Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
😄😄
ez van
ez egy ilyen szakma
azért a fizuért csak el tudja viselni apád ezeket😄😄😄

kemszi2
a pályán itthon is csinálták már így(nem tudom hogy így szokták-e mindig),mögöttük mentem jó pár kilométeren keresztül amíg ki nem álltak egy pihenõhelynél
w77d
én is így jártam, de a back gomobcskával újra kitöltötte a komment mezõt 😄

matyi0323
nabeírtam egy kb 25 soros választ, de behalt az SG, így nem küldte el XDD
majd valamikor lehet megírom újraXDD most felbszott

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
Beszarsz, de azért is kaptak már anyázást a faterék, mert a só latyakot csinál a hóból és koszos lesz az autó.. meg hogy a használt szóróanyag fehéren látszik a kocsin.. HÁ BAMMEG MOSD LE.. faszom eszem megáll. A magyarnak kedvében járni NEM LEHET.

matyi0323
itt akkor is megy az anyázás, amikor nem tudsz közlekedni a hótól, meg akkor is, mikor nem tudsz közlekedni a hótolótól 😄 szóval ha takarítják az a baj, ha nem, akkor az. lezárnák a pályát, lincselés lenne😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
naná.. itt nincs tolerancia, se megértés, csak a hõbörgés meg mindig a másik kérdõre vonása.

pxxl
azé nincs forgalom mert feltartották. gondolom itthon menne az anyázás ha ilyet csinálnának 😄

All hail the double x!

w77d
na meg ez a másik, itt hatod annyi lébõl kell megoldani a dolgot...

w77d
igen, ez mûködik olyan helyen, ahol nincs forgalom...

cement
hát ez meg már olyan overkill mint állat. két tucat hókotró kibaszott felesleges. meg azért ne hasonlítsuk magunkat egy olyan államhoz ahol a nagyon sok hó minden napos, és jóval nagyobb összegek állnak rendelkezésre a feladathoz.

respect to the man in the ice cream van

pxxl

All hail the double x!

w77d
nagymutter? XD

SpeedXHUN
forza horizon ba tudsz végülis😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Totti5
Minden létezõ KRES szabályt áthágott. Örökre elvenném a jogsiját az ilyennek, nem az utakra való ez a magatartás. Minden bizonnyal ez az ember egy bunkó paraszt, mert normális ember nem csinál ilyet. Csak 1szer fut az úttestre egy kisgyerek, vagy csak egyszer rosszúl reagálja le a szembejövõ és máris megvan a baj, ( amúgy volt pár eset amikor csak a szerencsén múlt a dolog... ) és 100% hogy nem ez a görény fog megsérülni, hanem a vétlen. Mivel nem lehet mindenki driftking és vannak szerényebb képességû sofõrök is ( ami nem jelenti azt hogy béna ), a közutakon a szabályokat betartva kell közlekedni. Aki erre nem képes azt onnan el kell távolítani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Arról nem is beszélve,hogy meghozza a kedvét a vezetni kevésbé tudó tuningolt verdás fiataloknak,hogy õk is így csapassanak.
LeWyTy
Mért nincs egy igazán jó game ahol forgalomban kell drifetlni.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TaRka0107
Na igen. Jól csinálja meg minden, de ahogy szlalomozik az autók közt, az azért durva.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

SpeedXHUN
<#eljen>

cement
ugyes a csavo persze, csak az a baj h ezzel a vezetesi stilussal megijeszt egy csomo masik sofort akik viszont benabbak es bizony elrantjak a kormanyt es abbol lesz a baleset.

LeWyTy
Most mér? Ha egyszer tud baleset nélkül menni akkor mér ne?
A sok vezetni nemtudó idióta enélkül is balesetet okoz.
(az ne csinálja aki normálisan sem tud vezetni)

kaposi1
Addig amíg egy zárt pályán csinálja ezt rendben van, ügyes. Amúgy meg a jó kurva anyjának veszélyeztesse az életét.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

szabii98

I met God. She's black

cement
azt ne gondold mar hogy ez egy igazi rendszam.

