Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a közgáz elõtt a múlthéten én is láttam fekete Gallardot és egy Ferrari F nemtommenyi spidert
ma reggel meg a dózsán a rendõrség elõtt Tom Selleck Ferrariját 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
áá de mire odajutok,hogy megörökítsem már hegyen-völgyön túl van!:\
#575--> Óbuda
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Pécsvárad fele meg egy qva régi Mercedest(2 ajtós volt,szürkés szinü).
Komáromban egy német rendszámu sárga H2.
Haza fele az M3-on egy BMW Z4-et.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Kimész és látsz ilyet minden nap.
Itthon csak Mercedesekkel meg BMW-el járnak az öregek(akik megtehetik).
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Marhára tetszik. Mögötte ment egy Ford Focus, mint egy pöcsköszörû....
Egyébként ma is láttam egy nemtommit Tbányán, olyan Dodge Viper-szerû volt, és tarkabarka, és komolyan mondom, hogy szinte meg sem hallottam. Az orrom elõtt húzott el a zebránál, már csak a hátulját láttam. De tényleg szép kocsi volt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
mindenesetre dolgozom az ügyön!😄
de nagy valószínûséggel ez lesz az! itt lakom a bécsitõl nem messze!😄 lehet elmegyek oda megnézni
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Egyébként Tatabányán láttam már régebben egy piros Ferrari 355 F1 Spider-t, a dózsakerti Dózsa suli elõtt parkolt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Átengedett a zebrán, aztán villámgyorsan továbblõtt, büntetõ motorhanggal.
Öröm volt hallgatni :-)
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

de jó lenne már valami bumm....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
új ford fiesta-t <#eljen>#eljen>
Csak most mindennapi ien busz!
Csak azé mondtam de most ezé nem kell megenni a világot.....<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Ha egyet láttam volna akkor nem írtam volna ide, de én egy egész flottát láttam!!
amúgy meg nem mindegy ??
<#vigyor3>#vigyor3>
Ha mercibusz lenne akkor megbocsátanám a dolgot de így.....áááá...<#nevetes1>#nevetes1>
+ 7 db Grand tours-os scania irizart egymás után, 4db grand tours-os kisbuszt(3merci sprinter és 1 VW LT)
<#smile>#smile>
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?