44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • w77d
    na jóvan, akkor azért nem vettem szart ma kivételesen XXD
  • Yoda001
    kb. 100-110e körül volt a nagyon utánakeresős ára, én is ő utána érdeklődtem, azt hiszem pont ezekkel az objektívekkel :)
    végül hagytam, de amikor lőttem vele a képeket, akkor teljesen rendben volt... nem nagyon van kivetnivaló, beállítás kérdése minden, ami ahogy elnéztem nem nagy szám, legrosszabb esetben automatikusan minden, max 1-2 dolgot állítva...:)
  • Szabi #41177
    én biztos nem vettem volna meg.. de árba így a nagyobival nem vészes.. :D
  • w77d
    A nagy kocsifotósokat kérdezem. Ma egy boltban megláttam és megszerettem egy fényképezőt. Nem szándékoztam venni semmit, de csak vettem egy Canon EOS 1100D-t EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III és EF 75-300MM f/4-5.6 III objektívvel megspékelve. 150 rugó volt. Jó gépet vettem? Vagy mellényúltam és ennyiért sokkal jobbat is kapni?
  • ladarevolution
    sárga villogót nem tehet csak úgy ki, mivel azt csak akkor használhat ha a forgalmi engedélybe be van jegyezve.
  • sovatalevi
    Na,beszeltem egyik rendőrrel.Es azt mondta,hogy nyugodjak meg,mert olyan volt akkor szolgalatba h nem lesz gond.Remélem nem kamuzott :)
  • kemszi2
  • cement
    értettem! és bocsánat
  • Bhalage
    zarovonalon nem elozunk, mindentol fuggetlenul
  • sovatalevi
    Értem :D
    Faxa lesz :)
  • w77d
    van, hogy 2 hónapot is elhúzódik, van hogy 2 hét alatt megjön
  • matyi0323
    de úgy általában mindig röhögök a rendőrnek képzelő kis senkiken, akik próbálnak okoskodni, mert van rajtuk egy kék munkászakó valami kitűzővel :DD
  • matyi0323
    _DSA?:DSA_DSADA
    felröhögtem :DD

nálunk a polgárőrök csinálják ezt, tescoba vettek narancssárga lámpát és felbaszták a swiftre a polgárőrtábla mellé XDDDDD
    havermmal multkor 70el mentünk, jön levillog elkzdi tudja, hogy 70el mentünk , elkezdtünk röhögni, azt mondja haver. látom 1.3-as a suzuki, mert bírt jönni utánunk. csávó beült a kocsiba és elvillogott haza XDD
  • cement
    múlt héten egyik éjszaka a vigadó tér alatt a rakparton mentem dél felé és egy közteres kocsi 30-40el tötyögött előttem, és ugye dél felé csak egy sáv van és záróvonal dehát sehol senki a láthatáron ráelőztem mondom a faszom fog itt vánszorogni, és felkapcsolta a sárga villogóját :D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D nézem a tükröt mondom te meg mit akarsz?:D visszaraktam kettőbe azt' otthagytam a büdös picsába
  • sovatalevi
    Értem.Es ha lekapott,akkor mikorra várható a büntetés?
  • w77d
    Ezt azért cáfolnám. A sebességedet méri már 500 méterről is bőven, engem már kaptak le így. A rendszám természetesen akkor még nem látszott de ilyenkor több képet csinálnak míg közel nem érsz a trafihoz. Ha megvan a rendszám akkor az idő miatt bizonyítható, hogy te voltál 500 méterrel arrébb is és megy a bírság.
  • sovatalevi
    "Tehát 500 méterről érzékelhető a traffipax rádiójele, de csak 80 méteren belül mér. Van idő fékezni."

