44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#19698 :S
szegénynek alapból elég lehet, hogy ilyen fia van, meg még ez is :S jobbulást -
#19697 Nekem ne mond... -
#19696 ez a 2010-es év keggyetlen szarul indult eddig... mit rontottam el? nem basztam meg a szerencsemalacot éjfélkor??? -
#19695 jobbulást neki... -
#19694 de kibaszott sok szerencsém van manapság... ma reggel anyám elcsúszott az utcán, eltört a lába+ szalagszakadás, jelenleg a balesetin van... ezt tuti műteni kell -
öregember #19693 jól nézel ki !
hánytál ? -
#19692 nem te hülye XD azt hogy a városi tapló durvább tud lenni... -
#19691 azt hogy falusi volt 20 évig?:DD -
#19690 ezt alá tudom támasztani... -
#19689 falusi voltam 20 évig, most átmeneti, főleg városi, de hidd el, durvább a városi keménylegény csapat -
#19688 Én is falusi "paraszt" vagyok, csak nem ilyen suttyó. -
#19687 ezért jó hogyha falusi parasztokat jól ismered :):):):) -
#19686 ezért utálom ezt akormányt és ezt a fajt, de ebbe tényleg ne mennyünk bele ez nem az a topik
eddig ennyire durva konfliktusokat sikerült elkerülnünk, remélem igy is marad, nem kell h az én verdámat szedjék szét
multkor mondjuk kaptak a cigok ladának eredetvizsga matricára magyar ellenállásosat:D -
#19685 eh... azt hittem ez itt nyugaton divat csak. itt egy szórakozóhely mellett támadtak ránk a kisebbség oly mélyen tisztelt tagjai. Haverom autójának lerúgták a tükreit, meg a motorháztetőt is behorpasztották. Hárman voltunk, ők öten. Miután megláttuk mit csinálnak, odamentünk, mi kérdeztünk, ők ütöttek azonnal. Egyiküket a harmadik társunk lefejelte, és állítólag az el is ájult ettől. Elmentünk, majd - valszeg mivel a fejelős havert ismerték ott név szerint, melózott régen azon a helyen - pár héttel később jött neki az idézés. Felfüggesztettjét élvezi most éppen. -
#19684 Mert a Carmageddon 2 :P -
#19683 tutinem -
#19682 carmageddon? -
#19681 ez melyik játék?:D -
#19680 -
#19679 -
#19678 Látod.
Nyilván, ha nem autóval vagyok, semmi sincs az egészből.Ez szálka a sündörség szemében, NYÍLVÁN visszaéltem a gépjármű adta lehetőségekkel.LOOL -
#19677 És azt nem vették észre a sünök, hogy teljesen bevoltak nyomva?
Részegen is azoknak hisznek? Nevetséges... -
#19676 elém egy robogót kúrtak ki, de valahogy sikerült gyorsan kikerülnöm... -
#19675 Jól tetted!
Csak gondolom nálad nem mászott rá a kocsira, majd le onnan, ordibálva azt hogy elütöttek. -
#19674 Tudod, én úgy vagyok vele hogy részeg ember nem mérlegel...és ilyen falusi suttyóknál aztán bármikor lehet akár egy parasztbicska is (az is bőven elég).
Ő nem fog filózni, hanem elkezd hadakozni azzal a szarral, ha van neki (és miért ne lenne).Persze mondták azt is, hogy részeg embert a legkönnyebb megverni.Lehet, csak kérdés van-e nála valami segédeszköz.
Meg ugyebár ők voltak öten, hatan mi meg hárman.ÉS jó hogy én nem vagyok kis darab, de mit kezdjek a két kis termetű utasommal?XD -
#19673 én lehúzott ablakon keresztül bekaptam az első pofont a többi már ment az autó köré.. nyomtam egy kövér gázt és elhúztam... -
#19672 Erről van szó...mindenki löki az igét: "húú én kiszálltam volna...piff puf..." stb. Hát...
Valahogy nem ez jut eszébe az embernek elsőre, utólag meg én is "szájaskodnék", így megy ez:) -
#19671 én is voltam már hasonló helyzetben és nekem sem fordult meg a fejemben kiszállni és hadakozni mert féltettem a kocsit... így utólag könnyű keménykedni persze de ott azért más.. -
#19670 Szerintem egy ilyen kalapács sokkal hardcoreabb mint bármi más.. -
#19669 fatestápoló befigyel üllés alatt ilyen esetekre -
#19668 cccc... télleg ki kellett volna szállni és szájbakúrni őket. én biztos azt tettem volna. olyankor nem kapsz semmit mert örülnek hogy élnek, nem hogy még rendőrt hívjanak -
#19667 "másik meg rámászott a kocsira, és amikor elindultam se engedte el.Pár méter után leborult, és felpattant.Kutya baja"...
címe: cserbenhagyásos baleset, lol. -
#19666 szócsatáért? nice1 -
#19665 pfff :S es ok mit kapnak? az ilyeneket jol meg kene verni... -
#19664 Ja, marha boldog vagyok.A szilveszter éjszakát(+reggel) az őrsön töltöttem, egy fullra bekómált majom, illetve takonypóc 14 éves "társai" miatt.Plusz kár is keletkezett az autóban.Nem nagy, de ezek elvi dolgok kérem szépen.
És a slusszpoén: akár felfüggesztettet is kaphatok!:D -
#19663 Tudod a kozbiztonsag+igazsagot kell szolgaltatni :) -
#19662 Pontosan, ennek ellenére engem hurcolnak meg
Pláne, hogy közöm nem volt a szócsatához. -
#19661 Gondolom, hogy nem kellett a balhe :\ -
#19660 Igen, meg mondjuk féltettem a testi épségem, nem kicsit.Autóról nem is szólva. -
#19659 mert Ti a kocsiba voltatok ok meg kint?
"szallj ki!!! szallj be te!"