OOM-500 c'mon

SpeedXHUN
nem görög?

SpeedXHUN
Igazi bmw-s😄
Na jó nem,ezért mondják,hogy "köcsög bmw-s"
Jól tolja,de egy hiba becsúszik visz mindent magával.

Firerock
Kiderült a videóról hogy nem magyar a rendszám,csak nagyon hasonló. Grúz ha jól emlékszem!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

TaRka0107
Hát igen.

Yoda001
nem, de elég ügyes, az tuti... viszont nem értem hogy pl. a rendõrök miért nem kezdenek vele valamit? ott a rendszám, meg a videó róla... nem hiszem el hogy ez ne lenne elég...

http://9gag.com/gag/5135249

Megerdemelne egy irtozatos pofont.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

TaRka0107
Há' normáááális?

1 a lényeg, a LUJÓ egy pöcs 😄DDD

matyi0323
ezt nem tagadom.
sokat voltam pesten én is.
teljesen más egy szimpla dugó nyíregházán és pesten.. télen is ugyanígy teljesen más minden. csak mondtam, hogy az omsz is hibás volt, ennyi 😄

cement
en alapvetoen kecskemeten nottem fel de mar egy ideje pesten elek (most eppen budan) ezert tudom mi a kulonbseg videki nagyvaros es bp kozt. a pesti kaosz nem ugyanaz mint egy kecskemeti kaosz 😄

Effe88
az ok
de bakker
érted
fkf-rõl volt szó
kibiceknek kuss😄

matyi0323
nem pesti vagyok, de rengeteg nagy városban volt ez.
írhattam volna nyugodtan másik városnévvel 😄 mert konkrétan itt nálunk is beállt az egész város vagy 11-ig
de, ok.

Effe88
szóval nem?😄
nem azért de ez nem fikázás de aki nem bp-i az ne írjon már véleményt se pro se kontra szerintem

matyi0323
annyira gyökérnek tûnök ? 😞

Effe88
te pesti vagy amúgy?😄

matyi0323
azaz a tegnapi napról beszélek😛😊

matyi0323
amúgy ma tényleg az omsz volt a fasz, mert minden nyilatkozatban mm havat jósoltak, aztán lett 5 méter belõle.
ilyenkor õket kéne lehúzni pénzzel, hogy miért mondja a fasságokat, vagy õket kellene nyilatkoztatni
ettõl még Mo-t mindig váratlanul érinti a tél, szóval nem annyira védés, de a mai nem teljesen a "kpm" sara

pxxl
budán meg a parlament elött 😄

All hail the double x!

Willi Betz
Fogd a kis fikázó Vitézy Dávidra,az úgyis csak az orrát tudja túrni. 😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
ááá, mi nem vagyunk olyan jóban a faterral, de ilyenkor szoktam sajnálni. A lelkét kiteszi a munkában, nem lopja szarrá magát, állandóan a megoldásokat keresi a lehetetlenre úgy, hogy minden érdekkörnek jó legyen, reggel 7-tõl legtöbbször este 10-ig és ilyenkor a sok buta egybõl nekiesik... gusztustalan...

Effe88
minek olvasod bazz kiXDXD

w77d
neeeem, õk nem ilyen együgyûek.. a cikkek alatt szoktam olvasgatni a sok szakértõt.

Effe88
na?
kitõl hallod ezeket?munkatársak?

w77d
ilyenekkel ne viccelj, eleget halgatom én ezt egész nap és már lassan ott tartok hogy törött sörösüveggel esek neki minden hõbörgõ egyszerû léleknek...

w77d
budán a hegyekben kellett kezdeni, ez elõírás, nem lehet mit tenni. Mint ahogy az ellen sem, hogy a hókérdést a minisztérium huszadrangúnak tekinti és nem hagy rá pénzt.