Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ma egy SLR-t láttam , és az orrom elõtt majdnem õsszetõrte egy szabálytalanul kõzlekedû kisbusz <#szomoru1>.
és nem fényképeztem le <#rinya>.

Sland
Kezembe volt a telefon is, hogy fényképezhessek, de mind a szembejövõ sávban jött, vagy egy keresztezõdésben balról vagy jobbról jött... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
nem semmi

Morgant még sose láttam
DanielT
Ez egy jó nap volt akkor 😄

Tegnap nekem is megvolt egy új ezüst M5
Sland
Piros Ferrari F430 Forza-1 rendszámmal ismét.
Új, Nagyon sötét pezsgõszínû BMW M5 Váci út
Subaru Impreza "kurvajó edéjsön" Váci út
Fekete Aston Martin DB9 Volante Váci út
Morgan Aero 8 Szentendrei út

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Ferrari F430 M3 bevezetõ szakasz a város felé 15:30 körül.
Magnumrolcsi
Itt járkál Debrecenben egy gyönyörü Bentley Continental Flying Spur-t.

franc0
Ferrari F430, Móricz-on

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

streeter
Mostanság sok jó kocsit láttam 😊

Tegnap egy régebbi Ford Mustang GT-t
Csak full fekete meg csilli-villi króm felni.

Ma meg egy Ferrari F430-at.

Meg egy fekete Porsche Carerra S

Az utóbbi kettõ itt ment Makón. Románok voltak akik mentek dolgozni németbe mint vendégmunkások. De megszaladt némelyik románnak.....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Lehet Pesten már nem nagy szám de errefele még igen 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DanielT
Ezeket el is felejtem megemlíteni 😊)

Fekete legújabb 911, X. kerületben.
streeter
Ma egy fekete Porsche Boxter S-t.

Sland
Egy piros ferrait, FORZA-1 rendszámmal a Pólusnál.

<#wow1> <#nevetes1>

streeter
Ma egy ugyan ilyen piros AC Cobrát láttam. Kibaszott dúúúrva. Kicsit leakadtunk, mert a csávó elõtte 5percel jött oda hozzánk megnézni haverom motorját meg ott dumáltunk kicsit. Aztán elment. 5 perc múlva meg ott ment el elõttünk a Cobrával.
Mondom haveromnak: Mondhatta volna, hogy ilyenje van, mert megnéztem volna szívesen 😄

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Magnumrolcsi
Egy új Porsche 911-et ezüst szinüben!! <#wow2>

LeBronjózska
maserati quattroporte és ugyan az a Hummer H2 (#665) ennyi mára elég volt

streeter
Az elõbb láttam egy 5-ös Golf GTI-t nagy Quattro felirattal a hátulján <#idiota><#idiota>

streeter
De még mindig fent áll annak a lehetõsége, hogy azóta matricát cseréltek 😄

streeter
Tegnap láttam egy Dodge Neon-t. Lehet Pesten nem nagy szám, de errefele nem lehet ilyet látni 😊 Be is elõztem a picsába, mert csak tögymörgött elõttem 😄

láttam a kocsit én is ... na + ûltem is benne ... <#beka2>

LeBronjózska
reggel mikor sulibe mentem 1 full fekete Hummer H2-t
nem volt csúnya csak fényképezõgépet nem hordok magammal a suliba

streeter
Te innen látod hogy ezen a képen mi van a kocsi másik oldalán??

Honnan tudod, hogy nem egy kisebb matrica????<#idiota><#beka2>

ezen a 2 képen nem ugyanaz az autó van 😊 amit te fényképeztél azon kissebb a matrica 😛

jó kis kocsi , kint volt a luxusautóshown is !

DanielT
Nem, de lusta voltam fotózni 😄 Na csak a te kedvedért a friss kép:
streeter
Nálatok még van hó???<#idiota><#idiota>

DanielT
Hmmm... ha most kinézek az ablakon akkor épp látom Árpa Attila Lotusát 😊

DJ Skyline
well,átméreteztem õket...
parkolóban lévõ autók
versenyautók

a minõségért sry , csak telefon volt nállam 😞

király!

DJ Skyline
<#eljen><#worship>

láttam én is egyet , de nem volt idõm képet csinálni róla 😞

Mészy
Bentley Continental GT
Bp. 16. ker. Ma délután láttam.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Lamborghini Diablo ! Bp. 18.ker ! ( 2 perce láttam 😄 ) linkelek képet is pill...

DJ Skyline
félõ,hogy bezárják,aztán kapom a büntit!😊
mert tul.képp majdnem minden témának van már topikja...pl ha van valami rallys rendezvény,arra ott a rallys topik,ha valami driftes,akkor a drift topik,ha amcsi autó találkozó,akkor a V8,V10 topik,egyedül a hungaroringes dolgoknak nincsen topikja! :\ <#nemtudom>

DJ Skyline
összesen 170MB!<#gonosz1>
de majd átméretezem õket,bedobom egy .rar-ba aztán majd lelehet szedni! kellenek a versenyautók is,vagy csak a parkolóban lévõk?

streeter
Feltöltöd a képeket valahova? Érdekelnének a kocsik nagyobb képben is 😊

DanielT
Nyissál egy topikot "Autós-motoros rendezvények" címmel (én nem nyitok semminek) ott lehetne ártesülni ezekrõl.
DJ Skyline
vannak képek a versenyautókról is,meg az új Safety Carról (Mazda Rx-8)...elég jól néz ki,annak ellenlre,hogy nem tetszik annyira az Rx-8!😄
különben holnap is lesz verseny!

DanielT
Picsába. Érdekelt volna.
DJ Skyline
verseny volt, clio kupa, ignis kupa, "vegyes felvágott"--> 3-as BMW, Lada(??)😄, Astra,Swift,Integra egyszerre, Forma valahányas kocsik, meg túra autók (Porsche,M3,meg egyebek)

DanielT
Volt valami rendezvény?
DJ Skyline
voltam ma a hungaroringen,és voltak ám autók bõven!😊 elfáradtam,nincs kedvem most átméretezni õket,meg belinkelni,így a miniatûrökrõl egy kép!😊

Ez a kép nem túl nagy ide ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

bertino
egy Evo Vll.-et <#wow2> (Miskolcon ritka jelenség)
és egy jobbkormányos angol rendszámú Ford Transitot (ez meg még ritkább) <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

..hoppá , most olvastam , hogy kiállitási autók nem jók :S De a kiállitás parkolójába volt SLR , 360 , Corvet ... (sok gazdag német ...)

Én ma sok szép , gyors , na meg luxus autót láttam , a Luxusautóshow-n ! <#smile>