44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#19617 De támadt egy olyan ötletem, hogy eladjuk Lujó piakészletét, és máris gazdagok leszünk>] És akkor részarányosan osztozunk öregemberrel és popzu val: DD
Ráadásként egy kis aprópízért a puncikabrilyót is eladjuk: D
Lujót meg bevágjok egy öregek otthonába, ahol naponta kell járnia a névtelen alkoholisták klubbjába xD -
#19616 Jajah, most , hogy 95 ös 330 lett elgondolkodtam, hogy lehet csak audim lesz: DDD
De fenetudja.Van még fél év.Meglátom mennyit akarok dolgozni a nyááron: DD
-
#19615 Vedd meg nyugodtan, tanulópénznek jó lesz. Majd amikor minden pénzed az autóra költöd, és rájössz hogy nem csak abból áll az élet máshogy fogod látni a dolgot. Ilyen benzintemetőket akkor kell venni amikor már van pénzed arra hogy mint második/hétvégi autó legyen nálad. Álmodozni lehet, de nem árt a valóságnál maradni. Főleg most hogy a benzinárak megugrottak, akkor csak magadat fogod kínozni azzal hogy nem autózhatsz mert nincs pénz benyára, mert jópár 10e forinttal csak pár száz kilométert tudtál menni. -
#19614 nnnnnnneeeeehumorizájjjá nemmindenapos ez XXXD -
#19613 Miért nem lepődök meg?: D -
#19612 Nám, de ha meglesz akk már használni akarom a talicskát.Addig meg elvégezni rajta azokat amiket netán kell. -
#19611 gyerkek bebasztam -
#19610 Bronco 17 et eszik, audi 12-t. -
#19609 "rohaggyále!XXXDD"
Most számolgatom a plénzem...Még egy jogsi is belefér
Na nem...Viccet félretéve, nyárra tervezem a kocsit, és akkor októberbe vizsga. Most márciusba kellene elkezdenem. -
#19608 nevegyéolyat ami sokat eszik mee nem fogsz vele közlekedni -
#19607 hogylennnnemáá 18 alatt van a srác de szeret álmodozni XXXXD -
#19606 Hát, kocsira 6 kiló, átiratás 168 000
Bár, lehet, hogy ink azt a 200 turbo quattro-t veszem...bár akkor is majdnem 1 misiből jönnék ki:CCC De arra se lugzuzs adó, se regadó se semmi ilen gadva nemkell. keveset is eszik.. Meg lehet vele lendületesebben is közlekedni:] -
#19605 jogsid megvan már? -
#19604 Mennyit szánrá rá faszikám? -
#19603 Benzintemetőt. És el akarom kerülni a 3 millás regadót:] -
#19602 SSolo drága gyermekem milyen verdáát szándékolsz te venni? XXD -
#19601 iagazd van:DDD ha fizeted nekem a bűntetést akkor minek?: D
Na de most komolyan.P rendszámot tudnék, de ott sokat kéne kamuzni a szerveknek, Z rendszám nemjátszik, E rendszám meg nemvágom:/ -
#19600 reendszám az minkek?? XXXXXXXXXXXDD -
#19599 OFF/
Szándékomban áll venni egy autót, de nincskedvem 3 milla regadót fizetni.
Melyik az az ideiglenes rendszám amivel egy időre elkerülhető ez? Akár többszöri alkalommal is? -
#19598 bekőnebaszni XXD -
#19596 Aztakurva:| Olyat aggyámán' XD
Bár, ink ne gyere ide a házunk elé 2 es golffal: D Ez nem aza környék xDDDD -
#19594 gyerekek kegyetlen.. itt a hétvégi kecóban találtam egy nagy üveg Finnlandia Vodkát.... hogy ez hogy került ide XXD -
#19593 hagylássuk -
#19592 betegek vagytok mind XXXD -
#19591 bazz, pedig most akartam berakni az én képem :D -
#19589 Bocs:S
Bár, igazából, még nem vallotta be, hogy a puncikabrilyó nincs meg, mert tegnap előtt bebaszva elment kurvázni, és a kurva lenyúlta a kocsit, és most egy 2-es golffal járkál -
öregember #19588 egy L betű hiányzik a hasáról -
öregember #19586 SuperOwl -
#19585 meglátták nöi kocsiját kihagytad -
#19584 ó hogy rohadnále XXXD -
#19583 Biztos megrémültek, hogy egy dagadt alkesz bagly ott ráncigál egy faágat...inkább meg se szólaltak, csak röhögtek? XD -
#19582 -
#19581 bazdmeg XXXD -
#19580 Lujó az izmosés a hapek nemfélttöled hogy mivagy,kivagy,hogy nöi kocsival tolod? -
#19579 gyerekek most a 71-esen Tihany előtt egy bazi nagy fát döntött a szél az útra, a fa kettényomta az út menti korlátot is... hát hajszál híján beleszaladtam.. én és egy középkoru faszi pakoltunk el az útról, hogy nagyjából el lehessen menni, 6db autós meg nézte!!!! -
#19578 ez a kép akkor készült amikor megfogdosta a nöt és azthitte a puncikabrijos hogy nem vette észre a csajnak a csávoja mert bevanbaszva,de sajna tévedett:D igy a wécébe kényszerült és ott töltötte az egész szilveszter éjszakát:D -
öregember #19577 nézd má, van friss kép Lujóról ??? -
#19576 teljesen mata világát nem tudja -
#19575 te nem vagy Opel mégis rusnya vagy XXD -
#19574 Ez most szilveszterkor készült kép,róka kergetés közben?