Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
vagy félreértettem amit írtál?!
XDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
lesz holnap egy kis amcsi Ford tali, szívesen látnák õt is.. 😄
#41306:
nem ezt láttad ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Éppen a kutyasz..t szedtem a földrõl amikor egy brutális hangot hallottam mögöttem. De mire megfordultam már elõttem volt és csak a rendszámát tudtam sasolni a MIG-122-es rendszámú Fekete Ferrari Californiának. Ha pesten látom az nem nagy dolog, de kis városunkban nem nagyon rohangásznak az ilyesmik. Gondolom már nem sokáig lesz magyar rendszámos.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
★★★★★

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Na meg büdös mûanyagszag volt benne, és ezért kérnek több mint 5 milliót.
http://www.hellring.com/
http://www.hellring.com/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD