Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
csak vicc volt te
ne idegeskedjél te törpe höri😄😄😄

Effe88
én tudom
csak weed védi a mundér becsületétXD

w77d
nna a tipikus buta átlag ember hozzáállást képviseled apci, csak a neked tetszõ részt ragadod ki... az, hogy az OMSZ, akikkel fizetett szerzõdésben állnak az utolsó pillanatig állította, hogy max 1,5 centi hó lesz az már nem érdekel. Az sem, hogy egyszerûen nincs pénz mindenáron kiküldeni az összes gépet, mert a kormány banknak használja a céget és csak veszi ki belõle a pénzt az sem.

Lemondani? ez valami divat lehet mostanság, hogy olyanokat akarnak meghurcolni, akik csak eszközök és nem tehetnek a dolgok alakulásáról... De azért az is érdekes, hogy lemondatni és számon kérni is csak az irigy és természetesen túlságosan egyszerû emberek és szervezetek akarnak. Ez egyszerûen nem érdemel több szót, leesett a hó és a fõvárosban 2 órára megbénult a közlekedés. Ez mindenhol megtörténik ahol nem lánctalpassal közlekednek.

whiskeyman
Ezt már tegnap is tudtuk, mert reggel fél 7-kor egy darab hókotrót nem lehetett látni, se a Hungárián, se a Váci úton.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Effe88
na elismerte az fkf, hogy tegnap késõn küldték ki a gépeket
most hírekbeXD
apádnak le kéne mondania

Effe88
bestXD

LeWyTy
Akkor már KrAZ6x6

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Stig95
inkább Niva 😄

Ki mondta, hogy f??det rám?!

pxxl
jó lesz az subarunak is 😄

All hail the double x!

cement
és a porkéval mivan

respect to the man in the ice cream van

w77d
hát igen... ha összkerék, akkor csak az Audi...

Effe88
aztakurvaXDXD

TaRka0107
Hókotró<#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

desigo
Amúgy meg Quattro power <#nyes>

desigo
komolyság <#eljen>
w77d
hol lehet rendelni? 😄

pxxl
ilyen kéne neked is 😄

All hail the double x!

cement
az enyemben most abs sincs, es mennyivel jobb igy! 1 honapja levittem apamekhoz mert kerekcsapagyat kellet cserelni benne (490e kmes a kocsi), de eleg nehezen tudtak szetszedni a kerekagyat, kis kalapalast igenyelt, es a szerelo lezuzta az abs szenzort veletlen 😄 de mint mondtam nem banom😊

w77d
esp-vel meg nincs benne poén XD

cement
persze h riszalja ha kikapcsolod az espt😄

w77d
van, de azzal is riszálja a kurva a seggét XD

Willi Betz
Nincs annak a váltóján téli program?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
munkaba jovet tobb WRX-et lattam mint valaha, valoszinu mindenki elovette az idojarashoz legalkalmasabb jarmuvet 😊 ilyenkor nincs annal nagyobb fun. na majd 2 het mulva megyek ausztriaba sielni, lesz ott majd mokazas😄

w77d
akkor képzelj el engem a Cadivel XD többet mentem keresztbe mint egyenesen 😄

Willi Betz
Nem baj,legalább lehetett keresztbe autózni. 😄 Volt is pár vakmerõ hülye,akik próbálkoztak. Személy szerint egy ML Mercivel találkoztam,aki úgy kanyarodott be mintha tök száraz lenne az út... Gyalogosokról meg ne is beszéljünk,össze-vissza keresztül az úttesten,simán leugrik a közeledõ autó elé,az már nem jut el az agyáig,hogy én meg nem tudok megállni. Taposhatom én a féket két lábbal,akkor sem.

cement
picsaba akkor parkolhattam volna kozelebb az irodahoz.

w77d
igen

cement
ingyenes ma a parkolas??????

w77d
Azért volt ez a helyzet, mert be kell látni, hogy lehetetlen feladat. Ha a reggeli csúcsban jön be a szarás, akkor azt már megbaszta az ég. Egyébként pont ezért jelentették be tegnap, hogy ingyenes a BKV és a parkolás, hogy ma ne legyen csúcs, erre még többen indultak el kocsival.

matyi0323
persze. lehet köpködni, hogy még az út sincs letolva.
csak az a vicc, hogy bárki is volt a "góré", mindig ez volt a helyzet

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

cement
en most jottem be meloba, obudan es a rozsadombon tok jo a helyzet, a fontosabb utak tokeletesen jarhatoak. azt meg nem varhatja el az ember hogy minden kis keskeny utca homentes legyen ennyi ido alatt.

w77d
az a baj, hogy ebben az országban ez is politika már... ilyenkor hirtelen felébred a másik érdekképviselet és indul az akciózás. Gusztustalan.

matyi0323
A média hülyeséget beszél, ez köztudott.

A buszok meg alig alig járnak, ezért is háborodás van, miközben ma ingyé van.

Nem értem miért kell ezen amúgy meglepõdni, minden télen ez van országszerte.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
jah és bocsi ha ezzel megsértettelek, de ez megy ma nagyban és az embernek a fasza kivan

w77d
amúgy azért volt ma szopás, mert az autósok nem engedték el a célgépeket, a kora reggeli elõsózás pedig ilyen mennyiségnél szart sem ér. Nem is szoktak elõsózni, de most hátha alapon megpróbálták, hogy ne hõbörögjenek az okos mindenhez értõ emberek, de ez kivédhetetlen.

Idézek a médiából: "Vasárnap délután hat órakor kezdte meg 67 sószóró gépkocsi a fõvárosi utak elõ síkosság mentesítését, de a leszórt anyagot betakarta a hó"

Azaz ekkora hirtelen mennyiség esetén ha nagy a forgalom nem lehet mit kezdeni, vagy kivárja mindenki a sorát, vagy megoldja villamossal, mertóval és gyalog...

w77d
a tipikus átlag paraszt hozzáállása... a topicomban leírtam mi a helyzet

Effe88
weed szólj már apádnak, hogy küldje ki azokat a k*rva hókotrókat az utakra
mer különben picsán lesz rúgvaD😄:

Effe88
ez a képXDXD
tökéletesen jellemzi weedetXD

w77d
az az igazi, meg amikor a fûben heverészõ fémtárgyak kettévágják a gumit XXD

Willi Betz
Jajj,hát isten éltessen,te cickány! 😄DD

háttérbe dobhattál volna neki egy szivárvány zászlót 😄

És ahhoz minek hó?
Forgasd meg füvön

http://www.hellring.com/

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
na mostmá szopjatokle sneciek XD

Lujóóóóóó

pxxl

All hail the double x!

w77d
nem én vótam XD

múltkor capella elõtt állt a kocsid.... felléptél vagy csak buliztál ? XDDD

w77d
nem vagyok buzi, csak jelenleg ilyen buzisárga ing van rajtam, mert ez volt csak kivasalva XXXD

(te kis huncut)