Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem legtöbb ismerõsöm mint írtam már canont használ. Profi fotósok nem csak hobbi szinten csinálják.
Az egyik most vett nikont, neki viszont az nem tetszik.
Illetve ha jólrémlik a videósok is canonra esküsznek.
respect to the man in the ice cream van
(ráadásul ott dupla záróvonal van....)
te is mész majd ki áprilistól sikongatni a Széchenyi térre ? 😄 😄
sõt, a Fáma sem
eldobhatós kodak-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
ikszdéééé
fél éve váltottam Nikonra és SOKKAL jobb képeket tudok csinálni!
Illetve még mielõtt beletanusz a manuális fókuszba ai servo beállítást ajánlom, az segít, hogy nagyábbol lásd mit is kell látnod, hogyan jó a fókusz.
Egy polárfilter nem nagy tétel, ahhoz képes hogy mennyivel jobbak lesznek vele a kültéri fotók. (Szebb lesz a szín, és csökkenti a tükrözõdést)
De gondolom dolgozol együtt pár fotóssal, azokat kérdezd meg 😊
respect to the man in the ice cream van
1100D tulajdonképpen az 550D utódja.
de ez csak egy rossz példa, csak én ezt ismertem ki az évek alatt, ezért ezt linkeltem 😄
viszont az biztos a véletlen mûve, hogy a fél-egymillás Nikon és Canon gépekben is Sony szenzor és egyéb alkatrészek vannak 😉
"Nulla tenaci invia est via"
Sony? Akkor már tényleg inkább a nikon 😄
Ha mondjuk belegondolok abba, hogy az összes ismerõsöm aki fotósként dolgozik (nem hobbi), az Canon-t használ, akkor igen. Illetve van 2 nikonos, akibõl az egyik megbánta hogy váltott, és veszi a canont megint...
CSAK A SONY!!! 😄D
(viszont drágábbak a vázak és így 150körül nincs normális obikkal)
Szabi: Dehát az Nikon :S
végül hagytam, de amikor lõttem vele a képeket, akkor teljesen rendben volt... nem nagyon van kivetnivaló, beállítás kérdése minden, ami ahogy elnéztem nem nagy szám, legrosszabb esetben automatikusan minden, max 1-2 dolgot állítva...😊
http://9gag.com/gag/5135249
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
anti hero