Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja-ja <#eljen> az volt

Magnumrolcsi
Maserati ?

uh láttam egy jót, szégyenlem de nem tudom milyen autó lehetett, csak elsuhant,
olyan Aston Martin és Jaguár keverék kinézete volt, a hûtõrácsán egy fordított szigony 3 villája

franc0
Pontiac Trans-Am, a KITT féle (82?) a Rákóczin
2 RX-7 a Reitteren

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

mabbak
velorex...tök jó 😊)
streeter
Én egy full fekete Hummer H2-õt láttam. Sötétített üveg meg minden. Meg azzal a forgós felnivel. Volt kb. 22"-os a felni. Elég robosztus egy gép 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DanielT
18:03 M5 autópálya

Mercedes G AMG, mögötte traileren Mercedes SLR

18:40 Hungária körút

Chevrolet Corvette C5
oneal1
tegnap láttam pesten egy ferrari 550 maranellot
valami németé volt..😊

!Forza Ferrari!

streeter
Ez hol van??? Esetleg egy nagyobb képet nem tudsz belinkelni. Pár dolgot nem tudok kivenni hogy mi lehet.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
aha

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DJ Skyline
péntek éjfél körül a westend mellett egy fekete H2 limuzint! 😮
kép nincs,nem volt nálam gép!:\

Magnumrolcsi
300C Touring-ot a Böszõrményi úton 😊

streeter
Hát itthon még én se láttam SLR-t. Eddig egyszer láttam életembe SLR-t azt is Horvátországba és az is német volt. Lehet pont az volt itt is átutazóba 😄

Magnumrolcsi
aham SLR

KapuBen
Kompresszoros Mercedes-Benz SLK!!!
Olyan volt mint ez.
És egy McLaren SLR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A picsába de kurvajó hangja volt mind2-nek!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sok geci verda !!!>>>> 1 sárga és 1 piros ferrárit!
A másik pedíg 1 fekete és egy c. sárga lambó mind a 2 ben egy szõke ribanc !(kb 23 évesek lehettek)
a fasz a sok gazdag emberbe !akik a csjajiknak 10esével veszik a verdákat !

streeter
Ma Szegedrõl kifele menet láttam egy Ferrari 360Spider-t. Mögé akartam menni, de elõttem baszogott egy hülye román 40-el aztán a Ferrari elment és nem hallhattam a hangját <#rinya> Végül egy benzinkútnál megállt, de már nem tudtam visszafordulni, hogy megnézzem.

gordon 24
Fú ne tud meg!!!

Downhill!!

Harly18
Élõben egy fokkal szebb, bár tényleg nem egy szépség...inkább érdekes... 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DanielT
Lamborghini Gallardo Kecskeméten. Kértem néhány gázfröccsöt, kaptam. 😊
mabbak
csúnyácska szegény...
Harly18
Ezt szoktam minden reggel látni:

Tegnap én is láttam egy ilyen piros "lovaskocsit" Debrecenben. Itt általában nem nagyon szaladgálnak ilyenek. Na nem is magyar rendszám volt rajta.

fifi
"ma 00:02 | Privát | Galéria | Válasz | #611"

tegnap...
vagy 2perc alatt beértél, kommentet írni? 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

streeter
Én tegnap egy zsír új fekete S500-ast. Annyira új hogy a csávó tegnap hozta el a kereskedõtõl. Szerencsére ismerem és remélem majd közelebrõl is megleshetem.<#ravasz1><#ravasz1>

blackmetal
ma

\"For those about to rock-we salute you!\"

blackmetal
én láttam am egy ferrarit :c

\"For those about to rock-we salute you!\"

nearo

vagy talán ilyet...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo

talán ilyet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Valamilyen qrva régi Citroent feketében Tbányán.

DJ Skyline
ezt

Láttam ma egy autót, nem tudom, mi volt az. Valami két világháború közötti járgány volt, íves sárvédõkkel és külsõ pótkerékkel, de olyan szépen tartotta a nyolcvanat, öröm volt nézni. És magyar rendszáma volt! Megpróbálom levadászni egyszer, csõre töltöm a fényképezõgépemet...

DanielT
Nem, elmentem megnézni egy Z4-est, de az elsõ lökhárító alja kicsit rongyos volt és pár kisebb meghúzás is elcsúfította. 😞
Magnumrolcsi
Vitted kötelezõre a BMW-t ? <#smile>

DanielT
Ja és az összes Cadillac, Corvette és BMW modell, mer' a szalonból jövök 😊

(bár tudom, hogy ebben a topikban ezek nem érnek pontot)
DanielT
20 perce Piros Ferrari F430 az Orczy úton.
streeter
Én mostanába Q7-et szoktam látni. Nemrég vett egy csóka a környéken. Multkor Szegeden a marstéri pavilonok építésénél kint volt a fõvállalkozó(valószínûlek az volt) egy zsír új fekete S8-as Audival. Iszonyatosan dúúúra.

én meg ma egy ilyet láttam, ezüstszínben😊
Ató

Harly18
Az anyjukat 😊, végre találtam egy olyan képet, erre le van tiltva.......
Na mindegy, mi úgyis tudjuk, milyen az a Phaeton és más is tudja 😊
Amúgy már én is a csajszit látom, de korábban rendesen a kocsit láttam....

DanielT
Ezért 😊 (tiltva van a hotlink és te a jó képet látod, de mi ezt)
Harly18
Meg ezt is ma láttam feketében:

Harly18
Lehet velem van baj, de ebbõl a hozzászólásodból nem nagyon tudtam kihámozni semmi értelmeset... Hogy jön ide egy szõke csaj???

DanielT
Mint egy szõke csaj? 😊 Na, a VW mégis elindult valami designforradalom mentén!
Harly18
Volkswagen Phaeton-t láttam, nagyon szép volt, fekete szinû és egy nagyon klassz felni volt rajta. Képet sajnos nem tudtam csinálni, de dettóra igy nézett ki:

Na meg a spartacus területén 3 impressa van 2 sti 1 2006 os wrx

Egy fekete Shevy silveradot a régi 78-84 ig !!

És sok szar Mercit!
Meg japcsi vaerdát !

Magnumrolcsi
Pesten egy új BMW M5.

DanielT
Én Corvettet C5 pár napja az M5 -ön, szõke kiscsaj vezette, kb 100-al ment.
franc0
nomeg Deák környékén szinte mindig látni 911-est de az már szinte említésre se méltó :c zenkívül rengeteg Wrx Sti.
néha meg iet is látni. legalábbis ismerõsökkel már 2x béreltük😊

ami még hiányzik, Corvette-et asszem még nem láttam.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014