44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#41783 "Dzsudzsák decemberben Budapesten karambolozott, akkor egy Porsche Panamerával szaladt bele egy vétlen sofőrbe. Az esetnél nem történt személyi sérülés. Nem úgy, mint 2006-ban, amikor a Debrecen ígéretes fiataljaként Suzuki Swiftjével Aradványpusztán – Debrecentől 25 km-re –, a kanyargós 471-es közúton egy kamion előzése közben szenvedett karambolt. Akkor eltört a bal keze, és kisebb agyrázkódást szenvedett, de így is szerencséje volt, hiszen az árokban kikötő autóban nagyobb baja is származhatott volna."
előbb utóbb rá fog baszni...
(nem kívánom neki mielőtt vmi agyhalott elkezdené) -
#41782 Ez se néz ki túl jól...
-
#41781 elvileg nem dzsudzsika ült a verdában -
#41780 szerintem is
merci gondolom s63 amg vagy s65 amg lehetett?
erről nincs info? -
öregember #41779 úgy úgy, én is erre tippelek -
öregember #41778 a végén kiderül, h a mercis volt a hibás.... :D
(...sztem kergetőztek...) -
#41777 Csak úgy látatlanban.
Nem véletlenül ez a kettő tört össze.
Szerintem ismerik egymást és ment a kivagyiság.
De mondom semmi konkrétumot nem tudok. -
#41776 Pont ott gombásztam, ahol Dzsudzsák összetörte a Lamborghinijét -
#41775 Ha hátulról verte telibe a Mercis akkor az mennyivel mehetett? -
#41774 na meg az általános igazság hogy aki hátul van az a hibás.. mert túl közel/gyorsan ment
amit imádtam még, amikor a Norbi Porschéját megtolták hátulról, azzal védekezett a hátsó, hogy a Porsche fékjei túl jól fogtak.... ja persze..
és ezt a követési távolság megválasztásakor nem tudta ? -
#41773 Nem azért, de ha ő került ki egy autót és erre hátulról telibe vágták szerintem minimum kurvagyorsan ment hozzá... és csak az ő hibája hogy nem tud vezetni.
(okos) -
öregember #41772 ha nem tudok vezetni (annak ellenére, h tele vagyok zsetonnal), nem veszek többszáz lóerős erőgépet
vagy legalább veszek pár vezetéstechnikai órát
ja és nem tolom neki 230-al nyálas-esős időben
(ostoba) -
#41771 Én nem ítélkezem, remélem semmi baja sem történt.
És azt is remélem hogy ez egy intő jel lesz a számára is hogy ők is csak egyszerű halandó emberek. -
#41770 mármint -sz, de igazából nem érdekel, a kocsi állapotából ítélve semmi baja sem lett... -
#41769 Ezt miért is kell? -
#41768 Az 96 millió havonta:) Így kis kerekítéssel ki is a jön "100 milliós fizetés":) -
#41767 állítólag ő egy megcsúszó autót került ki, majd telibe vágta a merci... képek alapján hihető...
nem mondom hogy így van, mert nem láttam, de azért jellemző hogy egyből szidja mindenki és ítélkezik.. de egyikünk se látta hogy mi történt.. -
#41766 én is csak a kocsit sajnálom, remélem őt vitték el a helikopterrel és kiderül, hogy soha többé nem focizhatsz, max PS-en :) -
#41765 egyetértek:D -
#41764 nem 100 millás fizu az:D:D
évi kb 4 millió euró aszemD::D -
#41763 Azért így könnyen el lehet tapsolni a 100 millás fizetést is. -
öregember #41762 egy kibaszott pedálos autót adnék annak a kis elálló fülű szarházinak -
#41761 a lambó annyira nem vészes
zsuzsika majd megjavítattja vagy vesz egy újat -
#41760 Könnyen jött,könnyen ment!
Csak az autót sajnálom. -
#41759 Még pár kép: Lambó-roncs, Mercedes-torzó az M3-ason -
#41758 -
#41757 és ő volt aki összetörte is.... -
#41756 ismerős délkörül még fotózta a városban... 1kor meg már le volt zárva miatta az M3.. gondolom fókuszba majd benne lesz este.. :D -
öregember #41755 -
auto6 #41754 Egy ismerősöm képe, ma össze is csukta az autót:
-
öregember #41753 fenntartani költségesebb lenne... :D -
#41752 Nem gáz.Sokkal bosszantóbb,hogy nem tudsz ilyen autót venni -
öregember #41751 sajnos nem tudtam jobb képet alkotni :(
-
#41750 pedig nagyon durva a nevezési lista... jó lett volna előre tudni róla :( -
#41749 Meló előtt éppen hogy csak le tudtam kapni ezt a Lambót.
A vicc hogy gyáron belül még a dolgozók se tudtak kimenni, úgy lógtam ki hogy képeket készítsek róla.
Csak erre az egyre koncentráltam. -
#41748 a Testarossáról és a 959ről is jöhet kép :O -
#41747 Szerintem én ezt néztem be "P-s" rendszámúnak.
Nagyon messze volt. -
#41746 tehát akkor kettő van ? :D -
#41745 Tegnap volt a gyáron belül egy rendezvény, ott sikerült lekapnom.
-
#41744 Franciában
Németben
Magyarország, M1, Bp.felé, szokásos dugóban..