Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Szegeden egy benzinkútnál. Közelrõl nem láttam, de a felni az Alpina volt.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sland
<#fejvakaras><#guluszem1>

HOL?????????????

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

streeter
Tenap láttam egy fekte Alpina BMW M6-ot. Iszonyat szép.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

desigo
Tréleren egy pár új BMWt.
745,530 XD kombi és egy bruzál fekete M6
streeter
Na akkor a kép a két RS Meganeról.

streeter
Na ma láttam pár szépséget. 2db Porsche CarreraS-t egy még kockalámpás Subaru WRX STI-t egy Lincoln Town Car-t (nem a limuzin) Ford Crown Victorya.

Jajjj a két legdfontosabbat majdnem elfelejtettem. Legújabb Renault Megane RS. Egy 3ajtós fekete, fekete sok küllõs felni, brembo hatalmas tárcsafék. És amit még soha nem láttam 5ajtós Megane RS Szintén fekete de a gyári Renault Alufelni. Holnap lesz róluk kép. Haver szerencsére lekapta 😄 Jah a 3ajtósba új Subaru Impreza ülések voltak elöl.

bertino
zsír <#eljen> <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
( Úgyértem azt, hogy dojcs, hogy német rendszáma volt, de az nem volt egyedi rendszám )

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Fekete Dodge Viper SRT-10 "dojcs" rendszámmal a Váci úton.
Bazz, most hogy nyár van, kiülök egy napra valahova a Váci út mellé egy fényképezõgéppel. 😄

desigo
tegnap este sárga gallardo
a Duna Plazaban mosták
Sland
Sárga Ferrari 360 Modena
Ezüst Hummer H2

streeter
Tegnap egy fekete Hammer H2 meg valami cabrio Rollst vagy Bentley-t nem tudom melyik volt már. Meg egy Mini Cooper S-t

DanielT
Tegnap sárga Gallardo, át minden piroson, kocsisor elõzés szembe sávban és szintén piroson kikanyarodás a Hungáriára.
DJ Skyline
képem nincs,de tegnap 2 új Impreza STi-t...egy kék,meg egy ezüst színût,mind2-t a BAH csomópont után,ahogy megy az ember az autópálya felé

DJ Skyline
íme a régebben emlegetett gallardo!😄
hugomnak sikerült tegnap lekapnia,igaz csak a fele látszik,de legalább megvan!
csoda,hogy sikerült lefényképeznie,mindíg elmegy a ház elõtt mint az állat!

streeter
Én egy ilyen GMC Suburbant egy nagy konténer társaságában egy KFOR-os kamion pótkocsiján. Láttam még egy Range Rover Sport-ot is.

Magnumrolcsi
Egy régi, piros VW Jetta-t az árokban. A sofõr nem sérült ahogy láttam mert ott telcsizett az autója mellett 😊

Magnumrolcsi
Lamborghini Murcielago

én ma a pasaréti uton egy lamborgini murchelago-t(ha rosszul irom javitsatok ki)láttam.egy öreg faszi ült benne nem tom hányszázezres telefonját basztatta.éppen beszált és tövig nyomta a gázpedált.OLYAN HANGJA VOLT...

KrIsZ

LeBronjózska
bocsi csak egy ki gond volt

LeBronjózska

LeBronjózska
Na megvan a picike
Kecskeméten lekaptam

Zadeus

desigo
<#worship><#worship>
Sland
én vasárnap egy piros RX7-est

streeter
Ma láttam egy kék 350Z-t. A csávó kedves volt és padlóval indult 😄 " veterán Mercit olyan 1930-as évekbõl valóak lehettek. Audi Q7 de az már nem nagy izé 😄 Meg Porsche Cayen S-t

<#vigyor2>

bertino
-Padlót, padlót! -
-áhhh, köcsög geci... -
-direkt csinálja... -

😄D
most ezért léccives ne adjatok pontot, csak leirtam mi van a linkben -.-

desigo
én meg 3 napja egy citromsárga RX7-est

Ma meg egy sárga RX8-at

RX7es sokkal jobb
streeter
Én egy C5-ös Corvettet káttam pár napja. A Shelyb Cobrát újra amit lejebb már belinkeltem. Más most nem ugrik be 😄

bertino
<#banplz>

Elõzõ héten láttam : 3 2005-os Subaru Imprenza STi-t , 1 2006-os Subaru Imprenza STi-t , 2 Camaro Z-28 , 1 2005 Corvette C6 , 1 Aston Martin DB9 , 2 350Z roadstert , 1 új 911-est és egy kb 15 évest, és 1 2006-os EVO 9-et !! ... a tõbbire már nem emlékszem <#vigyor3>

streeter
Jó gondolom Pest környékén már nem ritka, de erre Szeged fele nem sok van.
Amúgy az egyik nagybátyámé <#nevetes1><#nevetes1>

Hétfõn meg EZT láttam.

DanielT
2 új S nekem is megvolt minimum 😊

Új fekete M5.
streeter
Láttam ma két új S500-as mercit, egy R320cdi 4matic AMG Mercit, VW Golf V GTI.

cicai
tegnap én is láttam egy ilyet Veszprémben

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Magnumrolcsi
Pénteken az M1-en egy katonai Hummer H1-et vittek pótkocsin.
Tegnap Nyíregyháza fele egy ezüst Porsche 911 Carrerat, visszafele meg feketében láttam.

streeter
Na tegnap láttam két fekete 350Z-t egy Hummer H1-et, tiszta sár volt. Egy Maserati Quatroperte-t. Beelõzött pályán és amikor kimentem elõle és elkezdett gyorsítani 150-rõl akkor iszonyat szép hangja volt. Jah meg egy RX8 evolution-t, rendszámtábla nélkül repesztett.

desigo
Az büntet
Én mindig látok 1et Veresen
streeter
Én ma egy Porsche Cayen S-t láttam.

gondolom ezt a Hummert láttad :

Ez a kocsi + a szomszéd kerûletbe áll 😄

én ilyen autókat szinte mindennap látok ...

2 óra alatt 2 Porshe-t láttam 😊
elsõ
második
a képek telóval készûltek , ugyhogy sry a minõség miatt ...

-Subaru Impreza
-RX8

meg pár szuzukit..öö tojotát

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

A minap láttam a Budaörsi úton egy fekete Hummer limót a buszból...

blõõeee <#guluszem1> <#wow1>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

streeter
Egy ilyet láttam ma kétszer is.
De olyan ocsmány<#wilting><#wilting><#wilting>

Sland
"sztem ezek a kocisk nem érik meg az árukat...mégha minõség akkor se"

Szerintem nem vagy tisztában avval, hogy mirõl beszélsz...

Morphin
Na hali!! Én minden nap látok M5-öst 😄 😄 haveroméknak csak arra telik :S
Hófehér bõrrel és full-extrával... (persze nem ez az elsõ luxus kocsijuk úgyhogy pár elit kocsi már megvolt nekem...)
az a baj hogy nem irigylem õket:S sztem ezek a kocisk nem érik meg az árukat...mégha minõség akkor se... na byee

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"