kocsira? van az Indexen egy jó topik az ilyen tróger/sufni tunningnak, felteszem oda is a képet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én szegedi vok és szinte nap mint np látom a CLS 55 AMG-t és tudjátok hogy szerezte a pénz a kocsira?
Kiváncsiak vagytok?
És úgy kb.25 év körül járhat a csávó akié.........<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!