44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#41215 Ugyan képet nem csinálhattam, de pár napja az orrom előtt szedték le a CITAN-ról a matricát -
#41214 A különbség leginkább az, hogy canonnak melegebbek a színei.
Nekem legtöbb ismerősöm mint írtam már canont használ. Profi fotósok nem csak hobbi szinten csinálják.
Az egyik most vett nikont, neki viszont az nem tetszik.
Illetve ha jólrémlik a videósok is canonra esküsznek. -
#41213 bezony. ezzel a történettel szedek fel csajokat a dizsiben. -
#41212 akkor annyi.. reményeim szerint még élek annyit XXD -
#41211 nagyon menő -
öregember #41210 akkor 4-5 év....... :D :D :D -
#41209 az majd idővel adja magát.. tapasztalatokból építkezem -
öregember #41208 már csak használni kéne megtanulni -
öregember #41207 apáááám, te ekkora raj vagy ?
(ráadásul ott dupla záróvonal van....) -
#41206 jaja, és ha meglátok egy jó kocsit, odaszaladok és ráülök... aztán jön a fotó -
öregember #41205 kitalálom : rózsaszín streccs tornaruhában ?! -
#41204 alap, én leszek a legfeltűnőbb XXXD -
öregember #41203 csak NE meztelenül.......
te is mész majd ki áprilistól sikongatni a Széchenyi térre ? :D :D
-
öregember #41202 bár tény, a Fáma éjjel egy kalap sz.rt sem ér -
öregember #41201 SCS traffinál éjjel sem vakuzik
sőt, a Fáma sem -
#41200 szopjále felcsapok művésznek és egész nap fotómasinával mászkálok a legszebb pillanatot várva XXD -
öregember #41199 rosszul tudod
-
öregember #41198 neked fényképezőt ???
eldobhatós kodak-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
ikszdéééé -
öregember #41197 évekig Canonnal toltam
fél éve váltottam Nikonra és SOKKAL jobb képeket tudok csinálni! -
#41196 csak tőcsd is fel őket ide! -
#41195 Btw sokkal szebb képeket fogsz tudni csinálni, ha nemcsak a manuális fókuszhoz ragaszkodsz, hanem magad állítod az expozíciós időt, illetve rekesz méretet. (én inkább az idővel szoktam játszani). Így vakura sincs annyira szükséged, illetve vállalható képeket lehet csinálni vaku nélkül olyankor is, ha nem süt hét ágra a nap vagy beltérben fotózol.
Illetve még mielőtt beletanusz a manuális fókuszba ai servo beállítást ajánlom, az segít, hogy nagyábbol lásd mit is kell látnod, hogyan jó a fókusz.
Egy polárfilter nem nagy tétel, ahhoz képes hogy mennyivel jobbak lesznek vele a kültéri fotók. (Szebb lesz a szín, és csökkenti a tükröződést)
De gondolom dolgozol együtt pár fotóssal, azokat kérdezd meg :) -
#41194 csöcsöket és pinákat apci... -
#41193 a fokuszt meg gyakorolni kell :D mihez kell a gép? meztelen gizda tizenéves fiúkat akarsz fotózni mi? -
#41192 ai focus helyett állítsd ai servora. Onnan meg már utána állíthatsz manuálisan. -
#41191 Azért a sonyd nem rögzít videót, cmos érzékelő van a canonban. Azért nem kis különbségek vannak a kettő közt. Másrészt az 1100D canon-nál messze van a csúcstól sok funkcióban.
1100D tulajdonképpen az 550D utódja. -
#41189 2009 vs 2011.. az ár meg nagyonfals, annak a feléért vettem én is még réges-rég.. de már vagy 2éve nem is árulják :D
de ez csak egy rossz példa, csak én ezt ismertem ki az évek alatt, ezért ezt linkeltem :D
viszont az biztos a véletlen műve, hogy a fél-egymillás Nikon és Canon gépekben is Sony szenzor és egyéb alkatrészek vannak ;) -
#41188 azért ez az összehasonlítás pont azt támasztja alá, hogy nem kicsit tud többet az 1100D sokkal jobb áron -
#41187 a 1100d szinte semmivel nem tud többet mint az elavult 2009es belépőszintű Sony-m :D -
Sony? Akkor már tényleg inkább a nikon :D
Ha mondjuk belegondolok abba, hogy az összes ismerősöm aki fotósként dolgozik (nem hobbi), az Canon-t használ, akkor igen. Illetve van 2 nikonos, akiből az egyik megbánta hogy váltott, és veszi a canont megint... -
#41185 miért a Canon jobb ? :DD
CSAK A SONY!!! :DD
(viszont drágábbak a vázak és így 150körül nincs normális obikkal) -
#41184 Jó gép főleg ezen az áron. Egy jó obival profi fotókat is lehet vele csinálni.
Szabi: Dehát az Nikon :S -
#41183 ha nem muszáj a 300mm akkor d3200 18-105-ös obival 160pénz -
#41182 ez engem is érdekelne -
#41181 Miért,ezen az áron mik jobbak? -
#41180 nem szar, de nem is hűdejó :D -
#41179 na jóvan, akkor azért nem vettem szart ma kivételesen XXD -
#41178 kb. 100-110e körül volt a nagyon utánakeresős ára, én is ő utána érdeklődtem, azt hiszem pont ezekkel az objektívekkel :)
végül hagytam, de amikor lőttem vele a képeket, akkor teljesen rendben volt... nem nagyon van kivetnivaló, beállítás kérdése minden, ami ahogy elnéztem nem nagy szám, legrosszabb esetben automatikusan minden, max 1-2 dolgot állítva...:) -
#41177 én biztos nem vettem volna meg.. de árba így a nagyobival nem vészes.. :D -
#41176 A nagy kocsifotósokat kérdezem. Ma egy boltban megláttam és megszerettem egy fényképezőt. Nem szándékoztam venni semmit, de csak vettem egy Canon EOS 1100D-t EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III és EF 75-300MM f/4-5.6 III objektívvel megspékelve. 150 rugó volt. Jó gépet vettem? Vagy mellényúltam és ennyiért sokkal jobbat is kapni? -
#41175 sárga villogót nem tehet csak úgy ki, mivel azt csak akkor használhat ha a forgalmi engedélybe be van jegyezve.