Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd valamikor lehet megírom újraXDD most felbszott
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
All hail the double x!
respect to the man in the ice cream van
All hail the double x!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A sok vezetni nemtudó idióta enélkül is balesetet okoz.
(az ne csinálja aki normálisan sem tud vezetni)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
I met God. She's black
OOM-500 c'mon
Na jó nem,ezért mondják,hogy "köcsög bmw-s"
Jól tolja,de egy hiba becsúszik visz mindent magával.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://9gag.com/gag/5135249
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
sokat voltam pesten én is.
teljesen más egy szimpla dugó nyíregházán és pesten.. télen is ugyanígy teljesen más minden. csak mondtam, hogy az omsz is hibás volt, ennyi 😄
írhattam volna nyugodtan másik városnévvel 😄 mert konkrétan itt nálunk is beállt az egész város vagy 11-ig
de, ok.
nem azért de ez nem fikázás de aki nem bp-i az ne írjon már véleményt se pro se kontra szerintem
ilyenkor õket kéne lehúzni pénzzel, hogy miért mondja a fasságokat, vagy õket kellene nyilatkoztatni
ettõl még Mo-t mindig váratlanul érinti a tél, szóval nem annyira védés, de a mai nem teljesen a "kpm" sara
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?