44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
-
Távolsági busz. Nem járok bkv-val :) -
aztakurvamindenemet :D -
csak azért ne legyen kecseg a sofőr, mert nem érdekli :D amúgy 44-es vagy 45-ös busz? :)
de ahogy látom "öregember" is a gyönyörű Ferrari-t errefelé fotózta a Kerepesi úton, nagyon össze van nőve ez a topik, w77d-ről nem is beszélve, szinte naponta látlak az új csodával... :D -
öregember #41824 -
nemrég olvastam valahol h bizonyos autótolvajok átálltak porschék és egyéb luxusautók lámpatesteinek lopására, ugyanis gecidrágák és alkatrésznek el tudják őket adni feketén. pl a panamera első lámpáját is szeretik lopkodni mert anélkül ki lehet szerelni a kocsiból h megszólalna a riasztó.. -
kiégett az opelben a féklámpa, nemtudtuk az izzot kiszedni, úgyhogy elhoztuk mindenestől... -
Ma tréleren egy új 911 Carrera 4S-t hátsó lámpák nélkül.
-
Ma láttam először élőben a Magyar Mercedes CLA-t.
Hát határozottan pofás lett szerintem.
-
pfuu láttam egy Tesla-t reggel :)
kép az kb fos, mert a kcsg buszsoffert nem nagyon érdekelte, h mi az ott :D
-
redneck mobil
Hétvégén lehet vele jampizni, hétköznap meg ráfér a trágya a platóra :D -
úúú, imádtam! :D
-
-
Igen! Baszottul öreg vagyok én is! 
-
öregember #41814 problémát okoz közelebb menni ? -
-
280-nál nem ilyen sérülések lettek volna az autón... :D -
A többi is lerepül/csúszik csak annak nincs médiavisszhangja. -
280-al csúszós aszfalton érthető... Milyen érdekes, hogy mindig ezek a luxus kocsik repülnek le az útról, jah igen sok lóvéhoz nem jár ész. -
már a Bentley-vel mászkál... :D -
"Dzsudzsák Balázs
3 órája, mobil használatával
Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelművé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"
Kicsúsztam az autómmal!
Vagy elírta, vagy még is az övé.
-
:D:D
igen
és verseny se lehetett
végül is tök átlagos autók találkoztak
lambo vs, s65 amg? -
-
Értsed már,hogy anyukájához ment vasárnapi ebédre.Egy nagy csokor virágot vitt amit ő szedett aznap a mezőn.A külső sávban 90-el gurult hiszen még járatós volt az új autó.Ekkor történt valami elképzelhetetlen balszerencse.A vakító napsütést egy zivatar váltotta fel és egy villám elvakította Balázskát aki nem vesztette el a fejét és lelassított 60-ra.
Azonban elé ugrott egy szarvas és nem tudott mit tenni félre rántotta a kormányt és az állat életét mentve inkább az autót áldozta be.
Amíg ájultan feküdt a kocsiban a gonosz Mercis bácsi szándékosan nekiment,hogy biztosítás csalás révén milliókhoz jusson.
Minden egyéb hírportál beszámolója csak hazug rágalom.
-
A kék rendszám alapján nem bérelt autó volt hanem frissen vásárolt... -
Frissítés3: a futballista saját Facebook-oldalán tette közzé, hogy a nedves úton megcsúszott Lamborghinijével. Egyedül volt, és sem ő, sem más nem sérült meg. A mentőket egy másik balesethez riasztották, mely ugyanazon a szakaszon történt kicsivel később. Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékos egy bérelt autóval tartott haza Budapestről édesanyjához. -
mennyi egy ilyen újonnan? -
miki30246 #41801 nem is drága.
De gondolom ehhez még hozzájön a kaució is -
öregember #41800 bérelhető Bécsben (1300 euro per nap) -
"vigyáz a gépre"
Jajj nekik ezek csak játékszerek.
Ha a topiklakókra szakadna havi 100 millás fizetés pont ugyanígy lenne rommá törve nem egy sport/luxus autó. -
öregember #41798 egy ilyen (bérelt) autón tuti h van casco
az önrészt meg ingzsebből kidobja -
miki30246 #41797 inkább kifizeti az autó újkori értékének a 10 vagy 20%-át. -
Huszti legalább vigyáz a gépre. 
-
-
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
öregember #41793 vesz a bércégnek egy másikat
neki nem számít -
Főleg hogy úgy néz ki Bécsben bérelte.
Mondjuk ott se biztos hogy örülnek neki. -
Lambó-Merci crash majd később érkezhetett a Renault amiben egy kislány sérült meg. -
miki30246 #41790 nem nagy kár ez, ránézésre megvan 10 millából is a javítás, annyiért megcsinálom neki.
szóval lófing, valószínű biztosítás is van rá, leszarja -
Hogyan próbált kikerülni egy megcsúszó Renault-at amikor az pár perccel később érkezett.