Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nem tudom, ezek a ssangyongok olyanok mintha direkt csinálnák kibaszott csúnyára mindet, hogy figyelemfelkeltõek legyenek...ha ez a céljuk, akkor sikerült, mert én mindig elszörnyülködök ha látok egyet
de nem csak ez, hanem az összes modell hányás 😄
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
SSANGYONG REXTON
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
(A tükörben az nem én vagyok, mielõtt valaki kérdezné, és azért ilyen a kép minõsége, mert egyrészt este, és mobil, másrészt túl késõn fényképeztem már, nem is én vettem észre elõször, úgyhogy csak gyorsan odarántottam a telefont, szerencse, hogy ennyi látszik egyáltalán)
Ez meg egy régebbi kép(augusztus eleje), a rendszáma elég érdekes:
(Porsche Cayman S)
teganp latta vki rajtam kivul a rengeteg nemet rendszamos vw phaentom(boccs ha nem jol irtam),nem gyoztem osszeszamolni.Wob-al kezdodott a rendszamuk.
Tudja esetleg vki azt is hova igyekeztek?
sacom 3 vagy 4 es segits ki ha nem az
KDX-... egy Fazekas Zoltán nevû egyéné<#vigyor3>#vigyor3>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Érdekes egy valami ez..
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"