44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • BenedekFeco

• pxxl
    Távolsági busz. Nem járok bkv-val :)
  • w77d
    aztakurvamindenemet :D
  • Yoda001
    csak azért ne legyen kecseg a sofőr, mert nem érdekli :D amúgy 44-es vagy 45-ös busz? :)

de ahogy látom "öregember" is a gyönyörű Ferrari-t errefelé fotózta a Kerepesi úton, nagyon össze van nőve ez a topik, w77d-ről nem is beszélve, szinte naponta látlak az új csodával... :D
  • öregember
  • cement
    nemrég olvastam valahol h bizonyos autótolvajok átálltak porschék és egyéb luxusautók lámpatesteinek lopására, ugyanis gecidrágák és alkatrésznek el tudják őket adni feketén. pl a panamera első lámpáját is szeretik lopkodni mert anélkül ki lehet szerelni a kocsiból h megszólalna a riasztó..
  • kifli
    kiégett az opelben a féklámpa, nemtudtuk az izzot kiszedni, úgyhogy elhoztuk mindenestől...
  • Willi Betz
    Ma tréleren egy új 911 Carrera 4S-t hátsó lámpák nélkül.
  • kaposi1
    Ma láttam először élőben a Magyar Mercedes CLA-t.
    Hát határozottan pofás lett szerintem.
  • pxxl
    pfuu láttam egy Tesla-t reggel :)

kép az kb fos, mert a kcsg buszsoffert nem nagyon érdekelte, h mi az ott :D

• kifli
    redneck mobil

Hétvégén lehet vele jampizni, hétköznap meg ráfér a trágya a platóra :D
  • N o N a m e
    úúú, imádtam! :D

• Szabi #41816
  • BenedekFeco
    Igen! Baszottul öreg vagyok én is!
  • öregember
    problémát okoz közelebb menni ?
  • BenedekFeco
  • broman191
    280-nál nem ilyen sérülések lettek volna az autón... :D
  • desigo
    A többi is lerepül/csúszik csak annak nincs médiavisszhangja.
  • JethroHUN
    280-al csúszós aszfalton érthető... Milyen érdekes, hogy mindig ezek a luxus kocsik repülnek le az útról, jah igen sok lóvéhoz nem jár ész.
  • Szabi #41809
    már a Bentley-vel mászkál... :D
  • kaposi1
    "Dzsudzsák Balázs
    3 órája, mobil használatával
    Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelművé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"

Kicsúsztam az autómmal!
    Vagy elírta, vagy még is az övé.
  • Effe88
    :D:D

igen
    és verseny se lehetett
    végül is tök átlagos autók találkoztak
    lambo vs, s65 amg?
  • Szabi #41806
  • desigo
    Értsed már,hogy anyukájához ment vasárnapi ebédre.Egy nagy csokor virágot vitt amit ő szedett aznap a mezőn.A külső sávban 90-el gurult hiszen még járatós volt az új autó.Ekkor történt valami elképzelhetetlen balszerencse.A vakító napsütést egy zivatar váltotta fel és egy villám elvakította Balázskát aki nem vesztette el a fejét és lelassított 60-ra.
    Azonban elé ugrott egy szarvas és nem tudott mit tenni félre rántotta a kormányt és az állat életét mentve inkább az autót áldozta be.
    Amíg ájultan feküdt a kocsiban a gonosz Mercis bácsi szándékosan nekiment,hogy biztosítás csalás révén milliókhoz jusson.

Minden egyéb hírportál beszámolója csak hazug rágalom.
  • Ryder159
    A kék rendszám alapján nem bérelt autó volt hanem frissen vásárolt...
  • bency
    Frissítés3: a futballista saját Facebook-oldalán tette közzé, hogy a nedves úton megcsúszott Lamborghinijével. Egyedül volt, és sem ő, sem más nem sérült meg. A mentőket egy másik balesethez riasztották, mely ugyanazon a szakaszon történt kicsivel később. Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékos egy bérelt autóval tartott haza Budapestről édesanyjához.
  • Effe88
    mennyi egy ilyen újonnan?
  • miki30246
    nem is drága.
    De gondolom ehhez még hozzájön a kaució is
  • öregember
    bérelhető Bécsben (1300 euro per nap)
  • desigo
    "vigyáz a gépre"

Jajj nekik ezek csak játékszerek.
    Ha a topiklakókra szakadna havi 100 millás fizetés pont ugyanígy lenne rommá törve nem egy sport/luxus autó.
  • öregember
    egy ilyen (bérelt) autón tuti h van casco
    az önrészt meg ingzsebből kidobja
  • miki30246
    inkább kifizeti az autó újkori értékének a 10 vagy 20%-át.
  • kaposi1
    Huszti legalább vigyáz a gépre.

• kaposi1
  • allock #41794
    :D
  • öregember
    vesz a bércégnek egy másikat
    neki nem számít
  • kaposi1
    Főleg hogy úgy néz ki Bécsben bérelte.
    Mondjuk ott se biztos hogy örülnek neki.
  • desigo
    Lambó-Merci crash majd később érkezhetett a Renault amiben egy kislány sérült meg.
  • miki30246
    nem nagy kár ez, ránézésre megvan 10 millából is a javítás, annyiért megcsinálom neki.
    szóval lófing, valószínű biztosítás is van rá, leszarja
  • kaposi1
    Hogyan próbált kikerülni egy megcsúszó Renault-at amikor az pár perccel később érkezett.