44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • autoszimulator
    :S

szegénynek alapból elég lehet, hogy ilyen fia van, meg még ez is :S jobbulást
  • Csabesz6
    Nekem ne mond...
  • w77d
    ez a 2010-es év keggyetlen szarul indult eddig... mit rontottam el? nem basztam meg a szerencsemalacot éjfélkor???
  • desigo
    jobbulást neki...
  • w77d
    de kibaszott sok szerencsém van manapság... ma reggel anyám elcsúszott az utcán, eltört a lába+ szalagszakadás, jelenleg a balesetin van... ezt tuti műteni kell
  • öregember
    jól nézel ki !
    hánytál ?
  • w77d
    nem te hülye XD azt hogy a városi tapló durvább tud lenni...
  • maffioso
    azt hogy falusi volt 20 évig?:DD
  • w77d
    ezt alá tudom támasztani...
  • autoszimulator
    falusi voltam 20 évig, most átmeneti, főleg városi, de hidd el, durvább a városi keménylegény csapat
  • Csabesz6
    Én is falusi "paraszt" vagyok, csak nem ilyen suttyó.
  • fook
    ezért jó hogyha falusi parasztokat jól ismered :):):):)
  • maffioso
    ezért utálom ezt akormányt és ezt a fajt, de ebbe tényleg ne mennyünk bele ez nem az a topik
    eddig ennyire durva konfliktusokat sikerült elkerülnünk, remélem igy is marad, nem kell h az én verdámat szedjék szét
    multkor mondjuk kaptak a cigok ladának eredetvizsga matricára magyar ellenállásosat:D
  • autoszimulator
    eh... azt hittem ez itt nyugaton divat csak. itt egy szórakozóhely mellett támadtak ránk a kisebbség oly mélyen tisztelt tagjai. Haverom autójának lerúgták a tükreit, meg a motorháztetőt is behorpasztották. Hárman voltunk, ők öten. Miután megláttuk mit csinálnak, odamentünk, mi kérdeztünk, ők ütöttek azonnal. Egyiküket a harmadik társunk lefejelte, és állítólag az el is ájult ettől. Elmentünk, majd - valszeg mivel a fejelős havert ismerték ott név szerint, melózott régen azon a helyen - pár héttel később jött neki az idézés. Felfüggesztettjét élvezi most éppen.
  • SötétBarom
    Mert a Carmageddon 2 :P
  • w77d
    tutinem
  • solo
    carmageddon?
  • GhostR1der
    ez melyik játék?:D
  • Csabesz6
  • SötétBarom
  • Csabesz6
    Látod.
    Nyilván, ha nem autóval vagyok, semmi sincs az egészből.Ez szálka a sündörség szemében, NYÍLVÁN visszaéltem a gépjármű adta lehetőségekkel.LOOL
  • Norbi1990
    És azt nem vették észre a sünök, hogy teljesen bevoltak nyomva?
    Részegen is azoknak hisznek? Nevetséges...
  • w77d
    elém egy robogót kúrtak ki, de valahogy sikerült gyorsan kikerülnöm...
  • Csabesz6
    Jól tetted!
    Csak gondolom nálad nem mászott rá a kocsira, majd le onnan, ordibálva azt hogy elütöttek.
  • Csabesz6
    Tudod, én úgy vagyok vele hogy részeg ember nem mérlegel...és ilyen falusi suttyóknál aztán bármikor lehet akár egy parasztbicska is (az is bőven elég).
    Ő nem fog filózni, hanem elkezd hadakozni azzal a szarral, ha van neki (és miért ne lenne).Persze mondták azt is, hogy részeg embert a legkönnyebb megverni.Lehet, csak kérdés van-e nála valami segédeszköz.

Meg ugyebár ők voltak öten, hatan mi meg hárman.ÉS jó hogy én nem vagyok kis darab, de mit kezdjek a két kis termetű utasommal?XD
  • w77d
    én lehúzott ablakon keresztül bekaptam az első pofont a többi már ment az autó köré.. nyomtam egy kövér gázt és elhúztam...
  • Csabesz6
    Erről van szó...mindenki löki az igét: "húú én kiszálltam volna...piff puf..." stb. Hát...
    Valahogy nem ez jut eszébe az embernek elsőre, utólag meg én is "szájaskodnék", így megy ez:)
  • w77d
    én is voltam már hasonló helyzetben és nekem sem fordult meg a fejemben kiszállni és hadakozni mert féltettem a kocsit... így utólag könnyű keménykedni persze de ott azért más..
  • SötétBarom
    Szerintem egy ilyen kalapács sokkal hardcoreabb mint bármi más..
  • LaszloLedzenyi
    fatestápoló befigyel üllés alatt ilyen esetekre
  • cement
    cccc... télleg ki kellett volna szállni és szájbakúrni őket. én biztos azt tettem volna. olyankor nem kapsz semmit mert örülnek hogy élnek, nem hogy még rendőrt hívjanak
  • Csabesz6
    "másik meg rámászott a kocsira, és amikor elindultam se engedte el.Pár méter után leborult, és felpattant.Kutya baja"...

címe: cserbenhagyásos baleset, lol.
  • autoszimulator
    szócsatáért? nice1
  • OrioN the S
    pfff :S es ok mit kapnak? az ilyeneket jol meg kene verni...
  • Csabesz6
    Ja, marha boldog vagyok.A szilveszter éjszakát(+reggel) az őrsön töltöttem, egy fullra bekómált majom, illetve takonypóc 14 éves "társai" miatt.Plusz kár is keletkezett az autóban.Nem nagy, de ezek elvi dolgok kérem szépen.

És a slusszpoén: akár felfüggesztettet is kaphatok!:D
  • OrioN the S
    Tudod a kozbiztonsag+igazsagot kell szolgaltatni :)
  • Csabesz6
    Pontosan, ennek ellenére engem hurcolnak meg
    Pláne, hogy közöm nem volt a szócsatához.
  • OrioN the S
    Gondolom, hogy nem kellett a balhe :\
  • Csabesz6
    Igen, meg mondjuk féltettem a testi épségem, nem kicsit.Autóról nem is szólva.
  • OrioN the S
    mert Ti a kocsiba voltatok ok meg kint?

"szallj ki!!! szallj be te!"