Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spirit of Perfomance Koenigsegg

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Akkor legalább tenne fel rendes képet a kaszniról.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ezt a szép ezeröcsit.
Ezzel meg vittek egy karikára.Hát õõõõ....KIBASZOTT DURVA!😄DDDDDDD
Padló=libabõr+könny.Hihetetlen élmény volt.
ferrari 599-et is láttam csak mire elõkaptam a fényképezõt a ferrari elhúzott

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Faterom 99 óta nem él velünk..Jó is...Amúgy is csak vitte a dellát: C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Jo tudom nem a legjobb kep de mire eszrevettem es elovettem a telefont mar messze jart :-)
Na off vége.
Erre te Írtad, hogy bagoly mondja...Alaphangon nem is értem, hogy jön az ilyen beszólás ehhez a szöveghez:/ (Mert ha még annyi valóság alpja lenne, hogy nekünk is vannak ilyen haverjaink, akk asondom ok, de mivel nincsen, Így ez a megszólalás full nem illik bele a képbe.)És erreÍrtam, hogy szövegértés 1 es.
★
Remélem meghirdetik...köszi hogy irtad hogy láttál egy ilyen gépet...<#worship>#worship>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Kispénzért lehet hogy megvenném alaktrésznek..
Nem sok ilyen géprõl tudok az országban...fõleg Kapitanrõl...
De valahol Budán volt és rajta volt egy jónagy eladó felirat ha az Opelre gondolsz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.