Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Speed Six 4.0L model
Engine type: straight-6 DOHC 24v
Power: 350 hp (261 kW; 355 PS)
0-60 mph: 4.4 seconds
Top speed: 180 mph (290 km/h)
Torque: 330 lb·ft (447 N·m)
4.2L model
Engine type: V8 OHC 16v
Power: 360 hp (268 kW; 365 PS)
Torque: 320 lb·ft (434 N·m) at 4500 rpm
Redline: 7000 rpm
0-60 mph: 4.2 seconds
1/4 mile time 12.4 seconds
Top speed: 185 mph (297 km/h)
4.5L model
Engine type: 4475cc V8 OHC 16v
Power: 420 hp (313 kW; 426 PS) at 6750 rpm
Torque: 380 lb·ft (515 N·m) at 4500 rpm
Redline: 7000 rpm
0-60 mph: 3.9 seconds
Top speed: 195 mph (313,7 km/h)
respect to the man in the ice cream van
viszont 500 le, 1 tonna és manuáli😄
egyszer kipróbálnám
360 bele van írva
mennyit mehet 330?
nagyon szép autó, bár állítólag ezek a TVR-ek megbízhatatlan fosok?!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mondjuk én alapból valamiért nem kedvelem az automatákat.. nevelõ fateromnak cégnél az van.. kényelmes meg minden.. hosszab úton vezettem, úgy tényleg jó ( A4 audi ), de valahogy jobban szeretem mikor visszaszúrhatom neki 😊 De lehet 50 évesen másképp látom majd 😊)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Engem egyszer vittek városban egy kört egy automatával. Nekem meglepõen kényelmes volt, lámpáknál odatette magát..ugrott rendesen.

gamertag: kenobita
Szerény véleményem szerint amelyik kitalálta, hogy osztrák öko só az menjen a ................-ba...:] 50 kilós zsákon nézem multkor az összetételt:
98,8% NaCl... Különbség csak annyi volt, hogy 4x annyiba került mint az útszóró só. \Kezd elegem lenni ebbõl a "spanomnak van egy cége osztrákba, sót gyártanak jó drágán, legyen belõle nekünk is pénzünk, kényszerítsûk a jó magyar embert ennek a szarnak a megvételére 4x anyniért"\
Na mind1, van egy 50 kilós zsákom, van mibõl szórni már a sót:]]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ne sírj már😄
még a végén megsajnálom a családodat😄😄
igazán kibírtok egy évben 1-2 hét basztatástXD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy valami nátriumalapú cuccot használnak az utak felszórására (nem, nem a só az a nátrium alapú valami 😄)
Lehet, ha nem esõbe meg télen aszfaltoznának, normális anyagokkal, ahogy kell.. akkor nem lenne ilyen probléma. lásd Németo.
Mente et Malleo
az, hogy maró hatású, az természetes, különben max csak színezni lehetne vele a havat és még jobban sírna a nép.
Mente et Malleo