Ezt olvastam a vezess.hu-n..Volt ott 100 méter is :)
  • sovatalevi
    :D Remélem én is így jártam most :)
    Hanem fizethetek...:\
  • Szabi #41161
    szeretem betartani a sebességhatárokat, de többször éreztem már úgy hogy na most tuti fizetni kell.. de szerencsére eddig még mindig megúsztam mert türéshatáron belül voltam.. kop-kop.. :D
  • sovatalevi
    Remélem :) Nyáron lesz 1 éve,hogy megvan a jogsim,de meg nem volt semmi gond.Most is azért jöttem annyival,mert a táblánál nem lassítottam le,hagytam guruljon :D
    Az is lehet,hogy időben lefékeztem..
  • sovatalevi
    Na ez az :) Remélem,csak megpihent,és bement meginni egy kávét.
    Az autó nem is az én nevemen van :\
  • Szabi #41158
    fő a változatosság :D

remélhetőleg szerencséd volt és legközelebb jobban figyelsz :)

#41157: elképzelésem sincs hogy, de volt hogy megcsillant az üvegen és látszodott a tetőkárpiton egy piros folt :DD
  • w77d
    este sem, mivel infrával dolgoznak
  • sovatalevi
    Úgy tudom,hogy megvan egy bizonyos hely,hogy hol radarozhatnak fix ponton.Ezeken mozgó radar is van,szóval menet közbe is mer.
    Na de ezen a ponton ahol meg volt állva (tilosban..) nem láttam meg radarozni..
  • Szabi #41155
    általában ott is úgy csinálják, hogy van egy fotós a városban, majd egy kassza városhatáron.. akkor azért ülnek a fotósban hogy egyből jelezzék hogy kit kell a kasszához hívni :D
  • sovatalevi
    Ezt nem tudom :| Lehet később kimegyek,és ha levan parkolva valahol,megnézem hogy megy-e a felvétel.
    Eddig mindig úgy radaroztak,hogy benne ült a kocsiban,és vart.
  • Szabi #41153
    nappal nem kell vakuzni :D
  • sovatalevi
    :|
    Hoppá..
    Habar meg sosem hallottam itt a varosba,hogy valakit így megbüntettek volna.. Mondjuk,kellett volna valami villanást lássak gondolom,ha lefényképezett.
  • w77d
    kérdés, hogy éles volt e vagy csak kajálni ugrottak ki vele...
  • Szabi #41150
    igen, elméletileg azokban a kombikban automata traffipax van :/
  • sovatalevi
    Sziasztok!Nem ide illő téma,de láttam,hogy volt dolgotok mar a rendőrséggel.
    A tegnap úgy jártam,hogy bejöttem a varosba 70 km/h-val,és későn vettem eszre a rendőrautót.(Dacia Logan MCV)
    Mikor megláttam lefékeztem 40 km/h-ra,és lassan elmentem mellette.Nem volt benne senki.A rendőr talán az út melletti pizzázóba volt,kávézott talán.A kérdésem az lenne,hogy lehetséges,hogy úgyis radarba futottam,hogy a rendőrkocsiba nem volt senki?
    Az eset Romániában történt.
  • BenedekFeco

Tavaly előtt láttam először Genfben. Azóta forgalomban talán 3X.
  • Szabi #41147
    Ithaca Green és szerintem nagyon jól áll nekik is :D
  • cement
    ez a takonyzöld csak a lambóknak áll jól nem tudom a tuningmatyik (főleg az oroszok szokása) mit erőltetik. ratyi
  • Effe88
    hát elég egyedi járgánya van akkor a szerencsésnek:D
  • Szabi #41144
    elméletileg igen, pár hete bukkant fel vidéken :)
  • Effe88
    igen
    tényleg szép
    lehet ez az egyetlen 1 itthon?
  • desigo
    Ebből se sok szaladozik itthon.
    Gyönyörű formája van
  • w77d
    nem hallottál a Fiskerről? Pedig a Sandy kapcsán volt róla szó a médiában bőven...
  • Effe88
    thx
    erről még életembe nem halottam
    megéri ide benézni:D