Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Padlólemez...<#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
lefotózlak meghalsz XXXD

Willi Betz
Akkor az Lalának való,ha melegek a színek 😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

LaszloLedzenyi
Ez a Renault Kangoo alvázas verda, mintha rémlene valami kóperáció a két gyár között

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kifli
A különbség leginkább az, hogy canonnak melegebbek a színei.

Nekem legtöbb ismerõsöm mint írtam már canont használ. Profi fotósok nem csak hobbi szinten csinálják.
Az egyik most vett nikont, neki viszont az nem tetszik.

Illetve ha jólrémlik a videósok is canonra esküsznek.
cement
bezony. ezzel a történettel szedek fel csajokat a dizsiben.

respect to the man in the ice cream van

w77d
akkor annyi.. reményeim szerint még élek annyit XXD

Effe88
nagyon menõ

akkor 4-5 év....... 😄 😄 😄

w77d
az majd idõvel adja magát.. tapasztalatokból építkezem

már csak használni kéne megtanulni

apáááám, te ekkora raj vagy ?

(ráadásul ott dupla záróvonal van....)

w77d
jaja, és ha meglátok egy jó kocsit, odaszaladok és ráülök... aztán jön a fotó

kitalálom : rózsaszín streccs tornaruhában ?!

w77d
alap, én leszek a legfeltûnõbb XXXD

csak NE meztelenül.......
te is mész majd ki áprilistól sikongatni a Széchenyi térre ? 😄 😄

bár tény, a Fáma éjjel egy kalap sz.rt sem ér

SCS traffinál éjjel sem vakuzik
sõt, a Fáma sem

w77d
szopjále felcsapok mûvésznek és egész nap fotómasinával mászkálok a legszebb pillanatot várva XXD

rosszul tudod

neked fényképezõt ???
eldobhatós kodak-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

ikszdéééé

évekig Canonnal toltam
fél éve váltottam Nikonra és SOKKAL jobb képeket tudok csinálni!

cement
csak tõcsd is fel õket ide!

kifli
Btw sokkal szebb képeket fogsz tudni csinálni, ha nemcsak a manuális fókuszhoz ragaszkodsz, hanem magad állítod az expozíciós idõt, illetve rekesz méretet. (én inkább az idõvel szoktam játszani). Így vakura sincs annyira szükséged, illetve vállalható képeket lehet csinálni vaku nélkül olyankor is, ha nem süt hét ágra a nap vagy beltérben fotózol.

Illetve még mielõtt beletanusz a manuális fókuszba ai servo beállítást ajánlom, az segít, hogy nagyábbol lásd mit is kell látnod, hogyan jó a fókusz.

Egy polárfilter nem nagy tétel, ahhoz képes hogy mennyivel jobbak lesznek vele a kültéri fotók. (Szebb lesz a szín, és csökkenti a tükrözõdést)

De gondolom dolgozol együtt pár fotóssal, azokat kérdezd meg 😊
w77d
csöcsöket és pinákat apci...

cement
a fokuszt meg gyakorolni kell 😄 mihez kell a gép? meztelen gizda tizenéves fiúkat akarsz fotózni mi?

kifli
ai focus helyett állítsd ai servora. Onnan meg már utána állíthatsz manuálisan.
kifli
Azért a sonyd nem rögzít videót, cmos érzékelõ van a canonban. Azért nem kis különbségek vannak a kettõ közt. Másrészt az 1100D canon-nál messze van a csúcstól sok funkcióban.

1100D tulajdonképpen az 550D utódja.
Szabi
2009 vs 2011.. az ár meg nagyonfals, annak a feléért vettem én is még réges-rég.. de már vagy 2éve nem is árulják 😄

de ez csak egy rossz példa, csak én ezt ismertem ki az évek alatt, ezért ezt linkeltem 😄

viszont az biztos a véletlen mûve, hogy a fél-egymillás Nikon és Canon gépekben is Sony szenzor és egyéb alkatrészek vannak 😉

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
azért ez az összehasonlítás pont azt támasztja alá, hogy nem kicsit tud többet az 1100D sokkal jobb áron

Szabi
a 1100d szinte semmivel nem tud többet mint az elavult 2009es belépõszintû Sony-m 😄

kifli

Sony? Akkor már tényleg inkább a nikon 😄

Ha mondjuk belegondolok abba, hogy az összes ismerõsöm aki fotósként dolgozik (nem hobbi), az Canon-t használ, akkor igen. Illetve van 2 nikonos, akibõl az egyik megbánta hogy váltott, és veszi a canont megint...
Szabi
miért a Canon jobb ? 😄D

CSAK A SONY!!! 😄D
(viszont drágábbak a vázak és így 150körül nincs normális obikkal)

kifli
Jó gép fõleg ezen az áron. Egy jó obival profi fotókat is lehet vele csinálni.

Szabi: Dehát az Nikon :S
Szabi
ha nem muszáj a 300mm akkor d3200 18-105-ös obival 160pénz

w77d
ez engem is érdekelne

desigo
Miért,ezen az áron mik jobbak?
Szabi
nem szar, de nem is hûdejó 😄

w77d
na jóvan, akkor azért nem vettem szart ma kivételesen XXD

Yoda001
kb. 100-110e körül volt a nagyon utánakeresõs ára, én is õ utána érdeklõdtem, azt hiszem pont ezekkel az objektívekkel 😊
végül hagytam, de amikor lõttem vele a képeket, akkor teljesen rendben volt... nem nagyon van kivetnivaló, beállítás kérdése minden, ami ahogy elnéztem nem nagy szám, legrosszabb esetben automatikusan minden, max 1-2 dolgot állítva...😊

http://9gag.com/gag/5135249

Szabi
én biztos nem vettem volna meg.. de árba így a nagyobival nem vészes.. 😄

w77d
A nagy kocsifotósokat kérdezem. Ma egy boltban megláttam és megszerettem egy fényképezõt. Nem szándékoztam venni semmit, de csak vettem egy Canon EOS 1100D-t EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III és EF 75-300MM f/4-5.6 III objektívvel megspékelve. 150 rugó volt. Jó gépet vettem? Vagy mellényúltam és ennyiért sokkal jobbat is kapni?

ladarevolution
sárga villogót nem tehet csak úgy ki, mivel azt csak akkor használhat ha a forgalmi engedélybe be van jegyezve.

sovatalevi
Na,beszeltem egyik rendõrrel.Es azt mondta,hogy nyugodjak meg,mert olyan volt akkor szolgalatba h nem lesz gond.Remélem nem kamuzott 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

kemszi2
<#idiota><#nevetes1>
cement
értettem! és bocsánat

zarovonalon nem elozunk, mindentol fuggetlenul

anti hero

sovatalevi
Értem 😄
Faxa lesz 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--