44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • cement
    nemrég olvastam valahol h bizonyos autótolvajok átálltak porschék és egyéb luxusautók lámpatesteinek lopására, ugyanis gecidrágák és alkatrésznek el tudják őket adni feketén. pl a panamera első lámpáját is szeretik lopkodni mert anélkül ki lehet szerelni a kocsiból h megszólalna a riasztó..
  • kifli
    kiégett az opelben a féklámpa, nemtudtuk az izzot kiszedni, úgyhogy elhoztuk mindenestől...
  • Willi Betz
    Ma tréleren egy új 911 Carrera 4S-t hátsó lámpák nélkül.
  • kaposi1
    Ma láttam először élőben a Magyar Mercedes CLA-t.
    Hát határozottan pofás lett szerintem.
  • pxxl
    pfuu láttam egy Tesla-t reggel :)

kép az kb fos, mert a kcsg buszsoffert nem nagyon érdekelte, h mi az ott :D

• kifli
    redneck mobil

Hétvégén lehet vele jampizni, hétköznap meg ráfér a trágya a platóra :D
  • N o N a m e
    úúú, imádtam! :D

• Szabi #41816
  • BenedekFeco
    Igen! Baszottul öreg vagyok én is!
  • öregember
    problémát okoz közelebb menni ?
  • BenedekFeco
  • broman191
    280-nál nem ilyen sérülések lettek volna az autón... :D
  • desigo
    A többi is lerepül/csúszik csak annak nincs médiavisszhangja.
  • JethroHUN
    280-al csúszós aszfalton érthető... Milyen érdekes, hogy mindig ezek a luxus kocsik repülnek le az útról, jah igen sok lóvéhoz nem jár ész.
  • Szabi #41809
    már a Bentley-vel mászkál... :D
  • kaposi1
    "Dzsudzsák Balázs
    3 órája, mobil használatával
    Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelművé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"

Kicsúsztam az autómmal!
    Vagy elírta, vagy még is az övé.
  • Effe88
    :D:D

igen
    és verseny se lehetett
    végül is tök átlagos autók találkoztak
    lambo vs, s65 amg?
  • Szabi #41806
  • desigo
    Értsed már,hogy anyukájához ment vasárnapi ebédre.Egy nagy csokor virágot vitt amit ő szedett aznap a mezőn.A külső sávban 90-el gurult hiszen még járatós volt az új autó.Ekkor történt valami elképzelhetetlen balszerencse.A vakító napsütést egy zivatar váltotta fel és egy villám elvakította Balázskát aki nem vesztette el a fejét és lelassított 60-ra.
    Azonban elé ugrott egy szarvas és nem tudott mit tenni félre rántotta a kormányt és az állat életét mentve inkább az autót áldozta be.
    Amíg ájultan feküdt a kocsiban a gonosz Mercis bácsi szándékosan nekiment,hogy biztosítás csalás révén milliókhoz jusson.

Minden egyéb hírportál beszámolója csak hazug rágalom.
  • Ryder159
    A kék rendszám alapján nem bérelt autó volt hanem frissen vásárolt...
  • bency
    Frissítés3: a futballista saját Facebook-oldalán tette közzé, hogy a nedves úton megcsúszott Lamborghinijével. Egyedül volt, és sem ő, sem más nem sérült meg. A mentőket egy másik balesethez riasztották, mely ugyanazon a szakaszon történt kicsivel később. Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékos egy bérelt autóval tartott haza Budapestről édesanyjához.
  • Effe88
    mennyi egy ilyen újonnan?
  • miki30246
    nem is drága.
    De gondolom ehhez még hozzájön a kaució is
  • öregember
    bérelhető Bécsben (1300 euro per nap)
  • desigo
    "vigyáz a gépre"

Jajj nekik ezek csak játékszerek.
    Ha a topiklakókra szakadna havi 100 millás fizetés pont ugyanígy lenne rommá törve nem egy sport/luxus autó.
  • öregember
    egy ilyen (bérelt) autón tuti h van casco
    az önrészt meg ingzsebből kidobja
  • miki30246
    inkább kifizeti az autó újkori értékének a 10 vagy 20%-át.
  • kaposi1
    Huszti legalább vigyáz a gépre.

• kaposi1
  • allock #41794
    :D
  • öregember
    vesz a bércégnek egy másikat
    neki nem számít
  • kaposi1
    Főleg hogy úgy néz ki Bécsben bérelte.
    Mondjuk ott se biztos hogy örülnek neki.
  • desigo
    Lambó-Merci crash majd később érkezhetett a Renault amiben egy kislány sérült meg.
  • miki30246
    nem nagy kár ez, ránézésre megvan 10 millából is a javítás, annyiért megcsinálom neki.
    szóval lófing, valószínű biztosítás is van rá, leszarja
  • kaposi1
    Hogyan próbált kikerülni egy megcsúszó Renault-at amikor az pár perccel később érkezett.
  • kaposi1
    Bérelt lett volna?
    Hát Aventador bérlési lehetőségről még nem hallottam.
    De a fene se tudja már mi az igazság.
  • szabii98
    mondjuk mindenhol mást írnak
  • öregember
    valszeg ebben ült a sérült akit helikopperrel vittek a Honvédba
  • desigo
    Jah tuti spanok voltak...

"A két sofőr megegyezett egymással, így rendőri intézkedésre nem került sor. Ezzel akár egy feljelentést is megúszhattak, mivel ebben az esetben senki nem vizsgálja, hogy mennyivel ment a két jármű.

10 méterrel arrébb, és pár perccel később egy Renault márkájú személygépkocsi csúszott meg egy vízátfolyáson, és csapódott a szalagkorlátnak. Ehhez az autóhoz érkezett mentőhelikopter, és szállították a benne utazót súlyos sérülésekkel kórházba."
  • kaposi1
    Pont a rendszám nem látszik pedig abból sok minden kiderülne.